עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. .[~]. Gsv kzhhdliw gszg blf mvvw rh gsv mznv gszg yvolmth gl gsv nzm gszg hzbh gsv mvcg hvmgvmxv: "Givzg blfi kzhhdliw orpv blfi gllgsyifhs. Wlm'g ovg zmbylwb vohv fhv rg, zmw tvg z mvd lmv vevib hrc nlmgsh."

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היה להם קטעים ארוכים כ 7-8 דק' ואני לא מצליח להזכר בשם שלהם, אולי משהו עם THREE או במבו משהו... תודה! נ.ב אחד הקטעים שלהם היה משהו שקשור למונדיאל או מסיבות ענק, הם גם הופיעו בכאלה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום, ראיתי לפני כמה ימים איש זקן הולך עם משקפיים שמכסות חלק גדול מהפנים והעדשות היו שחורות, אני די משוכנע שזה משהו רפואי אבל מעניין אותי לדעת מזה. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by masterb,

The Famous Fat Boy http://www.nei.ch/gallery/famousfatboy?page=1 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by djsharon,

למי יש אתר טוב של שירים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by DXT,

לדעתי בעבר בהווה ובעתיד ערכת הצבעים הישנה של האתר שולטת. :smoke:

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. חיפשתי בגוגל ומצאתי רק בחנות אחת, במחיר של 50 ש"ח. נשמע לי הזוי האמת, או שאני פשוט לא בקיא בשוק הכבלים בכל מקרה מדובר על הכבל הזה למי שלא הבין : מישהו יודע איפה ניתן להשיג במחיר זול יותר?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היום הייתי בפגישה במכללת נס, והם הציעו לי כזה דבר: 17 וחצי לקורס MCSA עם השלמה לMCITP. עכשיו הקורס הקרוב שיפתח הוא קורס יום, ושם מכניסים גם CCNA, ובקורס ערב הCCNA לא יהיה כלול. אבל היא אאמרה לי שאם אני נרשם לקורס יום (הקרוב יותר - מתחיל סוף החודש) ומבקש להעבירו לקורס ערב - כשאני יסיים את הMCSA MCITP אני יתחיל קורס CCNA. הקטע שבCCNA מלמדים רק את החומר הנלמד למבחן והמחיר לא כלול במבחן וצריך לשלם עוד איזה 300 ש"ח בשביל המבחן. הCCNA הוא 160 שעות, זה אורך הקורס באמת? משהו כאן מסריח לי. אלכס טורובסקי תכתוב לנו את פנינך...

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Pure-Gold,

מספיק לשמוע 20 שניות ראשונות מכל אחד: הראשון: והשני: http://www.youtube.com/watch?v=zWID5aDELRk

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by matan13,

מאיפה ניתן להוריד כעת דאמפים למבחנים של מיקרוסופט ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום. ברשותי מכונת גילוח פיליפס HQ7350 נטענת ולאחרונה יש איתה בעייה: מכונת הגילוח הזו מגיעה עם מטען שאמור לשמש גם כשנאי להפעלת המכונה ממנו במקום מהסוללה במקרה והיא מתרוקנת בזמן הגילוח (מהירות סיבוב המנוע יורדת באמצע הגילוח), היות והמכונה לא הגיעה עם כבל שנאי נפרד מהמטען שלה, אך כתוב שאפשר להשתמש בה עם שנאי. עד לאחרונה, כאשר הסוללה הייתה מתחילה להתרוקן בעת הגילוח והייתי מתגלח כאשר היא מחוברת עם המטען לחשמל, המנוע היה מסתובב במהירותו האופטימאלית (בהשוואה לכאשר היא לא הייתה מחוברת שאז הוא היה מסתובב לאט יותר, כיוון שהסוללה מתרוקנת). בתקופה האחרונה, נוכחתי לשים לב לכך שכאשר הסוללה מתרוקנת ומהירות המנוע יורדת, כאשר אני מנסה להתגלח כאשר המכונה מחוברת עם המטען לחשמל, אין שיפור ב…

12. Started by AliceInChains,

סליחה על השאלה המטופשת, גוגל לא נותן תשובה ברורה, ואני לא סומך על ויקיפדיה...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום כולם... ראיתי אתמול את הסרט דמדומים, ודי אהבתי את הרעיון... אני בטוח שהספר יותר טוב מהספר, ואני רוצה לקרוא את הספר השני בסדרה. מה גם שאני צריך לקרוא ספר באנגלית לבי"ס, אז חשבתי לבחור את זה. עכשיו השאלה היא אם הוא קשה לקריאה? אני עכשיו בי"א, אין לי אוצר מילים כזה רחב אבל אין לי בעיה לחפש כמה מילים במילון, למרות שאם יש יותר מדי מילים קשות והשפה מורכבת אני מעדיף לא להתחיל עם זה... אז, לדעת קוראי הספר, כדאי לי לקרוא אותו?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by d-undertaker,

כמה שיותר מידע עליו..פשוט עננקי מה זה http://img232.imageshack.us/my.php?image=picture243jo9.jpg

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. הנה לכם טיפ קטן פשוט ושימושי שיאיץ לכם את התוכנות שיתוף בעשרות אחוזים: הטיפ: פשוט תהיו מניאקים, תחסמו את מהירות ההעלאה ותגבילו אותה ל10 kb/s, ככה רוחב הפס שלכם לא "יסתם" על ידי ההעלאה. אני מזכיר לכם שתוכנות שיתוף תלויות במקורות, ואם בכל מקרה אין לכם הרבה מקורות מהירים הטיפ לא יעזור. זהו, מקווה שזה עזר, לי זה האיץ את המהירות מ110 ל290... ממש לא האמנתי שזה יכול לעשות שינוי כזה... תהנו :]

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אהלן .. אני מחפש את התמונה הזאת : http://img29.echo.cx/img29/4701/avatar1038211jn.jpg בגדול .. אם למישהו יש יהיה פגז תודה רבה רבה לעוזרים!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Component,

*קודם כל, עלי להבהיר שאני שואל שאלה מוזרה ולא-קשורה זו בשם e-r-a-n, אשר חיבור האינטרנט שלו מנותק* ערן צריך להוריד מדבקה מאוטו, אבל היא לא מתקלפת בקלות. יש איזה חומר שיכול להקל על המלאכה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by the king2006,

מישהו יודע מאיפה אני יכול להשכיר רכב פאר כאילו כמו מרצידס במוו וכאלה ?? איזה חברות נותנות את זה בארץ??

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. כל פעם יש מפרט אחרי יום אומרים לי חכה X חודשים יוצא מבשו פי Y יותר טוב ותחסוף קצת Y כסף תקנה Z שהוא הרבה יותר טוב מ T דיייייייי שיגעו אותי !!!!! איפה הימים של ה 486 וה386 שיש רק שני סוגי מחשבים וכונן דיסקטים שעושה רעשים מענגים של מכסכת דשא המופעלת על בנזין ואיפה הנורטון קומנדר עם הסמן האדום? היום רק "מעכרות" הפעלה שמדענים עדיין חוקרים פונקציות חבויות שסמן עכבר טרם הקליק, פילוסופים עדיין מתחבטים בשאלות האם ישנם אנשים שמשתמשים בממשק העזרה של חלונות ומה לכל הרוחות הייעוד של הדבר הזה והאם באמת לכל שאלה יש תשובה? מה ההיגיון של חברות כרטיסי מסך להוציא כל שני וחמישי ועוד בצרורות כבר חרשו על כל האותיות והמספרים AS GS GT ETI ET מה?? מאיפה הם שואפים את כל היצרתיות הזאת שלא ה…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Pawnd,

אחת החברות המעניינות ביותר לדעתי, מת על העיצוב שלהם והמפרטים. קבלו את הטופ שבטופ של Alienware , חוות דעתכם בבקשה על המפרט הנ"ל, הייתי מעוניין להזמינו http://www.alienware.com/product_detail_pages/Area-51_ALX/area-51_specs.aspx?SysCode=PC-AREA51-ALX-R6&SubCode=SKU-DEFAULT#pdp-nav נא להיזהר עם הריר על המקלדת בבקשה..

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. חבר שלי גר בקריות הוא אמר שהוא שמע בומים וזה (בMSN) והיתה צפירה בעפולה אמאלה איזה לחץ אני מת פה מפחד!!! עריכה: זה שידור חי!!! אמא'לה!!

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Spirit Crusher,

אני ועוד 3 חברים טסים ללונדון ל12 יום בתחילת אוגוסט. אנחנו משתכנים אצל משפחה של אחד מהחברים בלונדון ככה שיש לנו שם לינה וחלק מהמזון חינם. לפני שאני שואל אני רוצה לציין שכבר ניסיתי לשאול בפורום אתר "למטייל" אבל אף אחד שם לא מתייחס, או לא יודע מה לענות לי. בכל אופן אני כבר הייתי בלונדון וגם החבר שיש לו שם משפחה ואני משער שלא יהיה לנו יותר מדיי מה לעשות בלונדון, עם כל הכבוד זו עיר יפה אבל יותר מ4 ימים בטח לא יהיה מה לעשות...אנחנו לא חובבי מוזאונים ידועים. בכל אופן אני אשמח אם תמליצו לי על מקומות נחמדים שיכולים להעביר לנו תזמן בכיף בסביבת לונדון או אפילו אם נצטרך לנסוע כמה שעות ברכבת אנחנו רוצים גם נופים גם פאבים מועדונים וכל מה שנראה לכם...רק תכתבו מה שעולה לכם לראש..אם עול…

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. למי שלא מכיר, מדובר בסרט המבוסס על הנובלה הגרפית של פרנק מילר (שכתב גם את "SIN CITY" והשתתף בבימוי הסרט) באותו שם, המתאר את קרב תרמופילאי המפורסם. בהחלט שווה צפייה: http://www.moviewalah.com/news-gossip/what2watch4/2007/03/05/watch-300-seconds-of-300

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by talel18,

המספר שלי הוא 0.75 ואני רוצה לקנות עדשות ראייה אז חשבתי לקנות עדשות ראייה כחולות כמה עולה דבר כזה?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by moses_23,

אהלן חברה! נתקלתי השבוע בבנות שיוצאות עם בנים יותר קטנים מהם בגיל... עכשיו אין לי בעיה עם הגיל, אלא הסיבה שהם יוצאות איתם... הם אומרות שהם "בוגרים לגילם..." עכשיו אני לעזאזל לא מבין מה הכוונה שהם בוגרים לגילם... אני בחור בן 19,משרת ביחידה קרבית, ורואה מלא אנשים שמתנהגים"בצורה בוגרת" וגם "בצורה ילדותית"... עד כמה בוגר ילד בן 15 יכול להיות ל"גילו"???? ביררתי קצת והבנתי מהם שהבחור לא מתנהג כמו שאר הבנים לגיל שלו, כאילו לא עושה שטויות... הבנות בנות סביבות הגיל 17 והבנים קטנים מהם בשנה... תודה לעוזרים... ואם השאלה ניראת לכם קצת מטומטמת אז קחו בחשבון את השעה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים