כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
כשקונים דומיין ישראלי ניתן לבצע זאת דרך אתר איגוד האינטרנט (הבחירה הנבונה - http://isoc.org.il/) או דרך רשם מוסמך. איך אני יכול לקנות דומיין עם סיומת COM דרך איגוד האינטרנט (העולמי?) - אני מכיר את אתר GoDaddy אבל הוא רשם מוסמך לדומיינים
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש כתובת מסויימת שאני מעוניין לתבוע בעלות בתשלום עלייה או אם זה אפשרי אפילו בחינם השאלה איך עושים את זה?, תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר'ה, קיבלתי שיעורי בית די מזוויעים ויש כמה סעיפים שאני לא יודע איך לעשות. אני צריך לקבוע אם המספרים הבאים הם רציונאליים או לא ולהוכיח את זה: R(2)- 3R(3) Log2(3) R- שורש 3R - שורש שלישי לוג בבסיס 2, של 3. תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים. אודה לכם אם תצרפו הסבר כדי שאוכל להבין.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום האם זה חוקי מבחינת רפידשר לקנות חשבונות ממישהו אחר ? תודה יואב
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני בדיכאון לגמרי קניתי חולצה לא מזמן והיא כבר קיבלה כתם בולט שלא יורד בכביסה . ניסיתי הכל חוץ מאקונומיקה כמובן וזה לא עוזר.. אני אפילו חושב שניקוי יבש לא יעזור . מכירים טיפים טובים להורדת כתם עקשןןןןן במקרה? והחולצה עלתה די הרבה ככה שהיא שווה תהשקעה מבחינתי.. תודה לכל העוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
קניתי אצלם עכבר לפני שנה בערך, מאז כל כמה ימים הם שולחים לי זבל לתיבה על קופונים ומבצעים ועוד ועוד דברים שממש ממש לא מעניינים אותי. לינק להסרה אין ומיילים ששלחתי אליהם בנושא לא זכו לתגובה. שלחתי גם ל sales וגם דרך תיבת שירות הלקוחות שיש להם באתר. גם ל yuval@noacomp.co.il וגם ל service@noacomp.co.il חנות מחשבים שאמורה לכבד את עצמה. לי ממש ירד מהם. כאילו מה, הגענו למצב שאי אפשר לתת את האימייל גם כדי לבצע רכישה? אני באמת צריך להטריח את עצמי כדי להקים עוד פילטר במיוחד בשבילם? מעצבן.
-
- 29 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני נכנס לפרופילים של חברים. בצד שמאל, מתחת לתמונה, רשום, לדוגמא שיש 100 תמונות, אבל כאשר אני נכנס רואים רק 75. כנ"ל לגבי כולם. אצל מישהו רשום 26, רואים רק 5. מה הקטע?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , משהוא מכיר את החנות Comp4u? ( או אם יש לה סניפים..?) משהוא קנה משם פעם ? המלצות , דברים לא טובים ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
בביה"ס אני לומד בדר"כ בין 10 ל-12 שעות כל יום, וחשבתי שאפשר לנצל את הזמן הזה לדברים מועילים. יש תרגילי רגליים שמחזקים את הבטן ואת הברכיים (להרים ולהוריד) אך זה מחזה קצת מוזר - בכל זאת, אפשר לאמץ שרירים (בטן, גב, ברכיים, זרועות וכו') בזמן הישיבה הכה-ממושכת הזו, השאלה היא האם זה באמת אפקטיבי ומחזק את השרירים? (פעולה פשוטה של כיווץ ושחרור, אלפי פעמים ביום)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באמצע דצמבר אני נוסע לטיול בארה''ב ואשהה אצל קרובי משפחה של חברה שלי. כמובן שזה יוצא בקרסמס וnew year שם. בכל מקרה רציתי הצעות למקומות שכדאי לטייל בניו יורק \לבקר שם. מקומות שכדאי להסתובב, חנויות. 2. מה כדאי להביא מחו''ל, אני יודע שמכשירי חשמל זולים לעומת הארץ, הבעיה היא שלא להתפס במכס. אני מוגבל כספית, אני מגיע לשם עם 1300 דולר בלבד . דברים שאני חושק בהם: פאן באס, מאווררים שקטים למארז, רסיבר, מערכת רמקולים, מזרים מדיה, אייפון\מכשיר דומה,מעבד חזק יותר. תודה
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
יש למישהו המלצה על האוסים חדשים? בעיקר כאלה שהולכים טוב במועדונים עכשיו :] תודה. EliaV-PeretZ
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לילה טוב. סוף החודש יש את "יריד המותגים", השאלה שלי היא האם באמת שווה לי לשרוף יום שלם על נסיעות ליריד, דמי כניסה, ולהנות מפרי המבצעים או שמדובר על עבודה בעיניים ואין טעם בכלל לפזול לשם?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגבול הראשון (2X-3) יצא לי אינסוף. הגבול השני יצא לי 0. מה התשובה ךתרגיל כי אין לי מושג מה אני עושה באינסוף כפול אפס ומה התשובה ב-ב' ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם כפי שמשתמע מהכותרת ראיתי אתמול את ההופעה של נמרוד הראל ולפני שאני מתחיל עם השאלות, קודם כל אני אגיד שאני בנאדם מאוד מאוד סקפטי בנוגע לדברים האלה. אני לא מאמין לא לפני שנכנסתי וגם לא עכשיו, אחרי שחלק מהדברים שהוא עשה השאירו אותי די פעור פה. בכל מקרה, עד היום האמנתי שכנראה כל האנשים שהוא גורם להם לעשות דברים מוזרים הם פשוט משת"פים שלו או משהו כזה, אבל הקטע שאתמול הוא לקח לבמה ידידה שלי ועוד חבר, ולשניהם הוא גרם לעשות דברים די מוזרים[מיותר לציין שאני סומך עליהם]. אחרי שהם ירדו מהבמה הם נשבעו לי שמשהו מוזר קרה שם, ושהם לא סתם מדמיינים. עכשיו במשך כל ההופעה הוא חוזר ואומר שאין לו שום כוחות על טבעיים, ושזה הכל בעזרת פסיכולוגיה וקריאת שפת גוף וכל מיני דברים כאלה, אבל …
-
- 36 תגובות
- 10.5k צפיות
-
-
שלום לכולם , האתר AMAZON זהיענו חנות ? או שזהכמה חנויות ( לדוגמא כמו איביי וכאלו) ומשהוא יודע בערך מה המחיר של המשלוח משם לארץ ? (של חלקים : מעבדים GPU ועוד..)
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אם אפשר בבקשה אני צריך המלצה לספרים בנושאים הבאים : חדו"א 1 מת' בדידה אלגברה ליניארית 1 עדיין בשבוע השני באונ' וכבר הבנתי שריכוז בהרצאה ופתרון התרגילים שבתרגול לא יספיק :\ אז תמליצו לי בבקשה על ספרים עם דגש ללמידה עצמית.. כלומר כמה שיותר הסבר מפורט + תרגילים עם פתרון מלא .. (יש כזה דבר בכלל?) תודה רבה מראש !
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דייב מאסטיין KISS אקסל רוז כמובן שלאקסל יש שריטה ענקית במוח,אז אני יכול להביא עוד המון שלו, אבל למה? תוסיפו כל מה שאתם מכירים.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
דודה של חברה שלי נפטרה היום ז"ל. אני לא יודע איך להתמודד עם מצבים כאלה ועל מה אני יכול לדבר עם חברה שלי כדי לעזור לה בדרך כלשהי תגידו לי מה אני יכול לעשות כדי לעזור ומה אני יכול להגיד לה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם.. ביום ראשון אני עובר לדירה חדשה. בדירה יש תשתית (היו כבלים).. כיום אני ב ADSL אבל לא מעוניין לרכוש קו מבזק בבית החדש, אז עובר לכבלים. אני רוצה אינטנרט 1.5 מהכבלים, שאלות: * האם אני חייב כבלים (ממיר לטלוויזיה), או שהם מספקים לי מודם וזהו? * מחירים, מחירים... כמה עולה היום.. אני ירוק לגמריי, הרבה זמן לא בעניינים. מנוי ל 1.5 של הוט תשתית - כמה?? (או אולי תשתית + ספק?).. תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך אתר חינמי (או עם עלות נמוכה) שבו חברי צוות יוכלו לכתוב להעלות תמונות קבצים וכדומה כדי לתקשר במהלך עבודה. רצוי שיהיה ניתן להגביל את הכניסה למאגרים שבוו באמצעות שמות משתמש. שיהיה קל לעשות דבר כזה (אין לי שמץ בבניית אתרים) אמין ורצוי עם נפח גדול. מישהו יודע איך ואיפה עושים את זה?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום NaOH + H2SO4 → Na2SO4 + H2O 9) KMnO4 → K2MnO4 + MnO2 + O2 איך אני יכול להשוות נוסחאות כאשר בשני הצדדים יש + ? מה זה אומר ? שמתקבלים שני חומרים חדשים ? איך אני משווה נוסחאות בעלות מצבי צבירה שונים ? 21) Fe(s) + H3PO4(aq) ® Fe3(PO4)2(s) + H2(g); מה לגבי 2 חומרים שהופכים לשלושה(?) ? 35) CnH2n+1NH2 + O2 ® CO2 + H2O + N2 : תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-