כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
אני אתחיל בזה שאני מפגר ...אני לא בסדר לא הייתי צריך לנהוג ככה...אז בבקשה בלי להוסיף. חזרתי הביתה בשעת לילה מאוחרת מכיוון אשקלון לרעננה על כביש 4, אחרי צומת גהה המשכתי על הכביש , בגלל שהוא היה 4 נתיבים הייתי בטוח שזהו כביש של 110 אז הרשתי לעצמי לנסוע מהר מהרגיל. לאחר 2 דקות פלאש חזק האיר את כל הכביש...לא ניתן לתאר את ההרגשה הרעה שעברה עלי. עכשיו אני בבית מחכה לדוח בעצב רב , האמת שהמחשבה שאבא שלי יראה את זה יותר מרעידה אותי. בכל מקרה מישהו שעבר את זה או מבין יכול לתת לי עצות או לפחות לספר לי מה הולך לקרות בשבועות הבאים? כביש 4 בחלקו אחרי גהה הוא כביש של 90 קמש ,לפי מה שאני בדקתי.
-
- 150 תגובות
- 17.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיימתי יחסי מין ללא אמצעי מניעה(והגנה) - כן, אני יודע שאני מטומטם, אין צורך להזכיר לי את זה. אני מחפש מרפאה/מעבדה או מה שזה לא יהיה לבדיקת מחלות מין - אני חבר בקופת חולים מכבי אך לא מצאתי שום מידע רלוונטי באתר של מכבי וכן חיפוש בגוגל לא העלה אפילו חרס... תודה מראש לעוזרים.
-
- 30 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
זהו קורא מחשבות דגול אשר יקרא את מחשבותיכם דרך המחשב ! http://www.devinettor.com/# (רק לילחוץ על PLAY בצד שמאל של המסך ותענו על מה שהוא מבקש מימכם בכנות)
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
טוב, לא "שלי" אבל ככה הוא נקרא: http://www.myfirstwar.co.il/ הבחור שאחראי על זה משרת בפלוגה מהגדוד שלי (גדחה"ן) במילואים.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ככל הנראה הפרופיל הרפואי שלי (פלטפוס, בעיות בברכיים, משקפיים במס' גבוה) ימנעו ממני להתגייס ליחידה קרבית. למרות זאת, אני מחפש תפקיד שיהיה איכותי לא פחות מתפקיד קרבי ברמת השירות שלו. אני מחפש משהו שיתן לי סיפוק, אתגר וסביבה נהדרת במסגרת הצבאית. כרגע אין לי ממש מושג לאן לפנות ובגלל שרוב האנשים כאן אחרי גיוס אשמח לקבל המלצות. חשבתי על מצ"ח, מודיעין (שלא קשור בתיכנות), תפקידי ניהול שונים (כוח אדם וכו') או אפילו מראיין פסיכוטכני. שירות בשב"ס נשמע כמו חוויה מאתגרת, אבל האיכות הכללית של התפקיד, הסביבה האנושית והמשמרות נראים קצת נמוכים. תפקיד מעניין נוסף שחשבתי עליו הוא המשטרה, כלומר פשוט להיות שוטר. אם למישהו יש משהו ספציפי להציע, או סתם "כיוון כללי" אשמח לשמוע אותו.
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
-
שלום חברים, יש לי עבודה שאמורה להיות מפותחת בווב דבלופר 08. אני צריך עזרה די דחוף, מי שרוצה מוזמן לפנות אליי בפרטי. תודה מראש לכל הפונים.[br]פורסם בתאריך: 11.10.2008 בשעה 15:07:22 אין קונים? זה די דחוף חבר'ה, אשמח אם מישהו יענה.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
היי חבר'ה, כבר פתחתי נושא כזה לפני כחצי שעה וסגרו לי אותו כי חשבו שאני לא מצליחה לראות האח הגדול רק מתי שיש שעות עומס שברור לי שזה כמעט בלתי אפשרי כי המון אנשים גולשים כרגע שם אני מתכוונת לזה שאני לא מצליחה בכלל לראות את האח הגדול באתר של קשת, לא חשוב מה עשיתי שום דבר לא עוזר flash הכי מעודכן פועל יש לי 3 מחשבים בבית, לא מצליחה לראות באף אחד מהם, בכל שעה שאני מנסה גם בלילה שאין עומס... אני מצליחה לראות את הפרסומת שלפני המצלמות אבל אז שהפרסומת מפסיקה יש מסך שחור ורשום "מושהה" ליד ה-PLAY\PAUSE מישהו נתקל בבעיה הזאת? והצליח לסדר אותה? תודה על העזרה חברים מורן (מנהל הפורום: סליחה שחשבת שפתחתי סתם את הנושא הזה, לא התכוונתי שאני לא מצליחה לראות בשעות העומס אלא בכלל, …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי חבר טוב כמו אח. אנחנו מכירים מהתיכון, יוצאים כל שישי רואים משחקי ספורט ביחד על האש אני והוא תמיד מארגנים לכל החברה אתם יודעים חבר הכי טוב . אבל הוא מאכזב! אני זה שתמיד מביא את הבחורות והוא תמיד לוטש עיניים ונוגע בזאת שהוא יודע שאני רוצה, כל שישי אני מסיע אותנו ברכב שלי נסיעות ארוכות שעולות ים כסף( דלק) אני לא מבקש ממנו כלום...לא מדבר על הנושא הזה בכלל...הוא אפילו לא מציע לעזור!, הוא לא מחזיר דברים שאני מלווה לו(סרטי די וי די וכו). הוא מפונק! כל דבר צריך שיעשו בשבילו ,לא מפסיק להתלונן. אתמול זה היה השיא בנוסף שהוא בוהה מול העיניים שלי בבחורה שלי מכף רגל ועד ראש בצורה לא נסתרת ,הייתי צריך לבלום לפני רמזור הוא החזיק כוס וודקה ונשפך עליו טיפה התחיל לקלל אותי . התעצבנתי…
-
- 46 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. מאז שסגרו את stage6 עוד לא מצאתי אתר עם אותה איכות וידיאו, אז רציתי לדעת אם מישהו נתקל באחד או באיזה פתרון אחר. אתם יכולים גם להמליץ על עוד אתרי streaming מרחבי הרשת. ולמרות שאני בטוח שכולם מכירים, הנה כמה מהגדולים: YouTube Veoh MetaCafe תוסיפו עוד משלכם.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי רוצה לשתף אתכם בחווית קניה מאוד לא נעימה בחנות סקאי פי סי. ראשית אני רוצה להגיד שאם הלקוח לא יודע מה הוא צריך אין מי שיוכל לעזור לו בחנות פשוט אין הבנה . לפני מס' ימים הלכתי לבצע רכישה של מס' פריטים מעבד קירור למעבד ספק כוח ועוד כבר בראשית המפגש שם בחנות עם המוכרן התברר שהחנות מנוהלת על פלצנות סלחו לי על הביטוי ואין רצון וחשק לעזור ובטח לא הבנה ואגיע לכך בהמשך. כאשר שאלתי את המוכרן מס' שאלות טכניות מה שהיה לו להגיד זה תחפש באינטרנט (קצת מרגיז שאתה בא מתוך ידיעה שיש הבנה בחנות ואתה מבזבז לא מעט כסף עבור המוצרים) לאחר שעברנו את זה שאלתי אותו על מעבד E8400 אם הוא יכול להתאים ללוח אם שלי כי אני מתלבט בין 8400 לQ6600 והבחור פשוט ענה שאין בעיה לקחת כל אחד מהמעבדים וי…
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אני לומד כרגע בכיתה י"ב, ואני בן 16 ומשהו [ עוד חודש 17 ] ואני היחיד בשכבה [ מתוך 200-300 תלמידים ] שעדיין לא קיבל צו ראשון. :s05: אני מכיר כמה ילדים מהכיתה שלי, וגם מהשכבה, שהם קטנים ממני והם כבר קיבלו. יש לי לי חבר שאני מכיר [ מב"ס אחר ] שהוא כבר עבר 17 ממזמן, אבל גם עדין לא קיבל. שהתקשר לברר למה, הם אמרו לו משהו על "תקן 120" וטענו שהם לא יודעים על מה מדובר ושהוא כבר יקבל. בכל אופן, אין לי כוח להתקשר ללשכת גיוס. |: מישהו יודע מה זה תקן 120 ? ואיזה סיבה יכולה להיות לאיחור האופנתי הזה של הצו . . .[ אם הוא בכלל יגיע ] ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.reuters.com/article/internetNews/idUSTRE49EAEO20081015 אני מוריד את זה בשביל המאמרים - באמת :roll:
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
מערכון: דונקי קונג היפ הופ! http://www.youtube.com/watch?v=XIed0kUh57w הורידו כאן את ה MP3 באיכות הגבוהה: http://www.teamgenius.biz/boyfriends/mp3/
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
קוראים לו Riki-Oh: The Story of Ricky קטע מהסרט: אזהרה! מאוד מאוד אלים! לא לאנשים עם לב חלש http://il.youtube.com/watch?v=hnjY0No4X7I&feature=related\ ראיתי את הסרט המלא אתמול ופשוט נקרעתי מצחוק מההגזמות של הסרט הזה.. זהו סרט סיני שמבוסס על אנימה יפנית...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש חנות בארץ שמוכרת שעונים של Omega. בינתיים מצאתי רק אחת - eltime.co.il (אורלוגין), אבל המחירים שם פשוט מגוחכים; במחיר שהשעון שאני רוצה נמכר שם, אני יכול לטוס לארה"ב, לקנות אותו שם, לחזור - ועוד יישאר לי 1,500 ש"ח עודף. מישהו מכיר חנויות נוספות.. ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שווה לקנות חשבון שם במקום להיות guest כל הזמן? זו תוכנה בשם i am viewing אם אינני טועה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה חג סוכות שמח מועדים לשמחה וששון... אני בשלישי לנובמבר טס לדרום אמריקה וכבר יש לי את כל הציוד מוצ'ילה כמו שצריך מצלמה, תיק יום ועוד ציוד מגניב שכזה, עכשיו הבעיה האחרונה שנותרה לי זה לבחור נעל מתאימה יש ברשותי 2 זוגות נעלי הרים שלמיטב ידעתי הן כיום הנעליים הכי טובות שיש אני מדבר על הרייכלי גראביטי 2 והאסולו TPS 353 עכשיו ההתלבטות שלי היא כזאת דבר ראשון איזה זוג לקחת? (מי שמכיר את הזוגות נעליים, הנעליים אטומות לחלוטין לנוזלים וכ'ו), אני לא רוצה שהרגל שלי תחנק כי הנעליים האלה לא נושמות בכלל, או שמה אני טועה? האסולו חדשות לגמרי לא נעלתי אותן אפילו יום ועם הרייכלי הסתובבתי משהו כמו שלושה חודשים אבל זה היה בתנאי שלג באתרי היצרן שלהם אני לא מוצא פרטים חוץ מזה שההגדרה ש…
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
עד כמה העבודה בארומה קשה/מעצבנת/מעייפת? ובהשוואה למקדונלדס? האם בכלל ניתן לשרוד שם בערך חצי שנה (שזה התקופה שיש לי עד הגיוס)? עד כמה קשה לשלב את זה עם לימודים (לימודים בשעות הבוקר ועבודה בשעות אחר הצוהוריים)? כל מידע אפשרי שיעזור לי! תודה רבה מראש!
-
- 30 תגובות
- 31k צפיות
-
-
יש לי חוט של הכבלים המתחבר לשקע של הוט שעל הקיר, ומהשקע יוצאים חיבורים למודם ולממיר. אבא שלי העביר את השקע למקום אחר והיה עליו לקצר את אותו חוט שבא מבחוץ ומתחבר לשקע. מאז יש לי ניתוקים מהאינטרנט כל כמה דקות, ואני בטוח לחלוטין שהבעיה היא בחוט החיצוני שמתחבר לשקע. מהי הדרך הכי נכונה לחבר את החוט? מספיק שיהיה מגע בין הבדיל לשקע של הוט או שגם לציפוי נייר כסף שעל הבדיל ולשיערות מתכת (ואני מתנצל על אי-ידיעת המונחים המקצועיים) יש פה תפקיד?
-
- 4 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
לירושלמים שבנינו.. קיבלתי מכתב שעליי לחדש תרישיון (לשלם אגרה בסך 241 פלוס תצלום שלי) שאלתי כמה אנשים איפה אני מיצטלם ולמעשה איפה אני מחדש.. (למה ניגמר לי הנהג חדש) חלק ענו לי בקניון במלחה חלק אחר ענה לי בעיר ובבנין כלל.. בקיצור אפחד לא סגור על מקום.. עכשיו למעשה השאלה מופנת אליכם איפה אני סוף סוף יכול כבר לחדש תרישיון?? ולעלות על הכביש.. למה עבר לי התוקף לפני חודש.. אגב לא יעשו כלום או באתי עכשיו נכון? אז ירושלמים איפה אני יכול ללכת ולסיים תסיפור הזה? ולקבל תרישיון בחזרה.. תודה לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות אוזניות מחול במחיר של 70$ כולל משלוח לצורך זה חפרתי וחרשתי בפורומים על מנת למצוא דרך "להתחמק מהמכס" אבל עדיין לא הבנתי דבר אחד. האם אני אוטומטית משלם מע"מ?? והנה כל הדברים שצריך לעשות אני יפרט אותם פה ואם אתם יודעים משהו תתקנו אותי בבקשה: אני משתמש ב Air Registered Parcel שזה דואר אוויר רשום אם אני לא טועה א.לסמן את החבילה כמתנה ואפילו לעטוף אותה ככה ב.לרשום את החבילה על שם חייל שמצא בשירות סדיר ג.לטעון שהמוצר הוא סביב ה 30$ ד.לדאוג שלא תיהיה קבלה שלו אלא אם כן זאת קבלה עם מחיר לא אמיתי לדוגמא לא 70$ אלא 30$ זה הכל או שצריך לדאוג לעוד מספר דברים על מנת שהחבילה לא תועכב במכס? תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-