כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שלום. ברצוני לברר את כתובת החנות המקוונת של הדיוטי פרי בנמל תעופה בן גוריון. תודה לעוזר
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
הודעה מהאתר שלהם - "מחירי הזיכרונות משתנים בימים האחרונים מיום ליום ובמגמת עליה חדה.מחירי הזיכרונות יאושרו סופית טלפונית ע"י נציגי החברה או ישונו בהתאם למחיר המעודכן , עימכם הסליחה. " אז בשביל מה לעזאזל אתם מחזיקים את האתר ? המלאי לא מעודכן - המחירים לא מעודכנים - התמונות מזיגזג - פשוט תשלחו אנשים לראות באתרים אחרים - ובסוף תחליטו כמה לחייב ....
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב מי שרואה אקדמיה לצחוק אז בטח ראה שרימו לטובת מיכל (שכבר עפה שבוע שעבר) והוא שלח לה 2000 sms תוך פחות מיום עכשיו אני מת לדעת איך עושים את זה, במיוחד כי זה לא למספר רגיל לדוגמא 051-000111 זה למספר 4040. מי שיודע אני ישמח לדעת איך עושים את זה, וגם מי שלא ראה ויודע איך לעשות את זה ויכול להסביר לי זה יהיה מעולה. תודה מראש לכם !
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חייב להגיד, מכירה "חריגה", מעניין על כמה היא תיסגר - למכירה אגב, מחיר מחירון - 100000 , לפי מה לעזאזל הם קבעו את זה ?
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלומות ;D בעוד כיומיים יש לי מבחן מעצבן על מגילת רות. יש למישהו סיכומים של המגילה או אתר בו אפשר לקרוא סיכומים עליה? אנלא צריך משהו מפורט מאוד רק את עיקרי הדברים.. זה ממש ממש חשוב לי. תודה רבה רבה רבה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
זה המצב אצלי,יש לי בגרות בקרוב בפיסיקה 5 יחידות לימוד ואני מתקשה בחלק מהחומר בחלקים של מגנטיות וחלק ממכניקה אז רציתי לשאול אם יש ספר טוב שיוכל להשלים לי את החסר כי בקרוב הבגרות ואני חייב לעבור אותה אני יודע על הקיום של הספרים האלו - הרבה ספרים של מכון ויצמן,אנקורי,מיקוד 2004... אז מאיזה ספר אני יוכל ללמוד? או בדרך אחרת... הספר לא חייב להיות אחד מאלו כמובן. ותספרו לי קצת איך אתם לומדים... תודה לכל מי שעוזר לי!
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אח שלי קיבל היום מעריב ולנוער ונתן לי את המוסף של און-ליין, כי זה אולי יעניין אותי. פתחתי וראיתי שכל הגליון מוקדש להמלצות למחשב חדש. אתם פשוט לא מבינים מה קורה שם, הם ממליצים מעבד 2.6 של אינטל למשחקים, כי "זה המעבד הכי טוב שאינטל יכולה להציע". קודם כל יש לאינטל מעבדים הרבה יותר טובים... אז כתוב שם בסוגריים שיותר מהר מזה ההבדל זניח... ומה עם מעבדי ה64 סיביות של AMD? הם הזכירו את AMD בהתחלה, אך רק כאלטרנטיבה למעבדי הסלרון של אינטל (??????). הם המליצו שם גם על 9600XT 256MB (הכותב בטח הסתנוור מכמות הזכרון), שם אומרים שכרטיס זה מספק כמה רמות מעל הסטנדרט בשוק (אומנם זה נכון כי לרוב האנשים יש GF4MX, אבל זה לא מספיק למכונת משחקים אמיתית, או איך שהם לא קוראים לזה שם). הם גם המליצו…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מקווה שלא היה כבר. http://www.smlinks.com/sotw/why/
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אמנם התאריך שלו זה ב-20 למאי אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא ! ;D התאכזבתי קצת שאין יותר את האפשרויות של הכבשים השמנמנות האלה שקופצות אז ניאלץ להסתדר בלעדיהם :'( אז מזל טוב ועד 120 !!! ואל תתבאס בגלל הטעות שלך בבגרות שהורידה לך 20 נקודות( ..... ) יש לך מגן חזק! [glow=red,2,300] H--A--P--P--Y B--I--R--T--H--D--A--Y ;D ;D ;D[/glow]
-
- 10 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אנחנו ניתן לך מחיר פיצוצי!!! במקום 5000 ש"ח מחיר מחירון רק 5269 ש"ח לזמן מוגבל!!! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה יש בארץ בתי קברות או מזבלות למחשבים? אני פשוט חייב למצוא אחת כזאת! אני כל כך מת על מחשבים וחומרה ישנה, זה אוצר! תודה מראש, R.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום בזמן ששיחקתי לתומי ב SimCity 4, פתאום אני מקבל מסך כחול (WTF?!), אני עושה ריסט... מגיע ה ScanDisk... עובד... מסיים... המערכת נתקעת. שוב אני עושה ריסט עכשיו זה בקושי עובר את הבדיקה של ההרדיסקים. אני עושה שוב ריסט (בזמן הזה לא עלה לי לראש שיכול היה לקרות מה שקרה) וזה נשמע כאילו המחשב נדלק ועושה ריסטים כל שנייה.. מוזר ביותר. אני סוגר את המחשב, מחכה דקה, מנסה להדליק, לא עובד. אני פותח את המחשב והנה הריח של ברביקיו :-\ קיוויתי עוד שזה הספק אבל לא עזר להחליף אותו. הוולקנו שלי לא התנתק או משהו, הוא עומד יציב במקום. אני משער שמשהו קרה למאוורר ולכן המעבד נשרף. ביום ראשון אני הולך ל PCH להביא להם את המעבד והלוח בשביל לממש אחריות (יש לי עוד זמן מה...). זה יקח כמה ימים, בינתיים …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.saunalahti.fi/seanjohn/opticalboat.jpg ;D
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זאת תוכנית מדהימה ! כל הזמן מדברים שם על NVIDIA ו ATI ועל החידושים האחרונים בחומרה ובכרטיסי מסך !
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מישהו ניסה לחבר פעם שני עכברים למחשב בשתי יציאות שונות
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפי טעם במוזיקה (רוק כבד,האווי מטאל וכו..), תחביבים, צורת לבוש, תספורת ? מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים... אם אתה בכלל מבינים למה התכוונתי.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
נכון יש את הפושע השחור (לא הראש של הכנופייה, אלא זה שמסתובב עם ג'ון טרבולטה) ב"ספרות זולה"? אז בקטע בסוף, ששודדים את המ המסעדה, אז רואים אותו מוציא את הארנק שלו - ארנק עור חביב שרשום עליו "BAD ASS MOTHERFUCKER" או משהו כזה. למישהו יש רעיון איפה להשיג ארנק סטייל הארנק הזה? ;D
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
השעה 21:30 דפיקה מיסתורית נשמעת בדלת...טוק טוק טוק.... אני ניגש לפתוח את הדלת ובפתח עומד לי איש חסון ומהודר. "שלום, אני מערוצי זהב. שמענו שיש לכם YES ורצינו לדעת אם פגענו בכם..." אני מבולבל מעט ואפילו קצת נבוך. מי לעזאזל אתה שתבוא ותחקור אותי. מה אכפת לך מה אני רואה ומי לעזאזל נתן לך את הכתובת שלי. בתחילה עוד הייתי מנומס וניסיתי לחפף אותו בעדינות אך הנציג הנחוש מיאן לעזוב את פתח הדלת תוך שהוא תוקע את הרגל במפתן הדלת (מה שמקשה על פעולת סגירה). בינתיים הוא ממשיך במסכת הייסורים של השאלות החודרניות והמעצבנות ואומר שיש לו הצעה שלא נוכל לסרב לה. בשלב זה הוריד מתחיל להתנפח והעין מתחילה למצמץ בתדירות גבוהה. כדאי שתזוז מהדלת אם אתה לא רוצה שהיא תפגע בך בפרצוף. בסופו של דבר הוא הב…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התלבטתי בין הפורום הזה לבין אקטואליה ותרבות לפרסום הידיעה, אם זהו איננו המקום המתאים, אשמח אם אחד המנהלים יעביר אותו.. בכל אופן, פשוט לא יאומן מה שקרה לשחקן הזה, הוא היה כל כך מוכשר. לכתבה בוואלה! :saint:
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
( אני יודע ) הטלוויזיה היא 21" BROTHER היא די לא עובדת... אני מקבל חדשה. אז יש הצעות? ( 100 שקל? ) יו אני משועמם, הנה הסיפור המלא:
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-