כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
מחפש מקום לקנות תחפושת גוף מלא לאדם בוגר של טלאטביז\בארני קיצר משהו הזוי למסיבה באזור המרכז (רצוי הרצליה), אבל גם רעננה,נתניה,הוד השרון, תל אביב זה בסדר,
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה שבועות עבר עלי יום שישי משעמם!, ולאחר ''סיור'' באתר ראיתי מישהוא שהרכיב לבובה שלו עניים מלדים, ואז חשבתי לעצמי- יש לי בובה שאני במילא אזרוק בעוד כמה ימים, אז החלטתי לשים בה את מצלמת האינטרנט שלי. אשמח לתגובות! לינק: http://img146.imageshack.us/my.php?image=img4801cg5.jpg
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש ספר טוב בסגנון מודרני, לא משהו מדע בדיוני וכל מיני דברים מוזרים מעניין אותי ספרים בנושאי אקטואליה כאלה כמו התפתחות סין למעצמה , המלחמה הקרה. נושאים מדיניים,מלחמות וכדומה.. וחוץ מזה אפשר גם ספרים טובים על סיפורי בילוש,כמו סיפורים על המוסד על סוכנים מרגלים וכו'... קצת קשה לי להסביר למה אני מתכוון אז אני מקווה שתבינו... תודה!!
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים האחרונים אני במגעים עם בחור מחו"ל שפרסם באיביי טפלון סלולרי של NOKIA מדגם N93 (אחד הדגמים החדשים ביותר כיום) במחיר מצחיק של 200 אירו (כולל הוצאות משלוח ומשלוח מהיר עד 48 שעות!!) המחיר היה ועדיין נראה לי חשוד למדי מפני שהמכשיר עולה בארץ באזור ה 4000K שקל.. אחרי שליחת מיילים לבחור לבירור העניין הבחור ענה לי שהוא קונה בסיטונאות ישירות מהיצרן ומוכר לכל דורש כאשר הוא הציע לתת גם הנחה על רכישה כמותית.. ביררתי איתו איך אני יכול להבטיח לי שעניין הוא לא תרמית והוא השיב לי היום שהוא מקבל תשלום רק באמצעות העברת כסף דרך WESTERN UNION כשלאחר מכן אני אשלח לו את הקבלה שאכן העברתי את הכסף אך לא אתן לו את הססמא למשוך אותו ורק אז הוא יישלח לי את המכשיר וכאשר אקבל אותו והי…
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני בדר"כ כלל לא פותח פוסטים כאלו..אבל שילשום יצא לי להיתקל בערוץ אנטי יישראלי ביו טיוב. הערוץ שייך לאמריקאי שונא יהודים אנטישמי שבין היתר מצטלם עם אחמדינג'אד..אחרי וויכוחים שאני מנהל איתו ביו טיוב, קלטתי פתאום שיש לו גם אתר מושקע שכולו מלא שנאה נגד ישראל ו-99 אחוז מימנו שקרים ללא שביב אמת אפילו. אתר כזה יוצר נזק תדמיתי גדול לישראל! הקהל הוא אמריקאים תמימים שמוזנים בשקרים. בקיצור יעשה חיל ושירות ציוני למדינה מי שירים את הכפפה ויפיל את האתר הזה: http://www.davidduke.com/
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש אפשרות כזו? או איזה אפשרות היא הכי זולה לקבל מזומן בחול דרך חשבון בנק ישראלי? אני רוצה לטייל באירופה(טרקים קמפינג) לתקופה ארוכה מבלי להתעסק כל כך עם כסף. אשמח להסבר תודה. עריכה: והאם אני יכול לעבור ממדינה למדינה באירופה בשביל להגדיל את זמן השהיה שלי בארץ מסויימת(מעבר ל90 יום).
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אחד מהכדורסלנים הפופולריים ביותר במילניום החדש פרש ממשחק פעיל, וב-L.A Times החליטו ללוות אותו עם תצוגה נהדרת של כל הזריקות אותן עשה במהלך הקריירה שלו בין אם אתם אוהדי כדורסל אדוקים ובין אם לא – השם קובי בראיינט ככל הנראה מוכל לכם היטב. הבלאק ממבה, שהעביר את כל שנות הקריירה המקצוענית שלו באותה הקבוצה (הלוס אנג'לס לייקרס), הפך לקלע המוביל שלה בכל הזמנים וזכה בחמש טבעות אליפות ובעוד מגוון תארים אישיים וקבוצתיים, פרק ממשחק פעיל לאחר עשרים שנות משחק – וזכה כמובן למגוון מחוות מרגשות על תרומתו הגדולה לענף, ועל נאמנותו הבלתי מתפשרת. מבין כל אלו, הכי הרשים אותנו המהלך שעשו עבור השחקן באתר האינטרנט של העיתון L.A Times, כשהתבססו על הסטטיסטיקה המפורטת שאוספים בליגת ה…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ובוקר (או לילה לחלקנו) טוב ! עשיתי בעברי הרחוק יישור שיניים ולאחרונה השיניים זזות ואני לא מרוצה מהתוצאה כ"כ (למרות שבכללי יש שיפור) ואני פונה לאלו שעשו כבר יישור ( באיזושהי שיטה ) לקבל המלצה למישהו מנוסה וטוב . זה שזה הוצאה יקרה , זה ידוע איזור המרכז : ראשון ,חולון ,בת ים , פתח תקווה you name it ! תודה וחג שמח !!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברת Lian-Li הופכת לראשונה שמציעה כבל 24 פינים ראשי ללוח האם עם הארת לד צבעונית - ותג מחיר בשמיים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
עד עכשיו לא הצלחתי לקבל תשובה חד-משמעית. בית החולים אסף הרופא, הכולל גם את אחד מהשערים הראשיים למחנה צריפין. מה הוא שם השער - יפו או ירושלים? זה חשוב, תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=38_41&products_id=275 אני חושב שהשתחרר להם בורג
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כמתכנת אתרים מזדמן, התבקשתי להוסיף פרסומת קופצת לאתר מסויים (לא חלון קופץ, אלא פרסומת שמופיעה בתוך הדף ומכסה את התוכן עד שלוחצים X). עוד לא נתתי תשובה, אך בכוונתי לסרב, מטעמים 'אידאולוגיים' - אני חושב שפרסומות קופצות, זזות ומהבהבות מכל סוג שהוא צריכות לעבור מן העולם, והסוג שצויין הוא אחד הגרועים לטעמי. אשתי חולקת עלי וטוענת שזה בכלל לא מפריע לאנשים וזה רק אני. היא גם הוסיפה "תשאל בפורום הזה שלך, תראה מה הם חושבים". אז הנה אני שואל: מה דעתכם על פרסומות קופצות, זזות ומהבהבות? מה דעתכם על פרסומות בכלל? האם זה לא מפריע, או שמתרגלים, או שזה דבר שצריך להעבור מן העולם? וגם: האם יש מקום למפתח אתרים לנסות להימנע מהשתתפות ביצירת פרסומות כאלה, או לפחות להביע את דעתו לממונים עליו (ב…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני גר עם אחותו של אבא שלי ועם אמא שלה שהיא סבתא שלי . אבא שלי גר בעיר אחרת ויש לו ילד שלא מהאמא שלי שנמצא בחו"ל . לאחותו של אבא שלי יש 2 ילדים בגילאי 2-10 שגרים יחד איתנו. אמא שלי נמצאת בחו"ל ואני לא בקשר איתה. לפי החוק סבתא שלי חתומה כהאפוטרופס שלי . האם אני נחשב כבן יחיד ע"י הצבא?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי ת'ראד כזה באיזה אתר אז חשבתי לפתוח פה... כמו שאתם רואים לפי הזמן שפתחתי את הת'ראד הזה אני לא מצליח להירדם בחופש... אז חשבתי אולי אנשים פה יזרקו כמה עצות מה לעשות כדי להירדם.... (ואני לא מדבר על גלולות שינה... ;D) עצה שאני קיבלתי - "spank the monkey"....
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן אמרו לי שהפונקציה הזאת באמת נכונה אבל זה בלתי אפשרי כי יש לאותו X כמה Yים מי שיודע איך לסרטט את הפונקציה הנ"ל יכול לבדוק?
-
- 35 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההצתה החימום חיל הרגלים חיל האויר כך הגיע לקיצו עוד סוף שבוע.
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו ראה את זה? אני מתמיד מאמין. אני מעוניין שמי שהקליט ייצור קשר - תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משתמשי פורום קבועים(מקווה שלא תהיו קבורים) יקרים, שימו לב כמה הפורומים שלנו מעניין את מר Tazok, שלטענותו הוא אינו סוחר בכלל, ברגע שלא נפתח פורום "קבירה ועשיקה - יד מאה", מהרגע שלא נפתח הפורום הוא פשוט התפוגג מפה. אני בטוח שבעקבות הדברים האלה הוא יכתוב פה כמה זמן, כדי באמת לא להראות חשוד, אבל זה רק מראה לכם כמה באמת היה איכפת לרודף הבצע הזה מהפורומים שלנו.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי שזה יהיה נחמד אם כל אחד ישתף את המקומות שהוא נוהג לצאת אלהם כך שאולי נוכל להכיר איזה מקום חדש ונחמד שאפשר להנות בו... קצת עלי... אני בן 22 מרחובות , טריטוריית הבילוי שלי מתפרסת מאשדוד עד הרצליה כך שזה דיי מכסה את רוב המקומות בארץ אני מעדיף בדרך כלל מקומות שקטים יחסית ופתוחים כך שלא יהיה חנוק מידי ולא יהיה רועש מידי (לא סובל לדבר עם בחורה בצעקות) פחות מועדונים ויותר פאבים \ דאנס בארים ... תלוי בסוג הבילוי והמטרה , עם איזה חברים או בנות יוצאים המקום המועדף עלי הוא Mikes Place שממוקם בטיילת בת"א , למה ? קודם כל באר איכותי עם מגוון בירות איכותיות מהחבית , אווירה טובה עם הרגשה קלה של חו"ל בגלל התיירים הרבים ועובדי השגרירויות ששורצים שם מה גם שזה מבטל את הנוכחות של …
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כבר הרבה זמן שאני חושב על זה, אבל רק עכשיו החלטתי לפנות למקום שבאמת יש סיכוי שיעזרו לי בו... : אני מעוניין להשיג (או לרכוש) פוסטר של חברה כלשהי, לא משנה איזה. כמובן שהמרהיבים יותר שראיתי היו שייכים לכרטיסי המסך השונים. האם מישהו יכול לספק קצה חוט?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1)ש אתם מחרבנים ושהחרא פוגע במים יש רעש של התמוססות 2)ש החבר שלכם מחרבן אצלכם בבית ואחריי החרבון נשאר שאריות של חרא על האסלה 3)שאחריי מקלחת אתם מחרבנים ומרגישים פלוץ רטוב 4)שאתם נכנסים לשירותים בבית ופתאום יש גל סירחון ואתם צועקים אבא!! 5)ש מרוב נייר תואלט ששמתם המים לא יורדים באלסה 6)ש אתם מדברים עם כוסית ואתם מנסים לשחרר פלוץ בלי שתשים לב 7)אתם הולכים לשירותיים ציבוריים ומשתמשים בכל הנייר 8)אתם מנסים להפליץ כמה שיותר בשקט בשירותים של החבר 9)גומרים את כל הספריי של הריח בניחוח הדרים בשירותים 10)יושבים על האסלה שעה ואפילו לא מחרבנים...... ;D
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ישנם המון תכונות מדהימות אצל החיות בטבע אשר נועדו להישרדות,חיזור ושאר צרכים קיומיים, אבל זה ברמתו באמת אחד היחודיים.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-