עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום חברים! במסגרת אירוע שאני מפיק, יש לי צורך באיזושהי אטרקציה פירוטכנית, כמובן שמדובר על משהו ברמה המקצועית, לא נפץ שמדליקים עם גפרור ובורחים, אלא זיקוקים, עם הצתה חשמלית, אלחוטית או חוטית לא מאד קריטי. בקיצור, יצא לי לראות במספר אירועים את הזיקוקים האלה שמניחים על מעין טריגרים כאלה, ושבלחיצה על שלט הוא מפעיל אותם והם פשוט נותנים ג'ט של ניצוצות כלפי מעלה לדקה או קצת פחות. עם כל הכבוד, שייגדל לי דקל על היד, אני אשלם לבנאדם 700 שקל על פאקינג שישה זיקוקים של דקה. חיפשתי ולא מצאתי הסברים ומקורות לתפעול העניין, מה שאני ראיתי מאירועים וממקומות שונים, מדובר על קופאת חיווט קטנה, שלפי הבנתי המעגל ומערכת השלט רחוק, פועלת ע"י מערכת של אזעקת רכב אני מעוניין כמובן בהרכבה …

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by stone cold,

:lol:

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. ההצתה החימום חיל הרגלים חיל האויר כך הגיע לקיצו עוד סוף שבוע.

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Satlan,

אהלן הייתי בקלאב בטורקיה והיה שם איזה שיר מסיבות כזה ממש טוב ואין לי מושג איך קוראים לו. למישהו יש רעיון ?(: בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Prime86,

אהלן קיבלתי היום מייל שהכיל את המלל הבא: Please note that this is an automatic generated email, please don't reply. Lufthansa Call Center Phone: (+1) 800 645 3880 Please find attached your Lufthansa Travel Information as PDF document. You need the Acrobat Reader to display the attached PDF-document. Please use the URL below to download and install the Acrobat Reader free of charge: http://www.adobe.com/products/acrobat/readstep2.html Corporate Headquarters: Deutsche Lufthansa Aktiengesellschaft, Köln Registration: Amtsgericht Köln HR B 2168 Chairman of the Supervisory Board: Dipl.-Ing. Dr.-Ing. E.h. Jürgen Weber Executive Board: Wolfgang Mayrhuber (Vor…

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Alonleibo,

שלום! אני מתכנן להתחיל לבנות סליל טסלה. השאיפה היא - להתחיל בקרוב. הצלחתי למצוא באינטרנט כלמיני הוראות פחות או יותר אך לבצע את זה ספציפית... אבל אני אשמח לשמוע אם יש פה מישהו שמכיר ויכול לסייע. כמוכן, אם מישהו מכיר חנות שמוכרת סלילי נחושת ודברים כאלה, אני אשמח לשמוע... באזור רעננה. ובפן אחר של העניין - לי לא ידוע שיש משהו חוקי נגד לבנות את זה בבית... למישהו פה ידוע?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני רציתי לקנות מהם צורב teac 40x12x48 bulk זה זול אצלהם אבל אמרו לי שהם לא נותנים אחריות על הדברים שקונים אצלהם זה נכון ???? וגם אמרו לי שיש להם שרות מסריח !!! זה נכון מה שאמרו לי ???? וגם רציתי לדעת מה יש ב retail שאין ב bulk אני לא יודע מה ההבדל בשתיהם מקבלים את הצורב את הקבלים שצריכים ואת החוברת מה עוד צריך מה מקבלים ב retail שלא מקבלים ב bulk ?????? ואולי אתם ממליצים לי על אתר שמוכר צורב teac לא משנה עם מהירות הצריבה שלו זה 40 או 32 אבל שהאתר יהיה מוכר ???? אני לא רוצה לשאול הרבה שאלות ביחד אז אחרי שאם תוכלו תעזרו לי בזה אז אני אשאל אותכם עוד שאלות שאני צריך לדעת כי שמעתי שבפורום הזה כולם מקצואנים בתחום הזה אזז בייי בנתיים

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by neo690,

אני רוצה להתקשר לטלפון קווי בספרד איך עושים את זה בחינם מהמחשב?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ronmar,

אני מתגייס עוד חצי שנה ואין לי מה לעשות בזמן הזה.. כל החברים שלי התגייסו ואני לבד בבית חח אני רוצה לעשות כסף לפני הגיוס אבל לא לעבוד בתור מלצר.. אני רוצה לפתוח עסק או משהו.. יש למישהו רעיונות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. ראיתי בKSP מחיר מפוצץ לדיו למדפסת שלי (מס' 56) רק 66 ש"ח לשחור, HP מקורי. יש לי מס' מחסניות דיו בבית, לKSP אין מה לעשות איתם. האם יש מקום שמקבל את המחסניות תמורת זיכוי/החזר ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אם אפשר......פרטיםעל המפגש המתוכנן בפסח.. אם יש אפשרות.....לתת....פרטים על המפגש המתוכנן לפסח, כדי לעשות תוכניות... תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by SUBX2,

עשיתי חיפוש ואנמי לא מוצא אותו ?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני רוצה להיתחבר ל 2.5 מגה ! אני לקוח של בזק בינלאומי ניגמר לי ההיתחייבות. הם מציעים לי לחדש את החבילה לאותה חבילה ב 49.90 בלי שום וויכוחים! נטוייז'ן אמרו לי שהם נותנים ל 45 ואחרי זה כבר שמעתי 40 עם היתחייבות לשנה. איך אני מוריד אותם עודד!?!?!!? חייב עזרה..

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by liiight,

אני לא יודע מה איתכם, אבל אני מכור: http://img.sheezyart.com/art/swf/82/821125.swf

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by finish,

אנ מחפש מסלולי מים לטיול ביום שבת בצפון. מחפש מסלול מעניין ושיהיה בריכה או אגם כזה שאפשר לקפוץ אליו שמעתי שיש הרבה מקומות כאלה יש המלצות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. היי אני תלמיד י"ג הנדסת תוכנה, אני מתלבט אם להמשיך לי"ד ולסיים עם תואר הנדסאי או להתגייס לצהל בתפקיד טמ"מ (טכנאי מערכות תקשור) השאלה אם יש סיבה לעשות תואר הנדסאי (השאיפה שלי היא לעשות תואר ראשון/שני). מה ההבדלים בין הנדסאי של משרד החינוך להנדסאי של משרד העבודה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by shloosh,

מחפש ספר טוב בסגנון מודרני, לא משהו מדע בדיוני וכל מיני דברים מוזרים מעניין אותי ספרים בנושאי אקטואליה כאלה כמו התפתחות סין למעצמה , המלחמה הקרה. נושאים מדיניים,מלחמות וכדומה.. וחוץ מזה אפשר גם ספרים טובים על סיפורי בילוש,כמו סיפורים על המוסד על סוכנים מרגלים וכו'... קצת קשה לי להסביר למה אני מתכוון אז אני מקווה שתבינו... תודה!!

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי כבר תאריך גיוס. [למרות שזה עוד שנה]. החלטתי שכדאי להתחיל לחשוב על לימודים לפני הצבא. האם יש פה מישהו שעשה את זה? האם כדאי לעשות את זה? מה באמת ישתלם ללמוד? [תחום מחשבים ואלקטרוניקה]. אם אני לומד לפני הצבא. אני יקבל בצבא תפקיד שקשור למה שלמדתי או שלא אכפת להם שלמדתי? אשמח לתשובות, עצות וכיוונים. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by stagadam,

התבקשתי ע"י צוותו הפורש של PCTIP לפרסם את זה: אתמול, לאחר חצי שנה של השקעה אינטנסיבית באתר, החליט צוותו של האתר PCTIP לעזוב עקב סיבות שלא אפרט פה ושלא קשורים כרגע לסיפור הנוכחי. עקב הפרישה החליט הצוות לנסח הודעת פרידה רישמית לגולשי האתר, הודעה שעלתה ונמחקה בשרירותיות מזעזעת ע"י בעל האתר. על מנת שיובן מה היה בהודעת הפרידה שכ"כ הבהיל את בעלי האתר עד כדי צינזור מיידי - הנה ציטוט שלה: סיכומה של תקופה... את פיסיטיפ אני מכיר כשנה, אשר במהלכה הספקתי להיות פעיל כחצי שנה כמשתתף מהשורה (עם אלפי תגובות ומענה למאות שאלות) וכחצי שנה כמנהל פורום, מנהל פורום כללי, כתב, מעלה חדשות ומנהל האתר. במהלכה של החצי שנה האחרונה הצלחנו לדעתי הכנה להביא את האתר לרמה גבוהה מאוד עם כמות חדשות שוטפ…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני רוצה לקנות גיטרה מסוימת בכלי זמר ומסתבר שאת הדגם הספציפי שאני מחפש לרכוש אין באף מקום בארץ ויש אותו רק בכלי זמר, הבעיה היא שמאחר ומכרו את כל היחידות של הדגם הספציפי שאני מחפש נשאר להם רק יחידה אחרונה מתצוגה, מהגיטרות שמדגימים עליהם/משתמשים בהם שם. ברוב חוצפתם הם דורשים עליה מחיר מלא ועומדים על כך שזו גיטרה חדשה ולא משומשת למרות שהיא עומדת שם בתצוגה וכל אחד יכול להשתמש בה כאוות נפשו. אין לי בעיה לרכוש אותה אך מדובר במוצר משומש למעשה ואין לי מושג מה עבר עליו. מה אתם מציעים לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  21. Started by koko0,

חבר שלי בלהקה די חדשה, והם מחפשים אנשים שמבינים במוזיקה להגיד להם איפה להשתפר (במוזיקה עצמה, לא בקליפ). אין לי מושג איפה אפשר לחפש אנשים כאלה, זה היה נראה לי המקום הראשון לחפש...

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. :'( הכל בגלל קצב ה Upload העלוב שיש לנו בארץ הקודש לך תסביר להם את העניין (וזה לא שלא ניסיתי ) היתה התחשבות אבל היום זה נגמר, לא עוד הורדה ב- 180 kb נגמרה החגיגה. הצעות יתקבלו בברכה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Tanya,

ערב טוב. יש איזה ספרים ללימוד מחשבים שאתם יכולים להמליץ לי? אין לי נושא מסויים. זה יכול להיות על המחשב בכללי, וזה גם יכול להיות לימוד שפות [שפת C וכ'ו...], או כל דבר אחר שקשור למחשבים. טיילתי היום בצומת ספרים ומצאתי כמה אבל לא רציתי לקנות מבלי לשאול קודם כי יש ספרים שהם גם נורא לא מקצועיים. חשוב לי לציין שאני מתחילה ואני רק רוצה להשכיל קצת בכל מה שקשור למחשבים. תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. זה תמונה של קקטוס שצילמתי (פיוטה) מישהו שמבין בנושא יכול להגיד לי בן כמה שנים הוא בערך? ואל תתבלבלו הוא ממש קטן פשוט עשיתי זום הוא קצת יותר גדול מפקק של בקבוק משו כמו 3 אצבעות

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by klayton,

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.