כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
אין מה להגיד אני חוקר מצ"ח יכול לצאת ב3.10.06 להכנה לקצונה של החייל שלי הבעיה היא שעכשיו יש לי המון ספקות בקשר לנושא הזה אז מה אתם אומרים? קצין או לא קצין
-
- 33 תגובות
- 13.6k צפיות
-
-
התפוצצתי מצחוק כשנתקלתי באפליקציות למדידת משקל. אחת היתה מצחיקה במיוחד כי היא אפילו ציינה בשם שלה שהיא רק סימולטור למשקל למדידת צמחים. WEED SCALE SIMULATOR או משהו דומה. והמוני אנשים מתקינים את התוכנות האלו כי הם רוצים את הפונקציה וחושבים שזה אולי משהו שאפשרי וקיים. ואני חושב לעצמי, למה שזה לא יהיה אפשרי בעצם? בקלות זה יכול להפוך לפיצ'ר שיהיה בסמארטפונים בעתיד. מה עוד הייתם רוצים שהסמארטפון שלכם יהיה מסוגל לעשות? דברים שאינם מנותקים מהמציאות. שיכולים להיות עם שילוב טכנולוגיות קיימות + תוכנה מוצלחת. אני למשל הייתי מעוניין בתוכנה שמודדת שטח חדר עם מידות קרובות למדויקות וממפה אותו למודל תלת מימדי. רק לצלם…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב גיימרים. התקציב הוא בסביבות ה-5000-6000. אני רוצה לדעת אם שווה לחכות עוד חודש חודשיים עד שיצאו כרטיסי מסך חדשים / מעבדים חדשים או לקנות ממש החודש. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום , אני חדש פה ואני רוצה להביא עם חבר שלי מארה"ב(חוזר עוד שבועיים) מסך חדש. רציתי לדעת האם יש הבדלים במסכים, חיבורים שונים? האם הוא מתאים למערכות בארץ(חשמל). חוץ מזה אם הוא פשוט לוקח את זה ביד הוא צריך לשלם מכס וכאלו(מעמ אולי)? תודה רבה , רונן
-
- 5 תגובות
- 516 צפיות
-
-
יש לי בקשה מיוחדת ובאמת לנחמדים שפה - אם מישהו אבל מישהו רציני שגם מבין יוכל לשבת איתי לפעמים באייסי ולהסביר לי על חומרה,שאני אבין יותר שאני אדע יותר ? אם אותו מישהו ירצה קצת כסף משהו אני אסכים לשקול את זה איתו ברצינות . בבקשה בבקשה,שמישהו ילמד אותי בתודה ענקית ! מראש תומר .
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
אני צריך להזמין מוצר מחו"ל, ארה"ב ליתר דיוק, כשהבעיה היא שאין לי כרטיס אשראי בכלל והבנק לא יאשר לי אחד כרגע. חשבתי באופן חד פעמי להטעין כרטיס ויזה של הדואר, ולנסות להשתמש בו להזמנת המוצר ישירות או דרך paypal. למישהו היה נסיון דומה ויכול להגיב אם זה עובד או לא? אני יודע שכרטיס כזה עבד לי פעם עם המשחק world of warcraft, כשהייתי צריך לשלם סכום מסויים כל חודש, אבל עדיין לא בטוח אם זה היה יוצא דופן.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני ממש רוצה לפתוח בפורום אחר וסתם לספר אותם באנגלית (אני חולה עליהן) ואני לא יודע איך, מישהו יכול לעזור לי בבקשה, הדבר הכי קרוב שהגעתי אליו זה: "Did this ever happened to you?" וזה לא ממש מדויק.
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מתי נתחיל לראות רופאים משחקים ברשת? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2899606,00.html
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
בסרטון הזה (ששמו eeK!) יש קטעים מדהימים של יכולת מכל מיני תחומים כמו: סקייטבורד, משחק פינג-פונג, טטריס, משחקי מחשב, חבורת צרפתים שקופצים מגגות, יויו ועוד.... הלינקכפתור ימני->שמירה בשם\save target as) http://www.fegis.nu/index.php?id=6&D=6&F=6&M=0 עריכה: הלינק כנראה שבור, אפשר להוריד את הסרט מהדף הזה: http://www.fegis.nu/index.php?id=6&D=6 אחרי הרשמה קצרה לאתר
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אנשים אז ככה כמו שכולנו יודעים שמסימים את בית ספר זהו יום גדול ואין ספר שצריך גם לעשות איזה משהו שיזכרו אותנו לתמיד בבית ספר אז עכשיו הגיע סוף השנה אז חשבנו על רעיון מקורי והדבר הכי יצירתי שמצאנו לבסוך היה לבנות שתי חומות שיחסום את העליה מהמדרגות לכיוון בניין בית הספר! אז ככה השגנו לבנים קנינו מלט וארגנון את כל השכבה לבוא לבית ספר ב 00:00 לבית ספר לארגן את הכול ולבצע את הקטע האיר הזה! היום היה אמור להיות לנו בגרות בהתעמלות התבטלה עקב מה שעשינו אז פשוט דחו לנו וגם הרווחנו מזה בסוף כי כולנו הינו עייפים מאוד אני הלכתי הייתי בבית רק ב 5:30 וקמתי ב 7:30! והיה אמור להיות לנו בגרות בהתעמלות אז פה הרווחנו....... עכשיו לחלק המעניין...התמונות! בבקשה תהנו ותגיבו! עירןני י"ד ת"…
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך חלקים למחשב יש כאן מישהו מאזור המרכז שיש לו?? תודה מראש, מתן.
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מצאתי אתר שאותר לכם איזה שירים כרגע מתנגנים ברדיו בכל מני תחנות. ניתן גם לערוך חיפוש איזה שירים נוגנו בכל תחנה בתאריך וזמן מסויים. תהנו. http://www.hingi.net/ יש בצד שמאל רשימה של כל התחנות הכי פופולאריות ומה מתנגן בהן כרגע... לתחנות האחרות זה כבר בתשלום של אס אם אס.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אם יש משהו שאני שונא זה שאני נכנס לאתר ואני לא יכול להיכנס אליו או לצפות בתכנים כי אני לא נמצא בתחומי ארה"ב או לא יודע מה. בטוח יש אפשרות כלשהי לעקוף את הדבר הזה... מישה ויודע מה אפשר לעשות? אם אתם צריכים אני אמצא אתר לדוגמא...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה מגניב, אבל יהיה קשה להתרכז לאור העובדה שאתה שוכב על המיטה, והמיטה קוראת לך לישון. בכל מקרה, הרעיון עצמו יפה. http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=58677
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישנו רחוב שאורכו 300 מטר, אשר החניה בו היא במקביל למדרכה, וניתן לחנות לכל אורכה. אורך של מכונית סטנדרטית הוא 3 מטר. מכוניות יכולות לחנות ללא מרווח ביניהן (פגוש לפגוש). מכונית המגיעה לרחוב בוחרת חניה באופן אקראי שווה מהמקומות הפנויים. ולכן היא יכולה ל"קלקל" מקומות חניה למכוניות אחרות. השאלה היא: מהה תוחלת כמות המכוניות שיחנו ברחוב? תודה ויום טוב.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום לפני כחודשיים התקלקל לי הספק (של אנטק). שלחתי אותו לחנות. עד היום לא קיבלתי אותו או אחד אחר בחזרה. כל פעם שאני מתקשר אליהם הם אומרים לי שעוד שבוע הוא יהיה מתוקן או שהם יחזרו אלי והם לא חזרו. האם עצם העובדה שהיבואן פשט את הרגל מהווה נסיבות מקילות? האם הם חייבים לספק לי ספק אחר? תודה
-
- 36 תגובות
- 4k צפיות
-
-
זהירות - תמונות קשות מאוד של פצועים בתאונות דרכים http://www.fresh.co.il/dcforum/dcboard.cgi?az=read_count&om=29302&forum=Freedom&viewmode=threaded
-
- 15 תגובות
- 9k צפיות
-
-
תתחילו להמר לפני שיהיה מאוחר מידי
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
Who else likes mushroom hunting? I been out shroom hunting today and had lodsa fun, the hangover didn't bother me, mushroom we're gonna dry.almost at all, and I got arround 1.5kg or something and here's me and the girl I'm watching over with stringfull of
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לשפר את ממוצע הבגרויות. מאחר ואני עדיין לא יודע מה ללמוד החלטתי לעשות קורס פיזיקה באנקורי כי פקולטות רבות דורשות פיזיקה. (בעיקר הנדסה) לצערי קורס בפיזיקה לתלמידים שסיימו תיכון לא יפתח מחוסר ביקוש והיועצת באנקורי המליצה לי להצטרף לקורס פיזיקה תיכון. מדובר בקורס שנתי ואלמד ביחד עם תלמידי כיתה י"ב. המחיר 3,700. מה דעתכם? ללכת על זה?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי לפרסם כמה תמונות מהטיול שלי לרוסיה (2002) אני בטוח שלשחלק מכם שנולד ברוסיה וזוכר משם משהו יתעוררו רגשות נוסטלגיה אחרי התמונות האילה.. לי הן מתעוררות בכל פעם שאני רואה את הסט הזה..אז אני מקווה שתהנו ואני אשמח מאוד לקבל פידבקים. המצלמה בה צולמו התמונות היא A60 אז אל תצפו לחדות\איכות טובה! (; הנה קישור לתמונות: http://www.fresh.co.il/dcforum/AdvancedPhotography/1697.html תהנו!
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בימים האחרונים אני מקבל שיחות לסלולרי מהמספר 05778325xx (לא פרסמתי את המספר המלא כי אולי זה אדם פרטי ולא פרסומת או משהו כזה) כל פעם צלצול אחד או שניים וניתוק, גם כשהספקתי לענות מייד מנתקים, ככה שיש סיכו טוב שזה טריק כדי שאני יחזור אליהם. עוד מישהו נתקבל במספר הזה ?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחדש קשר עם הרבה אנשים מהעבר, בשמחה כולם קובעים איתי יציאה, אבל נפגשים שוב רק אחרי חודש אם בכלל מצב אחד אני מרגיש שאני צריך לחשוף את האני החדש ליותר אנשים בשביל למצוא חברים חדשים (השנתי מאז שפגשתי אותם פעם אחרונה) מצד שני אני מרגיש שאני עושה משהו לא בסדר.. המטרה היא לשפר את הקשרים החברתיים, כאשר גם החבר הכי טוב הצטרף למעגל של אלה שפוגשים אותי פעם בחודש בלי הסדר למה (שאלתי אותו, סתם חירטט משהו)
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-