עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by evman007,

שלום לכולם. מחר מחברים אותי ליס,ולמרות שאני שונא את הוט,אני מרגיש לא שלם במאה אחוז עם ההחלטה לעבור ליס,למרות שאקבל יותר ערוצים בפחות כסף. מה שהכי יפריע לי זה שאין את ביפ,וביס כמה שידוע לי אין ערוץ דומה שכזה. אשמח לחוות דעת של מנויי יס ואיך אתם משווים את יס להוט מבחינת תוכן בעיקר,שירות פחות חשוב כרגע. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by רומן גרוס,

שכן שלי הגיע אלי עם מערכת הפעלה דפוקה לגמרי ומאוורר של CPU גמור . יש לי מאוורר חדש בקופסא S775 שקניתי ב 110 ש"ח אין לי משהו אחר כמה לקחת עליו ? אני לא יבואן אז לא לתת מחירים של 5 אחוז . ואני מתקין לו מערכת הפעלה מקורית שלו עם עוד כמה תוכנות חינמיות מהאינטרנט . כמה צריך לקחת על המאוורר וכמה על העבודה בכלל ? תודה על העונים . כמה שתגידו אני אקח (-:

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. http://www.dealextreme.com/search.dx/search.3d%20glasses משהו מפה יתאים? :

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום לכולם מישהו מכיר מעבדה אמינה עם מחירים סבירים באיזור נהריה \עכו שמטפלת בלפטופים שנשפך עליהם קפה או כל חומר נוזלי אחר? אגב, הלפטופ נדלק (ישר כיביתי אותו אחרי זה והוצאתי את הסוללה) אני פשוט רוצה שינקו אותו מקורוזיה.. אני אשמח לקבל המלצה.. די דחוף לי שהתיקון לא ייקח יותר מ-48 שעות.. תודה רבה לעוזרים

5. סוף סוף אפשר להבין את ההודעות שגיאה צפו להודעות הללו במערכת הפעלה הבאה... [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by H.I.V,

שלום לפני שבוע בערך עבר עליי יום לא קל הכל היה בסדר הייתי עם חברה שלי ישנו עד הצהריים בערך ב 6 לקחתי אותה הבייתה ואז חזרתי לבית שלי ובאוטו היה לי בקבוק נסטי עם מים בתוכו אז החלטתי לשתות ממנו כל היה טוב ויפה אחרי חצי שעה חזרתי אל חברה שלי שהייתה מוכנה לצאת איתי לקניות נסענו לקניון ושיצאתי מהאוטו הרגשתי סחרחורת אז ביקשתי ממנה שתביא לי את הבקבוק נסטי עם המים ואז שתיתי עוד קצת אז הלכנו הוצאתי כסף מהכספומט ואז הרגשתי לא טוב וכשאני אומר לא טוב אז אני לא יודע בדיוק להגיד איך אבל הרגשתי ממש ממש מוזר לאהרגשתי בנוח להיות ליד אנשים ולא הסתכלתי על חברה שלי ואני לא יודע למה ואז ממש ממש התחלתי לפחד נכנסתי לפאניקה ואין לי מושג למה ! חברה שלי שמה לב שמשהו לא בסדר איתי ולא הצלחתי לענות לה…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Sting,

אני מניח שכבר רובכם שמעתם על הבעיות בחוקיותו של המכשיר המוכנה "ינשוף" שמשטרת ישראל משתמשת בו לבדיקת אלכוהול http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3424634,00.html אז סתם שאלה... נגיד ואני נעצר ביום שישי לאחר בילוי לילי...סתם בדיקה שרירותית ולא לאחר נסיעה בזיגזג ומרדף הוליוודי סוער, כמו שעושים לרוב מחוץ לאתרי בילוי ראשיים. ואז שוטר דורש ממני לעבור בדיקת אלכוהול ע"י הינשוף, יש לי זכות לסרב בטענה שהמכשיר לא חוקי ,לא מדוייק על פי מחקרים , לא עבר אישור של מכון התקנים וכו' ולכן אני חושש שהוא ירשיע אותי בניגוד למצבי האמיתי ? מה השוטר יכול לעשות לי במצב כזה חוץ מלהטעצבן ? אני יכול לקבל זימן למשפט ? אך היות ואין להם שום ראיות בעצם לכך שהייתי שיכור אני יצא זכאי, לא ? הבהרה: זו ס…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by elig,

שלום רב!... בקרוב אתחיל ללמוד MCITP וכמו שכבר הבנתי 300 + שעות לא כל כך יוכלו לעזור לי אז רציתי לדעת איכן אוכל למצאו חומר ללימוד עצמי עדכני נכון ליום זה אני לא מדבר רק על חומר באינטרנט אלא על דיסקים וספרים שניתן לקנות (בקשר לאינטרנט ... לינקים ללימוד עצמי יוכלו לעזור משמעותית ). ד"א המרצה שלנו אמור להיות זאב שניידר אשמח לשמוע אליו יותר תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Lishay,

שלום יש ברשותי מספר דפים בפייסבוק בעלי מספר רב של אנשים (20,000+) עכשיו יש איזה דף אחד שפשוט הבעלים שלו פותח בלי סוף דפים, רק שהוא החליט כעת להעתיק 2 דפים שברשותי שכבר צברו תאוצה וכמו שאמרתי עם המון אנשים, לאחת הקבוצות לדוגמה של חרם על טורקיה שפתחתי יש יותר מ 70,000 אנשים בכתובת הזו: http://www.facebook.com/pages/Boycott-Turkey-hrm-l-twrqyh/125935484094081?v=app_4949752878&ref=ts כל מה שאתם רואים שם התמונות והכל אני הכנתי, בעצמי. אבל בא אותו אפס אחד והחליט להעתיק אחד לאחד הכל בכתובת הזו: http://www.facebook.com/pages/Boycott-Turkey-hrm-l-twrqyh/130620670301417#!/pages/Boycott-Turkey-hrm-l-twrqyh/130620670301417?v=app_4949752878 בנוסף הוא העתיק לבנתיים עוד דף שלי שבעד…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. כל פעם יש מפרט אחרי יום אומרים לי חכה X חודשים יוצא מבשו פי Y יותר טוב ותחסוף קצת Y כסף תקנה Z שהוא הרבה יותר טוב מ T דיייייייי שיגעו אותי !!!!! איפה הימים של ה 486 וה386 שיש רק שני סוגי מחשבים וכונן דיסקטים שעושה רעשים מענגים של מכסכת דשא המופעלת על בנזין ואיפה הנורטון קומנדר עם הסמן האדום? היום רק "מעכרות" הפעלה שמדענים עדיין חוקרים פונקציות חבויות שסמן עכבר טרם הקליק, פילוסופים עדיין מתחבטים בשאלות האם ישנם אנשים שמשתמשים בממשק העזרה של חלונות ומה לכל הרוחות הייעוד של הדבר הזה והאם באמת לכל שאלה יש תשובה? מה ההיגיון של חברות כרטיסי מסך להוציא כל שני וחמישי ועוד בצרורות כבר חרשו על כל האותיות והמספרים AS GS GT ETI ET מה?? מאיפה הם שואפים את כל היצרתיות הזאת שלא ה…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. הייתי אצל חבר שלי והוא נרשם לאתר חדש של מכירות פומביות והוא זכה במשחב נייד במחיר מאוד מאוד נמוך (2000 שקל!!) בקושי ויש משתמשים באתר הזה ואנשים כמעט ולא מציעים מחיר גבוהה יותר בכל מיני מוצרים זה הגיוני שהוא זכה בכזה מחיר נמוך?!?! או שיברחו לו עם הכסף לחו"ל?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. צפו: איש הפלדה ואיש העטלף מוכנים למלחמה בקדימון הראשון לסרט Batman v Superman לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%90%d7%99%d7%a9-%d7%94%d7%a4%d7%9c%d7%93%d7%94-%d7%95%d7%90%d7%99%d7%a9-%d7%94%d7%a2%d7%98%d7%9c%d7%a3-%d7%9e%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%9c%d7%97%d7%9e%d7%94/

13. מישהו מכיר?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by DAVIDD,

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. כותרת,בדקתי במורפיקס באוקספורד ג'יני(גרסא ממוחשבת של המילון שלהם) ובגרסא המודפסת

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אאוריקה! http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=371573&sid=127

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Cha0stAlker,

אהלן. יש לי פרופיל 64 ואני משרת במשרד הביטחון כבר תשעה חודשים. אני רוצה להעלות את הפרופיל ל 72, בגלל שאחרי השחרור זו דרישה לתפקיד אחר שאליו אני רוצה ללכת (בתוך המשרד). הבנתי שאני צריך לפנות לועדה רפואית. ומה הלאה? האם יש צורך לטריקים ושטיקים, או שפשוט אסביר להם את המצב בהגיון? הורידו לי בגלל ניתוח שעשיתי ברגל כשהייתי בן שבועיים. זה לא ממש מגביל אותי ביום-יום, ולא באמת רלוונטי לתפקיד האזרחי.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. [h=1]כרגע אני בסלקום אם אני עובר לחברה אחרת, ה-SPIRIT (דיבורית לאוטו)עדיין תפעל? על ה-spirit כתוב סלקום תודה[/h]

19. בקיצור זה הסיפור אחרי איבחון פסיכודקקטי יצא שאני זכאי למבחן מותאם בלשון. אז היום באתי שאלתי את המורה שלי איזה חומר יורד אחרי שאתה מקבל מקבל מותאם והיא אמרה שאך ורק תורת ההגה יורד כאילו גזרות ותופעות לא אמורות לרדת גם<? גם בגלל שיש בהם ניקוד וזה כול המטרה של מבחן מותאם וגם כי קשה לדעת את הגזרות ללא תורת ההגה.. בקיצור השאלה היא איזה חומר צריך לדעת למבחן מותאם

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by x-boy_24,

שלום. בזמן האחרון התחלתי ללכת לחדר כושר (בערך שבועיים). אני מתאמן בנתיים בלי תוכנית אימונים . המדריך אמר לי איך צריך לעבוד על כל מכשיר בשביל לא לעשות נזק. עכשיו אני מתאמן קצת להכנס לכושר ואחרי החופש אני נרשם למכון אחר ושם כבר אני יעשה תוכנית. היום יצאתי מהמקלחת ושמתי לב לשלושה חתכים מוזרים על הגב (ממש באמצע) . יש כאלה חתכים לחבר שלי שהיה נמוך וגבה(נהיה גבוה) מהר מידי אז נמתח לו העור . ומה שיש לי נראה בדיוק כמו אצלו(למרות שאצלי זה רק 3 ואצלו זה על כל הגב) . הקטע הוא שגם אני הייתי די נמוך ורק בשנה האחרונה ממש גבהתי , אבל לי לא היו שום חתכים . אני חושד שזה בגלל הכפיפות בטן שעשיתי . למישהו עוד יש את זה ? וחוץ מזה שזה מכוער זה משפיע על משהו ? זה ייעלם מתישהו ? ומה לעשות עכשיו …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Chevy,

השקם בבוקר עשיתי טסט (ראשון), הבוחן עשה לי את הקומפלס המלא של מהיר+עירוני+חנייה וכו'... ועברתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :jump: :jump: :auto: :ylsuper: :biggthumpup: אמנם באיחור קל, כאשר לכל החברים כבר יש רישיון קרוב לשנה אבל - I'm Happy About It

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. http://finance.walla.co.il/?w=/127/1307305 מה שהם עשו לא נראה לי חוקי, מוסרי וחינוכי. א"כ מתפלאים שהישראלים קומבינטורים...

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by D.A.Y.C,

שלום לכולם. יום כיפור ממש בפתח, מישהוא יכול לתת לי כמה טיפים לא להרגיש רעב?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by yirmi,

לא רוצה להרגיש קטין.....

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by bumpd,

we need peace in the midele east יבני זונות ערבים פרידמנים

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.