עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Selinko,

אני לא יודע אם זה בדיוק הפורום המתאים אבל אני חושב שזה יותר מתאים מפורום משחקים ANYWAY מה השיא שלכם בשולה המוקשים? אין לי סקרין שוט להוכיח לכם אבל אח שלי גמר את מתחיל ב-3 שניות זה היה פשוט מדהים (בערך לפני שלוש שנים לפני שהוא התגייס) עד עכשיו אני לא מבין את זה! איך אפשר בשלוש שניות?! אולי על הלחיצה הראשונה כולם נפתחו ונשאר לפתוח אחד בכל מקרה איך אצלכם? אולי זה לא כזה ביג דיל כמו שאני חושב?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by SpiritKnight,

למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג אותם, וכמה עולה? כי פאנק לא יהיה בארץ עוד חודש\יים... תודה. נ.ב: חוות דעת על הפאדים(ניסיתי סטילפאד והוא די טוב אז אני נוטה אליו) תתקבל בברכה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. בתקציב של כ - 7000 ש"ח. היום ראיתי טלוויזיות של LG והיתאכזבתי קשות. תודה מראש ;D

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by avi2014,

תעתיקו את זה לשורת הכתובות.. javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.images; DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i<DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5; DIS.top=Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5}R++}setInterval('A()',5); void (0)

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Knopix,

היי מישהו יש את המעבד הזה ומריץ ubuntu/Lubuntu? לצורך תכנות בשפת C עם GCC? ויכול לתת חוות דעת עד כמה חלק זה רץ ב FeatherPad או gpedit?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלא שורץ בילדים בני 16 שטופי הורמונים. האם קיימת חיה כזו? רצוי בעברית.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by HiTiT,

כותרת ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by HiperPsY,

סתם לידע כללי.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Jack_g,

יש לי כבר DOMAIN שהוא CO.ILאני צריך מקום לאכסן את האתר. הדרישות הן: שלא יהיה איטי לאנשים בארץ. לפחות 50מגה אבל עדיף 100 מגה או אולי קצת יותר. לפחות 1 GB TRANSFER עדיף 2GB. תמיכה ב ASP SQL FORUMSו FTP CLIENT. היחידי שמצאתי זה INTEVISION אבל הם רוצים על שרת LINUX 50מגה 7דולר לא כולל מע"מ. יש לכם משהו יתר טוב להציע?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. קיים כזה מתקן שמאפשר לשים ולתפעל את שני הכרטיסי סים ביחד במכשיר אחד? הכוונה יש לי 3100 ואני רוצה לשים כרטיס של אורנג וגם של סלקום , [המכשיר עצמו פתוח מבחינת IMEI כלומר מקבל גם וגם] וכשיהיה דלוק אני ייקבל גם שיחות מסלקום וגם מאורנג , יש איזשהו מתקן או משהו כזה שמאפשר את זה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by cleric,

מסתבר שהוא חרא לא קטן, מצחיק ככל שיהיה, יש גבול : http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/news.html?in_article_id=415871&in_page_id=1770

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום אם ידעתם או לא-בבריטניה ובארה"ב ישנו משחק ריאליסטי בשם THE LOST EXPERIENCE מדובר במשחק אינטראקטיבי שקשור לסדרה LOST ברגע שתאם נרשמים-ישלחו לכם הודעות,בדואר,אימיילם וטלפונים... בין השאר גם נשלחו לאנשים חטיפי שוקולד בשם APOLLO [אותם החטיפים שיוזמת דארמה שמרה בתוך הHATCH] ואפילו היו כמה וכמה פעמים "השתלטויות" על הפרסומות בערוץ ABC של יוזמת דארמה,במהלכן פורסמו אתרים שחושפים עוד מידע [למשל,האתר סאבלימינל.קום שהוא אחד האתרים הכי הזויים שראיתי בחיים שלי] במהלכם אתם תצטרכו לחשוף פרטים בעצמכם על מה שקורה שם... הרעיון של המשחק הוא שהסדרה "אבודים" היא סדרה דמיונית שמדמה מאורעות ואירגונים אמיתיים,והמידע שאתם נחשפים אליו רק מבהיר את התמונה,ולא פוגע במהלך העלילה או עושה לכם ספוילר…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יש לי יום חמישי מבחן עיוני בספורט,חלק מהבגרות, ואין לי את החומר, יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא? חיפשתי ברשת ,אך ללא הצלחה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. קבלו קטע ע-נ-ק........ חפץ יחיד במינו אומנם יש שם את כריס פרילו, אבל עדיין.... נ.ב.-צופי "YES"-אם ראיתם, היה את זה בג'יי לנו לפני כמה ימים..... הוא והקריין נשפכו מצחוק.....

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Amir c,

ממש מומלץ עכשיו סיימתי לראות אותו ואני מצטער שלא הלכתי לקולנוע לראות אותו שם ממש שווה לשלם בשביל לראות אותו סרט מממשששש יפה מומלץ אולי הסוף קצת צפוי אבל דברים שבמהלך הסרט ממש לא צפויים ! עוד מישהו ראה ?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by MORIDIN,

עלה לי רעיון לסמיילי חדש, ככה הבנתי את הסמיילי בפעם הראשונה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. כנראה אלו הדתיים שבארה"ב... סביר להניח שכן! חחחחח בכל מקרה שיר טוב.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by avive,

אהלן הבקשה בכותרת, לקראת הלימודים מישהו אולי מכיר אתר או חומר בעברית לרענן את הראש בנושאים הללו?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. נהגות יקרות, חייב את עזרתכן במילוי שאלון אנונימי לצורך סמינריון. זה הקישור לשאלון- https://docs.google.com/forms/d/142CSlJbshS_5CEsTawSA1c4YCq-noh86FOAwJMp_l58/viewform תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by חן מ,

שלום קיים ברשותי סכום של כ 1600 שח.אני חייל,חוזרים בסופשים רק,ולא יודע אם להשקיע את הסכום הזה על משהו,למשל dvd נייד,שישמש אותי לצבא,או אולי לקנות רק באיזה 300 שח משחק למחשב שיהיה לי ולאחי בבית,או משהו אחר מה בד"כ חיילים קונים?אולי כדאי לחסוך ולשים בבנק שיהיה לעתיד? תודה

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by DuduLem,

שלום לכם. שאלה בפניכם, הקדמה: אני עובד באבטחה. היום [קצת באיחור] קיבלתי את המשכורת של חודש יוני. עפ"י החישוב שלי היה מגיע לי X שקלים, (לצרוך העיניין כמה אלפים) וקיבלתי 200 שקלים פחות ממה שמגיע לי. המנהל של החברה, יצא לי לראות אותו פעם אחת, אין לי מושג מה השם המלא שלו, כי אני עובד דרך "קבלן" בנאדם שמקשר בנינו, ואם זה לא מספיק יש בנינו עוד בנאדם, שהוא כבר חבר שלי, והוא נותן בפועל את הכסף. סיבוך. סרטוט: מנהל -> קבלן -> חבר שאירגן אותי (ומביא לי את הכסף) -> אני. אם זה לא מספיק - החברת אבטחה הזו לא רשומה בשום מקום, וממה שהבנתי למעסיק אין תעודות וכו'. כשקיבלתי משכורת כמו שצריך, לא היתה לי בעיה עם כל הקומבינות האלה, אבל כשגיליתי שחסר לי 200 שקלים מהמשכורת,…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by R0ck,

מתוך YNet... "מרצדס שברה 22 שיאי מהירות עם גרסת הטורבו-דיזל החדשה של ה-E קלאס, מתוכם שלושה שיאי עולם ו-19 שיאים למכונית מקבוצתה. זאת, בעקבות ניסוי שערכה תחת פיקוח הפדרציה הבינלאומית למכוניות, ה-FIA. בניסוי השתתפו שלוש מכוניות מדגם ה-E 320 CDI החדש של ה-E קלאס, לו מנוע V6 מוגדש טורבו, הזרקת דלק ישירה ו-224 כ"ס. כל מכונית עברה מרחק מצטבר של 160,934 ק"מ בדיוק על מסלול לארדו שבטקסס, ארצות הברית." http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3080610,00.html אין מה לעשות, איכות ארית זו מרצדס, גם באוטובוסים. נ.ב, תגובה מס' 3 משובחת.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. תסבירו לי בבקשה מה זה אורות מעומעמים ואיך אני יעשה את זה לדוגמה: נר אוו פנד אוו כול דבר אחר תסבירו לי תודה! :s05:

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ForresT,

מי לדעתכם תיקח? צלסקי או בארסה? אני אומר בארסה 3-1:)

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.