כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
הגירסה האחרונה היתה 503, כל שנותר הוא להתחיל לחפש שיפורים ותקלות חדשות. 8)
-
- 10 תגובות
- 822 צפיות
-
-
לכל התוהים, מדובר במאבק הצרכנים נגד חברות הסלולארי. בימים אלו מופצים בהרבה מאוד פורומים ברשת הישראלית מידע על השביתות ואיך אפשר להירתם ולעזור במאבק, ולצערי עוד לא ראיתי דיון כזה פה. קודם כל, השביתות מתקיימות כל חודש באופן הבא: בחודש מאי (זה החודש החמישי) השביתה התקיימה ב-5.5, בחודש יוני השביתה תתקיים ב-6.6, בחודש יולי השביתה תתקיים ב-7.7, ככה כל חודש עד שיענו דרישותינו למסחר הוגן ומחירים נורמליים ברשתות הסלולאריות (פלאפון, אורנג', סלקום). במהלך השביתה אתם מתבקשים לכבות את המכשירים הסלולאריים, אבל אם באמת יש לך לכם שיחות שלא סובלות דיחוי אז תקיימו אותם, תשתדלו לעשות את השיחות יותר דרך בזק ופחות מהפלאפון - בקיצור לצמצם את השימוש בסלולארי, אם אפשר עד אפס - כל שיחת טלפון אח…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היום יצאתי מהבית(בדיוק הוצאתי את הפלאפון מהמטען) שמתי את הפלאפון בכיס אחרי שעה ראיתי שהסוללה גמורה זה פעם שניה שזה קורה לי שאני שם את הפלאפון בכיס של מכנס נילון יש סיכוי שזה חשמל סטטי\סתתי\סתטי\סטתי או איך שלא כותבים את זה? :s05: ???
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסמך שאני רוצה לפקסס... אני רוצה לדעת אם אפשר דרך האינטרנט שזה יגיע לפקס? תודה רבה...
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים שמביאים באנר ואתה מקבל עליו כסף על זה שהוא מוצג אצלך באתר
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שכל אחד ירשום פה את השירים שהוא אוהב... שירים חדשים ישנים לא משנה.. מה שיש לכם על המחשב או על האמ פי 3 או משהו כזה...
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
חשבתי שאני ראיתי כבר הכל, חשבתי שאני לא אופתע משום דבר שיעשו בני-אנוש אבל לזה לא הייתי מוכן, אלמונים פרצו לבית המוגן של העמותה למען החתול ושרפו את החתולים חיים. אם רק היה לי חצי דקה עם האנשים האלה לבד, ביידים שלי הייתי רוצח אותם!! ישנם רגעים שאני מתבייש להיות בן-אנוש, זה אחד מהם. http://www.nrg.co.il/online/35/ART/935/966.html הייתי שם את הסמיילי הכועס, אבל זה לא מתקרב אפילו לרמות הכעס שאני מרגיש עכשיו.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://toronto.etn.fm:8200 Ctrl + L ולהזין ת'כתובת. סט מדהיםםםם!!!
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
זה האוסף הצנוע שלי.. אשמח לתוספות שלכם.. בין כל 3 נק' עובר קו ישר... תלוי עד כמה הוא עבה. יש שלושה סוגים של אנשים בעולם: כאלה שיודעים לספור, וכאלה שלא יודעים לספור. יש 10 סוגים של אנשים בעולם: כאלה שיודעים בינארית, וכאלה שלא. Always remember you're unique, just like everyone else. Computers are not intelligent. They only think they are. An unbreakable toy is useful for breaking other toys. Shell to DOS... Come in DOS, do you copy? Shell to DOS... 3 out of 4 Australians make up 75% of the population I once was a warrior, now I just hit people. It's not that I hate you, its just.. that I dont like you Death is life's answer to the question "Why?" Don't drink water. Fish mak…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לי אישית, הקטע הכי מצמרר התרחש בסוף הקרב בין אנאקין (עכשיו דראת' ויידר) לבין אובי וואן: Obi-Wan: You were the chosen one! It was said that you would destroy the Sith, not join them. It was you who would bring balance to the force, not leave it in darkness! Anakin Skywalker: I hate you! Obi-Wan: You were my brother, Anakin. I loved you.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה פעם את האתר הזה 441 אם אני לא טועה,כמובן שבזק תבעו אותם והאתר נסגר,האם יש אתר דומה שמאפשר לאתר כתובת ע"י הקלדת מספר טלפון.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולכם, אני רוצה לפתוח כאן דיון ליצירות שלכם הגולשים. סיפורים ושירים שכתבתם או ששכתבתם ורוצים לשתף את העולם. אז אני אעשה את הסיפתח עם שיר ששכתבתי לפני שנתיים לערך והוא מאוד מתאים לתקופתנו אנו. שם השיר: "סוס ועוד סוס" מבוסס על מילות השיר והלחן של: "יום ועוד יומיים" של שי גבסו. *מומלץ לקרוא את השיר כאשר מנגינת השיר המקורי ברקע ------ התחלה ------ "הסוס הזה מוקדש לך אהובתי הסוס הזה מוקדש לך כדי שתספרי את אותם הסוסים מהרושעים שיבואו אולי הם יבואו הסוס הזה מוקדש לך אהובתי הסוס הזה הוא בשבילך כדי שתדעי שבנופי הכפור עוד יבוא סוס יאור אולי עוד יבואו... אם תספרי סוס ועוד סוס יום ועוד יומיים ותזכרי שאני שם, מפרמט את הרחובות עם סוסים צבעוניים שיישארו פתוחים …
-
- 10 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם, נקדים מראש ונגיד שעשיתי כבר חיפוש כי אני גם זכרתי שיש מליון ת'רדים עם המלצות אבל מצאתי רק בודדים וגם הם לא סייעו לי. אז ככה, אני מעוניין באתר מארה"ב שיש בו בלוקי-מים למערכת קירור מים. לגבי היצרנים, אני מעוניין בבלוקים של לפחות אחת מהחברות הללו: Swiftech,DangerDen,PolarFlo. תודה לכל העוזרים, עמית
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא מצאתי שם יותר מתאים לנושא, מנהלים אתם יכולים לשנות את השם לשם מתאים יותר... http://www.impotentgod.com/help.php תצביעו ותעזרו ! תודה. :-\
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
ואם כן אז האם אתם מכירים חנות אמינה משמה...
-
- 10 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
מציאת תרופה לסרטן בעזרת תוכנה שניתן להוריד מכאן. ניתן למצוא עוד מידע על התוכנה כאן. מזאת התוכנה הזאת? מטרת התוכנה היא לנתח DNA ולשלוח את התוצאות את הניתוח היא מבצעת על המחשב שלכם, לפני הניתוח היא מורידה את הקבצים שצריך מהשרת ולאחר סיום החישובים התוצאות נשלחות. התוכנה עובדת ברקע ואינה מאטת את המחשב לפי הניסיון שלי. האם באמת אפשר למצוא תרופה בעזרת התוכנה? ובכן, התוכנה לא מוצאת את התרופה עצמה אבל היא עוזרת בניתוח DNA ובעזרת זה אפשר למצוא את התרופה הרבה יותר מהר. אז איך התוכנה עובדת? הינה הסבר קצר על מה היא עושה באדיבות RainBowInBlack מהאתר Techno "כל מה שהתוכנה עושה בכלליות זה לבדוק רצפים של די-אנ-איי מה שהיא בודקת לפי מה שהבנתי זה את הסבירות או הפוטנציאל שלהם קיימים מיליא…
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אולי זה ייחשב כספאם אבל ננסה קיצר, אתמול בלילה עד הבוקר הייתה הפסקת חשמל בפ"ת ברדיוס יחסית גדול. חזרתי ב-4 מבילוי בחוף הים, פתאום חושך טוטאלי! נסענו עם אורות גבוהים (הורדנו כאשר עבר מולנו רכב) ויחסית לאט. חבל לכם על הזמן ! חושך-שחור, לא רואים ממטר (אל תשאלו למה לא צילמתי, מפחיד להיות ככה ברחוב ועוד בפ"ת : ). כאילו מאיזה משחק מחשב או סרט, כאילו עוד רגע תראה זומבים מהלכים ולא יודע מה (למי שראה את הסרטון שהיה פה לפני מספר ימים עם המשחק מחשב שהיפנטו מישהו....הרגשתי כמעט אותו הדבר ). אם יקרה שוב, ננצל צילום קטן...לא כל יום שהבלוק חשוך כל כך. תודה שהקדשתם 2 דק' קריאה, המשך יום נעים
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האופציות: טורקיה / אילת / אי נידח עם שרמוטות בקפריסין / צימר בצפון הארץ מה דעתכם ולמה..בהתחשב במקומות בילוי, מחיר וכו'? תודה.
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מגוון רחב של אוזניות ורמקולים במחירים סבירים, וציוד מחשבים כללי (כרטיסי מסך, קול...) רצוי באיזור הצפון.
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
לא רק שסיימת אותי ידעתי פשוט הכל הכל ,היו שם את השאלות שבדיוק התמקדתי עליהן לא חשבתי שניה ואני על השאלות בלי לעצור (כמובן אחרי שבדקתי שהשאלה מה מה שחשבתי על זה אז אל תתפסו אותי על המילה D:) חחחחחחחחח סימתי!!!!!!!!!! איך הלך לכם?
-
- 10 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
טוב, בעקבות דיון אחר פה, על רושאס שבור, היה נראה לי נחמד לפתוח דיון על בשמים. אז, איזה בשמים יש לכם? איזה אתם אוהבים? וכו' וכו' לי יש: Titanium - אותו אני דיי אוהב. מבין הבשמים הפחות יוקרתיים הוא בין הטובים. אחלה בושם. Adam New York - האמת שאני לא כזה יודע למה קניתי אותו. משום מה פעם הרבה יותר אהבתי אותו. היום אני לא סובל את הריח שלו. Clinique Happy- בושם נחמד, אבל יש לי אותו כבר יותר מ 5 שנים ואני חושב שהריח שלו נהרס קצת. או שסתם פעם יותר אהבתי אותו. Yves Siant Laurnet Kouros- אחלה בושם לדעתי. אבל הוא דיי "אבהי". עומד להיות הבושם היחיד אי פעם שאני מסיים....... Esti Lauder Pleasures- קניתי אתמול... כרגע לפחות אני אוהב אותו.... החברה שלי ממש מתלהבת מאיסי מיאקי (אני לא כזה …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. נתבקשתי להמליץ על פלאפון נייד שיש אכשיו במבצע באורנג'. אבל בגלל שכל הפלאפונים שלי היו רק נוקיה איני יודע איזה מהם יותר טוב. כעכרון מה שחשוב לי זה ממשק הפעלה נוח, ארוך חיים של הסוללה, אמינות ואולי עוד משהו ששכחתי . הפלאפונים: Sony Ericsson T290i Motorola C380 אני יודע שאלו פאלאפונים דלי תקציב, אבל זה מה שיש. בבקשה להגיב רק מי שמכיר את המכשרים והתנסה איתם. תודה מראש L.A
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה קטנה עם התכונה PC SUITE החדשה וניהול ספר הטלפונים. אני עדכנתי את הספר טלפונים דרך המחשב. אבל כש אני עושה לעדכן את הטלפון הוא פשוט לא מבצע כלום. אני בודק בטלפון ואין שינוי. האם מישהו מכיר את הבעיה ויודע מה לעשות במקרה כזה? תודה
-
- 10 תגובות
- 811 צפיות
-