עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by casio222,

אני רוצה לעשות מנוי השנה לאחד מהם... הייתי מנוי ל-PC PLUS במשך שנתיים ואני די מתלבט אם להמשיך... בשנה האחרונה הם די אכזבו- יותר מידי כתבות שפנו לבעלי עסקים, ופחות לאנשים "רגילים". בנוסף חלק ניכר מהעיתון הוא סקירות, אבל לפעמים זה די משעמם לקרוא אותם אם אתה לא באותו חודש מעוניין לקנות מצלמה באלפי שקלים... PC MAGAZINE נראה לי יותר מעניין, אך הוא עולה כ-60 ש"ח יותר לשנה... אשמח לדעות בנושא, יש לי עד סוף השבוע להחליט... תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. אז ככה.. אני לא מבין הרבה במחשבים.. חשבתי שאני מבין.. לפני 5 שנים קניתי מחשב.. שנישאר לי עד היום והגיע הזמן להחליפו. ב-3 שנים האחרונות הייתי בצבא ולא הייתי מעודכן בכלום בכל מה שקשור למחשבים.. וכשחזרתי מהצבא לעם.. גיליתי שכל עולם המחשבים שונה רצח.. אם כשקניתי כרטיס מסך של ג'יפורס 4 ..440MX היה פעם נחשב תותח.. היום הוא כלום חחח.. הזיכרון שהיה לי 256MB DDR2.. ישן מת עם מהירות פחות מ-400MHZ.. מעבד פנטיום 4.. 2.4GHZ.. בקיצור הבנתי שהמחשב שלי זקן מת.. ואפילו המארז שלי צריך החלפה כי אין בו מספיק איוורור לחלקים של היום.. מפה לשם התחלתי לשוטט בפורומים שונים ולהתייעץ עם אנשים.. לגבי מפרט.. ובסוף עליתי על כיוון.. ובחרתי לעצמי אחלה מפרט... אז הנה הוא לפניכם.. (המארז.. בהתחלה …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by mikko,

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. כל מי שחושב שערוץ הקניות לא מבין במחשבים תראו את זה אתמול(ראשון) פתחתי את העיתון ישראל היום וראיתי מודעה עכשיו תראו מה כתוב שם אני לא אציין את שם החנות *** יבוא ושיווק המחיר הכי זול בארץ וותק של 20 שנים מחשב ראשון. פנטיום INTELPENTIUM core 2due 3200mhz -לוח אם אינטל -זיכרון מהיר DDR2 2GB -דיסק קשיח מהיר STA2 160GB -צורב DVD המהיר בעולם -מסך LCD דק במיוחד -מארז מפואר אם יציאות USB מקדימה ומאחורה -כרטיס מסך 256MB גיפורסט -מקלדת מותאמת לWIN XP (מחיר 2.950 ) מחשב שני מערכת מחשב אנטל פנטיום CORE 2DUO -לוח אם מקורי -זיכרון פנימי DDR2 2GB -דיסק קשיח STA2 250 GB -כרטיס מסך מקצועי 512 MB גיפורסט -מסך 22 דק במיוחד -מארז MIDI ATX +מאווררים -כרטיס טלויזיה +שלט 6-…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Screw_Master,

תיזהרו, זה נתקע במוח...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום אני רוצה לעשות עבודת גמר במחשבים (עוד 4 יח' חוץ מ-5 שאני לומד עכשיו ) עשיו אני חושב כבר כמה זמן, על רעיונות, אולי תוכלו לעזור לי... אני צריך משהו שאפשר לעשות עליו עבודת גמר, בתכנות או באינטרנט (עדיפות לאינטרנט ) עכשיו אני ריק מרעיונות ... אני צריך את עזרתכם במציאת רעיון תודה רבה. ד"א חיפשתי קצת באינטרנט ולא מצאתי כלום!

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. Started by nimrods,

שלום לכולם..!! (אני לא יודע אם זה קשור לפה..?!?) טוב אני צריך עזרה קטנה, אני מחפש איזה מין 5 או 4 כדורי ברזל שקשורים אם חוט (משחק) שמרימים כדור אחד ועוזבים אותו אז הכדור האחרון קופץ ואז ניכנס בכדור שלידו ואז עוד פעם האחרון קופץ וממשיך ככה או שמרימים 2 כדורים אני צריך לדעת איך קוראים לזה..? (שי את זה לפעמים במשרדים) תודה לעוזרים..!

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by --Adidas,

אני עוד מעט טס לאוקראינה והולך להיות משעמם שמה ואני לא יודע מה אני יכול לקנות שיעביר לי את הזמן ? יש הצעות ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. בתיכון למדתי ערבית ומזה"ת ובצבא עסקתי במחשבים (חומרה), אבל לא הרבה. התעסקתי בעיקר בערבית. קראתי ספרי טכנאים לפני הצבא ובזמן השירות שלי, ןעכשיו אני אחרי צבא ואני לומד קורס טכנאים בג'ון ברייס. אני רוצה לעבור על כל הת'רדים בפורומים פה, למרות שזה ייקח המון זמן כי כל פורום זה 1000 ומשהו עמודים. אני יודע שזה ייקח המון זמן ושזה נשמע מטורף, אבל זה שווה את זה כי כל פיפס שנאמר פה בפורומים הוא חשוב. כולם פה בוגרי פיזיקה-מחשבים בתיכון? האם יש פה כאלה שיש להם חוש טכני ומצליחים עם חומרה גם בלי מדמ"ח? אני גם גיימר ותיק, ככה שאני יכול להמליץ על משחקי מחשב לאנשים. אני רוצה לראות פה בפורומים גם חבר'ה אחרי צבא ולא רק לפני.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Armageddon1,

אני לא רוצה אופניים יקרות מדי , מוכן לשים בין 500 -1000 שקל . אפשר למצוא משהו נורמלי או שבמחירים האלה הכל אותו הדבר ורק המדבקה שונה?

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  11. Started by MeTaLhAmMeR,

אני לא יודע איך לקרוא לזה או אם בכלל השם שרשמתי למה שאני מחפש הוא נכון, אבל יש לי אוזניות עם כבל באורך של 3 מטר שכל הזמן מתברדק לי, ואני מחפש לכבל שלהם מן מכשיר כזה קטן שיידע לגלגל את הכבל אל עצמו. המכשיר עליו אני מדבר נמצא בעכברים קטנים של מחשבים ניידים אם זה עוזר. יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא משהו כזה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מה אומרים ? (פשוט אחלה מחירים לחג במשביר לצרכן ...רוצה להתפרע) ;D

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. בנוסף יש לי גם שאלה:אצלי אפשר לעשות 3 יח',5 יח' או 10 יח'. אני מתלבט כמה יח' לעשות, את ה3 אני כנראה לא אעשה כי כבר עכשיו אני יכול לפתור שאלות מהשאלונים שהיו בשנים קודמות(ועד שאני אגיע לבגרות אני אשתפר), אבל מה היחס בין 3,5 ו-10 יח'? מה ההבדלים בקושי, כמה מאמץ צריך, וכמה זה משפיע על העתיד?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. האם אפשר לקנות מחשב ללא דילר ישירות מהמשווק? אם כן, איך? באיזה אתר?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by x-boy_24,

שלום . אני הייתי עובד בהלחמות ובזמן האחרון התחלתי להלחים הרבה וגם בבית ומרוב כל העשן של הבדיל אחרי כל יום שאני מלחים יש לי כאב ראש נוראי .. עכשיו אני יודע שיש פה בפורום כמה שמלחימים אז חשבתי אולי למישהו יש פיתרון , אני צריך משהו "שיעלים" את העשן מהפנים שלי חשבתי על מאוורר אבל זה מציק לי בידיים , יש אולי איזה שואב עשן קטן או משהו? כל פתרון יתקבל בברכה תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי מחר תחקיר לאחד הפרויקטים בגאמא, עכשיו היו כמה שאלות שתהיתי מה כדאי לענות 1) האם אתה נוהג לשתות אלכוהול. ציין מקרים, כמויות, עם מי ומתי השתכרתה האמת: עם חברים ב"על האש" או קצת במסיבות, אף פעם לא השתכרתי טוטאלית, וכמובן עם ההורים ובאירועים כלשהם זה נחשב? אני לא מאלו שיסתבכו בדברים של עצמם אז אני יכול לסמן "לא" ולהגיד שרק באירועים עם המשפחה\חגים. מה היתם עושים 2) עברות מחשב- האם ביצעתי עברות מחשב בצעירותי התנסתי בסריקת מספרי ICQ, סריקת פורטים פתוחים והשתלתי כמה טרויאנים לחברים שלי, לא דברים רציניים מידי. (אבל גיליתי שחבר שלי אוהב סאדו בכמויות) מה לדעתכם אני אמור לענות =\ ואני חותם שאני מסכים להיבדק בפוליגרף, כמובן שהם לא יעשו את זה. כמו כן אם יש לכם עצות נוספות\מישהו מ…

• 10 תגובות
    • 12.6k צפיות
  17. Started by sagi_10,

שלום לכולם היום הייתי בצו ראשון והדבר היחידי שאמרו לי הוא הפרופיל , האם יש דרך לדעת את הקב"א ? שמעתי שפקידים בצא יכולים לבדוק את זה בשבילי... זה נכון או בולשיט ? תעזרו חברה , אני רוצה לדעת מה הסיכויים שלי להגיע לאן שאני רוצה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. כמו הכותרת טיפה יותר.. כמה שנים מתקיים כבר רוק עצמאות (לפני השנה הזו)? תודה לכל העונים..!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by חלפון,

אחד הדברים החזקים ברשת http://www.youtube.com/watch?v=eBGIQ7ZuuiU

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by stone cold,

שאלה בכותרת למי שרוצה לדעת למה אני שואל אז משחקים מ"ערוץ הקניות" של נינטנדו מתומחרים לפי נקודות WII £10.50 זה 1500 נקודות בחנות האירופית וזה המחיר הכי יקר כרגע למשחק אז רציתי לדעת כמה יוצא לי למשחק כרגע קניתי משחק ב1000 נקודות WII

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני רוצה CANON דיגיטלית חדשה אבל אני לא יודע אם המחיר שם זול יותר משמעותית. אני פתוח להצעות, תודה =)

• 10 תגובות
    • 994 צפיות
  22. Started by tamr,

שלום לכולם, אחרי הרבה זמן סוף סוף יש לי מחשב חדש דנדש המחשב מיועד לסרטים ומוסיקה, ומחשקי רשת כמו cs 1.6 וcall of duty מעבד : َQuad Core q6600 2.4GHZ 8MB Cache לוח אם: Gigabyte g33 - ds3r זיכרון : 2GB Corsair 800MHZ KIT כרטיס מסך : Zotac 8400 GS 256 MB DDR2 מארז רגיל עם ספק כוח 500WATT (150 ש"ח) כונן קשיח : Samsung 250GB 16MB Buffer Sata2 צורב : Sony Nec X20 Sata בסך הכל עלה לי 2284 ש"ח הלוח של גיגה בייט מיוצר בטיואן ולא בסין עוד חודשיים אני משדרג את הכרטיס מסך למשהו יותר חזק הכרטיס שיש כעת זמני דעתכם?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אני טס לעבוד בארה"ב בקניונים בתקווה להשאר שם for good.כדאי לעשות ביטוח בארץ? כאילו לא חבל על 2 דולר ליום,נגיד אם יקרה לי משהו פעם ב3 חודשיים כול הכסף שהשקעתי על הביטוח הזה אני יכול לכסות באותו הרגע(אם יקרה משהו בכלל) בלי עין הרע !!

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  24. Started by GOVNER_T.S.Y,

תקראו את הבנאר בראשית העמוד http://www.tomshardware.com/

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by bezangeloo,

צריך המלצה לאופניים עד 3000₪ לנסיעה בעיקר בכביש ובשטח. או, המלצה איפה לשאול את זה...

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.