עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הדברים הכי חשובים שאני צריך לדעת? (מי שלא יודע מי זה ארקאדיה אלו היבואינים של אייריבר בישארל ,אז עם אני יתקבל (Please lord!) אני יוכל לסדר לכם הנחות לנגני אייריבר ) אז מה לדעתם דברים חשובים שאני צריך לדעת? כאילו אני מאוד בקיע בתחום הזה שם נגני ה mp3 והכל ...ובמיוחד הנגנים של אייריבר ... יש לדעתכם איזה מושגי בסיס או יסוד שאולי אני לא מכיר וצריך לדעת עם כן תרשמו אני יראה מה אני יודע או לא יודע. ומודה לכל אחד שיעזור.

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by harbinger,

אז ככה קודם כל מה ההבדל בין חשבון PREMIER ו PERSONAL בPAYPAL , לא מה הייעוד , הכוונה בין הריביות והעמלות אם אני כרגע רק מעוניין לקנות ואולי בעתיד הקרוב גם יהיה מעוניין למכור , אני לא מעוניין לחסום תאופציה אני ראיתי שלוקחים ריביות ועמלות אשמח להסבר , בנוסף ראיתי גם שמארה"ב לא לוקחים עמלות בכלל! לגבי DEAL EXTREME , ראיתי שיש רק שלוש אופציות תשלום EXPRESS CHECKOUT PAYPAL STANDARD PAYPAL NO PAYMENT 90 DAYS אני מאמין שהאחרון לא רלוונטי אליי מה ההבדל בין ה2 האחרים? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by EyeVein,

מקווה להנות, עושה רושם של אחלה של קהילה וחבר'ה כאן ...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by QQQ,

אני רוצה להזמין חולצות מEBAY (שנשלחות מארה"ב דרך PRIORITY) ב$90 כולל משלוח. כמה ייקחו לי? 16% מה-90 או יותר מזה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. ??? עידכון: ה-GMAIL שוב עובד.

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by BuzzUKO,

היי, יש לי 8 הזמנות ל-Inbox של גוגל, כל הקודם זוכה. מוזמנים לשלוח לי הודעה פרטית עם כתובת הדוא"ל אם אתם לא רוצים לכתוב כאן. הדוא"ל חייב להיות ג'ימייל, זה לא עובד עם חשבונות אחרים וגם לא עם Google Apps. יאיר.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אפשר לחמם מים במיקרוגל בכוס פלסטיק לבנה ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Dr__MIKO,

שלום יש למישהו מושג מה קורה אם אני לוקח כרטיס ממכשיר יס שבו הכל פתוח ושם במכשיר שלא הכל פתוח? האם זה פותח לי את כל הערוצים?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by oorlevi,

אז ככה אני צריך עצות כיצד לסדר את החוטים בצורה הכי טובה. כלומר אני רוצה שזה יהיה בלי סיבוכים (לקדוח וכו') אלה אם כן אין דרך אחרת.. אני רוצה שהחוטים לא יהיו גלויים (אם כן אז כמה שפחות). ואם אפשר לינקים של המוצרים ההלו זה יהיה טוב, אתם יכולים לתת דוגמאות איך זה אצלכם.! תודה

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by askme,

הארועים בצפון .... אובכן, קרה מה שקרה בצפון. לכאורה, תנאים אופטימליים לניסוי על אמת. "רק" שני טילי קרקע - קרקע (עם ובלי מרכאות) עשו את מעופם לכיוון הארץ. מה שאמור לטפל בסוג האיום הזה היא מערכת "קלע דוד", או בשמה הקודם "שרביט הקסמים". המערכת מבצעית מזה זמן מה, כלומר עברה את כל השלבים עד להיותה כזאת. אממה, ככל הנראה, תוך כדי הירוט התברר שאין איום על הארץ. נו, מילא. אז הופעלה השמדה עצמית למיירטים של המערכת. אכן, שברים של מיירט אחד נפלו בשטחי מדינת ישראל. אבל, וזה האבל הגדול, המיירט השני נעלם. או יותר נכון, לא יודעים מה היה לו. איננו. לא שברים ולא טיל ולא כלום. בעיה. בעיה גדולה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

שלום, אני לומד כרגע אקסס, בשלבים יותר מתקדמים וכשהעניינים מסתבכים ובנוסף אין לנו כל כך הרבה שיעורים בזה אז קצת קשה לי לחזור על החומר. אשמח לספר ללימוד, מהבסיס ועד להכי מתקדם.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by coben,

יש משרות נחמדות שלא דורשות נסיון או תואר ? לא משהו שאחרי שלושה חודשים רוצים לעזוב מרוב תסכול/עצבים וכדו' (כגון תמיכה טלפונית). בהתעלם מהשכר ומאפיינים אחרים. יכולה להיות משרה חלקית/זמנית וכדו'.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. ומה המחיר לתשתית? הציעו לי באנדל של 179 ש"ח למהירות 5 מגה. אחרת עליי לשלם 96.94 רק לספק עבור 4 מגה ועדיין לא ביררתי כמה משלמים לתשתית. מה נראה לכם כדאי?

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by se7en,

אתמול עמלתי רבות על חתימה חדשה שמתי אותה ורק שניים הגיבו, מה דעתכם? החתימה צוירה ביד ע"י *DarK~NaF* ועובדה על ידי ב-PHOTOSHOP.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by ביתרי בדם,

שלום לכולם, בכל מקום אשר תפרסמו את האתר הכנתי עבורכם מכתב. כשאתם מפרסמים משהו על האתר השתמשו בו. - אין לפרסם לינקים אישיים!!!! עולם הגורל הוא שמו של משחק תפקידים ישראלי חדש, המיועד לשימושם של משתתפים רבים, ובמובנים רבים הוא מעין הצגה מקוונת. תקציר העלילה היא נבואה עתיקה על קרב נורא, שיביא את יום הדין על האנושות ויכחיד אותה. כדי למנוע את הגשמת הנבואה המציאו המדענים מכונת זמן, שבה נוסעים המשתתפים במטרה לשנות את העבר וכך למנוע מהנבואה מלהתגשם. המשחק הוא עולם מדומה, שאליו יכולים הגולשים להיכנס על ידי אימוץ של דמות המייצגת את אחד האזרחים באותו עולם. כל משתתף הוא דמות אחרת, וכל מהלך של הדמות הוא פועל יוצא של שיקול דעתו של השחקן. כללי המשחק נקבעים בידי המאסטר, במקרה זה ה…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Moty_p,

אני רוצה להזמין מוצר מ EBAY אבל אין משלוח לישראל חיפשתי אפשרות גם לקנות את המוצר מאתרים ואין משלוח לישראל למשהוא יש רעיון מה לעשות? אני רוצה לקנות את זה: http://cgi.ebay.com/Desert-Eagle-Semi-Full-Auto-Co2-Airsoft-Blowback-KWC-/120702216531 אין אפשרות לדבר אם המוכר להגיד לו שיעשה איזה טובה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. טוב אני לא יודע אם זה חוקי לפרסם פה או לא אני רק צריך תיעוץ שלכם http://img416.imageshack.us/my.php?image=wtf2jj.jpg אוקי חבר שלי השתמש בתוכנה הזאת באופן....ממ...... אז הוא קיבל את זה.. הוא חושש מתביעה..מה אתם אומרים יכולים לעשות לו משהו? לי נראה שלא..צריך עוד דעות

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. http://img239.imageshack.us/img239/7050/img0569kb4.jpg תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Proww,

אהלן. אני מעוניין לרכוש קורקינט חשמלי, ממונע. רציתי לדעת על אילו פרטים צריך להסתכל ברכישה. אני מעוניין בקורקינט שיוכל לסחוב כמו שצריך, בצורה מהירה, שלא יתבזבז יותר מידי חשמל בעת הנסיעה. ראיתי את הדגם הנל http://www.fridman.co.il/49691/xtreme-scooter בכל מקרה, אשמח לעוד הצעות ופרטים מאנשים שמבינים כאן יותר ממני בקורקינטים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by jackhammer,

שלום לכולם. יש לי בסביבות ה10 ספרי לימוד של קורס MCITP שלמדתי בג'ון ברייס לא מזמן. הספרים הם של מייקרוסופט כמובן. רציתי לדעת כמה הם שווים אם בכלל? אני יודע שהספרים האלה חדשים עולים כמה מאות שקלים טובים. אשמח לחוות דעת תודה מראש

21. Started by Born2Kill,

? ועוד שאלה האם שיעורי עזר Online עוזרים? יש הבנה?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by SupeRnovA,

אל תתחילו בבקשה זה ספאם זה ספאם סתם רציתי לשתף אותכם עם אחת הנשים הכי יפות שראיתי ולראות מה דעתכם עליה? אני ראיתי את הקליפ בלופים מטורפים כמה שהיא יפה.. :P http://www.panet.co.il/ysc.php?ac=showarticle&article_id=20049

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by xtract1,

מיקרוסופט שיחררו עוד "פרסומת" שמעוררת שמועות... יש לכם ניחושים מזה בדיוק המיקרוסופט אלכסנדריה?

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. חברת Corsair משיקה קיט כפול חדיש בסדרת ה-Vengeance LPX שלה, שנראה בדיוק כמו כל השאר - אך יעלה לכם יותר מ-3,000 שקלים לכתבה

25. Started by Roces,

כל מי שעדיין לא שמע את הגירסה של אבריל לווין המטומטמת ל Chop Suey, שיוריד את זה עכשיו ודחוף (לא בעיה למצוא לזה מקור - **אהם** קאזהה)... בושה וחרפה לקהל המעריצים של סיסטם! ברגע ששמעתי את זה רציתי להכניס לה בוקס... אבל זה עדיין מצחיק תהנו

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.