כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם!! אנחנו מצלמים סרט גמר למגמת קולנוע ואנחנו צריכים שחקן ראשי, נער בן 16-18 בבית ספר העמית ראשון לציון בתאריכים 3.2-8.2 הסרט מדבר על ילד שממש ממש רוצה להיות במאי ונותנים לו את ההזדמנות ליצור סרט משלו אבל הוא רואה שזו עבודה לא כל כך קלה ... לתפקיד דרוש נער שיודע לשחק טוב אם מישהו מעוניין לפנות למספר 0523333890 :)
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש דבר כזה ? שאם אני מכניס איזה תאריך מסוים אז הוא יגיד לי מתי זה יהיה בשעות\ימים
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה שבועות עבר עלי יום שישי משעמם!, ולאחר ''סיור'' באתר ראיתי מישהוא שהרכיב לבובה שלו עניים מלדים, ואז חשבתי לעצמי- יש לי בובה שאני במילא אזרוק בעוד כמה ימים, אז החלטתי לשים בה את מצלמת האינטרנט שלי. אשמח לתגובות! לינק: http://img146.imageshack.us/my.php?image=img4801cg5.jpg
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה לחבר שלי נגמר המלווה ביום שלישי הקרוב.. אז לקראת הנביעה הצפוייה.. חשבתי להכין דיסק עם שירים מתאימים.. אני מאמין שעל השירי היפ הופ מחתרת האלה שנמצאים במחשקים כמו NfS יעשו את העבודה.. בתודה מראש, דור
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. האם מותר למישהו שאין לו ביטוח (בכלל) לנהוג ברכב- כשבעל הרכב לידו (יש רישיון...)? 2. כמה עולה (בממוצע) ביטוח לנהג חדש? (פחות משנתיים מיום הוצאת הרישיון...)? ואיך בכלל מסתדר כל הקטע הזה היום? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.israelhayom.co.il/article/461617
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בגלל שיש לי יותר מדי זמן. פחות מדי מה לעשות. פלאש MX 2004. וזה מה שעשיתי (ראו קובץ מצורף). בבקשה תנו לי ביקורת כמה שיותר קשה\בונה. קצת פירוט- דגם ראשון היה הראשון, אבל לא אהבתי (אהבתי אבל לא מספיק) את הקדימה שלו. דגם שני הוא אחרי עריכה של הקדימה לעיצוב יותר מציאותי ובוגר. דגם שלישי הוא כמו הראשון אבל הגדלתי את הבסיס של הגלגלים (קדמיים קצת הזזתי קדימה יותר) כדי שיהיה יותר מקום למנוע עכשיו שוב משעמם לי... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול עלה לאוויר האתר החדש של קים דוט קום - MEGA. כרגע האתר משמש לאיחסון קבצים וכל משתמש חדש מקבל 50GB בחינם. https://mega.co.nz
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להיתחבר ל 2.5 מגה ! אני לקוח של בזק בינלאומי ניגמר לי ההיתחייבות. הם מציעים לי לחדש את החבילה לאותה חבילה ב 49.90 בלי שום וויכוחים! נטוייז'ן אמרו לי שהם נותנים ל 45 ואחרי זה כבר שמעתי 40 עם היתחייבות לשנה. איך אני מוריד אותם עודד!?!?!!? חייב עזרה..
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד ה4.42002, הולכות להיות לי שגיאות כתיב רבות מאוד מאוד מאוד.. בגלל שמקלדת המתפרקת שלי... וב4.4(היומולדת שלי) אני יבקש ויקבל מקלדת אלחותית חדשה... עד אז. זבשכ"ם...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אוקיי רציתי לשאול מה כדאי יותר כדי להרוויח כסף בצורה הכי מהירה והכי נוחה. כדאי לנסוע באוטובוסים כדי להגיע לבית מלון מפתח תקוה עד תל אביב ולעבוד בו בשביל לחסוך 24,000 ש"ח בשביל אופנוע או כדאי לעבוד איזה חודש, לקנות קטנוע יד שנייה בערך ב-3000-5000 ש"ח ולעבוד בתור שליח פיצה בכך לחסוך לאופנוע. ב-2 המקומות אני יירוויח בצורה זהה. השאלה היא האם שווה לקנות קטנוע ואז לחסוך או יישר לחסוך בנוסף יש ביזבוזים של נסיעות באוטובוס, אז מה כדאי?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כפי שראיתי, לא מעט משתמשים (בכל רחבי הפורום) התנסו בתהליך הזה. איך שזה נראה, מדובר בג'ונגל שלם. אתה מזמין משהו מחוץ לארץ, ואין לך באמת מושג, מה תשלם, איך תשלם, איפה תשלם, איפה תקבל את המוצר, מתי תקבל את המוצר, מי גונב ממך כסף, מי מוותר לך על כסף, מכס, לא מכס. מע"מ, לא מע"מ. אגרה כאן, אגרה שם, אגרות לא חוקיות, אגרות בתהליכי חקיקה, הסדרים וקומבינות בין הדואר, המכס, ואלוהים יודע מה. מהניסיון המועט שיש לי, וממה שקראתי, שאלתי ותחקרתי, זה פשוט עיניין של מזל/גורל/ווטאבר. אני רוצה לפתוח שרשור מסודר, שבו כל אחד יספר בקצרה, מה עבר על המוצר שהוא הזמין דרך האינטרנט. למשל: דרך מי הזמנת? UPS USPS Priority Usps Express FedEx מה הצהירו על החבילה? סכום, סכום כולל משלוח, מתנה/ל…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המשטרה במקרה הצורך יכולה לבדוק למי שייכת כתובת הIP, או מי משתמש במחשב או מאיזה בית הוא הגיע אבל איך אפשר להוכיח בבית שיש בו משפחה, שדווקא אותו בן אדם הוא זה שישב מול המחושב וביצע את הפשע? איך אפשר להוכיח שהמחשב לא נפרץ וזה בכלל לא אותו אדם שכתובת הIP והמייל בבעלותו. מה קורה אם אותו בן אדם מונע השגת ראיות (הכונן קשיח שלו) לדוגמא על ידי הפעלת המחשב שלו דרך DOK, מה שמקטין משמעותית את סיכויי המשטרה להשיג ראיות חומריות נגדו (גם אם צו חיפוש, לוקח גג חצי דקה להשמיד דיסק און קי ואת כל המידע שבתוכו)
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
למישהו יש את המיקוד בהיסטוריה 2007 קיץ חלק ב' שמעתי שהודלפו המיקודים ....? וגם אם יש לכם בספרות ועוד כמה מקצועות אז שתפו...
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לפני כמה שבועות סיימתי לקרוא את הספר החמישי. אני רוצה להגיד שמאוד נהנתי מהספרים, בהחלט חוויה ובשלב מסוים בעונה השניה של הסידרה נטשתי אותה מכיוון שהשינויים בה כבר היו גדולים מדי, ולא הצליחו להעביר אותה בצורה טובה כמו העונה הראשונה. אני רוצה לדבר על סוף הספר החמישי, הסוף די שבר אותי מרטין הסופר היה אכזרי מאוד לאורך כול סידרת הספרים, אבל זה כבר עבר כול גבול. אני מדבר על דמות מאוד ספציפית שכול מי שקרא את הסידרה אהב ומתה ממש בסוף הספר. אני עדיין לא מציין שמות, שבטעות מישהו שלא קרא את הספרים ונכנס לכאן לא התבאס. מי שקרא את הספרים מבין למי אני מתכוון, תגידו לי הוא נפל על הראש המרטין הזה? די נשבר לי באמת זה כבר עבר כול גבול לא האמנתי שהוא עשה את זה ועוד בדיוק כשקרה מה שרציתי שיקר…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה גילוחים אני יכול להתגלח בסכין גילוח.? עד שהפס הכחול נשחק ?איך זה עובד...
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני מוצא מישהו שיכול לבוא אלי או שאני אליו ולהתקין win xp על הנטבוק שלי? הבעיה עם win 7 היא שהיא מקרטעת
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, תגידו חבר'ה כדאי להרשם לפורומים האקסלוסיבים של rotter.net (הפורומים שבתשלום) איך ההורדות שהם מביאים שם? ("ההורדות החוקיות כמובן") והאם זה שווה את הכסף? אני מעוניין בעיקר לשמוע אנשים שחברים\היו חברים בפורומים שלהם...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי חבר שיצר תוכנה בVB שקוראת כל כמה דק' שינויי מערכת מהאתר של ביה"ס שלנו. יש לציין כי שינויי המערכת נמצאים במערכת Schooly וכל אחד באינטרנט יכול לראות אותם, בלי הגבלה ובלי צורך להתחבר אפילו. השאלה היא ככה: אם הוא מפעיל את התוכנה על המחשב שלו, והיא נכנסת לאתר כל 5 דק', כדי לקרוא אם השתנה שם משהו, האם החברה (Schooly), יכולה לתבוע/להגיש נגדו תלונה באופן חוקי במשטרה? האם זה לא נחשב איסוף מידע על משתמשים באינטרנט? בנוסף, אם הוא יעשה שהיא תבדוק כל רבע שעה או אפילו חצי שעה, האם גם אז יוכלו להגיש נגדו תביעה/תלונה? לפי מה שהוא הסביר לי, התוכנה נכנסת לאתר בדיוק כמו שאני נכנס אליו ידני ובודק. (זאת אומרת לא רואים שהוא משתמש בתוכנה, זה כאילו הוא גלש לבד) האם החברה יכולה לתבוע …
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן קיבלתי היום מייל שהכיל את המלל הבא: Please note that this is an automatic generated email, please don't reply. Lufthansa Call Center Phone: (+1) 800 645 3880 Please find attached your Lufthansa Travel Information as PDF document. You need the Acrobat Reader to display the attached PDF-document. Please use the URL below to download and install the Acrobat Reader free of charge: http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html Corporate Headquarters: Deutsche Lufthansa Aktiengesellschaft, Köln Registration: Amtsgericht Köln HR B 2168 Chairman of the Supervisory Board: Dipl.-Ing. Dr.-Ing. E.h. Jürgen Weber Executive Board: Wolfgang Mayrhuber (Vor…
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המציאות עולה על כל דמיון: http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=357070
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי דעתי אומים שאיבורי חא למה? אין לי מושג אנשים פנדה לפי דעתי טובים קאספי לא מכיר ישמח לראות מה אתם חושבים בהצלחה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה רישמו כאן.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-