עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by matizami,

אני רוצה להשכיר דירה בארה"ב לתקופה קצרה לטיול. הציעו לי לשלם דרך פיי פאל. כמה זה בטוח מבחינה שאני יודע למי אני משלם ואפשר לעקוב אחריו ולדעת מה השם האמיתי של אותו אדם. בעצם מה שאני רוצה לשאול, האם אותו אדם, יכול לברוח עם הכסף בלי שיהיה לי יכולת לאתר אותו, כל מה שאני מקבל זה מייל שלו.

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  2. מיני התערבות עם אחד מהפורום תצביעו

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלןם! אני מחפשת חידות מגניבות על מחשבים בכללי אם זה על מערכות הפעלה, חומרה או כל מיני דברים מגניבים עם חרוזים או בלי מי שיוכל לעזור לי אני אשמח מאוד:] תודה!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אני רוצה לשלוח סרטון למישהו אבל אני לא רוצה שהוא יהיה נגיש לכולם. יש אפשרות ביוטיוב להעלאת סרטון פרטי אבל צריך שהצד השני יהיה חבר באתר. למי שאני שולח אין את זה והוא לא ממש מתעניין במחשבים לכן חשוב לי שזה יהיה כמה שיותר פשוט

• 1 תגובה
    • 956 צפיות
  5. Started by morpheus1234,

קניתי מוצר בסניף של KSP וגיליתי שאני לא צריך אותו לא עבר שבוע מאז הקניה, והמוצר באריזתו המקורית לפי ניסיונכם, מה הסיכוי לקבל זיכוי?

• 17 תגובות
    • 70.3k צפיות
  6. שמעתי את זה מחבר, אבל לא שאלתי יותר מידי פרטים, משהוא יודע על זה משהוא?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by LIOR1994,

קניתי אתמול חולצה של ברצלונה ללא מספר אני מחפש חנות שאפשר להדפיס עליה שם ומספר באיזור רמת גן תל אביב תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  8. חבר ביקש ממני לשאול אם אתם מכירים תוכנה טובה ללימוד אנגלית למתחילים. משהו בסיסי שאפשר יהיה להתחיל איתו ולהתקדם הלאה.. מה אתם ממליצים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  9. כמו שהכותרת אומרת....(וכאשר אני מדבר על מאטל אני לא מדבר על מטאליקה וליפ ביזקיט) ובבקשה מכל השאר שלא יפריעו ... אל תתחילו פה ריבים מה או מי יותר טוב!!! אם יש פה אנשים אז תנו כמה להקות שאתם אוהבים ( יותר תנו המלצות על להקות) ואם אתה הולכים להופעות ? המלצות שלי Opeth Graveworm Marduk Theatre Of Tragedy הולך להופעות ( בזמן האחרון בקושי - זאת אומרת בשנתיים האחרונות)

• 74 תגובות
    • 12.5k צפיות
  10. בהגדרה 1 כתוב (5,5), אע"פ שבבירור ישנם רק 9 מקומות לאותיות. אגב, האם אפשר לשלוח לכם מייל ישירות לכתובת של הפתרונות אם יש מקרה כזה?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  11. מי שלא יודע או לא שמע המדינה מתחילה לחלק צוי 8 (צו גיוס למילואים) בעקבות הקסם שנפל באשקלון 2 החטופים הדרוזיםשאחד מהם היה בקבע והשני היה במילואים או סדיר אם אני זוכר נכון!! ועוד 7 הרוגים שמתוכם 4 שעלו על מטען עם טנק אחרי שחצו את הגבול עם לבנון ועוד 3 שהיו בהאמר ופגע בהם טיל נ.ט והיו התרעות שבוע לפני על כוונות לחטוף חיילים ללבנון מה דעתכם על זה??

• 15 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by klayman,

שלום רב ! בימים האחרונים מצאתי אתר מסחר אשר מוכר מוצרים ב LOT (סטוק של כמה יחידות אשר מוגדר ע"י המוכר), ומקור האתר הוא סין. כתובת האתר היא : http://www.aliexpress.com/ מישהו יכול לתת לי חוות דעת לגבי האתר , האם ביצע הזמנות וקיבל מוצרים כפי שהזמין. תודה מראש !

• 0 תגובות
    • 5.1k צפיות
  13. Started by Spirit Crusher,

אני ועוד 3 חברים טסים ללונדון ל12 יום בתחילת אוגוסט. אנחנו משתכנים אצל משפחה של אחד מהחברים בלונדון ככה שיש לנו שם לינה וחלק מהמזון חינם. לפני שאני שואל אני רוצה לציין שכבר ניסיתי לשאול בפורום אתר "למטייל" אבל אף אחד שם לא מתייחס, או לא יודע מה לענות לי. בכל אופן אני כבר הייתי בלונדון וגם החבר שיש לו שם משפחה ואני משער שלא יהיה לנו יותר מדיי מה לעשות בלונדון, עם כל הכבוד זו עיר יפה אבל יותר מ4 ימים בטח לא יהיה מה לעשות...אנחנו לא חובבי מוזאונים ידועים. בכל אופן אני אשמח אם תמליצו לי על מקומות נחמדים שיכולים להעביר לנו תזמן בכיף בסביבת לונדון או אפילו אם נצטרך לנסוע כמה שעות ברכבת אנחנו רוצים גם נופים גם פאבים מועדונים וכל מה שנראה לכם...רק תכתבו מה שעולה לכם לראש..אם עול…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום! לפני כמה ימים נתקלו אוזניי בכמה קטעי צ'ילאאוט ששמעתי לראשונה שהיו חזקים ביותר ובעלי באסים עמוקים רגועים וממסטלים ביותר, והתאהבתי. למישהו יש המלצות על כמה קטעים מרשימים במיוחד? בתודה דוד

• 5 תגובות
    • 984 צפיות
  15. Started by Shadowman,

http://www.storewars.org/flash/index.html

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by tavor21,

יש לי בעיה עם המחשב ואני רוצה לדעת האם זה הסוללה או הספק אנא זה ממש דחוף תשלחו הודעה באימייל krupalnik@gmail.com [br]פורסם בתאריך: 1.06.2007 בשעה 09:15:37 או עם ידוע לכם מקום שמוכר מטענים למחשבים נייידים

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  17. Started by raiman1,

מתי כבר תתחיל העונה העשירית?? אני כבר לא יכול לחכות

18. Started by DaMN,

אני מחפש כרטיס זיכרון לסלולרי של נוקיה 6230, אני רוצה משהו בסביבות ה-256MB היכן קונים אותם ? אני רואה בהרבה חנויות SD שלא מתאים לי, אני צריך MMC, אשמח להמלצות.

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by d30DK,

שלום, חזרתי היום מעבודה בכביש 4, כאשר ישנם 3 נתיבים, ו-2 הנתיבים הימניים משתלבים לאחד. מימיני ישנה משאית עם עגלה ואפשר לראות בדקה 0:28 שעדיין מדובר ב-2 נתיבים (רואים את ההפרדה בהמשך) אני בכל זאת האטתי מאוד (לא לחצתי גז) כדי שהמשאית תתקדם הלאה, ובכל זאת הנהג חתך בפראות (אין סאונד אבל הוא צפר מספר פעמים כשחתך). להלן הסרטון: משאית של חברת "דביר" יש לציין שאינני מאלה שנדחפים. אני נוהג באמריקאית (אמיתית, לא קוראינית) ולא רכב קטן כמו למשל יונדאי גטס,קורסה וכו' שאפשר להידחף בקלות לכן לא לוקח סיכונים כלל. אשמח לקבל דעות אובייקטיביות מכם אם אני אשם, האם הנהג משאית אשם בתגובה שלו או דעה אחרת. אם לדעתכם אני אשם/לא אשם, אשמח לדעת מדוע ומה לדעתכם אפשר לעשות הלאה. ראוי לציין כי הייתי ב…

• 22 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by h_yoav,

מישהו יודע איך קוראים לשיר אם יש אותו בכלל בקובץ מוזיקה בהתחלת הסרט שודדי הקאריביים 3 שהפיראטים שרים לפני שתולים אותם?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  21. Started by shalomelbe,

בא לי משהו מעור, של לקוסט או ראלף לורן יכול להיות טוב

• 17 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. אהלן חברה!! לאחר ויכוח קטן עם חבר החלטתי לפתוח את הדיון הזה. שיניתי קצת את הנושא והתמקדתי דווקא על זכיה בלוטו בסכום של 10 מיליון. אפשרות 1 : הפקדת כל הכסף בבנק, ולחיות רק על ה 3-5% (תקנו אותי אם אני טועה) שנתיים שמקבלים. אפשרות 2 : בזבוז הכסף ללא התפשרות. אפשרות 3 : לפלצנים, זה בצחוק. אפשרות 4 : כתבו את הרעיון שלכם, למשל לפתוח עסק, להיות משקיע וכו', תהיו יצירתיים לי דווקא האפשרות הראישונה נראית הכי טובה. 3-5 אחוזים מה 10 מיליון זה 300-500 אלף שח בשנה, ז'א 25-40 אלף בחודש. לדעתי זה מאוד מספיק, לא צריך להסחף ולקנות בתים במיליונים, להחליף מכונית כל יום וכו', אפשר לחיות גם ב"צניעות". כמובן שלא צריך להתקמצן ובעת הצורך לקחת סכום גדול יותר. מה דעתכם?

• 92 תגובות
    • 5.1k צפיות
  23. Started by elvisalive,

יש תחרות בפייסבוק של קסטרו.. אני משתתף רציתי לבקש ממכם למי שיכול שיעשה לי לייק על התמונה..זה כולה לייק יהיה מאוד נחמד אם תפרגנו , בבקשה כנסו לקישור http://apps.facebook.com/style-icon/?rg=1031361&src=direct זה יגיד לכם לאשר את האפליקציה של קסטרו תעשו אישור וזה יכניס אותכם לדף של כל המשתתפים תצאו מזה וכנסו שוב לקישור אל אותו הקישור http://apps.facebook.com/style-icon/?rg=1031361&src=direct ועכשיו תופיע התמונה שלי , מי שיכול תעשו לייק.. תודה רבה.

24. Started by אור כהן,

לי בכל אופן יש מחשב למשחקים רגילים באיכות סבירה, ככה תכננתי אותו (או אבי )

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Guy King,

שלום, חשבתי בזמן הצבא לעשות כמה מועדים חוזרים של בגרויות בשביל לשפר את הממוצע שלי (98.5 בערך) לציון יותר גבוהה בשביל שאוכל אחרי הצבא להתקבל ביתר קלות לאוניברסיטה. האם הצבא מאפשר לצאת לבגרויות אקסטרניות? אם כן, כמה אפשר לעשות בשנה? יש הגבלה בנוגע לכך? איזה חופש, אם בכלל, אני מקבל לפני הבגרות בשביל להתכונן אליה? תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים