כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,653 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן אתמול בשעות הלילה הזמנתי WII דרך EBAY ,המוכר [לצערי] היה ישראלי וכנראה גם רמאי,מאחר והיום קמתי בבוקר וכול המכירות שלו שהתחילו אתמול [PS3/XBOX/WII] נמחקו,ואת הWII כבר 12 אנשים קנו מאתמול בערב [המכירה עמדה כמה שעות], אני יודע שזה היה טיפשי מצידי להשקיע סכום של 150 דולר על מוכר בלי עבר במכירות וכו',הוא גם לא עונה לי להודעות,האם עדיף לעשות עכשיו משהו?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://iwomen.msn.co.il/msn/Nnewartcl3.asp?Artcl=1048 תקראו את זה ואז למטה בתגובות יש תגובה של ד"ר ארוכה יחסית בין התגובות הראשונות. לי זה קרה הרבה, שבמקום להתקשר ולהגיד שלא מתאים אני פשוט מנסה לשכוח מקיומה בזמן שהיא מצפה לטלפון, וזה גם קורה כי אני בעצם מנסה "לאסוף" בנות ולמצוא אחת יותר טובה. תגיבו :
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחר תחקיר לאחד הפרויקטים בגאמא, עכשיו היו כמה שאלות שתהיתי מה כדאי לענות 1) האם אתה נוהג לשתות אלכוהול. ציין מקרים, כמויות, עם מי ומתי השתכרתה האמת: עם חברים ב"על האש" או קצת במסיבות, אף פעם לא השתכרתי טוטאלית, וכמובן עם ההורים ובאירועים כלשהם זה נחשב? אני לא מאלו שיסתבכו בדברים של עצמם אז אני יכול לסמן "לא" ולהגיד שרק באירועים עם המשפחה\חגים. מה היתם עושים 2) עברות מחשב- האם ביצעתי עברות מחשב בצעירותי התנסתי בסריקת מספרי ICQ, סריקת פורטים פתוחים והשתלתי כמה טרויאנים לחברים שלי, לא דברים רציניים מידי. (אבל גיליתי שחבר שלי אוהב סאדו בכמויות) מה לדעתכם אני אמור לענות =\ ואני חותם שאני מסכים להיבדק בפוליגרף, כמובן שהם לא יעשו את זה. כמו כן אם יש לכם עצות נוספות\מישהו מ…
-
- 10 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
http://www.shopexpress.co.il/prod_page.asp?dept_id=44&sub_dept_id=59&prod_id=529 זה אפילו יותר גרוע ממה שזד ואייבורי מציעים. כאילו וואט דה פאק, קיבלתי את זה למייל שלי מטעם אמריקן אקספרס, איך יש לאנשים עוד את החוצפה למכור חרא כזה? אולי זה פשוט מאחורי הקלעים, אבל ראבאק, אפילו YNET כבר מציעים מפרטים מומלצים (בלי שום התייחסות לספק או מארז, אבל עדיין), איך דברים כאלה עוד מתנהלים? אולי הם בונים על זה שלרוב בעלי כרטיסי אמריקן הם גברים בגיל 50+, ולא מנהלי פורום מפרטים, או משהו. מה שהכי מרתיח, זה שמחיר הרכיבים נמוך ממחיר המערכת, והם עוד לוקחים 790 נקודות. יש לכם מושג מה שוות 790 נקודות אמריקן? יש לי את הכרטיס 4 שנים, 2000 שקל מחוייבים עליו בחודש, ולא צברתי יותר מ500 במצטבר…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדוע מותר למכור ז'יטונים וכלי משחק אבל אסור לארגן תחרות פוקר הולדם למשל? אם זה אסור-למה מותר למכור? כי אסור למכור חשיש או באנגים וזה נראה לי אותו סוג של איסור
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השיר מהסרטון הזה http://www.broadbandsports.com/node/6047&yv=1 אני יודה מאוד למי שיעזור לי למצוא את השיר אני מחפש כבר יום שלם
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=-peBrNChbCU תעבירו ל- 1:40 מה מוזר שם?
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אח שלי קיבל היום מעריב ולנוער ונתן לי את המוסף של און-ליין, כי זה אולי יעניין אותי. פתחתי וראיתי שכל הגליון מוקדש להמלצות למחשב חדש. אתם פשוט לא מבינים מה קורה שם, הם ממליצים מעבד 2.6 של אינטל למשחקים, כי "זה המעבד הכי טוב שאינטל יכולה להציע". קודם כל יש לאינטל מעבדים הרבה יותר טובים... אז כתוב שם בסוגריים שיותר מהר מזה ההבדל זניח... ומה עם מעבדי ה64 סיביות של AMD? הם הזכירו את AMD בהתחלה, אך רק כאלטרנטיבה למעבדי הסלרון של אינטל (??????). הם המליצו שם גם על 9600XT 256MB (הכותב בטח הסתנוור מכמות הזכרון), שם אומרים שכרטיס זה מספק כמה רמות מעל הסטנדרט בשוק (אומנם זה נכון כי לרוב האנשים יש GF4MX, אבל זה לא מספיק למכונת משחקים אמיתית, או איך שהם לא קוראים לזה שם). הם גם המליצו…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לאחרונה שמתי לב שהמצב שלי די גרוע ואני ממש חייב להתחיל להתאמן. אני רוצה עצות לגבי תרגילים לחיזוק של השרירים ועצות לגבי תזונה יותר נכונה. אני לא הולך להכניס את עצמי לדיאטות מטורפות ואימונים מפרכים, אני רק רוצה כמה עצות לגבי חיזוק השרירים בחלק הגוף העליון ממש חשוב לי, תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה חנויות עושות משלוח לארץ? הכוונה של אלקטרוניקה (ספציפית אוזניות) קנייה בEBAY זה דבר בטוח?
-
- 10 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי? אני מתחנן...אני לא מוצא איכות טובה ברזולוציה הזאת שלה...ואני חולה עליה...היא כזאת שווהההההההההההההה
-
- 10 תגובות
- 978 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן, מתח טלסקופי למשקוף ממגה ספורט ב- 90 ש"ח והוא פשוט זבל, הוא לא נצמד כמו שצריך ואני הולך להחזיר אותו. מישהו מכיר מתח טוב לבית או למשקוף שלא עולה יותר מדי, ככה עד ה- 200 ש"ח גג? הוא יצטרך לשאת משקל של 60 ק"ג +/-
-
- 10 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
שלום לכולם.. כמו שכולם יודעים, עידן נחום הלך לעולמו לפי כחודש וחצי. שמעתי עליו הרבה דברים, כמו למשל שהיה אדם נפלא ועזר לכולם תמיד. ואחד הדברים שסיקרנו אותי מאוד, היה שלפי מה שאומרים, עידן זכרו לברכה, היה אדם עם ידע רב בתחום המחשבים. רציתי לדעת קצת פרטים, אם אפשר. מי הוא היה? במה הוא עסק? איך הוא התחיל את דרכו? סיבת המוות? אולי מישהו הרעיל אותו? ועוד הרבה דברים שאנשים רוצים לדעת על עידן(אתם מוזמנים לשאול אם יש לכם שאלה אל משתמשי הפורום) אני יודע שיש לא מעט אנשים בפורום שהכירו אותו אישית, הייתי רוצה לקבל קצת פרטים עליו. אלו השאלות שיש לי בינתיים, אני אערוך את הנושא אם יהיו לי עוד שאלות..כל מי שרוצה מוזמן גם לשאול שאלות! תודה לעונים. אני מקווה שתתיחסו לנושא זה ברצינות! מני ח…
-
- 10 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
אני בטוח שכמה ממכם כבר ראו את הסרט למרות שהוא עדיין לא הגיע לקולנוע בארץ ספרו איך היה הסרט טוב לא טוב? כי הוא נראה ממש נחמד בטריילר אבל מאז מטריקס 2 ו3 טריילרים הם לא מדד בשבילי אז שווה ללכת?
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
לא מזמן חבר שלי מצא אתר כזה שבו מפרסמים שמות משתמשים וסיסמאות של אנשים של הXBOX LIVE. איך זה עובד? מישהו בונה אתר, שבו הוא מתיימר להיות חברה כלשהי, צד שלישי, שאתה מביא לו את השם משתמש וסיסמה שלך ולפי מה שהוא אומר, כמה ימים לאחר מכן אתה מקבל MICROSOFT POINTS (שקול ערך לכסף למעשה, נניח עבור 2000 נקודות כאלה אתה משלם 12.5 דולר). כמובן שכל התהליך הזה הוא בעצם נקרא, במונח "המקצועי" - PHISHING. כל הפרטים שנכנסים באתר מתועדים ונכנסים לLOG כלשהו. לאחר כל יום בערך, או יותר, אותו אדם מפרסם את הפרטים בפורום כלשהו, או מקום אחר, ואז ניתן להגיע אליו. מה גם, שחלק מהמשתמשים מכילים בתוכם (שמור בהם בעצם) פרטים של כרטיסי אשראי (יכול להיות 1 או יותר). אלה שכן יש להם את זה, כמובן שניתן בלי בע…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמות של שירים או להקות שעושים ג'אז, מטאל, מוזיקה קלאסית, אופרה וסימפוניה, עדיפות להרכבים שמערבבים את הסגנונות הנ'ל ביחד כגון מוזיקה שקטה קלאסית פסנתר, כינורות, ופתאום גיטרה חשמלית צווחת. וגם מוזיקה בסגנונות שונים ומפחידים כמו סרטי אימה. תודה
-
- 10 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
לפי טעם במוזיקה (רוק כבד,האווי מטאל וכו..), תחביבים, צורת לבוש, תספורת ? מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים... אם אתה בכלל מבינים למה התכוונתי.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כי בזמן האחרון נוח לי מאוד לרענן את הפנים מהזיעה עם מגבונים. אני עושה טעות?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://halflife2.homelan.com/forums/showthread.php?s=&threadid=11071 מצד אחד, זה היה כ"כ צפוי...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כשבוע חבר שלי נסע לארה"ב אז החלטתי לקפוץ על ההזדמנות ולעשות ממנו הזמנה של דברים ;D השאלה היא מה שווה לי להזמין ממנו?חשבתי על איפון אבל יש לי כבר,האם יש עוד מוצרים שווה לי להזמין? :-X
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חכה מנהל יקר, אל תנעל עדיין :-\ הדיון נפתח על טהרת ההומור והחוקים הם פשוטים כל משתמש ייתן את החיקוי הכי טוב שלו למשתמש אחר בין אם זה בסגנון הכתיבה או בתוכן ההודעות והמנצח יהיה זה שיגרוף את מספר הLOLים הגדול ביותר בהצלחה לכולם!
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
http://uploaded.fresh.co.il/2004/09/26/995511.wmv
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-