כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אוכן יצאתי עם הכלב לטייל ו פתאום אני רואה מהקומה ה3 ששם זה החדר שלי מתחיל לצאת עשן אני רץ הביתה ומגלה עשן שחור מחדר מדרגות,אבא שלי ישר רץ לשם לכבות,ולאחר קמה דקות פרצו שוטרים והוציאו אותו משם,זה המחזה שהגלה לנו אחרי זה,אבל לפני כן קבלו תמונה איך החדר היה ניראה פעם:http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=13005080&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&AlbumIsOpen= הזאת התמונה היחידה שיש לי. וזה מה קרה: http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=15119758&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54D448493921&AlbumIsOpen= המחשב הלך טוטלוס http://pic.hevre.co.il/UserPicPopup.asp?pid=15119761&alid=339474&uid=3134EC97319D4038B20A54…
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני פשוט חולה על הסרטים על כל המכוניות המשופרות! ואני מחפש עוד לינקים...יש למישהו? (לינקים עדיף לסבבה DC או טוררנט אבל אפשר גם EMULE) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעברון של MTV מלפני הרבה הרבה שנים (1994 בערך, הערוץ היה אמריקאי וטוב), יכול להיות שהרבה לא זוכרים לכן כדאי לראות http://www.youtube.com/watch?v=CQYE_2GV7Iw&feature=related תיראו הכל :biglaugh: :biglaugh:
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הבקשה בכותרת אני צריך לדעת הגדרה תמציתית שלו וכמה מושגים כמו "כוח משופע" "כוח נורמלי" איזה נוסחאות יש לחוק זה? (כמו בחוק שני F=a*m) תודה רבה לכל העוזרים :yelclap:
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
של אוטו/אופנוע? הכוונה כשהוא לא מחובר לרכב, איך אפשר לטעון אותו?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בסרט בסצינות של House Of Pain מתנגנים שני שירים ברגע של המועדון, את השיר הראשון מביניהם אני מחפש. אני יודע שלשני קוראים Blood Is Pure וזה איזה שיר טכנו, לפניו יש שיר עם מילים שנשמע כמו ראפ מהיר כזה. מישהו יודע את השם?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עכשיו אני מתכונן לבגרות ואני קולט שאני לא יודע מה זה פסוקית נשוא!!! איך אפשר לזהות אותה? ועם אומרים לשחבר משפט שיהיה עם פסוקית נשוא איך עושים את זה!?! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשנת 1996 רכשתי דיסק טראנס אם אנני טועה היה של TSUYOSHI SUZUKI או שאולי ביחד עם אמנים אחרים היה נחשב בזמנו מוצלח מאוד , היה מסוג הטראנס האיכותי והפסיכודלי ולא איזה משהו יבש וחסר טעם . אני זוכר שלאלבום היה עטיפה משולבת צבעים שחור ולבן וכן היו הרבה ריבועים . אם למישהו יש מושג באיזה אלבום מדובר אודה לו מאוד .
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום בדיוק סיימתי לראות את נמר דרקון קודם כל- סרט ענק! מישהו מכיר סרטים בסיגנון הזה ובסיגנון גיבור? תום
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל האתרים שאני גולש אליהם עם המוזילה (פייר פוקס) עובדים פרפקט, רק זיגזג2000 גורם למוזילה לקרוס ולהסגר.. לעוד מישהו זה קורה? (www.zigzag2000.co.il)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קצת צחוק לא יזיק בתקופה הזאת בדיחה מה-1 לאפריל דיי חביבה ענו על שאלון קצר שיתן לכם פירוט משעשע על העתיד לגביי מצב חיי האהבה והמין שלכם מיועד לשני המינים וממש מצחיק כנסו ותהנו הערה חשובה! ההודעה המופיעה בסוף היא בגדר הומור בלבד אין לייחס לה חשיבות אין בה כל אמת בשום דבר ! אבל עדיין מצחיק
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, מישהו יודע במקרה של מי הקידומת 1-222? האם זה שייך למשרדי ממשלה או משהו בסגנון? ראיתי מס' טלפון כזה במשרד הפנים ומשרד הרישוי. מה עלות השיחה לקידומת כזו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנגלית 5 י"חל 89 טוב מאוד תנ"ך 2 יח"ל 67 כמעט טוב הבעה עברית 2 יח"ל טוב 77 ספרות 2 יח"ל 60 מספיק מתמטיקה 3 יח"ל 57 מספיק היסטוריה 2 יחל מספיק בקושי 54 אזרחות 1 יח"ל מספיק 58 ע"ג בתכנון בתכנות מערכות 5 יח"ל 62 מספיק יסודות המחשב 1 יח"ל כמעט טוב 69 כתוב שם גם בדף נפרד את המקצועות הבאים (כולם 1 יח"ל): מחוייבות אישית 95 תעבורה 80 של"ח 80 חינוך גופני 88 אז מה זה אומר? ה 54 בהיסטוריה זה נכשל? מותר שיהייה נכשל אחד לא? זה אומר שיש בגרות בעצם? תודה. **עריכה: נסו בבקשה להתעלם מהעובדה שפיסת הנייר עליו מודפסת תעודה זו ראויה לשימוש אחד בלבד.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ממש מומלץ עכשיו סיימתי לראות אותו ואני מצטער שלא הלכתי לקולנוע לראות אותו שם ממש שווה לשלם בשביל לראות אותו סרט מממשששש יפה מומלץ אולי הסוף קצת צפוי אבל דברים שבמהלך הסרט ממש לא צפויים ! עוד מישהו ראה ?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משחק נחמד - http://wimp.com/reaction/ המטרה, לירות בכבשה ברגע שהיא מתחילה לזוז. אם תירו לפני שהיא התחילה לזוז, תקבלו קנס של 3 שניות. השיא שלי: (אחרי אימון של חצי דקה בערך...) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברה'! אז בעיה היא כזאת: אני בתחילת החודש הזמנתי משם 3 פריטים בסה"כ 200 ש"ח ועד עכשיו לא בוצע חיוב על אשראי וכמובן המשלוח לא מגיע. אני מנסה לתפוס אותם בכל הטלפונים שיש שם באתר אולי כבר 3 ימים, אבל תמיד מגיע לתא קולי. למישהו כבר קרה כך? כדי אולי להתקשר לחברת אשראי ולבטל את החיוב אם יהיה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, נתנו לנו משימה בלשון לכתוב מילון סלנג. מילה אחת לכל אות. ללא מילים גסות (צריך להגיש למורה) אם ידוע המקור של המילה-תכתבו! אשמח ליותר מאפשרות אחת לכל אות. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע הגשתי מועמדות למשרה בבנק בחברת כח אדם (ORS אם אתם שואלים), והמראיינת שולחת אותי למבחנים ביום ראשון הקרוב. המבחנים יערכו במכון פילאת (ככה רושמים את זה?) בנשר אם מישהו מכיר. המראיינת סיפרה לי שהמבחן הוא משהו כמו שעתיים מול המחשב בלבד, כאשר המבחנים הם מתמטיקה, צורות והשלמות משפטים. אם יש מישהו שהתנסה בעבר בסוג הזה של המבחנים, אשמח מאוד אם יספר לי מה הולך לקרות, סוג השאלות, דוגמאות לכך, טיפים ובעצם כל דבר שיכול להועיל לי. בתודה מאיר
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני גר עם אחותו של אבא שלי ועם אמא שלה שהיא סבתא שלי . אבא שלי גר בעיר אחרת ויש לו ילד שלא מהאמא שלי שנמצא בחו"ל . לאחותו של אבא שלי יש 2 ילדים בגילאי 2-10 שגרים יחד איתנו. אמא שלי נמצאת בחו"ל ואני לא בקשר איתה. לפי החוק סבתא שלי חתומה כהאפוטרופס שלי . האם אני נחשב כבן יחיד ע"י הצבא?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים הייתי מעורב בחקירה בנושא מחשבים ואינטרנט, לכאורה החוקר היה אמור לחקור כל אחד שהיה מעורב בפרשייה בנפרד (ללא ידיעת שאר הנחקרים), ולגרום לנו להפליל אחד את השני. הדברים לא עלו בקנה אחד עם כוונותיו והבנו שהבחור הראשון נחקר בדרך כלשהי ושהמשטרה הולכת לחקור גם אותנו. מפה לשם בסוף החקירה החוקר החתים אותי (כתנאי לשחרור) על מן צו כזה שלא ממש הבנתי מה הוא אומר, אבל לפי מיטב הבנתי הוא אסר עלי להגיד שנחקרתי (או משהו כזה) = לתאם גרסאות וכזה ואם הפר זאת אז אני ישלם קנס\ערבות\יפתח לי איזשהוא תיק (לא ממש הבנתי) עכשיו כל זה היה בגיל 16~, רציתי לדעת עד כמה זה חוקי ואיפה\איך אני יכול לבדוק מה בדיוק הדבר הזה אומר לגבי?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לשמור דברים בביוס וזה חוזר תמיד לאפשריות שהיו לפני השמירה( כאילו לא שמר מלחתחילה ) אני חושב שזה הבעיה בבטריה של הביוס....היא התרוקנה...... יש מצב שזאת הבעיה ואם כן כמה עולה בטריה כזאת ואם אפשר למצוא בכל חנות מחשבים? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
להמון אנשים יש את התמונה המפדחת ההיא שההורים צילמו כשהם היו קטנים. יש כאן כמה תמונות שהן פשוט priceless. תיהנו. (עמוד 3 הכי טוב לדעתי) http://ihatemyparents.tumblr.com/page/1
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? לאחרונה רכשתי קמין עצים הביתה. רציתי להתייעץ עם מי שיש לו ניסיון עם קמינים בכמה עניינים. קודם כל, עניין חלון הזכוכית בדלת. היא נהיית אטומה ושחורה אחרי יומיים בערך של שימוש ואז צריך לנקות את הזכוכית וזה פשוט סיוט. הפיח נדבק כל כך חזק עד שצריך לגרד את זה עם סכין. יש פיתרון? אפילו שיטה יעילה יותר לניקוי... דבר נוסף, איך אמורים לשמור עליו? הבנתי שצריך לנקות אותו מבחוץ עם סבון מיוחד כל כמה זמן. זה נכון? אם איזה חומרים כדי להשתמש? אשמח לעוד טיפים וטריקים תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום הנה המפרט שלי E6750 GA-p35-ds3l 2gb ram g skill value liberty 400w 8800gt EVGA superclocked שווה למכור את המחשב? רוצים אותו ב3.5 כדאי? וקונה מחשב חדש ב1800 ש"ח
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-