עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by תינוק22,

החרק הזה נמצא כבר כמה ימים בכניסה לבית שלי : ואם כן האם הוא יכול להפיץ מחלה או פציעה כל שהיא? אבקש התייחסות בוגרת ולא ילדותית . תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. יותר עצוב שקנו את זה.... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2933240866&category=1469 למה לעזעזל אנשים קונים דולר מסכן ב-1.04$ ?! http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3030328731&category=376&rd=1 אם נעזוב לשנייה את זה שקנו את זה, אני לא יודע מה יותר מצחיק, זה שהוא באמת מנסה למכור את זה או התיאור... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2934653625&category=1467&rd=1

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. בהצלחה לכולם :-P מי התחיל ללמוד? ציון הגשה : 100

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by coral ah,

היי לכולם!! אנחנו מצלמים סרט גמר למגמת קולנוע ואנחנו צריכים שחקן ראשי, נער בן 16-18 בבית ספר העמית ראשון לציון בתאריכים 3.2-8.2 הסרט מדבר על ילד שממש ממש רוצה להיות במאי ונותנים לו את ההזדמנות ליצור סרט משלו אבל הוא רואה שזו עבודה לא כל כך קלה ... לתפקיד דרוש נער שיודע לשחק טוב אם מישהו מעוניין לפנות למספר 0523333890 :)

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by approx,

יש דבר כזה ? שאם אני מכניס איזה תאריך מסוים אז הוא יגיד לי מתי זה יהיה בשעות\ימים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום לכולם, לפני כמה שבועות עבר עלי יום שישי משעמם!, ולאחר ''סיור'' באתר ראיתי מישהוא שהרכיב לבובה שלו עניים מלדים, ואז חשבתי לעצמי- יש לי בובה שאני במילא אזרוק בעוד כמה ימים, אז החלטתי לשים בה את מצלמת האינטרנט שלי. אשמח לתגובות! לינק: http://img146.imageshack.us/my.php?image=img4801cg5.jpg

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. ואם אפשר את השם המלא שלהן כדי שאוכל למצוא אותם עוד משהו האם הן מומלצות לניקוי מסך IIYAMA 454? והן לא חד פעמיות נכון?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by irav,

אבא שלי רוצה לעשות ניתוח ליזר לעניים אז הוא ואמא שלי אלכו לבדיקה ואז אחרי שאבא שלי עשה את הבדיקה גם אמא שלי עשתה את הבדיקה סתם לראות מה מו ?! עכשיו לאמא שלי יש עין עצלה(היא ידעה לפני חחח...) והם אמרו שאפשר לעשות גם ניתוח קוראים לזה : LASIK אמא שלי לא יודעת אם לעשות כי היא לא שמע על זה או על משהו שעשה את זה אז אם אתם יכל לעזור לי למצא על זה מידע או תגובות מה אתם חושבים על זה

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Cereal Killer,

תקראו את מפרט המוצר

10. Started by MrAlex,

/././.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. מישהו ראה את זה? אני מתמיד מאמין. אני מעוניין שמי שהקליט ייצור קשר - תודה.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. חברה איציק קלה בסינגל חדש בשידור חי ב 22:00 כנסו לרדיו עידן http://82.80.252.83:3366/listen.pls תודה!

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום לכולם! לא יודע מה הרעיון של הת'רד ולאן הוא מתפתח אבל שיהיה. בואו ואני אתאר לכם סיטואציה: דפיקות בדלת, השכן מגיע. מבקש שאני יסדר לו התקנה של ווינדוס 98. הוא לא ממש מבין בזה. טוב, אני עולה, מחפשים את הדיסקים של ההתקנה, מחפשים, בודקים. טוב, הגענו לדוס, הפעלנו את הדיסקט הפעלה מA הכל הולך יפה. אני מנסה להבין מה ההתקנה המשונה הזאת רוצה ממני. בסופו של דבר הצלחתי להפעיל את הדיסק וההתקנה טענה שיש משהו שלא עובד בסדר בהארד דיסק. לא רק, שהיא גם כתבה שבד"כ כונן הCD יהפך לE מD, ולא ישאר D כמו שקרה לי. טוב אני עדיין ממשיך לנסות להתקין, נכנס לכל קובץ Help אפשרי, ומנסה להגדיר דברים בכל מני דרכים. בסופו של דבר הגעתי לחלק הבלתי נמנע, פתיחת המחשב! ריח של פלסטיק חדש וברגים משומנים הגיע ל…

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by omerha,

http://click.conduit-emails.com/?qs=6faa744f696b2bcc316d7d5fa7d84f165d3b90e027193608d79c57a02102a5571ac1208d217e13b0 תנסו, עם זה יהיה מוצלח נייצר מודל לפורום

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by bagetrek,

הי , שלום . נסיתי למצוא עם דפדפן כרום את האיקון של פתיחת נושא חדש ולא הצלחתי להבין איפה הוא נמצא ( הוא בכלל לא קיים שם ) לגבי IE - אי אפשר להקליד בצורה מ-ה-י-ר-ה או לשנות גודל כתב -או לסמן משהו או לשים אייקון ( פרצוף כועס וכאלה ) וכו'.. מעצבן פצצות !! :@ אני משתמש ב ווינדוס 8.1 אם יש לזה קשר .. זה די מעיק - יש למישהו פתרון ? ( הלכה לי המקלדת המכאנית בגלל זה עכשיו ) ב ה ק ל ד ה - מאוד איטית וקשה .. ת ו ד ה - ר ב ה !

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by The_overclocker,

http://www.youtube.com/watch?v=n9jJyhu0qOw

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. שלום בד"כ כשאני צריך את המולטיויטמין של centrum, אני מבקש מחברים/קרובי-משפחה שטסים לארה"ב, לקנות לי שם(בד"כ ב-Costco כי שם הכי זול), ואז להביא לי.. אבל לא תמיד יש כאלה שטסים, אז אני תוהה אולי בהשפעת deal extreme, יש איזה אתר שמישהו שמכיר שגם מוכר קופסא גדולה של Centrum, ועושה משלוח בחינם לארץ.. אם לא משלוח בחינם לארץ, אז משלוח בעלות כמה שיותר נמוכה.. ואם לא עלות נמוכה, אז לפחות שישלח לארץ חח.. כי יש אפילו אתרי אינטרנט שלא שולחים לארץ. אז אם מישהו מנוסה בזה, אשמח אם הוא יוכל לתת לי כאן טיפ, כי היבואן של centrum בארץ בכלל לא מביא את הקופסאות הגדולות אלא מביא קופסאות שמספיקות לחודש אחד או 45 ימים במקרה הטוב. (וכששואלים אותם בטלפון למה הם לא מביאים את הקופסא הגדולה והחסכונית,…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. בשעה האחרונה הוואטסאפ הפסיק לשלוח ולקבל הודעות ברשת האלחוטית אצלי ברשתות אחרות אין בעיה (אז שללתי בעיית הגדרות בפלאפונים ו\או בשרתים של וואטסאפ) מצד שני אין בעיה עם האינטרנט במחשב ואין בעיה לעשות שום פעולה אחרת באינטרנט בפלאפונים (פלייסטור, חיפוש עובדים כרגיל) יכול להיות שהספקית חוסמת בטעות פורטים שרלוונטיים רק לוואטסאפ?

19. אני בן 13 ויש לי שאלה איך אתם משלמים ומשדרגים את המחשבים שלכם?? (כרטיסי מסך מעבדים וכו' בשווי אלפיי אלפים ) אני אישית לא עומד בקצב יש לי amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 קניתי אותו לפני שנתיים והייתי מרוצה ממנו (הוא עלה לי במחיר מבצע 2000 שקל) כרגע אני רוצה לקנות ת'גיפורס 6 ב-1000 שקל (שכחתי ת'שם המדיוק שלו) ולפני כמה ימים ראיתי שיצא NVIDIA GeForce 7800 GTX הבנתי שהוא עולה 600 דולר (משוגעים) משחקים כמו Doom 3 Half-Life 2 Far Cry The Chronicles of Riddick - Escape From Butcher Bay Brothers In Arms Medal of Honor Pacific Assault פועלים אצלי אבל על LOW בגרפיקה חרא

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני רוצה לעשות תאוריה באזור חיפה ,ולפי מה שהבנתי זה נמצא ליד לב המפרץ ,באיזה בניין שם ,השאלה היא האם יש משהו שאני צריך לשלם לפני ?תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by SensatioN,

שלום, מחפס מישהו שמוכר / בית גידול לכלבים מסוג בול טרייר גזעים [תמונות] אם אתה מכירים אחד כזה תשאירו פה הודעה תודה ;D O0

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. ראיתי המלצה לאתר http://pandora.com/ נכנסתי, זה רדיו אינטרנט, אתה רושם את השם של הזמר (נתתי מישהו מה זה לא מוכר) הוא הכיר אותו (אין לי מושג איך), היה לו את כל הדיסקים שלו בקיצור הוא מתחיל להשמיע אותו, ועוד אומנים אחרים בסגנון, אתה מסמן אהבת את השיר או לא ככה הוא מוצא את הסגנון שלך במוזיקה מה שהוא מדהים בלי סוף מבחר שירים באיכות מעולה לא יאומן

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. כל דבר אלקטרוני שווה שיש שם ואין פה, או ששם עולה גרושים... יחסית לארץ וחיפשתי ברשת ולא מצאתי, כמה עולה כרטיסי מסך מבוססי 6800GT שמיוצרים בגרמניה, מה המחיר הזול ביותר לכרטיס שם? ואם אפשר גם לינק.

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום לכולם אני מחפש משהו כבר כמה זמן, שמעתי שיש מין משדר כזה שמחברים למצת של הרכב ומחברים אליו התקן כמו MP3 וכו' והוא כאילו משדר לרדיו של הרכב באחד מהערוצים. בגלל שיש לנו ברכב מערכת ישנה ויש בה רק רדיו אשמח לשמוע על הדבר הזה. האם מישהו נתקל? ראה? ניסה? האם אתם יכולים להפנות אותי ללינק במקום בו ניתן לרכוש את המוצר? תודה מראש! נ.ב נזכרתי עכשיו שראיתי את זה באיזה עיתון כזה של באג או משהו אני פשוט לא זוכר.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by Cha0stAlker,

אהלן. יש לי פרופיל 64 ואני משרת במשרד הביטחון כבר תשעה חודשים. אני רוצה להעלות את הפרופיל ל 72, בגלל שאחרי השחרור זו דרישה לתפקיד אחר שאליו אני רוצה ללכת (בתוך המשרד). הבנתי שאני צריך לפנות לועדה רפואית. ומה הלאה? האם יש צורך לטריקים ושטיקים, או שפשוט אסביר להם את המצב בהגיון? הורידו לי בגלל ניתוח שעשיתי ברגל כשהייתי בן שבועיים. זה לא ממש מגביל אותי ביום-יום, ולא באמת רלוונטי לתפקיד האזרחי.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים