עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כרגע החשבון טלפון שלי הוא מינימום 350 שקל באורנג' אני מעוניין לקחת באחת מהרשתות את הגלקסי אס בזיכוי מלא איפה הכי כדאי ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. Started by freee,

שלום לכם גולשים יקרים, אני מעוניין להציע לכם אתר חדש שישנה לכם את הרגלי הגלישה שלכם. לאתר קוראים ימבוק והאתר מרכז את האתרים הגדולים בארץ ובחו"ל בשביל הנוחיות שלכם. באתר הושקע כסף רב ככה שזה לא אתר חובבני ואתר רציני ביותר. האתר נותן לכם לבנות את הימבוק האישי שלכם וגם אני בטוח שהימבוק הראשי ישרת כול אחד. מי שחובב אתרי חו"ל יוכל להשתמש גם בימבוק חו"ל וליצור לעצמו ימבוק אישי. באתר יש אינדקס רחב בנושא אתר זה. מקווה שתהנו: *צונזר עקב פרסום* יום מהנה לכולנו והמשך גלישה נעימה. בבקשה ביקורת!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by tmpusr,

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. לא מזמן ראיתי את אותה הודעה שכבר מסתובבת כמה שנים באינטרנט ושכל פעם מוחקים אותה כי זה ספאם: הודעה די ארוכה שמסבירה שאם תשלחו 5 ש"ח לכל אחת מהכתובות הרשומות בתמורה לכך שיוסיפו אתכם לרשימת הדיוור ולאחר מכן תפיצו את ההודעה במאות פורומים עם השם שלכם בתחתית הרשימה של ששת הכתובות, תוכלו להרוויח לאחר זמן מה הרבה מאוד כסף. האם מישהו הרוויח או שמע על מישהו שהרוויח מהדבר הזה כי זה נראה מאוד מפתה וגם לא השקעה גדולה (30 ש"ח + 6 בולים)? ??? ??? ???

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם לפני שבועיים הזמנתי כמה פריטים מאייבי,והכל נשלח לי דרך חברת USPS.. האם יש איזה דרך לבדוק מה עם החבילה ? הבנתי שיש שיטה לבדוק דרך האתר שלהם.. מישהו מכיר ? תודה ~

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. כל פעם יש מפרט אחרי יום אומרים לי חכה X חודשים יוצא מבשו פי Y יותר טוב ותחסוף קצת Y כסף תקנה Z שהוא הרבה יותר טוב מ T דיייייייי שיגעו אותי !!!!! איפה הימים של ה 486 וה386 שיש רק שני סוגי מחשבים וכונן דיסקטים שעושה רעשים מענגים של מכסכת דשא המופעלת על בנזין ואיפה הנורטון קומנדר עם הסמן האדום? היום רק "מעכרות" הפעלה שמדענים עדיין חוקרים פונקציות חבויות שסמן עכבר טרם הקליק, פילוסופים עדיין מתחבטים בשאלות האם ישנם אנשים שמשתמשים בממשק העזרה של חלונות ומה לכל הרוחות הייעוד של הדבר הזה והאם באמת לכל שאלה יש תשובה? מה ההיגיון של חברות כרטיסי מסך להוציא כל שני וחמישי ועוד בצרורות כבר חרשו על כל האותיות והמספרים AS GS GT ETI ET מה?? מאיפה הם שואפים את כל היצרתיות הזאת שלא ה…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היום הוא אמר משהו כזה בהיום שאחרי מחר בערוץ 10 אבל אבא שלי כמו תמיד :" בלב הלבה לבהל מה מה ? בלה בלהב" אקיצר לא ממש שמעתי תקריין. למשהו יש מושג אם מחליפים היום לשעון סתיו?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/youtube-%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%95%d7%9d-%d7%92%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%91-360-%d7%9e%d7%a2%d7%9c%d7%95%d7%aa/

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. לצערי הרב היום נגנב לי הארנק ובתוכו היה הרישיון השאלה שלי האם אני יכול לנהוג או שאני חייב לחכות לרשיון החדש?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by shalomelbe,

יצא להם שהתחום הגדרה הוא: 5X:(x+1) > 0 שזה סבבה אבל הפיתרון של זה לטענת בני גורן הוא: X>0 או X<-1 שאת הפיתרון עם המינוס 1 אני ממש לא מבין איך הם הגיעו אליו עריכה: הקו הזה בציור הוא שורש (כל מה ששווה ל-Y, בתוך שורש) [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by pure perfection,

חברה מתכוונת לשווק סוג חדש של צמיגים רדיאליים .מבדיקות החברה התברר שממוצע אורך החיים של צמיגים אלו הוא 38,000 ק"מ עם סטיית תקן 3,000 ק"מ. בהנחה שאורך חיי הצמיג מתפלג נורמלית ובדיקות החברה נכונות מצא : א. מהו אחוז הצמיגים שניתן לצפות שיחזיקו מעמד יותר מ - 38,000 ק"מ ? ב. מהו אחוז הצמיגים שניתן לצפות שיחזיקו מעמד לכל היותר 38,000 ק"מ? ג. החברה יצאה במסע פרסום והודיעה שתפצה בצמיג חדש , כל בעל מכונית שהצמיג שנקנה החזיק מחמד פחות מ - X ק"מ . החברה קבעה את הערך של X כך שלא תצטרך לפצוץ יותר מאשר 10% מרוכשי הצמיגים . מהו הערך X שנקבע ? ד. הסבר , אין צורך לחשב מחדש , גיצד ולאיזה כיוון ( אם בכלל ) היו משתנות תשובותיך לסעיפים א,ב ו ג לו סטיית התקן היתה 5,000 ק"מ? מישהו משועמם …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by zurkin1232,

למי שקנה שם - איך היתה חווית הקניה ב-SkyPC? שמעתי עליהם ביקורות מעורבות. איך הם בהרכבת מחשב? האם הם מרכיבים בצורה מקצועית? האם הם נותנים את כל הקופסאות המקוריות והדברים שמגיעים עם הבאנדלים של המוצרים? הכי חשוב - איך השירות שלהם אחרי הקניה? איך התייחסו אליכם כשרציתם לממש אחריות? אשמח לקבל חוות דעת כנות ומפורטות. אני שוקל לקנות שם מחשב לא זול וחשוב לי לדעת שאני קונה ממקום אמין. תודה מראש!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by N N C,

לא מזמן עשיתי מוד למארז (אין תמונות כי אין מצלמה ואין סורק, אולי יהיה בעתיד) וכל פעם אבא שלי וחברים שלי אומרים שזה היה סתם בזבוז של זמן כי המארז שלי נמצא בשולחן שדרכו קצת קשה לראות את צידו של המארז אשר עבר שינוי תדמית רצחני, אני עניתי שעשיתי את זה בשביל הכיף אז לכן אני שואל איפה אתם שמים את המארז והאם אני המשוגע היחיד שאחריי שהשקיע במוד כמעט ולא רואים אותו

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by djsharon,

למי יש אתר טוב של שירים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. האם זה פאקינגגג נכוןןן ??????

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by redead,

אני מדבר על משהו מקצועי שאולי יהיה אפשר להרוויח ממנו כסף אחרי שאני ידע כמו שצריך לבנות. איזה שפה הכי כדאי ללמוד? מאיפה כדאי ללמוד? כמה זמן זה אמור לקחת בערך פחות או יותר וכמה זה מסובך? מצטער על כל השאלות ותודה לעוזרים..

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
    • 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by shalomelbe,

אני לא יכתוב מי חושב מה, רק דעה א ו-ב. אחד חושב ש: פריקים/אימוים זה מכלול של תכונות שכוללות בן היתר: האזנה למוזיקת רוק כבד, תסרוקות מוזרות (סטייל אימו שעין אחת מכוסה), צביעת הפנים בלבן, חברות בכת השטן, מכוללי קברים, נאצים, עם פירסינג, לרוב מחברי ברית המוצצות לרוב אלה שצובעים את הפנים , לטענת דעה זו הם פריקים. דעה שנייה: שמי שכל התכונות האלה יחדיו, משמע הוא פריק. וקיום של רק אחת של התכונות נגיד צובע את הפנים, לרוב לא גורר חברות בכת שטן לדוגמא פואנטה של דעה 2: יכול להיות שאדם הוא פריק אבל זה לא בהכרח אומר שצריך להרוג אותו (אודה לכם אם תכתבו ישר דעה 1 או 2 עם מספרים שהיה יותר נוח להכריע, לאיזה דעה אתם יותר מתחברים?) וברשותכם, אני יסיים את הנושא בתמונה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. סוף סוף אפשר להבין את ההודעות שגיאה צפו להודעות הללו במערכת הפעלה הבאה... [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני בדר"כ כלל לא פותח פוסטים כאלו..אבל שילשום יצא לי להיתקל בערוץ אנטי יישראלי ביו טיוב. הערוץ שייך לאמריקאי שונא יהודים אנטישמי שבין היתר מצטלם עם אחמדינג'אד..אחרי וויכוחים שאני מנהל איתו ביו טיוב, קלטתי פתאום שיש לו גם אתר מושקע שכולו מלא שנאה נגד ישראל ו-99 אחוז מימנו שקרים ללא שביב אמת אפילו. אתר כזה יוצר נזק תדמיתי גדול לישראל! הקהל הוא אמריקאים תמימים שמוזנים בשקרים. בקיצור יעשה חיל ושירות ציוני למדינה מי שירים את הכפפה ויפיל את האתר הזה: http://www.davidduke.com/

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by SubX,

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by imac,

http://www.advocate.com/News/Daily_News/2009/10/09/Politician_Wants__Gay_Domains/

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Milford Cubicle,

טוב... אני רוצה להעביר תמונה מהמחשב לפלאפון, SE W880. הכבל USB נמצא בחדר השני, ואין לי כוח לקום מהכיסא...... אין לי במחשב דרך לשלוח את התמונה ב-BT, לדעתי. מה שחשבתי עליו זה להעביר את התמונה ללפטופ דרך הרשת, ואז להעביר מהלפטופ לפלאפון ב-BT. ללפטופ אני יכול להיכנס ב-VNC ולשלוט עליו למרות שהוא בחדר השני, אבל הבעיה היא שהוא לא דלוק.... יש איזשהו סיכוי שיש לי דרך להדליק אותו מרחוק? הוא נמצא ב"שנת חורף"... יש אולי דרך אחרת? אתר כלשהו שמאפשר לי להעלות תמונה ולשלוח אותה לפלאפון? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אני נכנסתי עכשיו לגוגל, עשיתי חיפוש ו.. הופתעתי לראות שליד כל תוצאה יש אפשרות לתרגום! התרגום לא מצויין, אבל זאת כבר כברת דרך! יפהה!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. היי לכולם.. אני מחפש שיר של דיכאון עצב אז יש המלצות ? בתודה

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים