עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by darkman,

אני וחברים שלי לא עשינו מדורה פשוט מרוב עצלנות אבל לפחות עשינו על האש, היה הרבה אוכל והיה כיף התחיל ב 10 הסתיים ב 2 אחרי זה היו כאילו שנשארו רעבים (איך?!) אז נסענו "לבית הפינקיק המקורי" בערך מ 2 עד 3 אחרי זה במשך 2 שעות עשינו סיבובים עם האוטו לא נסענו מהר אלה פשוט נסענו איכותי כדי להירגע היה כיף מאוד. מקווה שגם אתם נהנתם

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Rosso17,

שלחו לי להגיע לתל השומר ב3.2 לראיון קד"צ נהיגה משהו כזה בטופס רשום שזה לימוד על סוג רכב B רכב פרטי לפני הגיוס,עם אפשרות ללמידה על סוג C אחרי הגיוס אני לא רוצה קרבי,פרופיל 97 קבא 51 דפר 60 מה הסיכוי שלי להיות נהג בוס(שזה אגב מה שרשום בטופס שהם רוצים אותי כנהג בוס למרות שזה מוזר כי אני לא חושב שיש לי פרוטקציות בכלל) או נהג על רכב B ושאחר כך לא יכריחו אותי לעשות על משאית? ועוד שאלה - אני כרגע שיעור 22 בשיעורי נהיגה על רכב פרטי B. האם כדאי לספר בראיון ב3.2 שאני באמצע שיעורי נהיגה? אחת הסיבות שאני רוצה זה בשביל לחסוך את כל הלחצים והעלויות של הטסטים.הם יכולים להגיד לי פתאום שבגלל שאני באמצע אני צריך לממן את הרישיון שלי והם לא יממנו לי? אבא שלי אמר לי שעדיף בבקו"ם בתל השומר לא ל…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. דבר ראשון.. עשו טובה ואל תכתבו תגובות כמו "חרא דבר אל תילך" התחלתי כבר את המסלול אני מסיים י'ג עוד 3 שבועות. אני לא מחייב אותכם לשבח את המסלול..אל תיכתבו לי שזה חרא מסלול כי זה יבאס לי את החיים, חשבתי המון אם ללכת אבל החלטתי ללכת. אני לומד הנדסאי, מסיים, עקרונית מתגייס לחיל האוויר , אנסה דרג ד', הממוצע שלי יהיה 90 בערך בסוף הלימודים. אולי אשאר קבע שנה וחצי (חתמתי על זה אבל לא בעיה לצאת מ'זה) אני אשתחרר מצה"ל בגיל 23 , 3 שנים ניסיון בתחום. מה מחכה לי בחוץ? (שכר, תנאים) אני אשתחרר מצה"ל בגיל 25 , 5 שנים ניסיון בתחום. (לאחר קבע) מה מחכה לי בחוץ? (שכר תנאים) אשמח אם תענו לי בכנות, אני יודע שהדעות חלוקות בעניין. תגיבו ואני אנסה להשכיל

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by PhP dUdE,

דיברתי עם חבר מגרמניה והוא שלח לי לינק לסרטון הזה http://www.pwned.nl/ תהנו!!! סרטון קורע http://www.pwned.nl/

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אורח
    Started by אורח,

http://www.saltroom.co.il/

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Yehudaa,

???

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ariel-ro,

כפי שידוע לי, ביל גייטס הוא זה שהמציא את הווינדוס, וכתב את הווינדוס הראשון(ואחריו אני מניח) השאלה שלי היא האם עד היום הוא עוזר בפיתוח הווינדוסים? XP וויסטה ו7? הוא היום בעל השליטה הגדול ביותר במיקרוסופט? אריאל

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by askme,

הממשל בארה"ב הקצא לנאס"א 19.5 מיליארד דולר לקדם נחיתת אדם על הכוכב האדום. http://news.walla.co.il/item/3050700 נו, בהצלחה לכולנו !

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. בהצצלחה לכולם תאחלו גם אתם!!! ) ולמי יש בכלל בגרות ביום א'?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by R0ck,

מתוך YNet... "מרצדס שברה 22 שיאי מהירות עם גרסת הטורבו-דיזל החדשה של ה-E קלאס, מתוכם שלושה שיאי עולם ו-19 שיאים למכונית מקבוצתה. זאת, בעקבות ניסוי שערכה תחת פיקוח הפדרציה הבינלאומית למכוניות, ה-FIA. בניסוי השתתפו שלוש מכוניות מדגם ה-E 320 CDI החדש של ה-E קלאס, לו מנוע V6 מוגדש טורבו, הזרקת דלק ישירה ו-224 כ"ס. כל מכונית עברה מרחק מצטבר של 160,934 ק"מ בדיוק על מסלול לארדו שבטקסס, ארצות הברית." http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3080610,00.html אין מה לעשות, איכות ארית זו מרצדס, גם באוטובוסים. נ.ב, תגובה מס' 3 משובחת.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by PhP dUdE,

לפי פירוש המילה זה טכנולוגיה מתקדמת,אבל מה נכלל בתוך תחום ההייטק אילו משרות? לדוגמא אם אני ארצה ללכת ללמוד באוניברסיטה(או מכללה אם לא יקבלו אותי ) איזה מקצועות משתייחים להייטק?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Rule The Pc,

עד היום חשבתי שTDI אבל עכשיו אני לא יודע מישהו פה יודע מה יותר טוב? מה ההבדל בכלל SDI = SUPER DISEL TDI = TURBO DISEL ???

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by ForresT,

מי לדעתכם תיקח? צלסקי או בארסה? אני אומר בארסה 3-1:)

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. יש לי יום חמישי מבחן עיוני בספורט,חלק מהבגרות, ואין לי את החומר, יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא? חיפשתי ברשת ,אך ללא הצלחה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. כמו של הבחור מימין http://www2.warnerbros.com/dukesofhazzard/img/splash/DH_Splash_right_p2_off.jpg הבעיה שהשיער שלי גודל למעלה. מה צריך לעשות בשביל לעשות תספורת כזאת? והאם כל בכל סוג שיער זה אפשרי? תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. זקוק לעצת ההמונים... אתמול רכשתי מחברת פלאפון את מכשיר הדגל של סמסונג נוט 10 פלוס דרך השירות לקוחות... היום הגיע השליח וחתמתי ולקחתי את השקית לתדהמתי לאחר שפתחתי את האריזה גיליתי את המכשיר בקופסה בתוך שקית ניילון עם ריצרץ אמריקאי ללא המדבקות של החדש... שיצרתי עם שרות הלקוחות קשר אמרו לי שמחר אקבל תשובה... מה אני עושה כדי לחסוך את מסע העינויים שנראה לי שאני הולך לעבור... כי המוקדנית רמזה לי שככה זה מגיעה... חיה בסרט...

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by 47,

אני לא יודע מה לקנות לעצמי כדי לשפר את המחשב בתקציב של 1300-1500 ש"ח. חשבתי על כרטיס מסך ואז נזכרתי שיש לי 4X AGP... אני לא יודע, אולי לוח אם ומעבד, או לא יודע מה... המחשב הוא בעיקרון למישחקים כבדים. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום חבר'ה! לאחרונה התחלתי לעסוק קצת בתחום העיצוב בגבס, תמיד אהבתי את זה אבל עכשיו אני ממש וממצה פוטנציאל חבוי (נראה לי : ), בכל אופן, העלתי פה כמה תמונות של עבודות שביצעתי בשבועיים האחרונים, (אנשים אוהבים לשפץ לפסח ואני מרוויח מזה ). אשמח לקבל הערות והארות ,מקווה שתאהבו. המשך שבוע מצויין. אז התמונות בהמשך..... ליאור [br]פורסם בתאריך: 22.03.2009 בשעה 16:15:16 [br]פורסם בתאריך: 22.03.2009 בשעה 16:21:51 אחרון..[attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

hmm... topic says it.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by enzo,

באיזו תחנת רכבת בת"א אני צריך לרדת כדי להגיע הכי מהר לגני התערוכה? זה חובה או שאפשר להבריז בלי שאף אחד ידע?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. איך ללמוד?? ועוד על מיני שיטות לזכור את החוקים והמרחקים וכל השטויות האלה?? תודה לעוזרים!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by bilbo,

סיפור לא רע בכלל לפי דעתי. מקור: לחץ כאן אבא, מה קרה למים??? אתמול בבוקר, כשקמתי, מצאתי מתחת לדלת מעטפה מוזרה, הנייר היה עבה ואפור, מעין 'סגסוגת' של נייר ומתכת, לא היה קשיח, ללא בול, אבל שמי וכתובתי היו כתבים בבירור. פתחתי אותה מלא סקרנות, וכשפתחתי את הדפים, הפליא אותי לגלות שכתב היד היה מוכר לי, והמפתיע ביותר היה התאריך והתוכן, אותו אני מביא לפניכם. שנת 2070 זה עתה מלאו לי 50, אבל אני נראה כבן 85. יש לי בעיות כליות קשות, מכיוון שאני שותה מעט מאד מים. נראה שנותר לי מעט מאד זמן. היום אני אחד האנשים הקשישים ביותר בחברה זו. אני זוכר שכשהייתי בן 5, הכל היה שונה לחלוטין. היו הרבה עצים בפארקים, בבתים היו גינות יפהפיות, ואני יכולתי ליהנות משטיפה בצינור מים אפילו במשך שעה תמימה.…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם !! אני צריך לשלוח את המנילה עד מחר וזה דיי דחוף לי. טוב, הקטע זה אני פרופיל 72 וזה חוסם את כל יחידות החי"ר. אני בעיקרון בקטע של מחשבים, ואני עובר עכשיו כל מידי מיונים פה ושם, ואני נרשמתי לי"ג בעיצוב תכנה, ככה שקרבי אני לא חושב שאני אהיה. אבל המנילה שלי לא קשורה כמובן ליחידות ההתנדבותיות, ואני לא יודע מה לבחור ובאיזו עדיפות. את הסעיף על רצון לשרת בתפקיד לחימה אני מסמן "1". ועכשיו אני מדרג את היחידות שמוצעות לי מ1 עד 5. שריון תותחנים לוחם איסוף (מודיעין שדה) לוחם חילוץ והצלה לוחם במערך הנ"מ איפה הכי טוב, מבחינת אנשים, תפקיד מעניין, יציאות טובות, תנאים, אוכל וכו' הכיון שלי הוא: עדיפות ראשונה : נ"מ -בגלל התנאים של חיל אוויר. עדיפות שניה : לוחם איסוף (מודי…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. לקח להם יותר מדי זמן להוציא דיסק ... אבל הציפיה שווה כל שנייה . פשוט תענוג לאוזניים . הסגנון שכל כך יחודי להם , פשוט סוחף מהרגליים . אני יודע מה אני הולך לקנות מחר .

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. בשנת 1996 רכשתי דיסק טראנס אם אנני טועה היה של TSUYOSHI SUZUKI או שאולי ביחד עם אמנים אחרים היה נחשב בזמנו מוצלח מאוד , היה מסוג הטראנס האיכותי והפסיכודלי ולא איזה משהו יבש וחסר טעם . אני זוכר שלאלבום היה עטיפה משולבת צבעים שחור ולבן וכן היו הרבה ריבועים . אם למישהו יש מושג באיזה אלבום מדובר אודה לו מאוד .

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים