כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מחפש את מספר המוקד של סלקום, אני מחפש כבר כמה דקות באתר שלהם ומסתבר שלכל שירות ומבצע יש מספר... מישהו יכול לתת לי את המספר של המוקד שלהם או משהו? תודה. באיזה חברה אתם? אתם מרוצים? כמה יוצא לכם בערך חשבון?
-
- 17 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
משחק חדש (עקב עודף זמן פנוי), בשם: הציטוט שאינו נגמר תצטטו את ההודעה הזו, תוסיפו משהו, אז מישהו אחר יצטט את הציטוט ויוסיף סתם משהו, אז מישהו יצטט את הציטוט לציטטה, וכך הלאה...
-
- 48 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
-
אנשים מי יודע איך אפשר לבנות שרת לרדיו כדי שתיהיה לו כתובת יחידה צריך את זה דחוף אנשים פליז תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
כי הוא מתכוון לאכול אותו: http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/529/942.html אל תתנו למסכנים הללו להיאכל ע"י פסיכופט גרעין נוסף ממזרח
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מצרף דואר אלקטרוני שיצא לי מכל החורים לנסות לקדד, יש ריבועים במקום אותיות... בבקשה שמישהו יעזור לי בדחיפות להבין מה כתוב פה PLEASE [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום. היו כמעט ברקים במהלך המבול שהיה בשעה האחרונה בר"ג, ולצערי שכחנו בבית את הטלבזיות מחוברות לחשמל לא פתוחות אבל מחוברות.. היה ברק ממש מחריש אוזנים ואחרוי כל האורות בבית הכול נכבה ניסיתי להדליק את המחשב ואת כל הציוד והכול פעל חות הטזלבזיות בבית שלי סך הכול 3 כאשר אני מדליק אותם אני רק רואה מסך כזה לבן עם מקודות כל הזמן רצות אין קול אין ערוצים אני יכול להעביר ואני רואה את אותו דבר מישהו בבקשה מכיר איזה דרך שאולי תוכל לעזור לי? אני מניח שזה אבוד אבל אם מישהו מכיר איזה משהו שיכול לאפס את הערוצים כי יכול להיות שלא הכול נשרף נכון ? :'( תודה מראש..
-
- 25 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברס, לצערי הרב קיבלתי צו סיפוח לטכני, ואני זקוק לעזרתכם.. אז ככה - עשיתי טירונות 02 בניצנים ועכשיו אני מיועד לטכני, מחר בשמונה בבוקר אני שם, ככה בשבוע הבא אני מקווה לקרוא את התגובות שלכם. בעיקרון אני לא מבין בכלל למה אני שם.. כל הקשר לאלקטרוניקה זה שעתיים העשרה שעשיתי בבצפר ולא נכנס מהן כלום למוח. במדמ"ח, לעומת זאת, יש לי את כל מה שעושים בבצפר עם בגרויות פרוייקט ושיט, ואפילו התחלתי במהלך י"ב ללמוד קורסים של מדמ"ח באוניברסיטת ת"א. כרגע אני מיועד למשהו בשם 1210.. "טכנאי אלקטרוניקה" בטכני. עזבו את זה שזה חרא עבורי, אני יכול לעשות הרבה יותר במקומות אחרים.. זה הרי קשה מאוד לתרום במשהו שאתה שונא לעשות, בייחוד כאשר יש לי ידע טוב בנושאים אחרים. אשמח לעצתכם בנושא. אגב - יש ל…
-
- 61 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני בבעיה. גיליתי אתמול והיום POOP (או בעברית תקנית - צואה) עכברים בבית. אם אתם רוצים לדעת מאיפה יש לי כל כך הרבה אינטליגנציה לדעת שמדובר בעכברים - בבית הקרקע הישן שלנו לפני 4 שנים היו עכברים, אז אני לעולם לא אשכח איך זה נראה. מה שמוזר הוא שאז הם הופיעו אחרי שלא היינו בבית שבועיים בגלל נסיעה לחו"ל, והפעם היינו בבית. הבעיה שכיום אנחנו גרים בקומה 3, ואני בספק שהוא יילך החוצה לבד. מישהו יכול לייעץ לי איך לתפוס ת'מניאק? גבינה\נקניק\מנגו? רעל עכברים\גליוטינה\מלכודות דבק? מה הכי אפקטיבי. וחבר'ה - בבקשה שיענה רק מי שהתעמט עם יצורים רשעים אלה בעבר וניצח\הפסיד. (רצוי ניצח)
-
- 39 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם כבר תקופה שאני עם 012 ותמיד לא אהבתי אותם אבל בזמן אבא התעקש אז לא אמרתי יותר מידי אבל בזמן האחרון זה פשוט נוראי וביזיוני מה שהולך פה! הם חוסמים לי את הטורנט, הגלישה לא זזה, הזרמת וידאו לא מתפקדת ובכללי שום דבר לא באמת קורה כמו שהוא אמור לקרות. הבעיה היא שיש לנו התחייבות אליהם לעוד 4-5 חודשים אבל זה לא באמת חוזה כי הם כבר מפרים אותו בזה שהם לא מספקים את מה שהם התחייבו אליו. פעם אחת באמת התעצבנו, התקשרנו לצעוק עליהם והכל באורח פלא חזר לעבוד לבידיוק 24 שעות. באמת שאני כבר לא יודע מה לעשות, יש דרך לצאת מזה איך שהוא?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,השעה 3:06 בלילה אני לא מסוגל לישון מכאבים באוזן ימין,שמתי איזה דבר בשם אוטומיצין אבל זה לא ממש עוזר ואני גם לא יודע כמה לשים. מישהו יש מושג למה יש כאביי אוזניים וממה זה בא? תודה :'( :'([br]פורסם בתאריך: 18.02.2008 בשעה 03:07:01 מישהו?
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש בניו גראוונד משחק ששמו דראג רייסר 3 ואני לא מוצא תנייטרוס!!! מישהו יכול לכוון אותי איך להשיג אותו??? http://www.newgrounds.com/portal/view/160660
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מקרה מוזר מאוד קרא לי בבוקר ,מגוון תוכנות שיתוף רצות לי על המחשב ללא ידיעתי או במכוון . אין לי את התוכנות האלה על המחשב ואף פעם לא הורדתי אותם .יש מצב שמשתמשים לי במחשב להוריד תכנים לא חוקיים? אין אפשרות לצאת מאף תוכנה והמעבד נחנק . http://www.fastup.co.il/images/32345949.jpg
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
אני מצרף דואר אלקטרוני שיצא לי מכל החורים לנסות לקדד, יש ריבועים במקום אותיות... בבקשה שמישהו יעזור לי בדחיפות להבין מה כתוב פה PLEASE [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
-
יש לי עבודה באנגלית (מיני-פרויקט אלק) שבה אני צריך לכתוב כ250-350 מילים באנגלית על זמר/שחקן מפורסם שאני מעריץ. הבעיה היא שאני לא ממש מעריץ שום שחקן/זמר... אז אני לא יודע ממש במי לבחור. לכן אני צריך הצעות שלכם חשוב שזה יהיה שחקן שיהיה קל לאסוף עליו את החומר. ועוד משהו זה שאני צריך לכתוב בסוף העבודה את שתי מקורות המידע (ביבליוגרפיה) ואם זה אתר אינטרנט אז אסור לי להעתיק את מה שרשום שם... :-[ כאילו אני צריך לקרוא, להבין ולכתוב את מה שהבנתי... עזרו ליי ??? :-[ ???
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה הפלאפונים:[אפשר לקחת רק אחד.] Sony Ericsson J300i-נראה פלאפון עלוב אז אני מבטל את זה. Nokia 6101-ניראה פלא חמוד,חבל שאין מצלמה מיקדימה. Samsung 990-ניראה לי אני יקח אותו יש לו שתי מצלמות והוא דור שלישי. Nokia 6680-ניראה גדול מידי... אז איזה לקחת? אני רוצה לקחת את ה 990 אבל איך הוא?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כולם סקרנים בקשר למחירים ככה אנחנו הישראלים לא מוכנים לשלם יותר ממישו אחר אחרי חפירות רבות הועברתי לקשרי לקוחות של בזק בינלאומי וקיבלתי את ההצעה 49 ש"ח לספק לשנה במהירות 4 מגה והובטח לי כמובן שזה המחיר הכי זול שאפשר לקבל..(ברור) אחר כך חוברתי בועידה לבזק וקיבלתי את המחיר 89 ש"ח על תשתית. הנותנת שירות של בינלאומי אמרה לי שאפשר להשיג יותר זול ואכן אחרי זה קיבלתי 79 ש"ח. בסוף כל הסיכומים ההיא מבינלאומי אמרה לי שבסכום הסופי 79+49 זה הזול ביותר שיש ואם אני מוצא מישהו שהוא לא עובד בבזקבינלאומי והוא מקבל שקל אחד פחות בחשבון אני מקבל אינטרנט חינם והשיחה מוקלטת... מה דעתכם על החבילה הזאת בכלל? זה זול ? משתלם ? אני חושב שזה חשוב לשתף בדברים כאלה כי החברות האלה כלכך שקרניות…
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום הפרופיל שלי 97 הגעתי לבסיס תל השומר אם יש משהו שהישראלים מורגלים אליו זה לחכות בתור שעתיים ולחשוב כמה פעמים הייתי באותה סיטואציה. בקיצור נכנסתי החיילת החמודה נראה שהיא עובדת על אוטומט התחילה לעשות לי שטיפת מוח למה כדאי לי להיות נהג משאית,כמעט הצליחה ברגע האחרון התאשתי ואמרתי תתקשרו שוב בעוד שבוע. אז ככה התפקיד הוא נהג ביחידה קרבית שבוע שבוע לפי מה שהבנתי . עכשיו השאלה מה אתם אומרים על התפקיד הזה?תפקיד טוב?גרוע? לפי מה שהבנתי זה תלוי איפה אני ישרת אבל ברגע שאני יעשה רשיון מטעמם אין סיכוי לצאת מהתפקיד הזה . דבר שני אם אני יוכל לגרום לכך שאני יהיה נהג בבסיסים קרובים לבית זה טוב? שפכו תלב..
-
- 17 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הציעו לי לעבוד בניו אורלינס שבטקסס בעגלות,יש למישהו מושג אם הולך שם טוב? כי אמרו לי שיש שם הרבה כושים תפרנים
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
השאלה שלי היא האם עישנתם או השתמשתם פעם בסמים? או אם הציעו לכם
-
- 27 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מכונת יחסי הציבור של דיסני עולה לשיא חדש עם טריילר אחרון עבור הפרק השביעי בסדרת מלחמת הכוכבים, ותחילת המכירה המוקדמת לכרטיסים לקראת ההשקה בעוד כחודשיים לכתבה: http://hwzone.co.il/הציפיות-בשיאן-צפו-בטריילר-החדש-עבור-הק/
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אולי אני קצת חיי בסרט סי אי אי אבל עם השירותים המוזרים שגוגל נותן היום אי אפשר לדעת .. אני מחפש איזהשהו שירות שאני יוכל להעלות אליו תמונה של בן אדם (תמונה ברורה של הפנים) ולפי הפנים הוא יקשר אותי לשם שלו.. נגיד יקשר אותי לפייסבוק שלו או מייספיס או שירותים כאלו ואחרים .. האם יש שירות שכזה ?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
יומיים בלבד לאחר הבנת המושג עושקי קברים החלטתי ליישמו על משגלי המוחות הגרועים מכולם(ע"פ דעתי וניסיוני(לא ידעתי מה עבר לי בראש שקניתי מחשב שלהם)),אייבורי. הזמנתי סוכני מכירות של אייבורי רק בשביל לשגע אותם ולהציק להם וניסיתי וכמעט הצלחתי למכור לסוכן החביב מחשב 586, על פי המושגים שלהם כמובן: תקן זיכרון SDRAM משוכלל אם אישור הECB והTDV (שיהיה ברור המצאתי את הראשי תיבות...) והם כמובן הביעו התעניינות ושאלו אותי איפה קניתי ואמרו לי שזה צירוף מקרים שגם המחשבים שהם מוכרים תומכים באותם התקנים. ולשיא השיחה:הוא אמר לי שגם המחשבים שהם מוכרים הם מודל 586 (גיחוכים ברקע) ושהכל במחיר של 11000 אלף שקל כולל מע"מ(פתאום הרגשתי הארה פנימית). תרגיל מומלץ אם משעמם מאוד,מאוד,מאוד. מומלץ להיעשות …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-