עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הדברים הכי חשובים שאני צריך לדעת? (מי שלא יודע מי זה ארקאדיה אלו היבואינים של אייריבר בישארל ,אז עם אני יתקבל (Please lord!) אני יוכל לסדר לכם הנחות לנגני אייריבר ) אז מה לדעתם דברים חשובים שאני צריך לדעת? כאילו אני מאוד בקיע בתחום הזה שם נגני ה mp3 והכל ...ובמיוחד הנגנים של אייריבר ... יש לדעתכם איזה מושגי בסיס או יסוד שאולי אני לא מכיר וצריך לדעת עם כן תרשמו אני יראה מה אני יודע או לא יודע. ומודה לכל אחד שיעזור.

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Iko89,

אני חייב למצוא מספר של בן אדם שחייג אלי מתישהו ב3 חודשים האחרונים ממס' שמתחיל ב03 לא התקשרו אליי הרבה מאיזור חיוג 03 (אולי אפילו רק הוא) אז יהיה קל למצוא תמספר מתוך רשימת שיחות שהתקבלו השאלה היא איך אני מוציא רשימת שיחות כזאת אני באורנג' אם זה משנה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by yossi21,

לפני חודש נרדמתי בטעות אצל אחותי במרפסת שיש לידה עץ עם עטלפי פירות. נכנסה לי מחשבה שמא ננשכתי מעטלף בשינה מבלי שהרגשתי, אז הלכתי ועשיתי חיסון נגד כלבת. מאז ועד היום היו לי כאבי ראש, מיגרנות, כאבי גרון, כאבי גב, התקפי חרדה ובשבת האחרונה היו לי דקירות באזורים שונים בגוף. הרופא משפחה אמר לי שאין לי כלום, הייתי במיון בעקבות התקף חרדה ואמרו לי שאין לי כלום. עדיין אני אוכל סרטים ולא מצליח לצאת מזה. הפסקתי ללכת לעבודה בעקבות כך. רציתי להתייעץ איתכם, לשמוע את דעתכם: מה הסיכוי שזה קרה, שננשכתי מעטלף פירות בשינה מבלי להרגיש?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by night-fire,

שבוע הבא סוף סוף אני טס ורציתי לדעת קצת על עניין המכס אם אני יוצא עם מחשב נייד (EEE PC לצורך העניין) , יש טעם להצהיר עליו במכס? אני צריך להוכיח משהו כמו המחיר שלו ? עוד שאלה, אם אני קונה גיטרה בארה"ב ורוצה לעלות איתה על המטוס ,יקחו לי על זה תוספת דולרים (כמו תיק שאתה עולה איתו למטוס)? תודה רבה וחג שמח לכולם

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, אני מחפש באופן דחוף טכנאי מחשבים ביהוד. המחיר לא חשוב כרגע - הבעיה דחופה וחייבים לסדר אותה. אני צריך טכנאי מנוסה, אחראי, מקצוען, שיודע מה הוא עושה ואינו נרקומן. הנקודה האחרונה חשובה במיוחד, על היתר (נסיון, אחראיות, מקצועיות וכו') אני מוכן להתפשר. אם אתם מכירים כזה, אשמח לשמוע. תודה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by x-boy_24,

שלום . יש לי מחר הפנייה ואני צריך להגיע לתל השומר -שיבא מחר בבוקר . איך אני מגיע לשם הכי מהר ובלי סיבוכים מתחנה מרכזית בתל אביב? חיפשתי קצת באינטרנט והסתבכתי עם הקווים . תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי כולם בעקבות המחירים המוגזמים בארץ (במיוחד בהשוואה לאתרים רבים בחו"ל), הציעו חברים להביא לי מארה"ב ציוד היקפי. כרגע אני שמה את עיני על סט של לוג'טק שבארץ מגיע עם אחריות יפה. כמון שיתכן ואוסיף עוד משהו.. ראשית אני תוהה אם הם מגיעים משם עם אחריות, ואם כן האם היבואן בארץ הוא הכתובת לכך. שנית, בחנות שאת שמה נתנו לי (FRY'S) לא מוכרים את הדגם שאני רוצה. האם מישהו מכיר חנות זולה אחרת בעיר שבכותרת (בשליחות קצרצרה ולא גרים שם, כך שלא ניתן לתת כתובת למשלוחים, אלא רק חנות קרובה שאליה יגיעו פיזית ויקנו לי את המוצר המבוקש). עוד שאלה, האם יתכן שמקלדת שנקנית חדשה תגיע לא פועלת או משהו כזה ואני אתקע עם מוצר שלא עובד ולא ניתן לעשות איתו דבר? תודה :gorgeous:

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אהלן, יש לנו 2 משרדים חשובים שרחוקים אחד מהשני אבל צריכים תקשורת בכל רגע נתון בינהם, המנכל היה מעוניין שיהיו 2 מסכי 32" בכל אחד מהם, עם וידאו-אודיו בינהם, באופן קבוע. אנחנו לא מעוניינים להשתמש בקומבינות/פתרונות שיכולים להיות בעייתיים/שלא נבנו למטרה הזאת כמו סתם להתקין סקייפ על שניהם ולהשאיר תמיד פתוח. האם יש פתרון יציב/אמין יותר לשימוש הזה? רעיונות יצירתיים אחרים? תודה (:

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Dr__MIKO,

שלום יש למישהו מושג מה קורה אם אני לוקח כרטיס ממכשיר יס שבו הכל פתוח ושם במכשיר שלא הכל פתוח? האם זה פותח לי את כל הערוצים?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. אחד מהכדורסלנים הפופולריים ביותר במילניום החדש פרש ממשחק פעיל, וב-L.A Times החליטו ללוות אותו עם תצוגה נהדרת של כל הזריקות אותן עשה במהלך הקריירה שלו בין אם אתם אוהדי כדורסל אדוקים ובין אם לא – השם קובי בראיינט ככל הנראה מוכל לכם היטב. הבלאק ממבה, שהעביר את כל שנות הקריירה המקצוענית שלו באותה הקבוצה (הלוס אנג'לס לייקרס), הפך לקלע המוביל שלה בכל הזמנים וזכה בחמש טבעות אליפות ובעוד מגוון תארים אישיים וקבוצתיים, פרק ממשחק פעיל לאחר עשרים שנות משחק – וזכה כמובן למגוון מחוות מרגשות על תרומתו הגדולה לענף, ועל נאמנותו הבלתי מתפשרת. מבין כל אלו, הכי הרשים אותנו המהלך שעשו עבור השחקן באתר האינטרנט של העיתון L.A Times, כשהתבססו על הסטטיסטיקה המפורטת שאוספים בליגת ה…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Judas Iscariot,

שלומות חברי הפורום, לפני בערך חודש נאמר לנו כי יהיה לנו Book Report בקרוב, אז החלטתי שזו הזדמנות טובה לקרוא ספר שרציתי לקרוא כבר הרבה זמן(באנגלית כמובן) - התפוז המכני. עכשיו, עבר חודש, מתוכו קראתי בעצם רק איזה שבוע וגם בשבוע הזה ההספק שלי היה די נמוך, בערך 70 עמ', אולי אפילו פחות, שבד"כ אני קורא בערך 70 עמ' ביום(בעצם לילה). הבעיה שלי היא שאני א' יודע את הסיפור הכללי בספר עוד לפני שקראתי אותו וגם את הסוף כמו כן הNasdat בהחלט לא עוזר להבנת הספר ואני מרגיש שהוא קצת לא זורם לי... הקטע הוא שאם הספר באמת היה משעמם אותי פשוט לא הייתי ממשיך לקרוא אותו(כמו טולקין למשל, שאחרי מאמצים מרובים סיימתי את הוביט וFellowship of the Ring אבל הם שיעממו אותי ממש ולכן לא המשכתי לשני הספרים…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Born2Kill,

זה האופנוע הכי גדול בעולם, למרות שלא הייתי ממש מגדיר אותו כאופנוע אלא כטרקטור משולב עם אופנוע, שיא גינס לשנת 2007: http://www.fullgaz.co.il/archive/jun-07/news/fg32989-vid-biggest.php

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by Cryptonite,

שלום,לפי מה שהבנתי הם מתחסלים ומוכרים משחקים שעולים 200 ש"ח ב20 ש"ח בערך Kane & Lynch עולה 30 שקל..גם F.E.A.R ועוד כל מיני משחקים והם נותנים משחק שני מתנה(Battlefield Orange Box)ועוד כל מיני למישהו יש מושג לגבי זה?יכול להיות שבסניפים מסויימים אין את זה תעדכנו אותי ואת כל הארץ לגבי זה! תודה ויום טוב

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. הוא לא רוצה לגלות יותר ולי אין סבלנות התמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Satlan,

אהלן הייתי בקלאב בטורקיה והיה שם איזה שיר מסיבות כזה ממש טוב ואין לי מושג איך קוראים לו. למישהו יש רעיון ?(: בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. הייתם קונים עכשיו מחשב ? משהו בסדר גודל של 8-10K למחשב בלי ציוד היפקי כמובן.. המרוץ הזה לא נגמר ... אבל מצד שני לשמוע שהוא יהיה חזק כמו האולטרה עושה משהו.. אותודבר היה עם הgts ו הgtx הישנים לפני שהגיעו הG92 ... בדילמה רצינית אשמח לקבל חוות דעת

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by username,

עד כמה שזה נשמע מוזר- אני רציני. אני צריך תמונות שלו, גדולות כמה שאפשר, ואם אפשר מהסידרה שלו 'חלום עליכם' זה יהיה הכי טוב. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי. לא שהוא עושה לי משהו, אני פשוט רוצה לעשות תמונה של חבר שלי עם הגוף של עוזי.. בדיחה פרטית.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. קניתי לפני איזה שנה בחנות ביג PC באשדוד, ועכשיו אני לא מצליח יותר למצוא אותה(לא את הטלפון והאתר לא מתחבר). מישהו יודע מה קרה לה? אם היא שינתה את השם או האתר או פשטה ת'רגל?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by Jeka90,

שבוע הבאה אני נוסע לאילת ואני רוצה לקנות שם רמקולים למחשב ועכבר טוב. מישהו מכיר חנות מחשבים טובה באילת?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by askme,

הארועים בצפון .... אובכן, קרה מה שקרה בצפון. לכאורה, תנאים אופטימליים לניסוי על אמת. "רק" שני טילי קרקע - קרקע (עם ובלי מרכאות) עשו את מעופם לכיוון הארץ. מה שאמור לטפל בסוג האיום הזה היא מערכת "קלע דוד", או בשמה הקודם "שרביט הקסמים". המערכת מבצעית מזה זמן מה, כלומר עברה את כל השלבים עד להיותה כזאת. אממה, ככל הנראה, תוך כדי הירוט התברר שאין איום על הארץ. נו, מילא. אז הופעלה השמדה עצמית למיירטים של המערכת. אכן, שברים של מיירט אחד נפלו בשטחי מדינת ישראל. אבל, וזה האבל הגדול, המיירט השני נעלם. או יותר נכון, לא יודעים מה היה לו. איננו. לא שברים ולא טיל ולא כלום. בעיה. בעיה גדולה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by TicTacToe,

מתכוון להזמין משם אוזניות.. מה דעתכם? מקום אמין?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by elixvx,

http://nadlan.winwin.co.il/AboutProject.aspx?PId0=5809&PId1=8&utm_source=np_ynet_comp&utm_medium=component&utm_campaign=ongoing&Ref=np_ynet_comp זה אמיתי הדבר הזה? נשמע ממש הזוי...

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Alonleibo,

שלום! אני מתכנן להתחיל לבנות סליל טסלה. השאיפה היא - להתחיל בקרוב. הצלחתי למצוא באינטרנט כלמיני הוראות פחות או יותר אך לבצע את זה ספציפית... אבל אני אשמח לשמוע אם יש פה מישהו שמכיר ויכול לסייע. כמוכן, אם מישהו מכיר חנות שמוכרת סלילי נחושת ודברים כאלה, אני אשמח לשמוע... באזור רעננה. ובפן אחר של העניין - לי לא ידוע שיש משהו חוקי נגד לבנות את זה בבית... למישהו פה ידוע?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם אני מחפש משהו כבר כמה זמן, שמעתי שיש מין משדר כזה שמחברים למצת של הרכב ומחברים אליו התקן כמו MP3 וכו' והוא כאילו משדר לרדיו של הרכב באחד מהערוצים. בגלל שיש לנו ברכב מערכת ישנה ויש בה רק רדיו אשמח לשמוע על הדבר הזה. האם מישהו נתקל? ראה? ניסה? האם אתם יכולים להפנות אותי ללינק במקום בו ניתן לרכוש את המוצר? תודה מראש! נ.ב נזכרתי עכשיו שראיתי את זה באיזה עיתון כזה של באג או משהו אני פשוט לא זוכר.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. פשוט כשרוני http://www.mako.co.il/news-specials/click/Article-60fb27c13a18a21004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1575680455

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים