כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
לראשונה מכרתי בחצי יום 20 מחשבים ולא למוסדות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ממש כמו שיש כאן בפורום פניתי אישית למודיראטור אך ללא תשובה ???
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
"It is ridiculous claiming that video games influence children. For instance, if Pac-man affected kids born in the eighties, we should by now have a bunch of teenagers who run around in darkened rooms and eat pills while listening to monotonous electronic music."
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דבר ראשון: לפי מה שדובר אז היה אמור להיות מתוכנן לא רק מפגש, אלא משהו יוצר רציני, אשר כלל תחרות מודינג למחשבים וגם אולי אם יצא איזה lan party. בתגובה e-פיתה-ם אמר שכבר יש משהו בתכנון וזה אמור לצאת לפועל בפסח, יחד עם הכל כגון: מקום, ספונסרים, פרסים וכו וכו... דבר שני: לאחר שדיון זה ירד לקבר נשארנו עם ההבטחה לקיום סוג של תחרות בפסח. ועכשיו שאלתי מה קרה דבר שלישי: לא הייתי בפורומים כבר הרבה זמן, ולהגיד את האמת, זה נבע משני סיבות עיקריות, האחת: התחשק לי לחזור יותר לתחום שממנו מצחתי (משחקים) ככה שביקרתי בעיקר בפורומים ש vgames וgamespy ובקהילות משחקים שונות. לא לדבר על זה שנהייתי vgamer והתעדכנתי עד לפרט האחרון בעולם משחקי המחשב. וסיבה שניה זה שאחרי פורום שיר הרגזתם…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באיזה תאריכים? כמה עולים כרטיסים? ומי אמור להיות שם?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסע לפולין - תקציר מהיר. אז ככה: הסיבה להעדרותי מהפורומים/חדשות/ניהול האתר במשך שמונת הימים האחרונים היא מסע שכבתי לפולין. את המסע הזה התחלתי ללא הרבה יותר מידי ציפיות כי ככה אני, לא ציפיתי שאני אעבור איזהשהו שינוי גדול כמו שאכן קרה לי. לקחתי לעצמי יום יום באשר הוא וחייתי את הרגע, הדבר היחידי שנתתי עליו את הדעת והיה קשור בעתיד הוא מתי ההשקמה מחר בבוקר ומתי אוכלים (וכמו שאתם רואים גם זה היה עתיד קרוב מאוד). לפני כמה שעות בודדות חזרתי מפולין והינה רשמים מהירים (בקרוב יומן מסע מלא): יום שני למסע - מחנה ההעבודה וההשמדה "מיידאנק". אני מגיע לשדה ענקי בדיוק כמו באגדות רק שלשם שינוי נמצא עליו מחנה גרמני-נאצי ענקי בגודלו, סיפורים שלמים יש סביב המחנה הזה ועל חוסר יעילותו (תאי גזים …
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חחחחחח.. מישהו מוכן להסביר את זה? http://www.zigzag2000.co.il/zigzag.shtml כנסו לפה ותלחצו CTRL+A (בחר הכל) יש עוד כמה מקומות כאלה באתר...
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
לדעתי ביזבוז כסף וזמן שנה שעברה היו הרבה יותר הדגמות, השנה רק שתיים ועוד איה איזה איסוזו שעובר על מכשולים וואוו בשביל זה שילמתי 70 שקל אני והחברים שלי!!!?? וההדגמה השנייה בכלל לא ראינו כי באנו בשעה עגולה כמו שהם אמרו פתאום אומרים לנו לחכות שעה למה מה!!!! הלכנו עצבניים ומאוכזבים אפילו את התמונות צילמתי לא טוב ואולי יצאו לי 5 מתוך 60 וגם הם לא משהו. אבל ביקשתם וני יראה תהנו מהתמונות הגרועות:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך עזרה ממישהו שיודע קצת מתמטיקה.. לייתר דיוק מישהו שיודע מטריצות...ויודע מה לעשות כשנתונים לי שתיים כאלה כשבכל אחת שלושה משתנים...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי... תהיתי אם מישהו עשה את היחידה השלישית במחשבים לא באקסל אלא בפרולוג? (תכנות לוגי), אם כן - רציתי לדעת כמה דברים על המגן אז...בבקשה שירשום פה אם הוא למד את הדרעק הזה... :-/ תודה, -הילה =)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
15 עד עכשיו קיבלתי צורב של מיטסומי (16MB באפר), 2 ספרי צילום, והבטחה לGF4 TI 4400
-
היי! קוראים לי ארז אני מראשון... הגעתי לפה דרך Ghost Dog ו- Devilw@rk (ערן ואסף) אממממ... אני אשמח להשתדל לעזור פה כמה שיותר ו... זהו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שאחרים חשבו על זה כבר בכל מקרה... כולם בטח רואים סרטים במחשב שמורידים... במקום ללכת לקולנוע... חשבתי לחבר וידאו לכרטיס מסך + טלויזיה ופשוט להקליט מהמחשב לקלטת וידאו הרבה יותר סבבה לראות... אחד אמר לי פעם שהוא הצליח בחיבור פשוט... יעני להקליט לקלטת מה שיש עם המסך או משהו כזה... מה אתם אומרים? אתם חושבים שזה יכול להצליח באמת? למה אני לא יודע כ"כ עם להאמין לאותו בחור, אף פעם לא ראיתי שום קלטת שהוא עשה (עם הוא עשה) עם זה יצליח זה יהיה בן זונה... כי זה סה"כ חיבור פשוט והרבה יותר כיף לראות סרט בטלויזיה מאשר במחשב...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה יותר שווה? מה יותר טוב? כדי שמישהו שיש לו את אחד מהמכשירים הבאים יגיב. אם אפשר מידע ומחירים אני ישמח
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רואה באתר לא ממש השתנה בזמן האחרון, אחרי חודשיים של טירונות אתר ניראה אותו דבר. אבל נחמד מה שעשיתם בפורום, כשהכנסתם נושאים חדשים. איזה כיף סוף סוף לגמור את הטירונות המז***נת הזאת. ולפי מה שראיתי לא יצא משהו חדש בזמן העדרותי, בנושא החומרה. לא יוצא שום מעבד חדש של AMD. כמובן חוץ מהמשחקים שיוצאים בקצב מסחרר בזמן האחרון, איך שחזרתי התחלתי להוריד את GTA3 ו SOF2. עם יש משהו חדש שפיספסתי השמח אם תעדכנו אותי!! כבר מחר אני חוזר לחור בביסל"ש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי אמר שזה כרטיס מסך? ;D אומרים שזה מאד ידידותי למשתמש... הוספתי עכשיו: הורידו את התמונה מהשרת כפי שאתם רואים והחליפו אותה בסמל של טום, שממנו לקחתי את זה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דוד שלי שולח לי מתנה - מינידיסק מארצות הברית. אני יודע שאני אצטרך לשלם מיסים - מע"מ... השאלה היא אם הוא אורז את זה בתור מתנה, האם גם אז יש לשלם מע"מ כשהחבילה מגיעה לארץ ?
-
- 10 תגובות
- 11.1k צפיות
-
-
Rockford Fosgate & Lightning Audio הגיעו למחלקת "רכב" של אייס "קנה ובנה"!!!!!! למה אבל!!!!!! למה לדפוק לעצמם ת'שם!!!!!!!! :AR15:
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-