כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
מכיוון שאין פורום "משוב" אני אכתוב את זה פה. שמתי לב שהרבה אנשים פותחים אשכולות בפורום תמיכה טכנית שקשורים לתוכנה,כי הם לא מבינים את ההבדל. כמו האשכול ההזוי הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=250385.0 או זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=250480.0 (שעלה על זה שהוא לא במקום הנכון מאוחר מדי) קיצר אולי כדאי לשים את פורום תוכנה מתחת לחומרה וככה אנשים יראו שיש הבדל בין השניים
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
למרות שעד עכשיו לא היה לי ממש אכפת מזה, לאור כמה אזהרות נעילה טריות ושאר דברים לא נאים לעיני אני מתחיל להבין על מה התלוננו חלק מבאי המפגש בנושא שליטה קצת חזקה או אכזרית(למרות שזה קצת מוגזם) של מנהלי הפורום (זה בשפה רישמית אבל בשפה פשוטה הכוונה שלהם כנראה היתה שהם קצת מתלהבים או שעולה להם האגו או נושא "השליטה" לראש יותר מדי - וזו לא הטענה שלי - זה רק הסבר בשפת יום יום) , מצד שני שמעתי כמה מנהלים שאמרו שאין ברירה צריך לנהל את הפורום, זה לא קל וככה זה יהיה. אני בהחלט לא התערבתי ולא היתי חלק מדיון זה כי לא היה ממש אכפת לי אז , עד שראיתי איזה אזהרת נעילה היום שאישית ממש ממש לא אהבתי לראות (לא את העובדה שבוצעה אזהרה אלא את הדרך שבא נכתבה) לדעתי זה צריך להיות עם מינימום סיפורים …
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, בעקבות הדיון האחרון שמישהו העלה לפרום כללי בקשר לזה שהוא קנה מחשב חדש הביא לי רעיון... למה שלא יהיה פורום שרק בו יהיה ניתן להעלות תמונות ולספר מה קניתם, מרוצים או לא וכו'... מה אתם אומרים? אשמח לתשובה ממנהל שיכתוב לי למה עד עכשיו לא היה פורום כזה והאם קיימת בעיה לפתוח אחד עכשיו... תודה.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ובכן לא חשבתי רבות , ורציתי לפנות אליכם ולשאול האם רצונכם בפורום: בישול אם לא שמתם לב אבל כמעט כל יום יש תוכנית בישול בטלויזיה. כל מנחה טלויזיה ממציא מחדש תוכנית בישול חדשה שתעשיר אותנו במידע ( ). ניר ככלליי יוצא בתוכנית בישול (אחרי שהוציא לנו את העיניים מתוכנית תיירות ). גידי גוב הספיק להגעיל לי את הצורה בתוכנית הגורמה שלו. צחי, חיים , רותם .......... מאות תוכניות , רק בישול ! תיכף נראה את אושרת קוטלר עם תוכנית בישול, מיקי חיימוביץ, יעקוב אחימאיר עם תוכנית בישול - נמאס!
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ולפני שהמנהלים נועלים את האשכול על זה שפתחתי אשכול קניה\מכירה, אז זה בחינם קיצר, הייתי מנוי 3 שנים לירחון נשיונל ג'יאוגרפיק(בעברית), ויש לי 33 גליונות. קראתי מזמן את כולם, ואני לא מתכוון לקרוא אותם שוב. אנחנו עוברים דירה עוד מעט, ואני לא מתכוון להעביר אותם לדירה החדשה, ואף אחד מהחברים שלי לא מתעניין, אז לפני שאני זורק אותם(וזה חבל כזה לזרוק, כי כל גליון עולה 40 שקל), החלטתי לפרסם כאן, ומי שרוצה יכול לקחת אותם ממני... אפשר לשלוח לי הודעה פרטית או(עדיף) הודעה לאייסיקיו 162949876. אני רק מבקש, לא לבזבז את הזמן שלי סתם... מי שבאמת מעוניין לקחת אותם ממני(כמובן שצריך לבוא אלי ולקחת, כל הרעיון שזה יהיה אותו דבר בשבילי כמו לזרוק אותם, כי אני לא מתכוון לבזבז עליהם מאמצים ;D),…
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כך כבר מספר שנים שאני פה באתר והיו כמה דברים שהציקו לי לדוגמא מדוע צריך ללחוץ על "הראה תגובות חדשות להודעות שלי" על מנת לראות אם הגיעו תגובות ולא שיופיע מספר או סימון שיש תגובות חדשות דבר נוסף יש תרדים שהגבתי בהם מלפני חודשים שאינני מעוניין להיות מיודע בנוגע אליהם לדוג' "ת'רד Super PI, ו-3DMark הגדול" כל פעם שמישהו מגיב אני צריך לראות את זה בהודעות חדשות למרות שכבר נמאס לי מזה וישנם עוד כמה רעיונות לשיפור שאני אוסיף בהמשך אשמח לשמוע את דעתכם והאם יש לכם גם רעיונות נוספים?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום !!!! אני רוצה לקנות מכשיר DVD טוב . ה DVD צריך להיות חיצוני כלומר מתחבר ל TV ככול שיש שיותר פיצ'רים יותר טוב אבל אני לא מוותר על איכות ואמינות!!! התקציב עד 2000 ש"ח אז תתחיל עם ההצעות אם מישהו יודע על איזה דגם בריא , שיפלוט
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
היי חברה אני רוצה להדפיס תמונה מסוימת (תמונה שציירו אותה על דף או בריסטול או אני לא יודע מה) על חולצה. עכשיו, על הציור אחראית ידידה שלי. על הצד הטכני- אני אשמח אם אתם תעזרו ;D אז אפשר קצת מידע למי שכבר ניסה? למשל- על איזה סוג של דף לצייר?איך אפשר להדפיס פיסית?(אני יודע שיש להם את הטוסטר הענק הזה בחנות שמדפיסים עליו סמלים של בתי ספר, אבל זה עם דף דק ושקוף, ואין לי מושג איך אפשר לצייר על זה) תודה על כל עזרה שתבוא
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
אז ככה: הורי נוסעים בחופש הגדול לארה"C ויש לי בעירך כ 250 דולר ואני רוצה לבזבז אותם, פתוח להצעות.. חברה!!! כל כיוון!! יאללה רעיונות דימיונות משהו!!!
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי אני חייל משוחרר כבר חצי שנה ואני רוצה לטוס לטייל בעיקר בדרום אמריקה הייתי שמח לשמוע הצעות או חבילות שנתקלתם או אתם מכירים! בין שבועיים לחודש! תקציב 10-12 אלף שקל
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
ביום רביעי הגענו אני ואישתי ל Hillsboro, Oregon ל3 חודשים במסגרת העבודה שלי. הייתי שמח לשמוע אם מישהו מכיר טיולים מומלצים או אטרקציות ששוה ללכת אליהם לזוג צעיר. בינתיים היינו ב Saturday market בPortland, ובמתחם הקניות Woodburn. מחר אנחנו מתכננים ללכת ל Oregon Zoo. תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום אני עשיתי פסיכומטרי ניגשתי למבחן באפריל קיבלתי גרוע...באנגלית קיבלתי 76 יש למישהו דרך,שיטה או כל דבר שיכול לעזור לי להגדיל את אוצר המילים ולהתכונן למבחן הבאה שלי בינואר ? הלכתי לוול סטרייט הם רוצים קרוב ל8 אלף לשנה ואין לי שנה עשיתי שמה מבחן ואני רמה 5 אם זה אומר משהו.. רציתי גם המלצה למכוני לימוד טובים באזור המרכז (אני מבת ים) עשיתי קורס מזורז מטעם אנקורי במכללת בת ים הקורס היה מזורז כ חודשים ושבוע שבכל שבוע הינו צריכים ללמוד 5 אותיות באנגלית ו5 בעברית +- תודה
-
- 5 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני ועוד 15 אנשים מסיימים השנה לימודים של 5 שנים. אנחנו מחפשים הצעות למסיבת סיום כלשהי שאנחנו מעוניינים לערוך. יש למישהו רעיונות למסיבה כזו? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. עוד כ-3 שבועות לאחי הגדול תיהיה יום הולדת ה25 שלו, ואני רוצה להיות מוכן עם מתנה מקורית מאד ומיוחדת, וכמו כל שנה אני לא יודע מה ליקנות לו (רק שהפעם זוהי שנה מיוחדת יותר, 25..) יש לו כבר נגן DVD, טלוויזיה עם מערכת סראונד ועוד כמה גצ'טים.. הסכום הוא כ-300 ש"ח +\- (אלא אם כן העיניין יהיה רציני ואז אני ישתף פעולה עם ההורים ) כל הצעה שהיא תתקבל בברכה Thanks
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום אני מכיר מישהו שהוא בן 14 גם בנתיניה והוא רוצה לעבוד אז באיזה עבודות הוא יכול לעבוד ואיפה יש עבודות באזור נתניה הוא חיפש בעיתונים ולא מצא אולי מישהו יודע טלפון הוא משהו הוא מקום שהוא יוכל לעבוד תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני צריך להחליט בקרוב מה אני עושה, אשמח לשמוע הצעות..
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ההורים שלי בחו"ל והייתי רוצה לדעת אם יש לכם איזה הצעות לקניית גאג'דטים יפים ומיוחדים.. הם באיטליה והתקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח מקס'... אולי איזה PSP... בעיקר משהו אלקטרוני פתוח להצעות..
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אוקיי יש לי תקציב עד ל-1000 ש"ח ואני רוצה לשפר איתו את המחשב עכשיו כרטיס מסך אני בינתיים מסופק עם ה-X800 GTO שלי ואני לא אזרוק אותו עכשיו רוב הסיכויים שאני אוסיף זיכרון מה עוד כדאי לשדרג?
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
ערב נעים לכולכם, אני גולש פה כבר מספר שנים, וזה פשוט כואב לראות איך שאיכות הפורומים יורדת. הסיבה היא התערבות של אנשים שאינם מבינים בנושא מסוים, וכשהם מנסים לעזור לפעמים דבריהם לא מדוייקים וסתם מטעים אנשים. זה קורה כמעט בכל פורום באתר, לדוגמא בפורום מפרטים יש אנשים שסתם נותנים הצעות למפרטים, כשהם לא מבינים בחומרה בכלל וסתם בונים מפרטים עד שמגיעים ל"גבול התקציב" שניתן ע"י פותח הדיון, או לחילופין רואים כל מני מפרטים אחרים ופשוט מעתיקים את הרוב וחושבים שהמפרט מתאים לכל שימוש. פשוט חבל שמנהלי הפורמים, מודרייטורים ואנשים שבאמת מבינים בנושא מנהלים כל מיני ויכוחי סרק עם האנשים הללו וזה רק מבלבל את פותח הדיון, ויכול להיות שבגלל זה הוא בגלל יקנה מחשב מורכב מחברה כלשהי וירויחו על חש…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שתה ונירדם אצלי אז מהשיעמום יצרתי עליו יצירת אומנות....יש מקום לשיפור הצעות יתקבלו בברכה!!!! [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין בשעון דיגיטילי שאפר לרכוש בארץ.... חשבתי על קסיו, אוליי מסדרת ה PROTREK?
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם חברים שלי נוסעים מחר לשבועיים בתאילנד ואמרתי להם להביא לי שעון מזויף פעם אחרונה שהייתי שם זה היה לפני 4 שנים לחצי שנה ולא כל כך יודע מה הולך שם עכשיו ורצה להביא שעון מזויף משהו ברמה מה אתם ממליצים ולכו על הכי יקרים לא ברייטלינג תנו הצעות הם נוסעים מחר בבוקר חשבתי על אוריס אולי
-
- 44 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נראה לי שאו שלחלק מהמעסיקים אין מושג או שהם במכוון מנסים לפתות תכנתים צעירים. באמת נראה למעסיקים שזה חשוב לתכנת הפוטנמיאל העסקי העצום, הענקי הבין גלקטי של האפליקציה החדשה שלהם? זה לא כאילו שהתכנת יראה יותר מכמה גרושים אם החברה תעשה אקסית. התכנת הוא לא משקיע, זה לא צריך לעניין אותו. אם כבר חברות כאלה שהם רק עם פוטנציאל וללא רווחים ותזרים מזומנים קבוע זה יותר מדאיג. לתכנת חשוב שהוא יקבל את המשכורת בזמן ואת התנאים שלו ושהמעסיקים שלו לא יהיו אנשים מפוקפקים. יכול להיות אוליי שהרבה תכנתים מתחילים הם פשוט נואשים ואין להם ברירה אלא להתחיל את הקריירה שלהם בחברה כזו שהכל באוויר. בחירת מקום עבודה יכולה להיות קריטית עבור הקריירה שלך. לא רק בגלל כמה שאתה מרוויח אלא גם בגלל מה שאתה עוש…
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
האם המקלדת Illuminated Keyboard תגוייר ותכיל גם אותיות בעיברית או שמבאים אתה לארץ רק לשם קישוט המדפים ו"פוזה" של היבואן? מקווה ששאלתי בפורום הנכון, אם לא אז נא להעביר למקום המתאים.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
NO SH*T,JUST READ חבר הכנסת סטס מסז'ניקוב (ישראל ביתנו) העלה הצעת חוק, על פיה תהפוך שדרות לבירת ישראל במשך החודשיים הקרובים, זאת לאות הזדהות עם תושבי העיירה המופגזת. לדבריו, "בשבועות האחרונים נדמה כי מדינת ישראל איננה מקדישה את מירב המאמצים בכדי להבטיח את שגרת חייהם של תושבי העיר, מזלזלת בשלומם ומבקשת להרחיק את הנושא מסדר היום. בשל כך מתקבל הרושם בארץ ובעולם כי העיר שדרות ותושביה אינם חשובים מספיק בכדי שממשלת ישראל תכריז כי המתקפה עליהם תחשב "קאזוס בלי". לאור כל האמור לעיל, מבקש חוק זה לקבוע כי העיר שדרות תוכרז לתקופה של חודשיים מיום קבלת חוק זה כבירת ישראל, דבר אשר יבהיר בצורה נחרצת כי כל עיר או יישוב בתחומי מדינת ישראל העומדים מול מתקפה חבלנית עוינת ייחשבו כעיר הבירה ל…
-
- 8 תגובות
- 643 צפיות
-