עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי עבודה להיסטוריה להגיש ביום שישי בעוד יומיים אז הזמן עוד קריטי. העבודה היא על: הטלפון. אז מה שאני עושה זה אני מביא פנל של הפלאפון שלי, שם בתצוגה את התמונה של אלכסנדר גרהם. אוקיי הכול טוב, אבל חשבתי להוסיף נורה או משהו שיאיר את המקשים כזה.. יש לכם רעיונות למה לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by QQQ,

אני רוצה להזמין חולצות מEBAY (שנשלחות מארה"ב דרך PRIORITY) ב$90 כולל משלוח. כמה ייקחו לי? 16% מה-90 או יותר מזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by smdsjd,

ביום חמישי אני נפגש עם חבר שלא ראיתי שנים איפה הכי כדי לדפוק ראש? שנינו בני 20, רצוי שיהיה גם משהו טוב לאכול עריכה: ועדיף לא עוד פעם ברברוסה, בית הבירה, בראון מחפש משהו חדש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by KrustyTheKlown,

היי האם קיימים מתאמים לחשמל לכבל USB איכותיים ? קיבלתי לפני כמה ימים את המתאם הזה http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=250412952118&ssPageName=STRK:MEWAX:IT אבל הוא נשרף אחרי כמה דקות של שימוש (לטלפון שלום) תודה נתי

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by dino,

אולי מישהו יודע מי היבואן של Creative? פשוט מצאתי באתר שלהם את ה-Creative Inspire 5500Digital, הם תומכים Dolby Digital ו-Dloby Pro Logic ועולים חצי מה-5700, אז בחישוב מהיר הם עולים בערך 1300ש"ח, וזו מערכת 5.1, ולדעתי במחיר כזה זו אחלה מערכת, והיא מגיעה גם עם שלט רחוק, הנה תמונה: אני רוצה לשאול את היבואן למה אין אותם בארץ, נראה לי שהם אחלה רמקולים. והנה צילום מסך מאיזו סקירה של הביצועים הכללים של המערכת, היא מקבלת ציונים מאוד גבוהים באתרי חומרה.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אפשר לחמם מים במיקרוגל בכוס פלסטיק לבנה ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by e-Pit@m,

באיזה תאריכים? כמה עולים כרטיסים? ומי אמור להיות שם?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by finish,

אנ מחפש מסלולי מים לטיול ביום שבת בצפון. מחפש מסלול מעניין ושיהיה בריכה או אגם כזה שאפשר לקפוץ אליו שמעתי שיש הרבה מקומות כאלה יש המלצות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by QttP,

נעזוב את זה שהאתר כמו 90% מהאתרים הישראלים המחורבנים נראה נורמלי רק ב-IE ולא ב-FF. בדיוק בגלל הסיבה שככה זה ב-90% מהאתרים הישראלים המחורבנים, שזה 90% מהאתרים הישראלים. אבל ONE באמת עולים לי על העצבים. מה שפעם היה אתר מעולה לחדשות הספורט, עכשיו רק אוסף מעצבן של פרסומות ובאנרים, שקופצים לך באמצע כתבה, במעבר בין כתבות, בכל מקום! כבר ראיתי אחד בתוך לוח התוצאות, רבאק! ושלא נזכיר מה קורה אם חלילה וחס הרמקולים/אוזניות שלך פועלים ואתה שומע את זה מתחיל לנגן, לשיר ולצרוח לך. בחיי שבא לי להפיל את האתר ישר על הראש החולה של בעליו.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by stagadam,

התבקשתי ע"י צוותו הפורש של PCTIP לפרסם את זה: אתמול, לאחר חצי שנה של השקעה אינטנסיבית באתר, החליט צוותו של האתר PCTIP לעזוב עקב סיבות שלא אפרט פה ושלא קשורים כרגע לסיפור הנוכחי. עקב הפרישה החליט הצוות לנסח הודעת פרידה רישמית לגולשי האתר, הודעה שעלתה ונמחקה בשרירותיות מזעזעת ע"י בעל האתר. על מנת שיובן מה היה בהודעת הפרידה שכ"כ הבהיל את בעלי האתר עד כדי צינזור מיידי - הנה ציטוט שלה: סיכומה של תקופה... את פיסיטיפ אני מכיר כשנה, אשר במהלכה הספקתי להיות פעיל כחצי שנה כמשתתף מהשורה (עם אלפי תגובות ומענה למאות שאלות) וכחצי שנה כמנהל פורום, מנהל פורום כללי, כתב, מעלה חדשות ומנהל האתר. במהלכה של החצי שנה האחרונה הצלחנו לדעתי הכנה להביא את האתר לרמה גבוהה מאוד עם כמות חדשות שוטפ…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by T-Flash,

שלום חברים! נכנסתי הרגע לאתר של NVIDIA, ואני רואה שהלוגו שונה במעט, אני הוזה? לעומת הלוגו הקודם: מי שלא הבין את מה שונה, הם עיוותו את האותיות. בכל אופן, הלוגו הקודם של NV היה הרבה יותר יפה. זכרונו לברכה... :'(

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by koko0,

חבר שלי בלהקה די חדשה, והם מחפשים אנשים שמבינים במוזיקה להגיד להם איפה להשתפר (במוזיקה עצמה, לא בקליפ). אין לי מושג איפה אפשר לחפש אנשים כאלה, זה היה נראה לי המקום הראשון לחפש...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by pssheba,

שלום, למשתמשים ביוטיוב: כאשר מישהו כותב הערה ומוסיף @ לכינוי שלי: למשל: hi @nickname מה פשר הסולמית לפני הכינוי? נדמה לי שזה מכונה tag ונתקלתי בזה גם בהוספת חברים לרשת yahoo. תודה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by lt mor,

שלום יש לי (היה לי) חבר שהלוותי לו 25,000 ש"ח לפני שנה וחצי. חתמנו על חוזה בינינו שמדובר על הלוואה. במשך התקופה הראשונה (חודשיים) החזיר 500 ש"ח לחודש. ומאז לא ראיתי אותו יותר. עבר דירה, החליף עבודה, קנה בית החליף טלפון וכ"ו. כול נסינות השיחה איתו עולים בתוהו ... אני רוצה לתבוע אותו על הסכום המרבי שניתן בתביעות קטנות ... או לקחת עו"ד ולתבוע אותו על כול הסכום ? אבל גם העו"ד ינגוס חלק גדול גם אם הנצח וגם אם לא... תודה

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. היי אני ב 1000 מגה בפרטנר משלם 110 ש''ח בחודש.התקשרתי אליהם בקשתי להוריד את המחיר אומרים לי אין פחות מ 110. מה לעשות? 1 לאיים עליהם בהתנתקות? 2 לבקש מנהל? 3 אין מה לעשות זה המחיר? כי זכור לי שיש פה אנשים ב 1000 מגה שכן משלם 80-90 אבל לא 110. תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. אני בדר"כ כלל לא פותח פוסטים כאלו..אבל שילשום יצא לי להיתקל בערוץ אנטי יישראלי ביו טיוב. הערוץ שייך לאמריקאי שונא יהודים אנטישמי שבין היתר מצטלם עם אחמדינג'אד..אחרי וויכוחים שאני מנהל איתו ביו טיוב, קלטתי פתאום שיש לו גם אתר מושקע שכולו מלא שנאה נגד ישראל ו-99 אחוז מימנו שקרים ללא שביב אמת אפילו. אתר כזה יוצר נזק תדמיתי גדול לישראל! הקהל הוא אמריקאים תמימים שמוזנים בשקרים. בקיצור יעשה חיל ושירות ציוני למדינה מי שירים את הכפפה ויפיל את האתר הזה: http://www.davidduke.com/

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום עשיתי את כל הבדיקות של הצו הראשון וקבלתי הזמנה נוספת להתייצבות לוועדה רפואית השאלה שלי היא אם את כולם מזמינים לשם? ואם לא, אז את מי כן?.. ולמה מזמינים? תפרטו כמה שאפשר בבקשה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by neo690,

אני רוצה להתקשר לטלפון קווי בספרד איך עושים את זה בחינם מהמחשב?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by mrsph666,

שלום! שמעתי מכמה אנשים שלשתות בירה כאשר היא מעורבבת בבלנדר עם שמנת זה ממש משמין... :s05: לדעתכם, זה באמת ככה? אם למשל לשתות כל יום פחית 0.5 ליטר עם אריזת שמנת של 15 % שומן, תוך כמה זמן בן-אדם ממוצע יעלה קילו?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by djsharon,

למי יש אתר טוב של שירים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. הרצתי חיפוש בגוגל והדבר היחיד שגילתי זה שהשוק פרוץ לחלוטין. משהו מכיר מקום מומלץ שעובד עם קופת חולים מכבי באזור המרכז? המדרסים של הקופה עולים 60 שקל אחרי הנחה (במקור כ430~) ויש מדרסים שלא במסגרת הקופה שיכולים לעלות 700-1500.... :s05:

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by J.allmighty,

http://www.dsy.co.il/goodnews.htm

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Moty_p,

למי שלא מכיר וונטרילו (ventrilo) היא תוכנה שמאפשרת לדבר עם חברים (צ'ט קולי) קלה מאוד ולא דורשת פס רחב היא עובדת בעזרת שרתים פרטים או חשבון אכסון (כמו אתר אינטרנט) יש בקהילה הרבה גימרים ואני בטוח שזה מתאים להם, עושים בתוכנה הזאת שימוש כבר בקהילות אחרות כמו ויגאמיס ועוד

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם. את הדברים הבאים אני כותב לטובת כל הגולשים לאור החוויה המפוקפקת שחויותי היום עם שרות הלקוחות של אינטרנט זהב. לפני מס' ימים קיבלתי הודעה מאינטרנט זהב, כי חבילת הגלישה שלי ב ADSL עומדת להסתיים ב 20 ליולי וכי החל ממועד זה אחוייב ב 174 ש"ח לחודש. למען ההגינות אציין כי לפני שלושה חודשים התנתקתי מ בזק בינלאומי ועברתי לאינטרנט זהב כאשר הובטחה לי גלישה ללא הגבלה באותה מהירות (1.5M ) למשך שלושה חודשים במחיר חודש אחד כלומר כ34$ לשלושה חודשים. היום בבוקר הרצתי טלפונים לנטויזן ולבזק בינלאומי כדי לעשות השוואות בתעריפים וקיבלתי את התשובות הבאות: נטויזן מסלול 0.5 מגה - 99 ש"ח לחודש לחצי שנה. נטויזן מסלול 1.5 מגה - 159 ש"ח לחודש לחצי שנה ואח"כ 249 ש"ח. בזק בינלאומי מסלול 0.5 …

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Tanya,

ערב טוב. יש איזה ספרים ללימוד מחשבים שאתם יכולים להמליץ לי? אין לי נושא מסויים. זה יכול להיות על המחשב בכללי, וזה גם יכול להיות לימוד שפות [שפת C וכ'ו...], או כל דבר אחר שקשור למחשבים. טיילתי היום בצומת ספרים ומצאתי כמה אבל לא רציתי לקנות מבלי לשאול קודם כי יש ספרים שהם גם נורא לא מקצועיים. חשוב לי לציין שאני מתחילה ואני רק רוצה להשכיל קצת בכל מה שקשור למחשבים. תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים