עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by omri_ro,

האם המקלדת Illuminated Keyboard תגוייר ותכיל גם אותיות בעיברית או שמבאים אתה לארץ רק לשם קישוט המדפים ו"פוזה" של היבואן? מקווה ששאלתי בפורום הנכון, אם לא אז נא להעביר למקום המתאים.

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  2. Started by SweeT_EviL,

סתם רוצה לדעת עוד על היחידה הזו(שהיא די ענקית).

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  3. לכל דף בפורומים לוקח יותר מדי זמן לעלות גם אצלכם? [בב"ל + הוט, 5Mb/512kb]

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by PrefaceAlumni,

באתר שלהם כתוב שאם אמצא פרסום של מוצר יותר זול מאצלהם, הם ימכרו לי במחיר שמצאתי. יש מוצר מסויים שאני רוצה לקנות, ומצאתי חנות שמוכרת אותו ביותר זול. מישהו ניסה לבוא אליהם פעם עם המודעה ולנסות להוריד להם את המחיר?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כמובן, מדובר באייקון הבא: עריכה: נמקו תשובותיכם, ואימרו לאיזה סיוטאציות הייתם או הייתן משתמשים או משתמשות בו.

6. יותר דם = יותר חמצן ? והאם בן גוריון סתם סטלן?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by davidreznic,

על רוב הדברים ההנחה לא רצינית, אבל יש 4870 של GIGABYTE ב 1280... הייתי קונה את ה CM690 אבל אין $$$ :'(

• 11 תגובות
    • 9.1k צפיות
  8. הייי אני יודע שיש כמה אתרים כאלו שאפשר להגדיר למה מה אני אוהב לשמוע כיום והם יבואו לי עם עוד הצעות אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על כמה כאלה בכיוון של רוק אבל לא כבד מידי אם למישהו פה יש המלצות אז הדברים שאני שומע היום זה בעיקר: the killers ill nino breaking benjamin the calling three door down the proclaimers (אני יודע שהסגנון לא ממש קשור אבל הסקוטים האלה מדהימים! :) ) תודה

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  9. בשידורים של ליגת האלופות (בכדורגל כמובן), כשיש חילופים בדר"כ, מראים כמה אותו שחקן שמתחלף רץ. עכשיו השאלה המתבקשת... איך בדיוק מודדים את זה?

• 5 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. אנשים יקרים, אם אתם מחפשים כלב\חתול, או מכירים מישהו שמחפש, אתם מוזמנים מחר ליום אימוץ בכלבייה העירונית ת"א, רחוב שי עגנון 1, פינת אבן גבירול מול מתחם רידינג, ת"א. 10:00-14:00 , 3.10.08 כלבים וחתולים רבים מחכים לבית חם, החורף מגיע.. *החניה ללא תשלום *צפו בסרטון: *פרטים נוספים באתר: http://homedog.co.il ותודה ל-HWZ על האישור לפרסום האירוע! שנה טובה לכולם [attachment deleted by admin]

11. Started by My_Name,

במסגרת שיטוטים חסרי מעש באינטרנט, הגעתי לשאלות שהוצגו בגמר של "אליפות החיפוש באינטרנט" שנערכה במכללת אפקה. אז החלטתי לבחון את עצמי ולנסות לענות על משהו, אז בחרתי משהו שנראה לי יחסית מאתגר. שאלה 2, שבה ביקשו למצוא את השנה שבה נבנה המיצג הבא: http://bp1.blogger.com/__8pWjna3Ug8/RgiMzVQeccI/AAAAAAAAAB4/OomR2bw597Q/s1600-h/28082769.jpg נתחיל בזה, שלא היה לי מושג מה זה, איפה זה, או למה . . . אבל לא התיאשתי, ומצאתי פיתרון, אני לא רוצה להרוס למי שגם ירצה לבדוק את עצמו, אז צירפתי את התשובה כקובץ ומי שלא הצליח מוזמן להציץ ולראות. ומי שהתקדם ופתר דברים אחרים, שיצרף את התשובה כקובץ [ אם בא לו לפרסם ] כדי לא להרוס לכולם *- מצורף השאלון -* תהנו ! השאלון: http://tinyurl.com/…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Born2Kill,

http://motobike.co.il/

13. Started by LOL,

אני מתחיל ללמוד עוד חודש ואחרי שהתיק הקודם שלי סיים את הצבא במצב לא משהו אני צריך תיק חדש הבעיה שאין לי מושג איפה לחפש תיק טוב (עם עדיפות לזול כמה שאפשר) שיהיה בו גם תא למחשב נייד אז אם מישהו מכיר תיקים טובים\חנות באזור השרון\מרכז אני אשמח לעזרה

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. היום נשלחה לי בצ'אט ב STEAM ההודעה הזו: V.A.C-Security -.S.Administartor: Dear Steam user, This Is An Automated Message Generated By Steam Account Administration To Help You To Protect And Save Your Steam Account. Your Account Is In Danger Because He Pass The Rule Number 3 (In Steampowered.com) To Protect And Save Your Account Please Enter The PASSWORD and USERNAME Of Ur SteamID The V.A.C Security Will Save Him From DANGER And Please Be Careful NEXT Time Thank You ,The Steam Administrator -V.A.C Security The Steam Support Team To Contact Us After You Give The Password And The…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by redead,

חשבתי אולי לעשות ורציתי לדעת על החברות השונות שמציאות את השרות הזה..

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  16. Started by DarkMoh,

כרגע אני בכיתה יא' ומתכנן לגשת למבחן הפסיכומטרי. אני מחפש המלצות לקורס הכי טוב. כרגע ההתלבטות שלי נעה בין יואל גבע ובין Smart!. אשמח לעזרה, ואם למישהו יש חוויה אישית שיוכל לחלוק - אבקש לכלול גם את הציון שהוא קיבל.

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  17. שלום אשמח אם אקבל שמות של חברות שם אפשר לקנות מחשב לפי המפרט המומלץ שלכם (לגיימר מתחיל) שנה טובה מיקי

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  18. אני רוצה להיתחבר ל 2.5 מגה ! אני לקוח של בזק בינלאומי ניגמר לי ההיתחייבות. הם מציעים לי לחדש את החבילה לאותה חבילה ב 49.90 בלי שום וויכוחים! נטוייז'ן אמרו לי שהם נותנים ל 45 ואחרי זה כבר שמעתי 40 עם היתחייבות לשנה. איך אני מוריד אותם עודד!?!?!!? חייב עזרה..

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by balon007,

מצד אחד שמעתי אנשים שאומרים שהם נדפקו עם חלקים משומשים או חלקים שלא עובדים... אבל מצד שני יש לי חנות ממש קרוב לבית וגם יש אחריות על הכל וגם זאת רשת גדולה אז אני מאמין שאם יהיו לי בעיות זה יסתדר. ובנוסף וזה הכי חשוב הכי זול שמה, יש דברים שאפילו בהפרש די גדול. מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. חשוב לציין שאני לא מדבר על יבוא אפור (שנפוץ מאוד בארץ) אלה על יבוא רישמי מיבאון המוכר על ידי היצרן. ראיתי בארץ הרבה מוצרים בחנויות מחשבים שהאחריות עליהם קצרה יותר מהאחריות הנהוגה בחו"ל. למשל המוצרים של NEXUS ש SKYPC מיבאים (יבוא רישמי) מגיעים עם אחריות לשנה, אחריות קצרה מאוד לגוף קירור ובאתר היצרן כתוב שיש על המוצר 3 שנות אחריות. דוגמה נוספת היא הזכרונות של A DATA שנמכרים בחו"ל עם אחריות לכל החיים אבל בארץ בכל מקום שמוכרים אותם האחריות היא רק ל 3 שנים. השאלה היא האם האחריות נקבעת על פי היבואן או היצרן? אני מצפה שאם מוצר נקנה מיבואן רישמי האחריות תיהיה כמו שמצויין באתר היצרן אבל יכול להיות שזה עובד אחרת

21. Started by y_a_n_i_k,

http://www.haaretz.co.il/captain/spages/1021891.html

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. מתברר שאני בקושי מכיר את הרשת הישראלית. מה, יש אתרים בעברית? למה לא מספרים לי כלום? עזרו ילדים לאיסתרא לגלות אתרים נחמדים בשפת הקודש. אה, ושנה טובה!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Lupin,

נרשמתי לאיזה אתר ומאז הוא שולח לי הודעות שאני לא מעוניין בהן. יש דרך לחסום את האתר?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by NiTRo37,

היי חבר'ה כמו שהבנתי, להסתובב בצבא בלי שעון זה כמו להסתובב בחוף נודיסטים עם בגד ים, לכן הייתי רוצה המלצה לשעון יד לקראת הגיוס הקרב ובא(בנובמבר): אני לא חובב בכלל של שעונים ושעוני יד בפרט, ולכן אני לא מחפש משהו יוקרתי, ובהחלט לא משהו משוכלל ( שלא יפתח לי קופסאות שימורים ויכבה את הטלויזיה), אני תכלס מחפש שעון יד פשוט ורגיל, אשר ישמר לאורך זמן, רצוי לזמן השירות, אם יותר, בכיף. טווח המחירים שלי הינו 100-200 שקלים. איזה שעונים נורמליים אפשר להמליץ במחיר זה? תודה ויום טוב P:

25. Started by DarkMoh,

נשמע לי כפרויקט מעניין שיכול למשוך קהל איכותי. כרגע אני לא מצליח למצוא פורום כזה, מישהו מכיר פורום בסגנון או מעוניין בפורום כזה?

• 1 תגובה
    • 837 צפיות

דיונים חדשים בפורומים