עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.telecode.co.il/ShowNews.asp?Cat=7&Id=205 :'(

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אהלן חברה, קיבלתי הזמנה לפיינטבול מחברה של חבר שלי (שתאמת כואב לי הלב לירות על שניהם) לכבוד היומהולדת שלו, קבוצה של בערך 10 איש, בערך ב 8 אני נוסע. עכשיו, ראיתי דיברתם פה דיי הרבה על הפיינטבול שאין לי בדיוק מושג איך זה (אני רק יודע שזה ליד כפר סבא) אני צריך טיפים והמלצות מכל המנוסים פה (אולי גם קצת הסברים) ועד כמה העסק שונה ממ16 מקוצר פלוס מינוס תוספות, הקיצר כל מה שתוכלו לעזור - תודה חברה..

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Mantis,

בזמן האחרון אני שם לב שהזכרון שלי (בעיקר זה שמבוסס על מילים, בניגוד למשל לזיכרון מבוסס תמונות שנראה לי שאצלי הוא סביר) לא מתפקד בצורה ראוייה לדוגמא קורה לי שאני שומע מושגים ושוכח אותם מהר מדי, או לומד מילה בשפה זרה ושוכח ישר, או סתם שוכח מילה/שם רנדומליים). אני מרגיש לפעמים כאילו הזיכרון שלי "חסום", שאין לי גישה אליו, או שמילה שבדיוק שמעתי "מתאדה". מה שאולי קשור אני גם שם לב שאני די מתקשה להביע במילים רעיונות שאני מבין, כלומר קשה לי לתרגם אם ההבנה למילים. עכשיו בהנחה שהבעיה שלי היא יותר חוסר ניסיון מאשר כשל מוחי (אני בהחלט יכול להעיד שתקופה די ארוכה הייתי די מתבודד ודי המעטתי בתקשורת עם אנשים),שאלתי היא מהי הדרך הטובה להתאמן על שיפור הזיכרון הספציפי הזה? אני מחפש תרגיל,…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אהלן בלי הרבה דיבורים. בניתי אתר להעלת קבצים כרגע במתכונת נסיונית. מקווה להמשיך לפתח אותו. הוא דיי פשוט אבל אני אוהב אותו תהנו. http://www.rc-parts.info/1.php

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. כידוע לכולם המיקודים לבגרויות מתפרסמים ביום ראשון 26.3, אבל מכיוון שמשרד החינוך מעלה בדרך כלל יום לפני ויום לפני יוצא שבת, רובנו חושדים כי המיקודים יעלו כבר מחר (או היום אפילו) בערב. ולכן כולנו דרוכים עם אצבע על הקישור, כל 5 דקות בודקים אם עלה כבר המיקוד לקיץ (לי יש כבר לחצן מוכן במקלדת שמקשר אותי לעמוד המיקודים). כידוע, המיקוד מאוד מאוד קריטי במקצועות כמו פיסיקה מכיוון שאף פעם לא מסיימים ללמוד את החומר בזמן והמיקוד למעשה קובע האם תלמדו בכיף או תבואו ל-20 השלמות בפסח. המתח נערם מדקה לדקה, משניה לשניה, מה יהיה במיקודים? מי יודע...נחכה ונראה! עדכון: החל מעמוד 7.4 ואילך של הדיון, המיקוד התפרסם!!!

• 124 תגובות
    • 9.4k צפיות
  6. אז במה אתם משתמשים כדי שהשיער יעמוד הייטב רוב היום ולא לאחר כמה שעות יחזור למצב הרגיל ? ;D

• 3 תגובות
    • 886 צפיות
  7. Started by imp,

מישהו זוכר מה היה מספר הפרק האחרון ששודר לפני ההפסקה הגדולה? אודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  8. Started by wooper,

היי אני לא משחק כמעט במשחקים,הבעיה שכל הזמן זה בראש שלי, ולכן במקום לשחק אני גולש וקורא ביקורות על משחקים אני עד גיל 20 הייתי מכור למשחקי מחשב,והפסקתי כמעט לגמרי בגלל שהגעתי למסקנה שזה בזבוז זמן כמובן שאני עדיין מאוד נהנה לשחק במשחקים יותר משאר הדברים,אבל אין לי זמן לזה יש פה אנשים אחרי גיל 20 שעדיין משחקים הרבה במשחקים או נגמלו מהתמכרות לזה?

• 48 תגובות
    • 5.3k צפיות
  9. Started by Sargon,

רציתי לדעת כמה אתם עייפים אחריי יום עבודה או בסוף שבוע אחריי שבוע עבודה ואם אפשרי אם אתם יכולים להשוות עם\בלי ספורט ועם איזה תזונה. אני די עייף בסוף יום עבודה ובסוף שבוע אני גם עייף. יש מצב שספורט יכול לשנות את מד העייפות או שאי אפשר להתחמק מזה?

• 20 תגובות
    • 10.6k צפיות
  10. איך המכשיר? ובכל מקרה-מה עדיף? את הW800 בקצת יותר יקר או את הK750I שהוא זול יותר? אני הולך על מבצעים לחיילים,אז שני המכשירים יוצאים לי בן-בן זונה זול,אבל עדיין אני מתלבט על מה ללכת.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  11. http://www.cracked.com/article_15825_internet-party-what-happens-when-googles-parents-leave-town-weekend.html

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  12. נפל לי בורג בחלק האחורי שלו, לתוך הפלסטיקה. אני שומר אותו מרשרש כשאני מזיז את המסך, ניסיתי לנער כלפי מטה בשביל להוציא אותו מהחור שהוא נכנס, אחרי 5-6 דקות הבנתי שזה מקרה אבוד ואני חייב לפרק לגמרי את המסך. פירקתי את ה 8 ברגים מאחורה שהחזיקו אותו אבל לצערי אני לא מבין איך הפלסטיק מתפרק או אם יש לו עוד תפיסה מעבר לזה. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני צריך להכין סיכום על אינפרא אדום ואולטרה סוניק (שימוש אחד שלהם). יעני לא סיכום על הטכנולוגיה או על הרכיבים, אלא על אחד השימושים שלהם. יש למישהו עבודה כזו או שהוא יכול למצוא לי איפשהו? זה די דחוף אז אם אפשר להזדרז זה יעזור לי מאוד. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by A.Iniesta,

אני רוצה לדעת את השם המדויק של השיר שמשמיעים אותו בפיספוסים בעלילות פאזיט! מי שעוזר מלך!!!!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Dan1919,

אהלן חברה,יש לי מחר זימון לראיון אישי בלשכת הגיוס,למישהו יש טיפים בשבילי? אני לא רוצה לשרת בקרבי,והכיוון שלי הוא משהו שקשור למחשבים כמו פרויקט גאמא וכאלה,עכשיו השאלה שלי היא מה צריך להגיד להם ואייך צריך להתנהג בראיון אישי? אמרו לי שמה שאני יגיד להם הם יעשו דווקא ההפך,ושמי שלא רוצה קרבי דווקא נותנים לו קרבי.. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. יש לי ידע רב במחשבים ואין לי בעיה להתחיל לטפל במחשבים של אנשים וגם יש לי ניסיון עם מחשבים של הישיבה [בערך 15 שזכו לטיפולי רק משם] יש לי כמה שאלות די בסיסיות לפני שאני מתחיל לעבוד בזה על מחשבים קצת יותר חשובים... -איך לרוב טכנאים מתקינים דרייברים? יש תדרך של להביא דיסק דרייברים מוכן יש אפשרות גם להביא מחשב נייד עם אינטרנט ואפשר גם לחזור הבייתה באמצע אבל כמובן שזה קצת פחות מומלץ...מה הדרך הכי יעילה שהרוב משתמשים בה? -איך שומרים הגדרות אינטרנט למחשב שקרס? בנושא הזה יש לי הכי הרבה בעיות... עם חייגן בלי חייגן שם משתמש למשפחות בעייתיות וראוטרים תמיד היו החלק המעצבן בפירמוט. פשוט מתקשרים לחברה של הספק? נשמע לי די חובבני. [ יש מדריך כללי על זה? תודה ] אני מבין שחייבים חלקי חילוף …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by shuy,

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by zorgi,

http://il.youtube.com/watch?v=3NjabZ2tnhQ ירי של חמאס על כוחותינו עם טוויסט קטן בסוף ;D

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  19. Started by barakmda,

אהלן חברים אני נוסע שבוע הבא לפריז, יש לכם המלצות לחנויות מחשבים \ טכנלוגיה בכלל ששווה לבקר בהם? בנוסף, אני מעוניין לקנות לעצמי כמה מוצרים - השאלה איך המחירים בפריז והאם שווה להביא משם או ששער היורו הופך הכל ללא משתלם? (משחקי מחשב, אייפוד...) וכמובן, אם יש לכם המלצות למקומות שחובה לבקר בהם בפריז (מלבד מגדל האייפל וכו') תמליצו :]

• 3 תגובות
    • 965 צפיות
  20. Started by ravid,

כנסו לאתר שלהם למי שמכיר, נא לא לפרסם לינק... הנה מה שרשום " בעקבות בקשת הפדרציה ו"אליס", מעתה לא יופיעו עוד באתר ליונטוורק - לינקים ("הפניות") למוסיקות או סרטים. " ביי ביי LH

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. כי האתר פעיל ובטלפון הם לא עונים, מישהו יודע אם אפשר להזמין משם?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by The Grey Matter,

כפי שבוודאי אתם יודעים היום ה 1 באפריל הוא יום התרמה עבור המאגר הלאומי להשתלות מח עצם. המאגר נוצר על מנת לאפשר תרומת מח עצמות להשתלה אצל חולי לוקמיה וסרטן. בתור אחיין לחולת לוקמיה, אני רוצה לבקש ממכם מבקרי הפורום שתצאו היום לתחנות ההתרמה ותעברו בדיקת דם על מנת להכנס למאגר הארצי של תרומות מח עצם. ההצטרפות למאגר התורמים אינה עולה כסף, והיא כרוכה בבדיקת דם פשוטה של 5cc מוריד היד. לאחר מציאת התאמה, תרומת מח העצם נעשית ע"י לקיחת דם מהזרוע - ממש כמו בתרומת דם רגילה. אני כבר נתתתי דגימת דם עבור המטרה הנעלה הזו, ואני מבקש מכם שתעשו כך גם אתם. "המציל נפש אחת בישראל כאילו הציל עולם ומלואו" למידע נוסף ומיקום תחנות ההתרמה -האתר של מבצע ההתרמה http://www.ami.org.il/bmarh.htm הערה : …

23. אהלן אני מחפש המלצה לנעל ריצה לאספלט ולשטח רצוי מהחברות סקוני או אסיקס כי עליהן יש את ההנחה בד"כ. יש לי פלטפוס קל ורגל צרה יחסית אז אני לא יודע כמה אסיקס מתאימות לי כי הבנתי שהן רחבות מי שמבין פה ויכול לעזור לי ,שוב אפשר גם מעל 1000 שקל לנעל ורצוי שהיא תהיה זמינה כי הקניה תבוצע רק בורטהיימר תודה מראש ושבוע טוב

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. Started by MiniMizer,

http://progressive1.stream.aol.com/wb/gl/wbonline/progressive/thematrix/us/med/trailer_final_1000_dl.zip חובה לצפות. במילה אחת: *speechless*

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. אני חש אכזבה גדולה ממשטרת ישראל. ואני לא מדבר על הדרג הבחיר, שזו קטסטרופה בפני עצמה. אני מדבר על חויית היום יום במפגש עם שוטרים. אני מוצא שבדרך כלל מדובר על סוג של ערס צעצוע שנתנו לו סמכויות לדפוק אותך ומדים. אם הוא לא היה שוטר סביר שהיה מציק לך בחוף הים או רב איתך על איזו חניה ליד רמי לוי. הישראלי המכוער בהתגלמותו הוא השוטר, אלא שכיסו את הגועל נפש בתחפושת ממלכתית. אני שואל שאלה כזו - מה אנחנו האזרחים הקטנים יכולים לעשות?

דיונים חדשים בפורומים