עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Pika007,

אהלן וסהלן, סבאח אל חיר O: שאלה לי לכל אלו שיש להם מושג- אני כרגע באמצע מיונים לטיס (שבוע אחרי ירפ"א א') וקיבלתי זימון ליום סיירות. ככל הידוע לי- אין קשר בין השניים. מישהו יכול להסביר לי למה בדיוק קיבלתי את זה? S: תודה לעונים.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by h2o,

לדוגמא: 1200 Mics - Fear Of The Dark Remix (Iron Maiden) יש לי עוד אבל אני לא מוצא אותם עכשיו.. מבינים מה הסגנון..אם יש לכם שירים טובים כתבו ת'שם ואני כבר יוריד.

• 10 תגובות
    • 864 צפיות
  3. 1. ישראלי זה לריב עם מישהו ולצעוק עליו "למה מה קרה?" ו"חכה-חכה, זה עוד יעלה לך ביוקר" תוך נפנופי ידיים, ושעה אחרי זה לשבת איתו על כוס קפה, לטפוח לו על הכתף ולהגיד "אתה בחור טוב, אתה" 2. ישראלי זה ללכת ברחוב שכולם בו היו איתך בצבא, להיכנס למסעדה עם תפריט בעברית, לשמוע את המלצר קורא לך "אחי" ולדעת- שאתה בהודו, ניו-יורק או תאילנד 3. ישראלי זה הבן אדם היחיד שמוחא כפיים כשהוא חוזר ארצה, ולא יכול לחכות לרגע שהוא יעוף מפה שוב 4. ישראלי זה לשבת ביום שישי עם חברים, לראות חדשות ולבכות עם כולם על המצב וחצי שעה אחרי זה לצחוק עם הטברנה או לימור. 5. ישראלי זה לטעון שכדורגל הוא ספורט בריא, ספורט חשוב, ספורט מעניין, אבל תוך כדי ישיבה על הספה בבית וטפיחה על הכרס הענקית. 6. ישראלי זה …

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. שלום! בימים האחרונים ביררתי לגבי הצעות מחירים למחשב חזק לגיימינג בעיקר. אני כבר כמעט סגור על הרכיבים אבל תודות לכתבה על הורדת מחירי ה-HD4870, התחלתי לחשוב- האם כדאי לקנות מחשב בתקופה הזו של השנה?! אנחנו בדצמבר, ATI הורידו את מחירי הכרטיס מסך הטוב ביותר שלהם ולא מזמן יצא הצ'יפ החדש של אינטל (I7). האם יש הסתברות גבוהה לכך שבתחילת 2009 יירדו מחירי כרטיס המסך של ATI ו-NVIDIA, בנוסף לירידה במחירי המעבדים? אני לא רוצה למהר ולקנות מחשב היום, כשעוד חודש חודשיים הוא יעלה 500 ש"ח פחות. אשמח לתגובות!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. :lol: :lol: .."קודם כל המערך הנ"ל של ATI מתפקד כמערך SLI לכל דבר. יש עם העניין בעיה אחת : לא כל המשחקים ובעיקר לא כל התוכנות הגרפיות יודעות להשתמש בתכונה זו. מה תקבל בפועל? כוח עיבוד של "כרטיס אחד" במקום שניים במקרים של חוסר תמיכה. סביר להניח שבדקת את העניין מול משחקים שתומכים בSLI/CF ולכן ידעו לנצל את כל הכוח של הכרטיס...." פשוט בא לי להירשם ולענות להם..לא יאומן!! הקישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=91&msgid=124747465

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by Notter,

היי אני בספק שמישהו ידע איך לעזור לי, אבל שווה לנסות, אולי יש פה מישהו שעובד בהוט בכל אופן, קניתי טלויזיית LCD של Infinity ורציתי לסנכרן את השלט של הוט איתה, אבל באתר שלהם לא מופיע הקוד לטלויזיה. התקשרתי לתמיכה הטכנית, ואמרו לי לנסות את הקוד 991, כי זה קוד כללי לסריקה או משהו. זה גם לא עובד. מה עוד ניתן לעשות?

• 10 תגובות
    • 38.2k צפיות
  7. יש לי 600 דולר לבזבוזים בארה''ב. נכנס בתקציב PS3, IPHONE, סטרימר או בגדים. אני במרץ מתגייס ליחידת קרבית, ז''א לא אחזור הביתה הרבה. אני רוצה לקנות לי משהו שיעביר לי את הזמן חודש שלם בזמן שחברה שלי תתגייס ואני אתקע בבית עד הגיוס שלי. מה כדאי לקנות אם בכל בארה''ב? סתם דילמה שיש לי. סתם לפרוטוקול, עבור כל שקל עבדתי עד עכשיו, אני מימנתי את כל הטיול הזה בשבילי. אז בלי "פשש לא חסר כסף, אין לך משהו אחר לעשות עם הכסף? כסף צומח על עצים אצלך אני מבין"

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. עד לפני חודש נהנתי לי מאינטרנט מהיר בחבילה של 5 מגה עם בזק בינלאומי ובזק. בחודש האחרון הלכו וגדלו הבעיות. האינטרנט מתנתק כל כמה דקות, איטיות מטורפת בהורדות, P2P שלא זז, גלישה איטית בכלל. בסופו של דבר הגעתי למצב שבו האינטרנט בכלל לא התחבר בקיצור קצר ביותר: אני מתקשר לבזק - בודקים מה הבעיה - מורידים לחבילה קטנה יותר - שולחים טכנאי - טכנאי מגיע, לא עושה כלום - מתקשר לבזק - שולחים עוד טכנאי - טוכנאי לא מגיע - אני סובל כמה ימים עם מהירות אינטרנט נמוכה יותר - שוב בעיות, אינטרנט לא מתחבר - מתקשר לבזק - מזההים את התקלה - מורידים שוב חבילה ושולחים טכנאי - טכנאי לא מגיע - מתקשר שוב - בזק מוציאים תירוץ מהתחת "אין אפשרות לגלוש בחבילה של 5 מגה באזור שלך" למרות ששבועיים לפני גלשתי …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by 1_Nike_1,

https://www.pandas.co.il/

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by m1ke,

אהלן, אספר מקרה שקרה לי היום אתמול עם "הדקה ה-90". לכל מי שנוהג להזמין באתר כרטיסים בדרך קבע אולי זה נשמע מוכר (מי שאין לו שום עניין בצרכנות והדברים למטה נשמעים כמו חפירות מוזמן לעבור הלאה). מצאתי אצלהם באתר כרטיסים במחיר טוב ובצעתי הזמנה. הנציג שחזר אליי הודיע לי שהכרטיסים האלה כבר לא קיימים. בתשובה לשאלה "אם הם לא קיימים אז מדוע הם מפורסמים באתר?" הסביר כי היו ואזלו (מה שאמור לגרום להסרתם מהאתר או עדכון המחיר). אבל, למרבה הפלא, הסביר שיש לו כרטיסים *לאותם תאריכים ואותם שעות המראה ונחיתה* (כלומר אותה טיסה) אבל במחיר יקר יותר. אמרתי תודה ושאחשוב על זה, וכעבור שעה הזמנתי כרטיסים דומים במחיר דומה למחיר הראשוני באתר מתחרה. היום התקשר נציג אחר (שנשמע כמו אחראי על משהו) מהדקה …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם אתמול היה לי בוחן במתמטיקה על היסתברות בשני שלבים .. אני לומד 3 יח' מתמטיקה ואני בכיתה י' .. השאלה היא כזאת : לכד מכניסים 5 כדורים כחולים ו4 כדורים אדומים. מוציאים כדור אחד. 1. מה ההיסתברות שהכדור הראשון יהיה כחול ? 2. מה ההיסתברות להוציא כדור כחול אחד בדיוק ? 3. מה ההיסתברות להוציא לפחות כדור כחול אחד ? אלה התשובות שרשמתי : 1. 5 ל9 2. 4 ל8 3. 4 או 5 ל8 (כי זה תלוי מה הוא הכדור הראשון או השני ..) זה הסירטוט : N=9 Pb=5 Pr=4 (r מסמל RED) (b מסמל BLUE) סורי על הכתב הלא ברור האים אני צודק ? אם לא אז מהם התשובות ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי השתחררתי לא ממזמן ואני מחפש עבודה אז שלחתי קורות חיים למלא מקומות קיצר התקשרו אלי מאיזה כ.א והציעו לי משרה של תמיכה טכנית ב נטויזן מה אתם אומרים כדאי ,איך משלמים, תנאי עבודה, סביבה וכ'ו. תודה

• 10 תגובות
    • 6k צפיות
  13. Started by ariel-ro,

שלום רציתי לשאול אתכם, כמה עולה לעשות ממיר YES MAX לחודש? והאם משלמים לפי ממיר, או לפי בית?(נגיד עולה 30 שקלים לחודש, אז האם אני משלם 30 שקלים לממיר, או 30 שקלים לכמות הממירים שאני צריך לפי מס' הטלוויזיות) וכמה עולה לקנות עוד ממיר מYES?(יש לי בבית כבר כמה שנים YES) בנוסף כמה עולה חבילה אצל HOT?(עם כל הערוצים) וכמה עולה לחודש לעשות HOT MAGIC? ושוב האם לפי ממיר או לפי בית? תודה אריאל

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  14. מישהו יכול לערוך השוואה בין הדברים האלו?(כותרת)

• 10 תגובות
    • 17.5k צפיות
  15. אהלן, אין לי מושג איפה לכתוב את ההודעה הזו, אז אני כותב אותה פה. מצטער אם זה לא המקום. יש דיונים אשר השתתפתי בהם בעבר, ואין רצוני יותר לראותם בלינק "הראה תגובות חדשות להודעות שלי". האם יש דרך כל-שהיא לא להציג אותם יותר?

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  16. Started by Alexkmr,

המחירים אצלהם הרבה יותר נמוכים מאשר בסופר פארם,אפריל וכו'... למה זה? הסחורה שלהם בכלל אורגינלית?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. יש לי 2 חבילות מארה"ב שלא הגיעו וכבר עבר חודש... פעם זה היה לוקח שבוע.. מה קורה פה ? האם יש אישזהי החמרה במכס שאני לא יודע עליה או קושי מסויים בזמן האחרון? אני מדבר על חבילות בגודל בינוני מעל 50 דולר. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני לא מאמין בתאוריית הקונספירציה הזאת. יש קונספירציה שאומרת שקיים ארגון שקוראים לו NEW WORLD ORDER והוא בעצם שולט בארה"ב ובכל מני מדינות. הוא מורכב מקבוצת אליטה קטנה והיא שולטת בהכל, כולל הבחירות, והנשיאים הם סה"כ בובות שלהם או מהופנטים על ידם. שוב, אני לא מאמין בזה. אבל ראיתי סרטון ביוטיוב ש"מוכיח" את זה, ולמרות שלא ראיתי משהו מרגש (כמו בהתחלה, כשזה ברור ששמים לביל קלינטון מייקאפ), אבל מה לעזאזל הולך עם העיניים של אמא של בושה ב-3:00?! כשראיתי את זה פשוט קפאתי במקום ולא יכלתי לזוז. אני ממש בבהלה פה מה לעזאזל?! מה זה?! :o :'( :'(

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by older,

העזרה היא לחברה טובה שאינה חברה בפורום , קרדיט לפתרון התרגילים ינתן לחברי הפורום בבקשה פתרון מלא , כדי שהיא תבין את הדרך . אני לא מכיר את הנושא הזה תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שאלה שלי כזאת... האם לסלקום יש חבילות אינטרנט דור 3 (מהיר) לפלאפון למשל משלם סכום מסויים כל חודש ומקבל נגיד עד 2GB או יותר הגבלה כל חודש? כי אני רוצה להתחיל לגלוש בנייד שלי (HTC) במהירות טובה...מישהו יודע מה המחירים של החבילות?? (אני יודע לאורנג יש כאלו חבילות).

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. והאם יש סיבה לשמור אותן בכלל?

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  22. Started by x-pac,

לא ממש ידעתי איפה לכתוב את השאלות אז החלטתי שפה טוב שאלה ראשונה האם גוגל מסנן אתרים שיש בהם תוכן לא חוקי כמו האקינג נגיד שאלה שניה אם אני שם אתר באינטרנט האם הוא אוטומטית יופיע בגוגל כאשר אני אחפש אותו (לא משנה באיזה עמוד) תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. המשטרה במקרה הצורך יכולה לבדוק למי שייכת כתובת הIP, או מי משתמש במחשב או מאיזה בית הוא הגיע אבל איך אפשר להוכיח בבית שיש בו משפחה, שדווקא אותו בן אדם הוא זה שישב מול המחושב וביצע את הפשע? איך אפשר להוכיח שהמחשב לא נפרץ וזה בכלל לא אותו אדם שכתובת הIP והמייל בבעלותו. מה קורה אם אותו בן אדם מונע השגת ראיות (הכונן קשיח שלו) לדוגמא על ידי הפעלת המחשב שלו דרך DOK, מה שמקטין משמעותית את סיכויי המשטרה להשיג ראיות חומריות נגדו (גם אם צו חיפוש, לוקח גג חצי דקה להשמיד דיסק און קי ואת כל המידע שבתוכו)

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. פאק!!! זה היה מצחיק ברמות!! :lol: למישהו יש את הקטע? לאלה שעוד לא ראו...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.