עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שאני מרים משקולות מה הבדל בין להרים משקולת ב90 מעלות לבין 180 מעלות? זה עובד על שריר אחר?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. טוב אז ככה בעבר מאוד אהבתי את WWE ולפני זה את WWF (החליפו את השם ) היו דמויות מצוינות עלילה נחמדה וקרבות מגניבים אם השנים וההצלחה WWE הפכה למשעממת יותר ואולטרה מסחרית בכל מקרה הפסקתי לצפות מזמן כולל הפסקה לצפות בPFV ורק בדקתי עדכונים ברשת לקוות שמשהו ישתנה בעתיד וסינה זכה ברויל רמבל מה שלא מפתיע בכלל ולא סימן טוב שמשהו הולך להשתנות בקרוב אבל במקום WWE התחלתי לצפות בתכנית של TNA עכשיו אני חייב להגיד שהפרק האחרון של TNA היה מצוין היה בו את הדמות שמחכה את "מצאו מן " (בלק מציזמו ) "ילד כריש" קיבל אישיות של STONE COLD מה שהיה מבדר מאוד קווין נאס אולי לא משתתף הרבה בקרבות אבל הוא מצוין אם המיקרופון אפילו המחלקה של הנשים לא רעה בכלל בכללי TNA לא גדולה כמו שWWE היי…

• 10 תגובות
    • 984 צפיות
  3. http://www.flabber.nl/archief/023018.php פעם ב יש איזה פרוייקט שאנשים לוקחים ברצינות.. זה אחד היותר מהממים שיצא לראות

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by darkdude,

אני עושה התערבות עם ידידה שלי... אם היא עושה שעווה גמאני עושה...היא בבית שחי או משו ואני בקטנה בחזה. רציתי לשאול... אם אין לי יותר מידי שערות בחזה ואני מוריד עם שעווה, זה יגדל בקצב גדול יותר?או שערות בלונדיניות יהיה שחורות?(אני בן 15 וחצי... זה רק בשביל ההתערבות). מה יקרה? זה יזיק או אחרי כמה חודשיים יהיה בדיוק באותו מצב ולא יחמיר? אני מפחד מהחמרה...

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by id3232,

קיבלתי מנילת שדה(72) ואני מתלבט לציון הגבוה בין:נ"מ,חיל הים,ומודיעין שדה. בעקרון אני רוצה לבחור מתוכם את היחידה שתתן לי הכי הרבה ידע טכנולוגי(כמו קורסים מקדימים) במהלך השירות. ישנה עוד שאלה במנילה והיא -כמה אני מעוניין להיות לוחם.בתכלס אני לא מעוניין,אני בכלל רוצה להתקבל ליחידות מחשבים בצבא ולכן אני לא יודע אם הסימון בשאלה זאת יפגע בסיכוי להתקבל ליחידות מחשבים לא קרביות (נגיד אם אני יסמן ציון 4 מתוך 5). אודה לכם אם תייעצו לי.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by davidreznic,

בתחילת מרץ אנחנו אמורים לבחור מגמה שנלמד שנ הבאה (כיתה י') וחייבים לעשות בה 5 יחידות בגרות. האפשרויות הן: פיזיקה, ביולוגיה, כימיה, פסיכולוגיה+כלכלה, סוציאולוגיה+כלכלה, פסיכולוגיה+סוציאולוגיה, ספרות (אין מצב!!!), מחשבים, קולנוע-תקשורת. אני חושב שאני אבחר פיזיקה כי אני לומד את זה השנה (חמד"ע) וזה מעניין. רציתי לדעת איך אפשר להמשיך עם זה בצבא ובאוניברסיטה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Lost Spirit,

יש דבר כזה? :-X ליתר דיוק, ברצוני לרכוש גיטרה קלאסית. [כמו שניתן להבין, אינני אשקלוני, אך אני מהסביבה ולאשדוד קצת קשה להגיע (אם אני לא טועה יש שם את כלי זמר)]

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. אם מישהו יודע אנא הסבירו... אם יש לכם לינק או מקור מוסמך אני אשמח. תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by judas_clown,

http://www.storyofstuff.com/ מצגת ירוקה, שווה את ה-20 דקות, עשוי בצורה מאוד יפה, כך שכבר בדקה הראשונה תרצו לראות עד הסוף.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by shnozlid,

אני נמצא לפני טסט ואני די מתרגש לקראתו... המליצו לי על הטיפות שהם מרגיעות, ומפחיתות לחץ, אל אין לי מושג מאיפה אני קונה את זה. אשמח לעזרה. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. השתמשתי בסירטונים שצילמתי באמצעות FRAPS ובתוכנה Camtasia Studio 5 לעריכת הסירטונים. האיכות יוצאת גרועה ואני לא מבין למה :-\ אני מבצע המרה ל WMV כדי לכווץ את הגודל העצום של הסירטון. בכל מקרה,זה מה שיצא: זה הקודם שלי למשחק הידוע לשמצה SOF3 גם פה יצאה איכות גרועה :-[

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by unknown man,

אם זה קיים אני לא בטוח שמותר לדבר על זה, אבל בכל זאת: חברים שלי טוענים שיש דבר כזה, קראתי גם באינטרנט בפורומים מפוקפקים על זה - אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית אם זה קיים למי שלא שמע - לפי השמועה זה שבוע שמדמה שבי במדינה עויינת (סוריה, נגיד). בהתחלה מקבלים קוד, ובמהלך השבוע מכים אותך כדי להוציא את הקוד, וזה אמור להיות רק ליחידות המובחרות (טייס, שייטת, אנערף) אז, אמת או אגדה (איזו תכנית עלובה ד"א..)? ;D

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. *כותרת* מה אתם חושבים על החנות הזאת אתם חושבים שיש חנות יותר טובה? וכל זה זה די דחוף אז תודה רבה לכל מי שמגיב.

• 10 תגובות
    • 987 צפיות
  14. אני 7 עמודים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ChrisBrown,

אני מחפש את הסרטון שצילמו עם הפלאפון באוקראינה שנערה שוכבת על הרצפה ומסביבה אנשים שזורקים עליה אבנים ומכים אותה עד שהיא מתה. למישהו יש את הסרטון הזה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by PayneBack3251,

שלום [= אני זוכר פעם היו מפרסמים מכשיר ומדביקים ליד בטן או כל איזור אחר המכשיר נותן פולסים חשמליים לשריר וזה אמור להגדיל את השריר כאילו שהוא עשה אימון אמיתי רציתי לדעת אם מישהו פה יודע במה מדובר ואם זה באמת עוזר... וכן בטח שאני יודע שאימון אמיתי בחדר כושר זה הכי טוב... [= תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 5.2k צפיות
  17. לא מזמן שוחררו ברשת יעדי השיבוץ למחזור גיוס נובמבר. התאריך שלכם כנראה שהתעדכן אתמול וכך תוכלו לדעת לאין אתם הולכים. גם כן, היום קיבלתי אימייל מעולים על מדים. הקיוסק מידע עודכן עוד פעם וכתוב שם רשמית לאין אתם הולכים (תחת "יעד שיבוץ"). ובשביל כל התאריכים: http://www.yehida.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=19095 http://www.shavuz.co.il/recruit/article.asp?ArtId=766&SecId=715 אני ב-19.11, חטיבת גבעתי, מישהו רוצה להחליף?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by fuck off,

Bjork למי שלא הבין. אני פשוט פעם אחת שמעתי שיר שלה וממש אהבתי. היה זה לפני שנים מספר... עכשיו נזכרתי ואני מבקש את עזרתכם. ;D

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by RGod,

ראיתי את הכתבה ,רציתי לדעת עם מישהו ניסה להתקין ,העם בכלל שווה להתקין את התוכנות הנ"ל . http://mymoney.nana10.co.il/Article/?ArticleID=516053&sid=130 :s05:

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by The_MG,

טוב שלום, אני לומד אכשיו בביה''ס גדול מאוד בצפון אכשיו לפני 1/2 שנה עברתי מביה''ס קטן (200 ילדים בכל ביה''ס 1-2 כיתות בכל שיכבה או איך שלא כותבים את זה) (כיתות ז-י'ב) אכשיו אני לומד בביהס שרק בשיכבה שלי יש 230 ילדים בבית ספר ממש אין לא לומדים אבל ממש (בחדש) ואני רוצה שתהיה לי בגרות טובה ולא סתם משו. לא מסלקים אף אחד כשבביהס הישן סילקו כ 3 ילדים בחצי שנה. יש לי אפשרות לחזור לביה''ס הישן אבל זה גם עולה ממש הרבה 2000שח בלי הסעות שזה ההורים שלי עובדים 5ק''מ משם. הבעיה שלי היא שאני רוצה ללמוד מחשבים ובביה''ס הזה(הישן) המגמה ממש חלשה ובביה''ס החדש היא ממש חזקה אבל מה זה עוזר לי אם שום מורה לא זוכר אותי ואפילו לא זוכר את כל הילדים שלומדים שם כבר 2שנים אין לי מושג מה לעשות בביה''…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by avi15,

התגיסתי לפני שבועים, קצין מיון אמר לי שבטירונות יגידו לי לאיפה אני משובץ. יום אחרי הגעתי לבית ניבל בסיס תובלה ליד נתבג ואני ממש לא רוצה להיות נהג! פרופיל 45 וקבא 54 דיברתי עם הרופא שם, הוא היה עייף ואחרי הרבה חירטוטים שיש לי בעיות קורדינציה[אין לי שום בעית קורדינציה] הוא נתן לי הפניה לניורולוג וקבן ואמר לי ש99% אני לא יהיה נהג אבל אני יכול לשכוח מרשיון באזרחי. זה נכון?באמת יכולים לשלול לי את הרשיון על זה הוא שזה רק איומים?במידה שאני נכשל בבדיקה של הניורולוג הכוונה זה אומר שבחיים לא יהיה לי רשיון? אני חוזר מחר לשבועים בסיס, עוד מאט הטירונות נגמרת ואני חייב לברוח מ"הפיל המשפיל", כל יום יש לנו שיחה עם איזה מ"כ או קצין שמסביר לנו יפה שאי אפשר לברוח משם. אני רוצה לשרת בצהל, לה…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. http://www.shopexpress.co.il/prod_page.asp?dept_id=44&sub_dept_id=59&prod_id=529 זה אפילו יותר גרוע ממה שזד ואייבורי מציעים. כאילו וואט דה פאק, קיבלתי את זה למייל שלי מטעם אמריקן אקספרס, איך יש לאנשים עוד את החוצפה למכור חרא כזה? אולי זה פשוט מאחורי הקלעים, אבל ראבאק, אפילו YNET כבר מציעים מפרטים מומלצים (בלי שום התייחסות לספק או מארז, אבל עדיין), איך דברים כאלה עוד מתנהלים? אולי הם בונים על זה שלרוב בעלי כרטיסי אמריקן הם גברים בגיל 50+, ולא מנהלי פורום מפרטים, או משהו. מה שהכי מרתיח, זה שמחיר הרכיבים נמוך ממחיר המערכת, והם עוד לוקחים 790 נקודות. יש לכם מושג מה שוות 790 נקודות אמריקן? יש לי את הכרטיס 4 שנים, 2000 שקל מחוייבים עליו בחודש, ולא צברתי יותר מ500 במצטבר…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by eladhor7,

סרט טוב, - משפחה על גלגלים

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by HoT-DoG,

מה נשמע אנשים, רציתי לשאול אם יש פה אנשים ששמעו, או התנסו בשיטת האימון השלילי. מדובר באימון גופני, שעובד רק על החלק של הירידה/שיחרור, בכל תרגיל ספציפי, למשל בלחיצת חזה, רק על החלק שאתה מוריד את המשקולת לכיוונך. לפי מספר מקורות שקראתי האימון הזה יעיל ב50% ומצריך רק סט אחד לכל שריר, ולאחריו צריך לתת מנוחה של 48 שעות. התעניינתי מאוד בשיטה הזו, אז מי שניסה, מכיר, יודע, אשמח אם תשתפו את כולנו

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  25. Started by Delapro,

יש לי שאלה קטנה בקשר לאינטרנט. כרגע אני מתכוון להתנתק מהוט מטלויזיה ואינטרנט ולהתחבר ליס לטלויזיה ואינטרנט. יש לי טלפון מבזק והבעיה היא שאני רוצה להתנתק מבזק. השאלה היא אם אני אתחבר לאינטרנט בADSL האם יחייבו אותי על הקו או רק על התשתית ? עכשיו מחייבים אותי 40 שקל כל חודש רק על זה יש קו.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.