עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SixKiller,

אז ככה לפני חודש וחצי בערך קניתי תמחשב החדש אייאםדי בארטון 2500 המתוק שלי.... ויש לי עדיין תמחשב הישן...(והתותח) Pentium 3 1000MHZ 512 Sdram Geforce 4 128 DDR ולבן דוד שלי יש Pentium 4 2000MHZ 256 SDRAM Geforce 4 64 DDR עכשיו... תסבירו לי איך המחשב שלי ה-ר-ב-ה יותר מהיר משלו... במשחקים... בתוצאות של בנצ'מקרים... איך??? וכן... פירמטתי אצלו... אז לא קשור לפירמוט... יש למישהו תשובה ..? אותו הארדיסק 40 ג'יגה...

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  2. Started by R0ck,

הטירוף התחיל עוד בפרסומת של FOX וממשיך לכל אורך האלבום (שאמנם מוצף בגירסאות Cover שלהם לשירים קיימים). סוף סוף שיט ממוסחר שהוא באמת איכותי.

• 10 תגובות
    • 893 צפיות
  3. Started by Spiritus,

http://cellmatrix.nimitech.com שווה??

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by chris_u16,

חוקי מרפי! לדעתי חלק מהם נכונים ברוב המקרים... זה פתאום עניין אותי כי נחשפתי אליהם אחרי שהתקנתי את ASTON, תוכנה פצצה! תהנו

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by SixKiller,

שלום לכם.... תראו... אני עושה את המוד הזה בהרבה מחשבים... המוד של הלדים.... בקיצור עשיתי את זה שוב.. במחשב שלי רק הישן... P3 1000MHZ Sdram 768MB ...Geforce 4 64 ddr(Eranmor's Geforce) em... oh and some moding shit anyway 9 לדים... של 30מילי של 3 וולט... ונגד של 10 אוהם של 0.50 וואט... למרות ש Aliayne אמר לי לקנות 0.75 אבל לא היה שם... אז קניתי את זה... אם תוכלו להגיד לי מה הבעיה אשמח מאוד!!! בקיצור חיברתי.... היה מזה יפה ממש פצצה... התלהבתי... אז היה לי פיפי הלכתי להשתין ושחזרתי... הנגד היה באש... הוא הדליק את המולקס... ואס החוטים של הספק אחריו.. הכל נשרף אל תשאלו.... הכל היה ממש אש.. אבא שלי הביא טת המטף כיבוי... וזהו... עכשיו לי נראה שהבעיה הייתה שהנגד היה על 0.50 ולא ע…

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  6. Started by Chevy,

קישור ישיר מה יהיה עם החורים האלה... ;D

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. http://www.deanliou.com/WinRG/ חביב ביותר. מצאתי את זה באתר החדש, שיפט נדמה לי. מומלץ לנסות את כל האפשרויות.

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

איזה דבר קורע זה חחחח עובדים אל כוכבי קולנוע וכל הכוכבים... חחחח למי שיש יס שיפתח עכשיו YTV

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אהלן חבריי פורום יקרים, אני מאמין שעכשיו יש כלכך הרבה חדשים ועקב העובדה שכבר 3 4 או 5 מפגשי פורום יוצא לי להיות כל פעם בארץ אחרת מסביב לעולם (רק לא בישראל מתי שיש מפגש ) וגם שבחצי השנה האחרונה אני מטייל ומגיב הרבה פחות - אז לכל החדשים שלא מכירים אני ICE2K הידוע בכינויו "בעל האייפוד הראשון" (כן כן שם ישן ממפגש פורום ישן). עד כאן הקדמה טיפשית.. 8) הקיצר - לכבוד חגיגות החצי שנה בדרום אמריקה ו ה 4 חודשים בברזיל אני מעלה לאוויר אלבום תמונות חדש של ברזיל (את הישנים מכל הטיול תוכלו לימצוא בחיפוש) עם מיטב התמונות מהCANON A70 שמאוד אהבתי (וגם איזה ברזילאי או מקסקני שגנבו אותה מאוד אהבו) והאחרונות ממצלמה זאת, בתקווה שהCANON S400 שיש לי עכשיו (והמצלמה הזאת יודעת לעשות הרבה יותר …

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  10. אז, בברכות אני לא משהו, נתאמץ כמה שאפשר ! מזל טוב לשחור משחור שלנו, מבודדי הערסים של הפורום ! מאחל לך בריאות, עושר וכושר, וכל השיט הדפוק הזה של ימי ההולדת (ותתחיל להתאמן ברצינות סוף סוף ) שתיהיה לך חברה כוסית ושופעת, כמו שאתה רק רוצה (וג'יזס, רק לא אחת כמו הקודמת ;D) וכמובן אוטו תואם שיביא לך את הזאתי מהסעיף הקודם.... 8) ובקיצור, פה נקטע את הברכה הזוועתית שלי, והעיקר שיהיה לך מזל טוב ענקי !

• 10 תגובות
    • 807 צפיות
  11. אני קונה בקרוב כמה חלקים אז אני צריך שתביאו לי אתר בארה"ב שממנו אני יוכל לקנות את הדברים הבאים : מעבד - AMD 64 3500 939 זיכרון - Corsair TwinX PC4000 1GB לוח אם - ASUS A8V 939 כרטיס מסך - X800XT ASUS (אני מדגיש של ASUS )

• 10 תגובות
    • 660 צפיות
  12. אני כרגע רוצה להזמין מזיגזג מוצרים והם ישלחו לי אותם לבית, אבל הבעיה היא שאני צריך לרשום את המיקוד (אני חושב שהם מתכוונים למיקוד של השכונה/רחוב), אבח אני לא יודע מה המיקוד. אז איך אני אמור לגלות?

• 10 תגובות
    • 8.4k צפיות
  13. היי, אני צריך מכם המלצות איך לחגוג יומולדת 17. דברים שלא דורשים אירגון של כמה ימים מראש. משהו מהיום להיום...... בהתחלה חשבתי סתם להזמין את החבר'ה הבייתה ולראות סרט או משהו. חשבתי גם על ללכת לחוף עם החבר'ה, יחד עם בקבוק שנאפס + בקבוק וודקה פינלנדיה, ו.... יש למישהו הצעות? זה די דחוף.

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  14. מדובר בשיר בסגנון אירי כזה עם קצב של שירים אירים. בשיר מופיעה זמרת שאין לי מושג מה השם שלה, שיער שחור ארוך, הבמה עגולה והקליפ כולו בחושך, ויש רקדנים בבמה וכל הקליפ מתרחש בבמה העגולה. למישהו יש מושג מה השם של הקליפ, של הזמרת?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש לנו מורה מחשבים שמסיבות ברורות לא ארשום את שמו פה (נקרא לו "המורה") המורה שלי הוא הדוגמה למורים שיודעים את החומר בצורה מעולה אבל אין להם את הכישורים ללמד אותו לאחרים. ראו לאן אני הגעתי. המורה שלנו לא לימד אותנו בגרוש תכנות באינטרנט (HTML JAVASCRIPT ASP) רק נתן דפים ואמר תעתיקו. הוא הראה לנו כמה פעמים על המחשבים קצת דברים,אבל אי אפשר לקרוא לזה לימוד. המורה שלנו הוא אדם "חכם" הוא בא מתי שהוא רוצה אם הוא רוצה. כבר יצאו לי הרבה שיעורים שהוא לא בא בכלל או בא באיחור של שעה. בוא נמשיך בבלגן שהוא יצר, לפני כשבועיים הייתה אמורה להיות לי מתכונת בתכנות אינטרנט. הבעיה היא ... שלא ידענו עליה ( איזה חוסר אחריות) וגם כאשר נודע לנו ובאנו לבחינה, הוא לא היה שם ( ) הוא היה ביש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by tadcom,

רואים משהו?

• 10 תגובות
    • 896 צפיות
  17. מוכרים בארץ מחשבים של חברת ALIENWARE או VOODOO????? איפה???? אם לא אז אפשר להזמין מחו"ל??? מה אתם אומרים, שווה לקנות מהחברות האלו???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by com,

חברים שלי עושים טיול ולא עידכנו אותי הרבה לפני.. שכחו אמרו לי עכשיו, והקטע שאף פעם לא היתי בחול. אף פעם לא הוצאתי דרכון. השאלה כמה זמן יקח לי להוציא דרכון? אם אני הולך להוציא.. אין איזה פרט חריג... הגיוס רחוק יותר מחצי שנה, אין תיקים, נולדתי בארץ... מקבלים במקום? תודה ושבת שלום!

• 10 תגובות
    • 9.8k צפיות
  19. IBM THINKPED T-40 (אחד הדגמים הכי מתקדמים שיש) מעבד: פנטיום M 1500MHZ, מגה קאש (סנטרינו...) זיכרון: 512MB כונן DVD כ. מסך: R7500 מובייל, 32MB לא משותף (הזיכרון של הכרטיס בא בניפרד מהזיכרון הכללי...) 2 יציאות USB HD: 40GB חיבור למדפסת, למסך חיצוני ולTV מקום לכרטיסי הרחבה אינפרה אדום יציאת LAN כולל המטען והתיק המקורי, במצב מעולה הוא אצלי פחות מחתי שנה מחיר בארה"ב: 2000$ בארץ: בסיבות ה14000 ש"ח

• 10 תגובות
    • 750 צפיות
  20. Started by Cooler-Master,

טוב אנשים מגיע לי מזל-טוב היום ;D ;D יש לי יום הולדת ;D ;D

• 10 תגובות
    • 727 צפיות
  21. Started by MDK,

אני רוצה להוסיף עוד מקום עם יציאה של הקו אינטרנט כדי להיות מסוגל לגלוש בחדר שלי..לצורך זה אני צריך לחורר את הקיר האם זה עולה כסף אם אני אזמין את זה מבזק, ואם כן כמה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by FARKASH7,

אני בטוח שכמה ממכם כבר ראו את הסרט למרות שהוא עדיין לא הגיע לקולנוע בארץ ספרו איך היה הסרט טוב לא טוב? כי הוא נראה ממש נחמד בטריילר אבל מאז מטריקס 2 ו3 טריילרים הם לא מדד בשבילי אז שווה ללכת?

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  23. שכחתי איך ואני צריך את זה דחוף יענו המכונית

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by club_501,

מישהו מזהה את הטראק הבא? :DJsmile:

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  25. Started by amisha,

מישהו עשה זאת פעם ? (ואם כן על איזה רכב...) מאיזה גיל אפשר לעושת את זה /כמה זמן צריך שיהיה רישיון על מנת שיתאפשר ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.