כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
בניתי לי מחירון של טכנאי לפי האינטרנט תגידו לי אם אני יקר או בסדר ... מחירון שירות בדיקה כללית של מחשב הכול כלול – 150 ₪ התקנה מערכת הפעלה – 150 ₪ התקנה אופיס – 120 ₪ התקנה נרו תוכנת צריבה – 70 שקל התקנה אנטי וירוס – 50 שקל התקנה זיכרון , כרטיס מסך , צורב , CD 50 – 70 ₪ . התקנה לוח אם – 100 ₪ * התרד לא למטרת רווח ** אם צריך להוריד מחירים אני מבקש ממכם להעיר לי תודה !!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נניח [היפוטטית ] שאני רוצה לעבוד בחברת משחקים - בואו ניקח את Ubisoft לדוגמא. עוד הנחה שנניח זה שאין לי ידע של טיכנות \ עיצוב \ כל היבט טכני במשחק - אבל יש לי ראש מאוד מאוד טוב בנוגע ל"מה כדאי לשים במשחק מבחינת מערכות" ו"אם תקשיב לי ותתכנת את זה ככה אז אנשים יאהבו את זה, מאוד." יש תפקיד כזה? "מנהל רעיונות פרויקט" או משהו? איך לעזאזל מתקבלים לשם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש הצעות? אם מישהו מכיר סרט כמו CLICK זה גם יהיה טוב
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה שמעניינת אותי. ברור שיש תקופות ששווה לחכות בהן חצי שנה כי יש קפיצת מדרגה טכנולוגית או ירידת מחירים משמעותית, אבל באופן כללי האם שאלתם את עצמכם איך להשקיע את הכסף במחשב ? סך הכל זו הוצאה כלכלית לא מבוטלת, ולפעמים המחשב לא שווה חצי ממה שהיה לאחר שנה. אם מישהו מוכן למשל לשחק תמיד במשחקים באיחור של שנתיים-שלוש, הוא יחסוך בערך חצי מהתקציב. שימו לב למשל שאנשים שקנו כרטיס מסך לפני חודשיים ב-1500 ש"ח (8800 GTS) מתחרטים היום בגלל שיצא כרטיס עם ביצועים שהם (כנראה) עדיפים. האם זוהי צרכנות נבונה ? אולי אם נגביל את עצמנו לקנייה בתקציב מוגבל, נרוויח בטווח הארוך. אשמח לשמוע דיעות.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני אוהב להקות כגון: Three days grace, Breaking benjamin, 30 seconds to mars, Skillet, Sum41 יש עוד להקות בסגנון של אחת מהלהקות האלו? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש מכירה מוקדמת באינטרנט של הפסל של ALTAIR מהמשחק ASSASSIN'S CREED. גובה הפסל 30 סנטימטר, מהתאריך 15.11.2007 במחיר של 45 יורו (30 פאונד באנגליה). *זה אשכרה עולה יותר מהמשחק, נבלות! תמונה: http://shop.ubi.com/prod/screenshots/altair_zoom.jpg לינק לקניה: http://shop.ubi.com/Prod_ExtDesc.asp?catalogid=622&id=18 יש מכירה מוקדמת גם לצעצוע בגובה 7 אינץ' וגם לצעצוע בגובה 12 אינץ'. למכירים ותמונות לחצו כאן: http://www.google.com/products?q=assassin%27s+creed+figure&hl=en&show=dd ;Dאתם כבר יודעים מה לקנות לי ליום הולדת בדצמבר! ;D
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
http://youtube.com/watch?v=ffG4Jxm46do היה סבבה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבא שלי פשוט היה חייב לקנות בחנות הג'נרי הזאת שהבטיחה הנחה ענקית (עלק) ובסוף קיבלתי תוספת נחמדה של 500 ש"ח למחיר (חבר של אבא שלי עובד שם או משהו :) הייתי צריך לאלץ אותו להזמין לי את המחשב מ-SKYPC, אבל לאאאאא. הוא היה חייב להזמין משם. המפרט שהרכיבו לי שם כלל מסך LG 20", מעבד C2Q, לוח אם P35-DS3, מארז GIGABYTE TRITON, הארד דיסק של WD, זכרונות ג'נרי של TranScen, צורב של LG וכרטיס מסך זמני הכי זול של 8500GT. הכל עלה 6500 ש"ח. אה וספק כוח של Hec 450W :\ כמה שבועות לאחר מכן, קיבלתי את ה-8800GTS, הכל סבבה, הכל עלה ביחד כ-7500 ש"ח. (הכרטיס יד 2) עכשיו באתי לבנות מפרט מ-SKYPC, ואני פשוט עומד לבכות על איזה טיפש הייתי שלא חיכיתי עוד זמן, הרכבתי שם מפרט ב-6300 ש"ח שפשוט כופל את ה…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע כרטיס אשראי מקומי. עוד מהתקופה שהייתי חייל , ואני רוצה כרטיס בין לאומי שאפשר לקנות איתו ב ebay. איזה אפשרויות יש לי ? מאסטרקארד או ויזה ? האם זה עולה כסף להחזיק כרטיס כזה ? דמי חבר או משהו כזה? נראה לי משהו כמו איזה 200 שקל בשנה ועוד 21 שקל על ביטוח ? איזה כרטיס הכי מומלץ? אם אני רוצה אותו רק בשביל קניות ברשת , בלי להגדיל את תקרת האשראי ובלי כלום ? או שאולי כדאי להשאר עם הכרטיס של החיילים בגלל ההטבות ? עד עכשיו שהזמנתי דברים מחו"ל היייתי צריך לעשות את זה עם web card , מין שירות כזה של ישראכרט.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאלה רצינית ואולי יכולה לעזור פה לדי הרבה לחסוך.. כולם מבקשים / מציעים מפרטים במחירים גבוהים מאוד ללא ציוד היקפי.. אז חשבתי לדעת כמה באמת יעלה מפרט מחשב בימינו שיהייה מיועד למשחקים..??? למשל אני רציתי מפרט ב-5500 ש"ח אבל האם באמת צריך את כל הכסף הזה או שצריך פחות או יותר?! אז אני חוזר על השאלה, כמה יהייה מחיר של מפרט לגיימרים שכל המשחקים של היום ירוצו עליו חלק כולל קרייסיס וכולל שידרוגים עתידיים?? או שיותר נכון לשאול כמה צריך להשקיע על מחשב? (ואין צורך להגיב "תלוי בתקציב" - אני מדבר בכלליות)
-
- 10 תגובות
- 692 צפיות
-
-
פתאום קלטתי שלא ראיתי אותה המון זמן בפורום, לפי הפרופיל שלה הפעילות האחרונה שלה הייתה לפני קרוב לחודשיים (23.09.07) קצת מוזר לא? אולי קרה לה משהו
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי יש לי קבוצה של שחקנים, מעצב ועורך, ואנחנו עובדים על סרט עלילתי תוך שימוש בCALL OF DUTY 4 (כמו RVB) רק לא קומדיה... יש לנו טיזר טריילר קטן שהכנו כבר, ואנחנו צריכים שחקנים ישראלים (בגלל הפינג). בואו תגידו מה אתם חושבים : )
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
היי! אני, כחבר באתר TORRENTLEECH, חושב שהסיבה מוצדקת. כל מי שאני מכיר שרשום ב - TORRENT LEECH משתמש בתוכנה אני חושב כדי להעלות את ה - RATIO... אני "צדיק" , מעלה כמו בנאדם הוגן, לפעמים משאיר את המחשב דלוק רק כדי שיורידו ממני, ובסופו של דבר , זה עושה רק טוב, הרטיו עולה והכל טוב ויפה, וכשצריך מורידים מה שצריכים. לא מבין מה זו הטיפשות הזאת להשתמש בתוכנה כדי להעלות את הרטיו, מה הבעיה להעלות קבצים כמו בני אדם? תזרעו קצת, לא יזיק (לא מדבר על מישהו ספציפי, בכללי) ניסיתי להיכנס מקודם לאתר TORRENTBYTES, רשם לי משהו בקשר לאיי פי, שאין גישה, אין גישה לישראלים באתר? והאם אתם מכירים עוד אתרים כמו TORRENTLEECH שצריך הזמנה אליהם? דיון מעניין זה יכול להיות, תרשמו מה דעתכם.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי את הסרט ביום שבת עם חברים חשבנו יהיה חרא סרט כמו שאומרים המבקרים אל תחמיצו את הסרט הזה אל תקשיבו למבקרים הם אידיוטים שצריך לשלוח אליהם רוצח שכיר הסרט מצוין ברמה של BROUNE IDENTITY המשחק טוב התסריט טוב הכל טוב הסרט הזה שבר את ה"סרטים מבוססי משחקי מחשב הם חרא" נראה לי יש הסכם כזה בין המבקרים שאם יוצא סרט שמבוסס משחק מחשב ישר לתת חרא ציון תראו את ההבדלים בציונים בין המבקרים לבין הצופים\משתמשים רגילים http://www.metacritic.com/film/titles/hitman
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על ספר של בערך 100-150 עמודים באנגלית לדו"ח קריאה?
-
- 10 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור יותר לפורום לוחות אם או תוכנה או חומרה וכו'
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
SKYPC בדרום IQPC בדרום TMS בכרמל יש להם סנפים בת"א שאפשר לקנות מהם? כדאי לקנות באייבורי או KSP?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש באתר 3 משחקים. אתם מתחילים עם Penny אחד שהאתר מספק לכם. כל פעם שאתם מנצחים מישהו אתם מכפילים את הכסף שיש לכם וכל פעם שמפסידים אז אתם מפסידים את כל מה שיש לכם . במקרה ואתם מפסידים, האתר מספק לכם עוד Penny כדי שתוכלו להמשיך ולשחק למרות שהפסדתם . יש באתר עוד הרבה דברים שבעזרתם אתם יכולים להרוויח כסף. החשבון שלכם כל הזמן מתעדכן וברגע שיש לכם 5 דולר אתם יכולים לשלוח אותם לחשבון שלכם (הם שולחים צ'ק לכתובת שלכם או מעבירים לכם את הכסף לחשבון PayPal או כל חשבון ווירטואלי אחר) . קיצר זה שווה, אני כבר הרווחתי 2 דולר . אם אתם רוצים שאני אשלח לכם הזמנה כיתבו תגובה עם האימייל שלכם ואני אשלח לכם הזמנה לאימייל (:
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
העלתי תמונה עם מספר תרגילים. אני מבקש רק תשובות סופיות. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 763 צפיות
-
-
האם יותר זול לקנות מחשב חדש לפני סוף השנה או שעדיף לחכות לתחילת שנה הבאה? מתי המחירים יותר זולים?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמ.. עוד משהו שאני צריך תירגום בישבילו את גורמת לי להרגיש מאושר את גורמת לחיוך שיש על פני בכול בוקר את גורמת לי לישכוח הכול והדבר היחידי שאני רוצה הוא להיות לצידך את לא יודעת עד כמה את חשובה לי
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום לכולם . מחר יש לי צו ראשון (קצת באיחור) . אני גר בנתניה ואני צריך להיות בחיפה ב 8 בבוקר , ואני הולך לאוטובוס של 7וחצי . יכולים לעשות לי בעיות עם אני יגיע ב 9 ? ואיזה קו אני צריך לקחת מתחנה מרכזית שבחיפה בשביל להגיע ללשכה? ויש מישהו שגם הולך מחר לשם ? תודה מראש .
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
-