כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
יפה... http://downforeveryoneorjustme.com/www.facebook.com *חזר אחרי 5 דקות.
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי,אני מחפש רופא שיניים מקצועי במיוחד ולא חסר בשוק, אבל שמעתי על הרבה מאוד שהם רק גורמים לנזק מאשר להועיל.. מישהו פה מכיר רופא שיניים איכותי או אתר שיש בו חוות דעת על רופאי שיניים? תודה
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
לכל אוהבי המוזיקה המחתרתית , מאסיב אקט האגדיים הוציאו פס קול לסרט שלא פחות טוב ממנו שנקרא UNLEASHED בכיכובם של ג'ט לי ומורגן פרימן הסרט כשלעצמו מדהים , אך הפס קול מביא לנו טעימה מרעננת מההרכב הכי חזק עלי אדמות
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
באיזה אתר אני יכול להעלות מסמך HTML בחינם??? (חוץ מנענע) תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
האם זה בסדר לדעתכם שמישהי תצא עם מישהו קטן ממנה? ואני מדבר על טווחי גילאים של 17-23 בערך. נגיד מישהי בת 20 עם מישהו בן 17 (וזה בהנחה שהיא הסכימה לצאת איתו...). יצא לכם להיתקל במקרים כאלה? (ולא , אני לא מדבר על הורים שהאמא בת 41 והאבא בן 40...) האם לדעתכם בכלל יש למישהו בגילאים של נגיד 18 סיכוי ללהצליח להתחיל עם מישהי שלוש שנים נגיד מעליו? אני מכיר מישהי בת 19 שיש לה חבר בן 27 לדוגמא. אני לא רואה שום סיכוי למצב הפוך...
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1.תאר 4 תהליכי שינוי במער. 2.תאר 2 הבדלים בין המער הראשי למער המשני
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אז ככה אתמול הלכתי למכללה הטכנולוגית באילת כדי להצטרף ללימודים (טכנאי PC ורשתות). הלימודים יערכו כ שנה.(טכנאי רשתות A+מאק) רציתי לשאול עם עשיתי נכון לדעתכם ללמוד את זה אני בעיקרון מאוד אוהב מחשבים ומצפה כבר להתחיל ללמוד היו לי שלושה אפשריות בחירה הראשון שבהם טכנאי LAN השני טכנאי A והשלישי טכנאי A+ מערכת הפעלה מאק הלימודים כמובן ממומנים על ידי המענק הצבאי הלימודים עולים 13,600. המחיר הוגן? שווה? תודה לעוזרים וסליחה על החפירה
-
- 25 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה, התחלתי ממש לא מזמן להשתקע בעולם האופניים. קניתי GT Avalanche 4.0. אשמח לקבל ממכם עצות לרכיבה נכונה, טיפים וכו'. ויש לי על הדרך שאלה, באיזה תדירות זה 'בריא' לרכב? כל יום? כל יומיים? כמה ק"מ? איך לשלב תזונה אחרי/לפני רכיבה? תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
דברו איתי. אני צריך דבר קטן, וחבל לי לשלם רק עליו משלוח.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני מסתכל היום על כפכפי הקרוקס הקרועים שלי שעדיין מרגישים לי נוחים ;D אבל אני בסוף מחליט להחליף.. קרוקס כפכף (לא אצבע) נדיר... מצאתי איפה לקנות, רק מה, במידה שלי כתוב 9/11 (בלי קשר לאסון התאומים) כל מספר בתוך עיגול מה המידה בכלל של התנין שמחייך אלי בפה מלא שיניים!
-
- 2 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
אז ככה,אני חושב או שזה אתר,או שזה משהו כמו דפי זהב...רק שמרכז בתוכו את בעלי המקצוע הכי מוצלחים...אני מחפש מורה נהיגה טוב שמלמד על אוטומט יש אתר כזה או ספר שאני אוכל למצוא בו רשימה של המורים הכי טובים?
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
למי שיכול לזהות ולתת את השם של השיר תודה על סידור הלינק אבל מצאתי יותר טוב בלי כל הריענונים האילו http://www.seret.co.il/movies/index.asp?catCase=18&MID=2553&ARCHIVE=0 בדקה ו 35 שניות השיר מתחיל
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
שלום. בעוד שבוע לחבר טוב שלי יש יום-הולדת, החלטנו כמה חבר'ה לארגן לו יום-הולדת בים. בתיכנון צריכים להגיע 40 איש ומעלה. חשבנו על שני מנגלים דלוקיםמוזיקה, "נונ-סטופ", שתיה קלה, ושתיה לא קלה בכלל. אז קודם כל הייתי שמח לקבל המלצות לאירגון טוב של מסיבה שכזת, טיפים ל"אטרקציות" בים, הסבר\עזרה להשמעת מוזיקה בים. ולשמוע מה הייתם עושים עם 30 בקבוקי משקה בסיגנון בריזר, שפג תוקפם ב - 2004
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נמאס לי לעבור על חוקי הפורום ולסטות מהנושא של הדיון של הבחור הנחמד ULTRAWAVEMUSA ששואל אם להתנדב או לא, לכן פתחתי דיון ישיר שעוסק בשאלה שהסעירה אותי לאחר ששמעתי את תשובתו של KILL_B7, לכן אביא כמה ציטוטים על מנת לפתוח את הדיון אך לפני זה אבהיר מספר דברים - KILL_B7 חושב שמי שרוצה להתגייס לקרבי הוא לאומני לגמרי וקיצוני, הוא מאמין שהמדינה לא דואגת לאזרחיה כלל ולכן לא צריך לרצות להקריב למענה. אני מנגד בא ואומר שחייבים להקריב למענה אחרת היא לא תתקיים. הנה ציטוטים : BALASH- (אני) : KILL_B7 אלו ועוד הרבה נכתבו בדיון ששואל האם להתנדב או לא לכן פתחתי דיון על זה. נמשיך מההודעה האחרונה של KILL_B7 לא אכפת לי שבנאדם כמוך לא מתגייס לקרבי ולא רוצה להתגייס לקרבי אני רק רוצה להבי…
-
- 267 תגובות
- 26.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי אינטרנט 1.5 והוא זז כמו צב, גם כן בזק שווה לתחת, אז עם אפשר בבקשה קישור זה הייה טוב תודה. חיפוש=גוגל=מצאתי אין צורך
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
http://www.break.com/index/wrestlers-need-a-chair-and-fans-deliverb.html
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום! קיבלתי היום זימון (דרך "עולים על מדים") לועדה רפואית חוזרת, לא ביקשתי לערער או הסתרתי מידע, מישהו יכול להגיד לי מה הסיבה לכך שקיבלתי את הזימון? תודה רבה מראש לעונים
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
אתר HWzone, אתר המחשבים הישראלי, יחגוג בחודש הבא 16 שנים לקיימו, מאז נפתח אי שם בשנת 2001 כאתר חומרה ישראלי פורץ דרך, עד שהפך במרוצת השנים למותג ושם דבר בקהילת אנשי המחשבים בישראל, ולמעשה – בעולם כולו. אז מה הולך להיות פה החל מהיום? לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חובה שהעיצוב שלו יהיה נחמד, והכי חשוב, שיהיה אמין. הכפתורים של הpanasonic שיש לי פשוט גרועים ובלתי אפשרי ללחוץ עליהם... :\ לא ממש חשוב לי איזה פיצ'רים מיוחדים(למרות שיהיה נחמד)... אני רק צריך טלפון שיעשה את העבודה, ולהרבה זמן. אם יש הצעות במחיר יותר נמוך, יתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מוצר מסויים מחו"ל, כשהבעיה היא שהחנות לא מוכנה לשלוח את המוצר לארץ בגלל הגודל שלו (הם משתמשים רק בשיטת משלוח אחת, והיא מוגבלת במידות). חשבתי לבקש ממישהו בחו"ל שיקבל את המוצר וישלח לי אותו בעצמו, אבל לא מכיר אנשים באזור. רעיון אחר שעלה, יש חברות מסויימות שמוכנות לקבל למחסנים שלהם את המוצרים, ולשלוח אותם אליי בעצמם? מין תיווך כזה ביני לבין החנות. החנות ממוקמת בארה"ב, פנסילבניה.
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
היי אני צריך קצת עזרה ב-TEMPERALS EXPRESSIONS אם נגיד יש לי משפט כזה: THE WEATHER WILL BECOME COOLER AFTER IT? האם זה יהיה RAINED ואם יש לי משפט כזה:AFTER I FINISHED THE COURSE I WILL FLY TO THAILAND זה יכול להיות הגיוני?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
איש אחד נכנס לבר, ושואל את הברמן : " זה לא בוש וקונדוליזה שיושבים שם ?" הברמן אומר : " כן, בכבודם ובעצמם ..." האיש ניגש אל שניהם ואומר : " זה כבוד גדול לפגוש אתכם. תגידו, על מה אתם מדברים, אם אפשר לשאול ?" בוש אומר : " אנחנו מתכננים את מלחמת העולם השלישית ." האיש בתמיהה : " באמת? ומה עומד לקרות בה ?" בוש אומר : " ובכן, אנחנו הולכים להרוג 140 מיליון ערבים, ובלונדינית עם שדיים גדולים ". האיש שואל בתמיהה גוברת והולכת : " בלונדינית עם שדיים גדולים? למה להרוג אותה ?" ואז בוש פונה לקונדוליזה, טופח לה על הכתף, ואומר : " את רואה, אמרתי לך שלאף אחד לא יהיה איכפת מה-140 מיליון ערבים ! חחחחחחח :lol: :lol:
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
בזמן האחרון נשבר לי הזין מלשבת כל יום בשכונה, או סתם לשרוף שישי על יציאה שטותית לסנוקר, סרט וכו'. אני בן 22 ואני רוצה להתחיל לצאת למקומות, להכיר בחורות בעיקר, וגם סתם לשנות קצת אווירה (ממליץ לכולם ד"א). מישהו מכיר מקומות מומלצים באיזור חיפה שבו יש קהל ו/או אווירה טובה לשבת וגם להכיר בחורות ? אני אוהב בעיקר פאבים אבל אם יש מסיבות איכותיות אם קהל איכותי (למרות שלדעתי באיזור חיפה במסיבות זה רק ערסים, פרחות ומכות) אני אשמח לקבל עצות. תודה רבה רבה מראש.
-
- 16 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
אל תגידו לי ערוץ 24....
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-