עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Lev-UFO-Child,

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by idan1836,

אני לא מוצא תרגום לסרט נקמתו של אנג'לו (avenging angelo) בכל האינטרנט. הרצתי חיפושים ולא מצאתי כלום. מישו יכול לעזור במציאת תרגום ואם אפשר אז אתר של תרגומים גם ! תודה..

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  3. Started by m1ke,

המקור הפארודיה של שרוטונים ארבייטמן מתורגם לעברית ולבסוף גרסת ההאוס תענוג... "אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד"

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אח שלי בכיתה י' והוא בן 16,הוא רוצה לדעת כמה פרופיל הוא צריך ומה יוכל לעזור לו עכשיו בשנתיים הקרובות כדי להתקבל כטייס בחייל האוויר. תודה לעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אילו אתרים בארץ/בחו"ל מוכרים חולצות כאלו, ושניתן לראות בהן קטלוג או משהו יותר מסודר מאלפי החולצות ב-eBay, שאלא אם כן מחפשים משהו ספציפי די קשה לבצע סינון כלשהו. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by X-_PLOSIVE,

אופ"א: הפועל מול מילאן במגרש נייטראלי בשל המצב הבטחוני בארץ הוחלט כי רבע-גמר גביע אופ"א מול האיטלקים ייערך במתכונת של משחק בודד - ב-21 בחודש. ההתאחדות: נדרוש שהמשחק יהיה בת"א. לא יאומן איזה בושות!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש מישהו כזה שירשום פה.. תודה מתן..

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by DAVIDD,

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by e-Pit@m,

באיזה תאריכים? כמה עולים כרטיסים? ומי אמור להיות שם?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by 1nstall,

היי חיפשתי אתרים עם תמונות זזות (כמו באווטר שלי) ומצאתי רק שתי אתריםף ובהם בקושי יש תמונות אז אם אתם מכירים אתרים בבקשה תיתנו לינק תודה מראש Install

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by benor,

שלום, משיטוטי באיזה אתר חומרה ראיתי בקטגוריה מדיות שרשום שם bulk מישהו אוליי יכול להסביר לי מה זה אומר? תודה מראש, בן-אור

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. בתחזיות נאמר שיהיה גשום יום שלישי ורביעי, ולפני כמה דקות 21:15 התחיל ממש מבול במכה אחת, אני מהצפון- כרמיאל, ממש סוער, ברקים ורעמים, וכמו כל שנה יש לי תקווה (תקוות שווא) שאולי יהיה שלג, כי בכל זאת בתחזית אמרו שיש סיכוי לשלג קל בגליל. עד לפני 5 דקות הייתי בטוח שתחזית מזג האוויר פיקששה קצת, אך כרגע הבנתי שטעיתי אז איך המזג אוויר בשאר חלקי הארץ אצל אנשים הגולשים כאן בפורום?

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by dans41,

שלום, אני לא מצליח להתחבר לפורום דרך tapatalk, אני מחובר שם לפורומים אחרים וזה עובד כראוי, אני יכול להיכנס לאתר של הפורום כרגיל אבל אני לא מצליח להתחבר דרך האפליקציה, זה רושם שגיאה כלשהי. איך ניתן לסדר את זה?

14. Started by lt mor,

שלום יש לי (היה לי) חבר שהלוותי לו 25,000 ש"ח לפני שנה וחצי. חתמנו על חוזה בינינו שמדובר על הלוואה. במשך התקופה הראשונה (חודשיים) החזיר 500 ש"ח לחודש. ומאז לא ראיתי אותו יותר. עבר דירה, החליף עבודה, קנה בית החליף טלפון וכ"ו. כול נסינות השיחה איתו עולים בתוהו ... אני רוצה לתבוע אותו על הסכום המרבי שניתן בתביעות קטנות ... או לקחת עו"ד ולתבוע אותו על כול הסכום ? אבל גם העו"ד ינגוס חלק גדול גם אם הנצח וגם אם לא... תודה

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Milford Cubicle,

בביקורו האחרון בארה"ב, פרץ ואשתו התאכסנו במלון מפואר. בסביבות 17:00 , פרץ ניגש לטלפון ומחייג שרות חדרים, ואומר: TU TI TU TU TU TU מנהלת שרות החדרים (שאליה הועברה השיחה), לא הצליחה להבין את כוונתו של מר פרץ וכוון שסברה שמדובר בהודאה מוצפנת, פנתה בדחיפות ל- FBI. ב"אפס זמן" התייצבו שני סוכנים מה-FBI . ולאחר שעות של ניתוח ולימוד לא הצליחו לפענח את ההודאה ולכן החליטו להזעיק את ה-CIA. שרותי הביון שולחים עוד שני סוכנים למלון ש"יורדים על ההודעה", מנסים את כל כישרונם וניסיונם לפענוח אבל ללא הצלחה.. פרץ מצידו, כבר ללא סבלנות, חוזר ומתקשר לשרות החדרים - עכשיו הקו מצותת ע"י 4 הסוכנים ששומעים: TU TI TU TU TU TU במריטת שערות, הסוכנים פונים ל"מתרגם הראשי של השפה העברית" בבית …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אדם ממוצע נרדם תוך 7 דקות אדם נושם בממוצע 23,000 פעמים ביום לבו של אדם פועם בממוצע 101,000 פעמים ביום. במשך חייו הלב יפעום 3 מיליארד פעמים וישאוב 400 מליון ליטרים של דם במהלך החיים שותה אדם בממוצע 75,000 ליטרים של מים גברים מאבדים בממוצע 40 שערות ביום. נשים מאבדות 70 שערות הציפורניים בידיים גודלות כמעט פי 4 יותר מהר מאשר הציפורניים ברגליים כ-13% מהאנשים בעולם הם שמאליים העיניים של האדם נשארות באותו גודל מאז הלידה אם תמתח את הדי.אנ.איי שלך, הוא יגיע לירח 6,000 פעמים הצלעות זזות כ-5 מיליון פעמים בשנה, כל פעם שאתה נושם עצמות הירך של האדם חזקות מבטון במהלך חייך, תשיל כ-18 ק"ג של עור. במהלך חייך, תאכל כ-30,000 ק"ג של אוכל. כמות השווה למשקלם של 6 פילים הקיבה מייצר…

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by nadaw,

שלום לכולם! לכל מי שחווה הרגשה זאת.. יודע שהיא אינה נעימה בכלל.. אני מתאמן במסגרת כושר קרבי (פלמחים).. ומה שבטוח.. באימונים זה לא כואב או מציק בכלל! אז כל פגועי הגב שביננו.. מה אתם עושים? מה עזר לכם? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. הנה לכם טיפ קטן פשוט ושימושי שיאיץ לכם את התוכנות שיתוף בעשרות אחוזים: הטיפ: פשוט תהיו מניאקים, תחסמו את מהירות ההעלאה ותגבילו אותה ל10 kb/s, ככה רוחב הפס שלכם לא "יסתם" על ידי ההעלאה. אני מזכיר לכם שתוכנות שיתוף תלויות במקורות, ואם בכל מקרה אין לכם הרבה מקורות מהירים הטיפ לא יעזור. זהו, מקווה שזה עזר, לי זה האיץ את המהירות מ110 ל290... ממש לא האמנתי שזה יכול לעשות שינוי כזה... תהנו :]

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by J0HNiE,

טוב שמעו התאריך גיוס שלי הוא ב3 לדצמבר כלומר עוד 46 ימים. בנתיים אמא שלי רוצה שאני אחזור לארה"ב גם כי היא מתגעגעת אלי וגם בגלל שיש סיכוי שאני לא אראה את סבתא שלי אם אני אתגייס ולא אבוא לבקר. עכשיו אבא שלי כבר הזמין לי כרטיס טיסה ל24 החודש הזה!! כלומר אם אני טס אני אשאר בארה"ב רק לחודש כי אני צריך לחזור שבוע לפני לעשות קניות לצבא. עכשיו לפני כמה ימים רבתי עם אבא שלי ואתמול דיברנו והכל הסתדר (או לפחות אני מקווה..) ולפני כמה ימים שרבנו הוא גם אמר לי תחשוב אל לא לחזור לעשות צבא ובאמת חשבתי על זה כי אם זה ימשיך ככה אין לי ממש מקום אחר להיות בו מתי שאני בשירות.. אבל מכיוון שהכל הסתדר אז זה בסדר אבל במקום לא לחזור חשבתי אולי לדחות את הגיוס עד למרץ ככה אולי הדברים ישתנו קצת. ועכ…

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Sting,

אני מניח שכבר רובכם שמעתם על הבעיות בחוקיותו של המכשיר המוכנה "ינשוף" שמשטרת ישראל משתמשת בו לבדיקת אלכוהול http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3424634,00.html אז סתם שאלה... נגיד ואני נעצר ביום שישי לאחר בילוי לילי...סתם בדיקה שרירותית ולא לאחר נסיעה בזיגזג ומרדף הוליוודי סוער, כמו שעושים לרוב מחוץ לאתרי בילוי ראשיים. ואז שוטר דורש ממני לעבור בדיקת אלכוהול ע"י הינשוף, יש לי זכות לסרב בטענה שהמכשיר לא חוקי ,לא מדוייק על פי מחקרים , לא עבר אישור של מכון התקנים וכו' ולכן אני חושש שהוא ירשיע אותי בניגוד למצבי האמיתי ? מה השוטר יכול לעשות לי במצב כזה חוץ מלהטעצבן ? אני יכול לקבל זימן למשפט ? אך היות ואין להם שום ראיות בעצם לכך שהייתי שיכור אני יצא זכאי, לא ? הבהרה: זו ס…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by junding,

מתוך המשחק PES09, יצרתי שחקן באופצית המשחק BECOME A LEGEND והתחלתי לכתוב את העלילה בנתיים אני מפרסם לכם כאן את ארבעת החלקים הראשונים, ובהמשך אצרף חלקים נוספים חלק 1: 'יוצאים לדרך' חלק 2: 'פוטו פיניש בארץ המגף' חלק 3: 'גרנדה ויולה' חלק 4: 'חלום צרפתי' מקווה שתהנו, ושלא תשכחו להגיב

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. http://www.cnn.com/2006/WORLD/meast/07/13/mideast/index.html בצד ימין, טיפה למטה תחת הכותרת QUICK VOTE עריכה: קישור ל SKY, תודה ל PURE GOLD: http://www.sky.com/skynews/polls/displayresults/1,,91153-1003518,00.html

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by YTZ,

למה לאזעזל אני צריך ללכת למסיבה ולראות אנשים עם מסיכה של trollface ו-yao ming?? (מקרה אמיתי) זה פשוט פתטי; אנשים מפרסמים את החרא הזה בכל רחבי הפייסבוק, משתמשים בזה בפרסומות ויש אפילו אתרים שלמים שנועדו לזה.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by mikko,

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים