עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by x-boy_24,

שלום . חבר שלי היה ממזמן בצו הראשון . והוא אמר לרופא שיש לו אסטמה ועכשיו שלחו לו צו "התרעה לפני מעצר" . או צריך ללכת לצבא בשביל בדיקות שקשורות לאסטמה . הבעיה היא שהוא לק קיבל את הצו שלפני ההתרעה . עכשיו הוא צריך ללכת לצבא ביום רביעי הקרוב. לפני יומיים הוא התחיל להרגיש לא טוב . ובצא הוא צריך לעשות כל מיני בדיקות כי בצו רשום שצריך להביא בגדי ספורט . ובגלל שהוא לא מרגיש טוב הוא רוצה לדחות את הצו . השאלה שלי זה אם אפשר לדחות צו של ההתרעה לפני מעצר ? תדודה מראש .

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  2. שלום לכולם! ביום שישי הקרוב, בשעה טובה אני חוגג מסיבת גיוס. מאחר והמסיבה תהיה בבית פרטי, אני מעדיף להכין קוקטיילים ודברים ולא לתת לאנשים אלכוהול נקי ובכמויות. (יותר נחמד, כל אחד מקבל ראש זה מספיק). רציתי הצעות לקוקטיילים ביתיים שאפשר להכין בקלות ובכמות, אשמח לשמוע מתכונים טובים ועוד שאלה, בקשר לקב"א ודפ"ר. האם הנתונים האלו הם רק למיונים או שיש להם עוד יחס? בצו ראשון הגעתי חולה, והצלחתי לדחות את המבחנים רק ביומיים... ככה שיצא לי נתונים מאוד ממוצעים =\- 51 ו50 שזה יחסית נחות. מה שגם פרשתי ממסלול של עתודה ככה שלא תרם לי עם כל הזימונים שפספסתי. אשמח לשמוע את דעתכם.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. קניתי מחשב חדש, ואני לא יודע מה לעשות עם המחשב הישן, המפרט שלו הוא INTEL E8400 KINGSTON DDR2 4X1GB RAM GIGABYTE DS3L P35 500GB WD GEFORCE 8800GTS CM590 וספק ג'נרי חשבתי לקחת ממנו את ה500GB שיהיה כעוד מקום לאחסון קבצים במחשב חדש בנוסף ל 1TB שקניתי עם המחשב החדש, ולקחת את הכרטיס מסך שישמש ככרטיס PHYSX במחשב החדש, מכיוון שהמחשב החדש הוא עם HD6870 CF, או שאני יכול למכור אותו לחבר ב 1100 שקל, לקנות SSD 80GB ועוד ישאר לי כ 300-400 שקל בצד. מה אתם הייתם עושים במקומי? כל אחד מציע לי משהו אחר, אני כבר לא יודע מה לעשות. הבעיה זה שיש כולה 3 משחקים כרגע עם PHYSX שאני מתכוון לשחק בהם בכלל, אם היה תמיכה יותר גדולה לפיזיקס הייתי הולך על האפשרות הזאת בלי לחשוב..

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. הייתה שם התיחסות יפה מאוד למעבדי ATHLON במדריך הקנייה שלהם... הזכירו את מיתוס המגה הרץ ואפילו אמרו שאתלון XP 1700 מבצע כמו פנטיום 4 2GHZ. כמובן לא הכל היה מושלם... אבל בהחלט שיפור מבורך.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by cellular777,

קודם כל אני מעריך מאד את האתר שלכם ואת אנשי הפורום אני אמנם פריק מחשבים (לא כמוכם) אך עקב בעיות רפואיות אני נאלץ להיות בבית הרבה שעות. על מנת להתפרנס הוצע לי לעבוד בבית. בשיווק הנושאים הבאים : הקמת חנות דיגיטלית בשיתוף עם בזק בינלאומי- במחירים נמוכים הקמת חנות וירטואלית בשיתוף עם בזק בינלאומי - במחירים נמוכים הקמת אתר תדמיתי בשיתוף עם בזק בינלאומי- במחירים נמוכים BACKUP ONLINE עבור חברות קטנות או משרדים שיעבוד גם בשיתוף עם בזק בינלאומי-במחירים מאד אטרקטיבים תוכנה לניהול מערכת שעות לבתי ספר מאגרי מידע של חברות ההיטק במדינת ישראל עם אמצעי שיווק מן הזולים במדינה- ב15% מהמחיר הרשמי. וקצב עידכון ריבעוני ולא קצב עידכון שנתי הייתי מאד מעוניין לשמוע את דעת המלומדים על כל נושא, ע…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by moshe_91,

יש באתר 3 משחקים. אתם מתחילים עם Penny אחד שהאתר מספק לכם. כל פעם שאתם מנצחים מישהו אתם מכפילים את הכסף שיש לכם וכל פעם שמפסידים אז אתם מפסידים את כל מה שיש לכם . במקרה ואתם מפסידים, האתר מספק לכם עוד Penny כדי שתוכלו להמשיך ולשחק למרות שהפסדתם . יש באתר עוד הרבה דברים שבעזרתם אתם יכולים להרוויח כסף. החשבון שלכם כל הזמן מתעדכן וברגע שיש לכם 5 דולר אתם יכולים לשלוח אותם לחשבון שלכם (הם שולחים צ'ק לכתובת שלכם או מעבירים לכם את הכסף לחשבון PayPal או כל חשבון ווירטואלי אחר) . קיצר זה שווה, אני כבר הרווחתי 2 דולר . אם אתם רוצים שאני אשלח לכם הזמנה כיתבו תגובה עם האימייל שלכם ואני אשלח לכם הזמנה לאימייל (:

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by Radeon38,

מישהו זוכר את הסקאדים?? את האזעקות ונחש צפע ???? ובכן יש בשבילכם סרטון של חייל אמריקאי מצלם 2 עירקים בלילה עושים חיים..... ממש חוויה משעשעת לצופה חובה לראות.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הנה הפתרון החדש של אורנג' לסחיטת כסף מאנשים אחרי ה"גזרות" שנפלו עליהם עשיתי סיבוב מהיר וקצר ב"קניון" בחיפוש אחרי תוכנות לאנדרואיד Doodle Jump אורנג' - 14.84 רשמי - 3.66 Magic Paper אורנג - 14.84 רשמי - 10.1 בדקתי מחירים מול אתר appbrain.com ולפי שער דולר של 3.7 שח המבחר שלהם דליל עכשיו אבל כמו שאתם שמים לב הם פשוט סוחטים כסף בלי שום הצדקה אני גם מניח שיקחו כסף על תוכנות שאפשר להוריד חינם, הרי אם אפשר אז למה לא?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  9. פרצו לי לחשבון משתמש באתר כלשהו ופרסמו בשמי כל מיני הודעות שאין להן שום קשר אלי. אני מניח שמדובר בעבירה פלילית, אבל האם יש טעם לפנות לגורמי החוק במקרים כאלה או שפשוט לא יספרו אותי?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by 125,

אני צריך שתפרשו לי את הקטע הזה לעברית ותסבירו לי מה זה אומר Underneath your clothes" There's an endless story There's the man I chose There's my territory And all the things I deserve "...For being such a good girl honey

• 10 תגובות
    • 982 צפיות
  11. לא יודע, אןלי זאת השעה, אבל אני מסתכל בדיוק באיביי (הזמנתי איזה משהו לעצמי) , ובדף הראשון מופיע IPOD ב TOP TEN MOST WANTED (היה אמור להתפרסם ב-5 בבוקר, אבל משום מה זה לא הצליח) אז הקלקתי, (סתם בשביל לראות, לא שאני רוצה אייפוד, לי בכלל יש H120 של אייריבר..) ומיינתי לפי מחיר ואני רואה שם עשרות (אולי מאות) מכירות של אייפודים שונים, חדשים, במחיר התחלתי של 0.1$ שנסגרות עוד 20 שעות כולן בערך וכאילו, אף אחד לא הציע עליהם שום דבר רק להציע ולזכות, יש פשוט אינסוף מכירות אבל המשלוח הוא רק לארה"ב וקנדה קניתי לעצמי משהו אחר די בזול בפומבית שם, מרוצה מהמחיר, מהקניה, מהמוכר, מהמשלוח והכל.. מישהו יכול להסביר את התופעה הזאת של ה IPODS ? ולא תגידו שמי שמוכר זה סתם נוכלים, זה חנ…

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  12. Started by תינוק22,

שלום, האם מישהו יודע על עוד שפות שנכתבות מימין לשמאל חוץ מ עברית וערבית ? . ???

• 10 תגובות
    • 23.1k צפיות
  13. Started by gamer-8,

בואו וסייעו לנו אוהדי הכדורסל בישראל ,לחתום על העצומה הקוראת לקיום משחקי הפיינל 4 בתל אביב ,כולנו ספורטאים וביחד לא ניתן לטרור לנצח את הספורט תודה על חתימתכם http://www.tzahevet.co.il/petition.asp סליחה מראש שאני פותח את זה פה, אבל הנושא הוא מאוד חשוב!!!

• 10 תגובות
    • 842 צפיות
  14. Started by intel suck,

היי אני יודע שרשמתי כאן כבר מלא בעיות בלימודים ושזה כבר נהיה HOMEWORK ZONE בזכותי אבל אני צריך שאלה אחרונה גולש סקי שמסתו היא 80 ק"ג מחליק מפסגת הר בגובה 300 מטר בהגיעו לרגלי ההר יש לו אנרגיית תנועה של 150,000 ג'ול חשבו כמה מאנרגיית הגובה שלו הפכה לאנרגיית חום בהנחה שאנרגיית הגובה מתגלגלת רק לאנרגיית תנועה ואנרגיית חום? ארני צריך גם את הנוסחה אם אפשר תודה ושבת שלום

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by nadaw,

חבר'ה, זה מאמר שקראתי מזמן, וזה ממצה את כל מה שאני מרגיש, שבגללו אני שואף להגיע לשרות קרבי. כתב אותו גולנצ'יק, אבל זה מתייחס לכל יחידה קרבית, לפחות לדעתי. כבר קראתי גירסאות שבהן הפכו את זה מגולנצ'יק ל"לוחם", אבל זאת הגירסה המקורית. לאנשים הקטנים עם הצל הגדול- להיות גולנצ'יק זה לקלל את הגשם והבוץ שעכשיו, אבל להתעקש לצאת למארב בלילה. להתקשר לאמא להרגיע, ולהגיד לאבא ש"לא נכון", ואתה בבית-שמש ולא בבית-לחם. זה להבין את פחד האזרחים בלי לדעת אם הם מבינים את הפחד שלך. זה להציץ בשמש השוקעת, ולדעת שרק עכשיו מתחיל היום. להיות גולנצ'יק זה לשאול המון שאלות על המוות, בלי לקבל תשובה אחת על החיים. זה לאבד אחים לנשק, אך לא את התקווה, הטרוף שבעיניים והצלילות שבמחשבה. לשמוע על העבר בלבנון,…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום לכולם. אני וחברים שלי נוסעים שבוע הבא לכנרת ואני מחפש חוף שיתאים לנו. אז ככה, אנחנו נישן באוהלים (בערך 6-7 חבר'ה), נעשה על האש נעשן נרגילות וכנראה גם נבשל ביום שאחרי. אז צריך חוף שאפשר לעשות בו את כל הדברים האלה, בנוסף אם תהיה תאורה וגישה לחשמל זה יהיה מצויין, העדפה לחוף עם דשא. הציעו לי את חוף לבנון, אבל הבנתי שאי אפשר להדליק שם מנגל...אשמח להמלצות. תודה רבה, דוד.

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  17. שכחתי איך ואני צריך את זה דחוף יענו המכונית

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by [NOS],

:xyxthumbs:

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  19. Started by Chymes,

העלתי תמונה עם מספר תרגילים. אני מבקש רק תשובות סופיות. תודה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 795 צפיות
  20. :lol: חבר שלי שלח לי לינק לזה ולפי הדיווחים הדבר הזה באמת קיים http://www.facebook.com/pages/tl-byb/wdd-hmnh/320402071651?ref=nf אני עוד לא ניסיתי אבל אם מישהו כאן ניסה מוזמן לשתף חווית

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הייתי השבוע אצל ידידה שלי,והורים שלה הביאו לה תמונה ממש אבל ממש יפה ואיכותית מגרמניה,אני מדבר על תמונות סגנון שחור לבן/אומנותי... בכול אופן מה שגרם לי להיזכר בכך שהחדר שלי די "ערום",אני מחפש מקום להזמנת תמונות איכותיות,עם מבחר מכול מיני סגנונות.. אשמח לקבל המלצות מאנשים שקנו,ואם אפשר אתר ישראלי ולא משהו בחו"ל.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by 114508534,

אני מחפש אתרים שמביאים באנר ואתה מקבל עליו כסף על זה שהוא מוצג אצלך באתר

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  23. מה קורה חברה כאן יעקב, השוטר הצבאי הידוע בשמו השני יאן רציתי לברר מה עזזל קרה בשבועיים האחרונים בעולם (לא על המצב, מה חוץ מזה) כי הייתי תקוע שבועיים בצבא (ואני אהיה תקוע עוד, כי הוכרז חירום בפיקוד צפון) אז ספרו לי חברה מה היה בעולם

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  24. שמעתי שnasa הולכים להוציא גירסה חדשה ואיכותית של הנחיתה של אפולו 11 ,למישהוא יש מושג איפה אני יכול ליראות את זה . (אל תירשמו לי "גוגל הוא חבר שלך" ,כי בגוגל מה שזה מראה זה המרות שאנשים עשו בבית ,יענו fan made ).

• 10 תגובות
    • 900 צפיות
  25. Started by GUNZ,

יש את המיספרים 1-6-4-3 מותר להחסיר לחבר להכפיל לחלק צריך להגיע לתשובה 24 בכל מספר ניתן לעשות שימוש רק פעם אחת מישהו יודע?

• 10 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.