עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Alexkmr,

הסרט שודר כמה פעמים בהוט. מדובר בסרט פעולה\פשע\דרמה דרום אמריקאי\מקסיקני לפי מה שאני זוכר, מתחוללות מלחמות בין אירגוני פשע, ויש צלם חובב שהתחיל לצלם אותם, ונהיה סוג של חבר שלהם. הוא זכה לעבוד בעיתון ושם התחיל לפרסם את התמונות. משהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  2. כבר כמה ימים מתקשרים אלי ממספר חסוי וכשאני עונה, יש צלצול כאילו שאני מתקשר למשהו. כמובן שאני מנתק אחרי הצלצול הראשון, כי אני לא באמת יודע מה זה גורם. משהו נתקל בבעיה כזאת או שמכיר סוג כזה של הונאה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. כמו שבוודאי ידוע לכל משתמש פרימיום(אך לא למי שרוצה להצטרף,כי זה משהו שראפידשר מסתירים באותיות המאוד קטנות),יש בראפידשר מגבלת תעבורה,שזה בעצם הגבלה של כמות הג'יגות שאפשר להוריד. עד לפני כמה ימים,מגבלת התעבורה הזאת הייתה 10 ג'יגה ליום,והיה אפשר לצבור ככה עד 50 ג'יגה אם לא מנצלים את כל התעבורה. אבל לפני יומיים זה השתנה. מעכשיו זה לא תעבורה יומית,אלא חודשים של 80 ג'יגה,שזה בעצם 2.66 ג'יגה ביום. אולי זה נשמע הרבה בהתחלה,אבל כשמורידים זה ממש ממש לא... רק רציתי לכתוב את זה כאן כדי שתוכלו לדעת על השינויים האלה שקורים פתאום בראפידשר...שהם פתאום מחליטים להגביל ככה את התעבורה לתעבורה כל כך קטנה...

• 49 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. אם אני מזמין דומיין מאירגון האינטרנט הישראלי אז תוך כמה זמן יש לי את הכתובת שאפשר להתשמש בה? זה פעולה מיידית? תודה

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  5. Started by psychuil,

אני רוצה לקנות טבעת יהלום עם יהלום שהוא לא באמת יהלום. אאל"ט קוראים לחומר זרקוניום והוא נראה ממש לא רע. התכנון הוא להוציא עד 400 ש"ח לטבעת, ושהיא תראה טוב יחסית. מישהו מכיר מקום במרכז (ת"א/ר"ג) שבו אפשר למצוא דברים כאלו?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום יש לי בעיה בצילינדר של הדלת צד אחד עובד וצד שני לא , עכשוו זואת דלת רב בריח ורציתי לדעת אם אני יכול להחליף עצמאית את הצילידנדר אם כן כיצד אני עושה זואת ואם לא אני צריך לקרוא למנועלן יואב

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ariel-ro,

אני בכיתה ט' והחומר שלנו במתמטיקה זה טרינום. המורה נתן תרגיל בכיתה ולא הצלחנו לפתור אותו!(כאילו המורה יודע את התשובה, אבל אנחנו לא ) לדעתי אין פתרון לתרגיל, אבל תגידו את דעתכם התרגיל הוא: x^2+x+6 תודה אריאל

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by urdead,

מחר יש לי ירפא ב' אבל לא קיבלתי את הזימון ושדיברתי איתם כשקבעתי הם אמרו שיכול להיות שהזימון לא יגיע ואמרו לי לבוא בלעדיו.. עכשיו נסיעה מהצפון לתל אביב עולה משהו כמו 100 שקל הלוך חזור(כולל נסיעות פנימיות) וזה הרבה אבל אנשים אמרו לי שאני אמור לקבל החזר כספי ! למישהו קרה דבר כזה ? איך מקבלים את ההחזר הכספי ? אני יקבל אותו מחר ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. קיבלתי זימון לתחקיר בטחוני במז"י ליד קרית מלאכי. חיפשתי בגוגל ואין לי מושג איפה זה נמצא בדיוק במפה? אמרו לי איזה 2 ק"מ דרומית מצומת קסטינה רק איפה בדיוק ליד מה זה? אני מגיע ברכב ולא באוטובוס אז קווי אוטובוס לא יעזרו לי ממש. ומישהו יודע כמה זמן זה התחקיר הבטחוני? זה התחקיר הראשון שלי , אני מתגייס למודיעין שדה. ישאלו אותי שאלות בנוגע לשלאון שאני צריך למלא לפניי עם ה20 עמודים? תודה. טל

• 8 תגובות
    • 8.9k צפיות
  10. מחר יש לי מבחן בחשבון ואני מרגיש שאני ממש לא יודע חומר בסיסי למרות שאני מנסה ללמוד כל היום כבר ואני ממש מיואש... נגיד את השאלה הזאת: מצאו את משוואת המעגל , המשיק לציר ה-X בנקודה (A (6,0 , ועובר דרך הנקודה (B (12:2. והנה הציור : אני יושב כבר חצי שעה ומנסה לפתור והדבר היחיד שהבנתי פה זה שה-X של אמצע המעגל הוא 6 כי הוא משיק לציר ה-X . אם מישהו יוכל להסביר לי בערך איך עושים - אני ממש אודה לו... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  11. Started by TscR,

שלום לכולם יש לי פרויקט באנגלית שבשבילו אני צריך שאלת חקר. חשבתי אולי על השאלות: 1)איך טביעת הטיטאניק השפיעה על התפתחות הטכנולוגיה? 2)איך טביעת הטיטאניק השפיעה על הניצולים? אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא חומר \ שאלה שיש עליה הרבה חומר [רצוי באנגלית]. תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by eladh16,

שלום יש לי שאלה חשובה. אם אני מזמין חבילת איחסון לינוקס מ spd, אני מקבל גם דומיין co.il שכלול בתוך המחיר(50שקל)?

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  13. Started by Yair Tz,

???

• 37 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. Started by Sym,

שלום חברים אני עושה עבודת גמר במנהל עסקים על חברת גוגל ורני זקוק למספרר של המשרדים שלהם אני עושה עבודה על השפעת התרבות הארגונית על הצלחת הארגון ובחרתי בגוגל ואני דיי זקוק למישהו אנושי אשר יוכל לדבר איתי אשמח למספר טלפון מאוייש אשר אני יוכל לדבר עם מישהו אשמח אפילו לשיטה איך להשיג את המספר

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. תגידו לי שזאת לא סיבה לפיגוע בצחוק כן ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. powerfullantivirusscan זה השם הוירוס \רוגלה יכול להיות מודבק ע"י כניסה מממנוע חיפוש כלומר חיפשת משהו במנוע חיפוש קבלת לינק לוחץ עליו ואז אתה מקבל הודעה שיש לך ורוס וצריך לעשות סריקה און לין (לא לעשות בשום אופן !) גם קשה לסגור את התוכנה עוד פרטים באתר של יהו http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20081107145214AAU7oCt מהשעות האחרונות לי שתלו באיזה אתר קטן של לקוח שלי שמאוחסן בארהב היית צריך להחליף את כל הקבצים שלו אז למי שיש שרתים \אתרים או נתק ל בזה בחיפוש ז ה י ר ו ת

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  17. Started by luckybamboo,

שלום! לפני כחודשיים היינו בספרד מספר ימים. באמצע הטיול כרטיס ה-SD שלנו הפסיק לפעול (Transcend 1GB). החלפנו אותו בכרטיס אחר בתקווה שכשנגיע לארץ נראה שהתמונות הרבות עליו עוד קיימות. לצערנו, בבית ראינו שהבעיה היא לא סתם משהו לוגי, אלא יותר רצינית (כשמחברים אותו למחשב לא מופיע בכלל כונן חדש, ושום דבר לא קורה). חיפשנו מקומות שיחזור, אך כל מקום או דרש תשלום גדול מראש בלי התחייבות להצלחה, או שאמרו שיחייבו רק אם יצליחו, אבל טווח המחירים היה באיזור ה-1500 שקל, שהם למעשה חצי ממחיר הטיול... האם מישהו מכיר מקום שחזור אמין שיתחשב בזוג חיילים ולוקח מחיר נמוך יותר? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by the red dragon,

מה אתה חושבים ? איזה צבא הכי חזק בעולם?

• 44 תגובות
    • 5.4k צפיות
  19. Started by RONEN1N,

אני רוצה לדעת מה עדיף לי ללמוד מנהל רשתות או אבטחת מידע? ולמה?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by nnfyrbsnss,

לפני משהו כמו חודש קניתי את הטלוזיה שיש לי עכשיו A450 32" של סמסונג ואני נהנה מכל רגע, ומצאתי פיקסל שרוף, התקשרתי לשירות, הגיע טכנאי וראה בשידורים של HOT שיש פסים שעוברים על התמונה, מהר מאוד בלי לחשוב פעמיים ניתק את הטלוויזיה מהחשמל ופשוט תלש את הפין השלישי התחתון של הכבל. אם קודם הכבל היה נראה ככה: אז עכשיו זה נראה ככה: ואיפה שהיה הפין השלישי יש חור. ישר הוא החזיר את הכבל לחשמל הדליק את הטלוויזיה ואמר "יש שיפור אבל לא מספיק", כל זה שבכלל הוא הוזמן לבדוק את הפיקסל השרוף [כאילו שיש משהו לבדוק בפיקסל שרוף :\ ]. בכל מקרה, האם זה שהטלוויזיה מחוברת ככה זה יכול להזיק לה, לי או למשהו אחר?

• 29 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by ben060,

יש לי שבוע הבא טסט לרשיון מסוג B באיזה גישה באים לטסט? על מה שמים דגש? יש לטסטרים מחוון שאומר על מה לפסול ? איפה אפשר להשיג אותו? אשמח לשמוע דעות , חוויות והערות של בעלי ניסיון. תודה בן

• 24 תגובות
    • 7.9k צפיות
  22. Started by Mesatla,

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  23. או.. אני סטודנט בטכניון ומשכיר דירה. אם יש לכם כונניות, מגירות, ארונות קטנים, דברים לבית, קרשים לשבת עליהם D:, שרפרפים, כיסאות מחשב, חלקי מחשב ישנים, או מחשבים שלמים ישנים (מסך גם בא לי טוב), תמונות לשים על הקיר, או כל דבר אחר שיכול להפוך את החדר\דירה למקום נחמד יותר. מוכן לשלם בגבולות הטעם הטוב, אבל אין לי $ מיותר בתכלס. רק אם יש לכם משו ישן שאתם לא צריכים ובסגנון, אני גר בנשר. נ.ב. נשמע דבילי, אבל בכל זאת D:

24. שלום חברים! במסגרת אירוע שאני מפיק, יש לי צורך באיזושהי אטרקציה פירוטכנית, כמובן שמדובר על משהו ברמה המקצועית, לא נפץ שמדליקים עם גפרור ובורחים, אלא זיקוקים, עם הצתה חשמלית, אלחוטית או חוטית לא מאד קריטי. בקיצור, יצא לי לראות במספר אירועים את הזיקוקים האלה שמניחים על מעין טריגרים כאלה, ושבלחיצה על שלט הוא מפעיל אותם והם פשוט נותנים ג'ט של ניצוצות כלפי מעלה לדקה או קצת פחות. עם כל הכבוד, שייגדל לי דקל על היד, אני אשלם לבנאדם 700 שקל על פאקינג שישה זיקוקים של דקה. חיפשתי ולא מצאתי הסברים ומקורות לתפעול העניין, מה שאני ראיתי מאירועים וממקומות שונים, מדובר על קופאת חיווט קטנה, שלפי הבנתי המעגל ומערכת השלט רחוק, פועלת ע"י מערכת של אזעקת רכב אני מעוניין כמובן בהרכבה …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by D.r Bit,

אז זהו הגיע היום ב30.10.08 ירדתי בבקום מאזרחי ועליתי על מדים ! מה שרציתי להגיד אנשים שמרו על עצמכם תהנו מהאזרחות כמה שיותר למי שצריך להתגייס עוד מאת תהנו מהזמן שנותר לכם עליי זה נפל קצת בהפתעה להגיד תאמת לא ממש הופתעתי אבל בכול זואתקשה ... קצת קשה לעשות צבא בגילי ... אז יאללה מי שעושה גם טירונות אולי נפגש בבסיס יאלללה בט"ר נצינים פלוגות יגואר מחלקה 3 _________ ________ ________________ __________ ____________ _____________ נ.ב ומשהו קטן למנהלים מצטער עם הספמתי ורשמתי שטויות הקפצי דיונים ישנים או שסתם עיצבנתי אותכם וקיבלתי אזהרות וכול והשתקות מהפורום לחודש פשוט רצתי לבקש סליחה ! _________ ________ ________________ __________ ________…

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים