כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
ראיתי אתמול בעיתון "24 דקות" מבצע של פלאפון לגבי חבילת מחשב נייד של LG X110 כולל מודם נט סטיקי פנימי. שניהם 189 ש"ח לחודש בהתחייבות ל-36 חודשים וגם אני מקבל זיכוי נגדי של 89 ש"ח (זיכוי נגדי בגלל?!). סה"כ 3204 ש"ח. אשמח לייעוץ.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני תלמיד י"ג הנדסת תוכנה, אני מתלבט אם להמשיך לי"ד ולסיים עם תואר הנדסאי או להתגייס לצהל בתפקיד טמ"מ (טכנאי מערכות תקשור) השאלה אם יש סיבה לעשות תואר הנדסאי (השאיפה שלי היא לעשות תואר ראשון/שני). מה ההבדלים בין הנדסאי של משרד החינוך להנדסאי של משרד העבודה?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היו לי פעם במועדפים כמה אתרים ישראלים שדיווחו יומית על כל תאונת דרכים, תאונת עבודה, מכות, דקירות וכל פיפס קטן בסגנון, דברים שהרבה מהם בכלל לא הופיעו באתרים כמו ynet וכו', כנראה מחוסר עניין ורייטינג. מישהו מכיר אתרים כאלה? לא מצליח לעשות חיפוש נכון בגוגל, מגיע רק לשטויות...
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אשמח לדעת האם Xbox cloud יאפשר גראפיקה יותר טובה (על ה Xbox one) ממה שניתן על PC?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
we need peace in the midele east יבני זונות ערבים פרידמנים
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל אחד(שבא לו..) שיעלה את הרקע שיש אצלו בפלאפון ואז יהיה הרבה רקעים נחמדים וטובים של אנשים מהאתר .. אני יתחיל: פלאפון:נוקיה 3120 סדרה:40 רקעהוגו רייס מאבודים..) יאללה חברה תעלו את הרקעים שלכם.. [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה עקב מחסור כספי כבד\ביזבוזים רבים ובעקבות הסתבכות רצינית של חבר שלי (למי שסקרן:עקב תאונה על אופנוע שבא הוא הרכיב עוד רוכב ... מה שאומר שהביטוח לא תפס ועכשיו אחרי שנתיים בערך פתאום הוא מקבל בדואר מכתב שאם הוא לא משלם 8k תוך חצי שנה הוא נכנס לכלא ... צחוק צחוק אבל זה רציני ,ההורים שלו בכלל לא יודעים על זה ורצוי שישאר כך :-X) החלטתי להתחיל (בשיתוף עם החבר כשהוא בעצם השוליה\סאנג'ר שלי) בעסקי הטכנאות מחשבים "השכונתית" בתור סתם עוד אחד בעל ידע רב בתחום בעיקר תודות לפורום הזה ובין השאר גם בעל תעודת טכנאי מחשבים של סיוון להשלמת הצד הסמכותי של העיניין , בעקבות דיונים קודמים על הנושא הבנתי שיכולות לצוץ בעיות עם מס הכנסה ושאר משרדי הממשלה שחפצים בנתח מהשלל …
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, לפני כחודשיים חניתי בירושלים במקום בו המדרכה היתה בעבר בצבע כחול לבן וצבעו אותה באפור (אני מניח שהעריה צבעה). הבעיה היא שלמרות שהמדרכה הייתה בצבע אפור- שבו מותר לחנות, עדיין היה תמרור בתחילת המדרכה שאומר שאין לחנות במקום פרט לתו חניה. זה 2 דברים שסותרים אחד את השני. בקיצור, בבוקר כשקמתי ראיתי שיש לי דו"ח על החלון, צילמתי את המקום ויש לי תמונות יש סיכוי שאני אערער ויבטלו לי את הדו"ח? לפי מה שנראה לי, העריה ביטלה את הדרישה לתו חניה במקום ופשוט שכחה להסיר גם את התמרור... אודה לעזרתכם בנושא. (שימו לב שאחרי התמרור המדרכה היא כבר בצבע אפור!) http://www.img-il.com/image.php?file=l5mnkzllzknt.jpg http://www.img-il.com/image.php?file=qym1mnqm0gzm.jpg http://www…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכוונה זה ששואלים שאלות על מה לעשות אם... ולא הכרויות. אני מחפש לשאול כל מיני שאלות והפורום שהייתי בו בד"כ קרס אז עכשיו אין לי איפה לשאול... וזה ניראה לי מותר כי זה לא פרום מתחרה זה על נושא אחר...
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חשבתי שזה יהיה כייפי ומעניין עם כל אחד יעלה תמונה של שולחן העבודה שלו הנה שלי: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אין לי מושג מה זה.. זה חוזר כל חורף ונימצא במטבח בתקרה.. ובשירותים מעל המקלחת 3 שאלות.... -מה זה הדבר הזה? -למה זה מופיע? -ואיך מונעים את זה? זה מכער את הבית רצח לביינתים אני עובר עם מטלית יבשה ומנגב את זה.. זה נעלם קצת אבל חוזר אחרי שבוע
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3771910,00.html מעניין איך הכוחות של זריף לו גילו לו את מה שהולך לקרות ... אולי המשקל של הטונות אנרגיה שהוא שלח למכבי תל אביב ואז החזיר בחזרה גרמו לו לתנודות ביו אנרגטיות שגרמו לו לפספס את זה :
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גיל דרור היקר, מטורף לינוקס חסר מעצורים שכמותך, יום הולדת 17 שמח :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ועוד אחד לגיל 18 : O0 O0 O0 :DJsmile: :DJsmile: :DJsmile: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
http://youtube.com/watch?v=ffG4Jxm46do היה סבבה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בואנה מה הם לקחו תדץ הזה... אפילו אבא שלי מתפדח להזמין גולדסטאר
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג אותם, וכמה עולה? כי פאנק לא יהיה בארץ עוד חודש\יים... תודה. נ.ב: חוות דעת על הפאדים(ניסיתי סטילפאד והוא די טוב אז אני נוטה אליו) תתקבל בברכה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הסרטים שברשימה וכמובן ביס פלנט. התנפצות- הדיט שתקע אותי- אהבה בתפריט- 1408- -הנעלם- מה עדיף, מה כדאי? כמובן שעם החברה. מה מומלץ? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בסביבות ה10 ספרי לימוד של קורס MCITP שלמדתי בג'ון ברייס לא מזמן. הספרים הם של מייקרוסופט כמובן. רציתי לדעת כמה הם שווים אם בכלל? אני יודע שהספרים האלה חדשים עולים כמה מאות שקלים טובים. אשמח לחוות דעת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שכן שלי הגיע אלי עם מערכת הפעלה דפוקה לגמרי ומאוורר של CPU גמור . יש לי מאוורר חדש בקופסא S775 שקניתי ב 110 ש"ח אין לי משהו אחר כמה לקחת עליו ? אני לא יבואן אז לא לתת מחירים של 5 אחוז . ואני מתקין לו מערכת הפעלה מקורית שלו עם עוד כמה תוכנות חינמיות מהאינטרנט . כמה צריך לקחת על המאוורר וכמה על העבודה בכלל ? תודה על העונים . כמה שתגידו אני אקח (-:
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל פעם יש מפרט אחרי יום אומרים לי חכה X חודשים יוצא מבשו פי Y יותר טוב ותחסוף קצת Y כסף תקנה Z שהוא הרבה יותר טוב מ T דיייייייי שיגעו אותי !!!!! איפה הימים של ה 486 וה386 שיש רק שני סוגי מחשבים וכונן דיסקטים שעושה רעשים מענגים של מכסכת דשא המופעלת על בנזין ואיפה הנורטון קומנדר עם הסמן האדום? היום רק "מעכרות" הפעלה שמדענים עדיין חוקרים פונקציות חבויות שסמן עכבר טרם הקליק, פילוסופים עדיין מתחבטים בשאלות האם ישנם אנשים שמשתמשים בממשק העזרה של חלונות ומה לכל הרוחות הייעוד של הדבר הזה והאם באמת לכל שאלה יש תשובה? מה ההיגיון של חברות כרטיסי מסך להוציא כל שני וחמישי ועוד בצרורות כבר חרשו על כל האותיות והמספרים AS GS GT ETI ET מה?? מאיפה הם שואפים את כל היצרתיות הזאת שלא ה…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם שמתי לב שלאחרונה יש הרבה בעיות עם חנויות מחשבים, לדוגמה :TMS, שיש פה דיון על שירות גרוע וכד'. ראיתי שלא נוהגים להמליץ פה על חנויות כמו KSP, פנדה ושאין בכלל מה לדבר על אייבורי. היום אני לפני קניית מספר חלקים (כמעט מחשב), רציתי לשמוע דעות בקשר לחנויות. מאיפה לדעתכם כדאי לקנות מחשב? כרגע באזור פולג, יש חנויות כמו א.א מחשבים, KSP, TMS שנוח לי להגיע לשם ולקנות משם (בהתחשב בעובדה שאני באזור כל יום). כרגע TMS מציעים את המבחר חלקים והמחירים הכי נוחים, אבל לאחר הדיון אני לא יודע אם באמת כדאי לקנות משם. אז אשמח לשמוע מה דעתכם ולקבל עצות.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מתמש או מכיר שירות של גיבוי אונליין? אני לא מחפש גישה של 24/7 או לאחסן את כל הקבצים שלי שם רק שיהיה לי גיבוי כלשהו שאני יכול לזרוק את כל הקבצים שלי (בלי הגבלת נפח) למקרה מצער שהדיסק חיצוני מתפגר או שיו טיוב מחליט להעלים לי את הסרטונים שלי וכולי כPLAN B. בכל מקרה שמעתי על כל מיני שירותים וממה שראיתי השם החם זה CrashPlan, מישהו מכיר או השתמש? קראתי גם שהרבה אתרים מציעים תוכנית גיבוי למחשב אחד או תוכנית גיבוי ממספר מחשבים, מעניין אותי איך הם יודעים? האם מדובר בתוכנה שפשוט משכפלת קבצים מתיקיות על המחשב או שזה כמו Google Drive שאני יכול לזרוק לשם קבצים בלי בעיה? בכלל אני אישית מעדיף אם יש גישה לFTP זה מקל על העבודה או שיהיה לשירות תוכנה ייעודית כלשהי שאני לא אהיה תלוי בד…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Skippy and Slappy are at Woodstock. Roger Daltrey is onstage singing... SLAPPY: Skippy, what is the name of that group playing on stage? SKIPPY: Who. SLAPPY: The name of the group. SKIPPY: Who. SLAPPY: The group on stage. SKIPPY: Who. SLAPPY: The group playing on stage. SKIPPY: Who. SLAPPY: You're starting to sound like an owl, Skippy. SKIPPY: Who is on stage! SLAPPY: That is what I'm askin' ya', who is on stage? SKIPPY: That's what I said. SLAPPY: You said who? SKIPPY: I sure did. SLAPPY: So tell me the name. SKIPPY: Who. SLAPPY: The name of the group. SKIPPY: Who. SLAPPY: The group on stage. SKIPPY: Who. SLAPPY: The name of the band on stage! SKIPPY: Who! SLAPPY: You're…
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב שמעו התאריך גיוס שלי הוא ב3 לדצמבר כלומר עוד 46 ימים. בנתיים אמא שלי רוצה שאני אחזור לארה"ב גם כי היא מתגעגעת אלי וגם בגלל שיש סיכוי שאני לא אראה את סבתא שלי אם אני אתגייס ולא אבוא לבקר. עכשיו אבא שלי כבר הזמין לי כרטיס טיסה ל24 החודש הזה!! כלומר אם אני טס אני אשאר בארה"ב רק לחודש כי אני צריך לחזור שבוע לפני לעשות קניות לצבא. עכשיו לפני כמה ימים רבתי עם אבא שלי ואתמול דיברנו והכל הסתדר (או לפחות אני מקווה..) ולפני כמה ימים שרבנו הוא גם אמר לי תחשוב אל לא לחזור לעשות צבא ובאמת חשבתי על זה כי אם זה ימשיך ככה אין לי ממש מקום אחר להיות בו מתי שאני בשירות.. אבל מכיוון שהכל הסתדר אז זה בסדר אבל במקום לא לחזור חשבתי אולי לדחות את הגיוס עד למרץ ככה אולי הדברים ישתנו קצת. ועכ…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-