עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Bose,

יש בניו גראוונד משחק ששמו דראג רייסר 3 ואני לא מוצא תנייטרוס!!! מישהו יכול לכוון אותי איך להשיג אותו??? http://www.newgrounds.com/portal/view/160660

2. מקרה מוזר מאוד קרא לי בבוקר ,מגוון תוכנות שיתוף רצות לי על המחשב ללא ידיעתי או במכוון . אין לי את התוכנות האלה על המחשב ואף פעם לא הורדתי אותם .יש מצב שמשתמשים לי במחשב להוריד תכנים לא חוקיים? אין אפשרות לצאת מאף תוכנה והמעבד נחנק . http://www.fastup.co.il/images/32345949.jpg

• 7 תגובות
    • 976 צפיות
  3. Started by pchunter,

אני מצרף דואר אלקטרוני שיצא לי מכל החורים לנסות לקדד, יש ריבועים במקום אותיות... בבקשה שמישהו יעזור לי בדחיפות להבין מה כתוב פה PLEASE [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  4. Started by Walter Samuel,

http://www.youtube.com/watch?v=DRYoWvDrHRQ

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. יש לי עבודה באנגלית (מיני-פרויקט אלק) שבה אני צריך לכתוב כ250-350 מילים באנגלית על זמר/שחקן מפורסם שאני מעריץ. הבעיה היא שאני לא ממש מעריץ שום שחקן/זמר... אז אני לא יודע ממש במי לבחור. לכן אני צריך הצעות שלכם חשוב שזה יהיה שחקן שיהיה קל לאסוף עליו את החומר. ועוד משהו זה שאני צריך לכתוב בסוף העבודה את שתי מקורות המידע (ביבליוגרפיה) ואם זה אתר אינטרנט אז אסור לי להעתיק את מה שרשום שם... :-[ כאילו אני צריך לקרוא, להבין ולכתוב את מה שהבנתי... עזרו ליי ??? :-[ ???

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

זה הפלאפונים:[אפשר לקחת רק אחד.] Sony Ericsson J300i-נראה פלאפון עלוב אז אני מבטל את זה. Nokia 6101-ניראה פלא חמוד,חבל שאין מצלמה מיקדימה. Samsung 990-ניראה לי אני יקח אותו יש לו שתי מצלמות והוא דור שלישי. Nokia 6680-ניראה גדול מידי... אז איזה לקחת? אני רוצה לקחת את ה 990 אבל איך הוא?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. כולם סקרנים בקשר למחירים ככה אנחנו הישראלים לא מוכנים לשלם יותר ממישו אחר אחרי חפירות רבות הועברתי לקשרי לקוחות של בזק בינלאומי וקיבלתי את ההצעה 49 ש"ח לספק לשנה במהירות 4 מגה והובטח לי כמובן שזה המחיר הכי זול שאפשר לקבל..(ברור) אחר כך חוברתי בועידה לבזק וקיבלתי את המחיר 89 ש"ח על תשתית. הנותנת שירות של בינלאומי אמרה לי שאפשר להשיג יותר זול ואכן אחרי זה קיבלתי 79 ש"ח. בסוף כל הסיכומים ההיא מבינלאומי אמרה לי שבסכום הסופי 79+49 זה הזול ביותר שיש ואם אני מוצא מישהו שהוא לא עובד בבזקבינלאומי והוא מקבל שקל אחד פחות בחשבון אני מקבל אינטרנט חינם והשיחה מוקלטת... מה דעתכם על החבילה הזאת בכלל? זה זול ? משתלם ? אני חושב שזה חשוב לשתף בדברים כאלה כי החברות האלה כלכך שקרניות…

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by kobi_af,

שלום הפרופיל שלי 97 הגעתי לבסיס תל השומר אם יש משהו שהישראלים מורגלים אליו זה לחכות בתור שעתיים ולחשוב כמה פעמים הייתי באותה סיטואציה. בקיצור נכנסתי החיילת החמודה נראה שהיא עובדת על אוטומט התחילה לעשות לי שטיפת מוח למה כדאי לי להיות נהג משאית,כמעט הצליחה ברגע האחרון התאשתי ואמרתי תתקשרו שוב בעוד שבוע. אז ככה התפקיד הוא נהג ביחידה קרבית שבוע שבוע לפי מה שהבנתי . עכשיו השאלה מה אתם אומרים על התפקיד הזה?תפקיד טוב?גרוע? לפי מה שהבנתי זה תלוי איפה אני ישרת אבל ברגע שאני יעשה רשיון מטעמם אין סיכוי לצאת מהתפקיד הזה . דבר שני אם אני יוכל לגרום לכך שאני יהיה נהג בבסיסים קרובים לבית זה טוב? שפכו תלב..

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  9. הציעו לי לעבוד בניו אורלינס שבטקסס בעגלות,יש למישהו מושג אם הולך שם טוב? כי אמרו לי שיש שם הרבה כושים תפרנים

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. השאלה שלי היא האם עישנתם או השתמשתם פעם בסמים? או אם הציעו לכם

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  11. מכונת יחסי הציבור של דיסני עולה לשיא חדש עם טריילר אחרון עבור הפרק השביעי בסדרת מלחמת הכוכבים, ותחילת המכירה המוקדמת לכרטיסים לקראת ההשקה בעוד כחודשיים לכתבה: http://hwzone.co.il/הציפיות-בשיאן-צפו-בטריילר-החדש-עבור-הק/

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Iko89,

אולי אני קצת חיי בסרט סי אי אי אבל עם השירותים המוזרים שגוגל נותן היום אי אפשר לדעת .. אני מחפש איזהשהו שירות שאני יוכל להעלות אליו תמונה של בן אדם (תמונה ברורה של הפנים) ולפי הפנים הוא יקשר אותי לשם שלו.. נגיד יקשר אותי לפייסבוק שלו או מייספיס או שירותים כאלו ואחרים .. האם יש שירות שכזה ?

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  13. יומיים בלבד לאחר הבנת המושג עושקי קברים החלטתי ליישמו על משגלי המוחות הגרועים מכולם(ע"פ דעתי וניסיוני(לא ידעתי מה עבר לי בראש שקניתי מחשב שלהם)),אייבורי. הזמנתי סוכני מכירות של אייבורי רק בשביל לשגע אותם ולהציק להם וניסיתי וכמעט הצלחתי למכור לסוכן החביב מחשב 586, על פי המושגים שלהם כמובן: תקן זיכרון SDRAM משוכלל אם אישור הECB והTDV (שיהיה ברור המצאתי את הראשי תיבות...) והם כמובן הביעו התעניינות ושאלו אותי איפה קניתי ואמרו לי שזה צירוף מקרים שגם המחשבים שהם מוכרים תומכים באותם התקנים. ולשיא השיחה:הוא אמר לי שגם המחשבים שהם מוכרים הם מודל 586 (גיחוכים ברקע) ושהכל במחיר של 11000 אלף שקל כולל מע"מ(פתאום הרגשתי הארה פנימית). תרגיל מומלץ אם משעמם מאוד,מאוד,מאוד. מומלץ להיעשות …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Necessary_Evil,

אהאי הצלחתי להתגנב לחדר של חציל ולכתוב בשמה

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  15. למי שמעוניין לדעת פשו תכנסו ל HOSTS ותוסיפו בסוף את השורה הבאה גלישה נעימה ads.toplayerserver.com

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  16. Started by ONKYO,

הצלחתי תגידו מה דעתכם hock עיצב לי אותה, תודה רבה אחי!!!

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  17. Started by idofr,

יווווווווו אנשים אנלא יודע מי שמע על זה ומי לא אבל הייתי בהלם!! יאללה שיצא כבר!!!!!!! פאקק אחד הסרטים הטובים! טוב שני קישורים ראית גם את האתר הרישמי הישראלי אבל אנלא זוכר ת'כתובת http://seret.msn.co.il/ShowMovies.asp?id=1688 http://www.thering2-themovie.com/ תהנו

• 12 תגובות
    • 913 צפיות
  18. Started by lo_toda,

מאיה סטודנטית מירושלים בת 23 נמצאת בסכנת חיים הפצת מכתב זה עשוי להציל את חייה אנו זקוקים למתנדבים לתרומת מוח עצם עם עדיפות ליוצאי בוכרה בדיקת התאמה תעשה באמצעות דגימת רוק בירושלים ביום שני ה 5.2 מ-9 בבקר ועד 19 בערב בעמותת זיכרון מנחם רחוב שחראי פינת ליאו זיסמן שכונת בית וגן בסמוך לביח שערי צדק בהרצליה פיתוח ביום שלישי ה 6.2 מ-9 בבקר ועד 20 בערב במלון דניאל אולם אפרודיטה קומה ב אין צורך בתאום מוקדם (אנו מאמינים שאם מצלמה שאבדה הצליחה להגיע לכל עם ישראל - על אחת כמה וכמה בקשה זאת) בברכה החברים של מאיה המתפללים להחלמתה מייל זה נשלח אליכם ללא כוונה מסחרית כלשהי ואנו מתנצלים מראש על ההפרעה והפגיעה בפרטיות

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by Moty_p,

היי... אתם בטוח מכירים את התצוגה המקדימה שאתם מעבירים את העכבר מעל תוכנית פתוחה בשורת המשימות בחלונות שבע אם לא אז אני מדבר על זה: לפעמים יש באג והחלון נתקע לי ואני יכול להיות חופשי עם העכבר ולעשות כרצוני במחשב, החלון נשאר פתוח ומה שכל מה שקורה בתוכנה אני רואה בקטן בלייב... זה בדיוק מה שאני מחפש, אני רוצה לדעת איך אפשר להשאיר את החלון התצוגה הקטן הזה פתוח על תוכנית מסוימת שאני בוחר ולהיות חופשי עם העכבר כמו שהיה פעם במידה פלייר 10 בחלונות אקס פי כמו כן אם אפשר לשנות את הגודל של החלון יהיה עוד יותר פנטסטי.. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תוצאות מאוד אשמח אם תעזרו לי תודה.. עריכה: מצאתי איך להגדיל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אוקיי אני הולך לעשות הזמנה של כמה חבילות צמידים לארץ. אלו הצמידים הצהובים של האגודה של לאנס ארמסטרונג,רוכב האופניים הטוב בעולם שהיה חולה סרטן ואצליח לנצח אותו. המחיר של כל צמיד יהיה רק 20 שקלים זה הכל והמלאי מוגבל ככה שכדאי למהר!!!... אני יכין רשימה של מספר האנשים שרוצים ויזמין לפי זה. איסיקיו:135299888 מסנג'ר: chkcubd@hotmail.co.il אימייל: idosibirsky@gmail.com עכשיו תמונה של מה שאני מדבר עליו למי שלא מכיר:

• 46 תגובות
    • 4.3k צפיות
  21. Started by Anas-Nanas,

שלום לכולם, אני כבר כמה ימים מחפש באתרים השונים של נייקי לראות איזה צמידים יש להם... ידוע שיש את הצהוב של לאנס ארמסטרונג, את השחור של לברון, את הורוד לסרטן השד, האדום הלבן ועוד... אבל העיניין הוא שאני לא מצליח למצוא בשטם מקום את העוד האלו... אני יודע ובטוח שיש עוד... חוץ מזה ההורים שלי בפריז ורציתי שהם יביאו לי כל מיני צמידים לי ולחברים אבל אני לאמצליח למצוא רשימת כתובות של החנויות של נייקי בפריז ובכלל בעולם כולו... בכלל אין כמעט אינפורמציה באתרים של נייקי... אם מישהו יוכל למצוא לי אתר או משהו שמראה איזה צמידים יש אני אודה לו מאוד וגם רשימת כתובות בפריז. בתודה ניר

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Morphine,

איך אפשר להצפין מפניי חלק מחבריי את הדברים שאני אוהב? אני לא רוצה שידעו שאני אוהב לראות סדרה מסויימת, או מעריץ זמרת כזו או אחרת. איך מסתירים את זה מפניי חלק מהחברים שלי?

• 30 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. Started by Moty_p,

למי שלא מכיר וונטרילו (ventrilo) היא תוכנה שמאפשרת לדבר עם חברים (צ'ט קולי) קלה מאוד ולא דורשת פס רחב היא עובדת בעזרת שרתים פרטים או חשבון אכסון (כמו אתר אינטרנט) יש בקהילה הרבה גימרים ואני בטוח שזה מתאים להם, עושים בתוכנה הזאת שימוש כבר בקהילות אחרות כמו ויגאמיס ועוד

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by marlboro,

הפרסומות גוגל שלכם נראים בכל חלק בפורום אותו הדבר, תעשו פרסום עם הפרדה לעמודים, כך שבפורום הקונסולות יהיו פרסומות שקשורות לקנסולות כמו משחקים, בעמוד הרשתות, תוכלו לקבל פרסומות על נתבים ודברים שמעניינים את אלו שנמצאים בפורום הזה וכן הלאה

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by A-10,

שבוע טוב לכולם. מה דעתכם על זה - לאחרונה, ביתר שאת, ישנה תופעה של גולשים בכל מיני תחומים, כמו יעוץ לפני קניה, תקלות חומרה וכו' וכו' שפותחים דיון ו .... נעלמים. מי לשבוע, מי לחודש ומי בכלל. הדבר עוד יותר גרוע כאשר זה קורה אחרי שניתנות תשובות לפניה. אולי הגיע הזמן פשוט לחסום גולשים כאלה !

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.