עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by 125,

דודה של חברה שלי נפטרה היום ז"ל. אני לא יודע איך להתמודד עם מצבים כאלה ועל מה אני יכול לדבר עם חברה שלי כדי לעזור לה בדרך כלשהי תגידו לי מה אני יכול לעשות כדי לעזור ומה אני יכול להגיד לה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. עד לפני חודש נהנתי לי מאינטרנט מהיר בחבילה של 5 מגה עם בזק בינלאומי ובזק. בחודש האחרון הלכו וגדלו הבעיות. האינטרנט מתנתק כל כמה דקות, איטיות מטורפת בהורדות, P2P שלא זז, גלישה איטית בכלל. בסופו של דבר הגעתי למצב שבו האינטרנט בכלל לא התחבר בקיצור קצר ביותר: אני מתקשר לבזק - בודקים מה הבעיה - מורידים לחבילה קטנה יותר - שולחים טכנאי - טכנאי מגיע, לא עושה כלום - מתקשר לבזק - שולחים עוד טכנאי - טוכנאי לא מגיע - אני סובל כמה ימים עם מהירות אינטרנט נמוכה יותר - שוב בעיות, אינטרנט לא מתחבר - מתקשר לבזק - מזההים את התקלה - מורידים שוב חבילה ושולחים טכנאי - טכנאי לא מגיע - מתקשר שוב - בזק מוציאים תירוץ מהתחת "אין אפשרות לגלוש בחבילה של 5 מגה באזור שלך" למרות ששבועיים לפני גלשתי …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. השעה 21:30 דפיקה מיסתורית נשמעת בדלת...טוק טוק טוק.... אני ניגש לפתוח את הדלת ובפתח עומד לי איש חסון ומהודר. "שלום, אני מערוצי זהב. שמענו שיש לכם YES ורצינו לדעת אם פגענו בכם..." אני מבולבל מעט ואפילו קצת נבוך. מי לעזאזל אתה שתבוא ותחקור אותי. מה אכפת לך מה אני רואה ומי לעזאזל נתן לך את הכתובת שלי. בתחילה עוד הייתי מנומס וניסיתי לחפף אותו בעדינות אך הנציג הנחוש מיאן לעזוב את פתח הדלת תוך שהוא תוקע את הרגל במפתן הדלת (מה שמקשה על פעולת סגירה). בינתיים הוא ממשיך במסכת הייסורים של השאלות החודרניות והמעצבנות ואומר שיש לו הצעה שלא נוכל לסרב לה. בשלב זה הוריד מתחיל להתנפח והעין מתחילה למצמץ בתדירות גבוהה. כדאי שתזוז מהדלת אם אתה לא רוצה שהיא תפגע בך בפרצוף. בסופו של דבר הוא הב…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אז לאחר זמן מה קיבלתי זימון למבחן לחיל המודיעין. עכשיו רשום לי בטחון מידע, ושזה נמצא במתקן רמות (תל אביב) מישהו יכול אולי להסביר לי קצת מזה אומר לאיפה זה לוקח אותי ואיפה בכלל נמצא המקום למבחן. אני מתאר לעצמי שזה השלב הראשון. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משהו ממוקד על הבטחון מידע

• 10 תגובות
    • 14.6k צפיות
  5. אהלן אנשים, עקב יום פנוי ומחסור בחברה החלטתי להכין פק"ל מוזיקה איכותי לבסיס, וגם בשאיפה ילווה אותי לבית(במקרה של סופ"ש בכינרת וכ"ו). אני מכיר ויודע איך מכינים את הפק"ל המדובר ממרכיבים צבאיים, אבל זו לא כוונתי. אני שואף להכין פק"ל בעל מצבר שניתן להטעין מהקיר. מההיכרות שלי עם הפורום אני בטוח שיש כאן כמה אנשים טובים שיוכלו לתת לי הסברים לאיך,כמה ומאיפה. יש ברשותי כ-250 ש"ח, רמקולים (בלאי, אבל סוחבים) וארגז תחמושת מעץ. אהה וכמובן כלי עבודה לניסור,קידוח, סתם להפריע לשכנים. Work your magic והסבירו לי (בבקשה), איזה מצבר? האם אני זקוק לממיר כלשהוא? עד מתי? איזה מגבר? ואולי גם איזה הסבר כללי(אפילו מאוד) על מה לחבר ולאיפה. המשך יום טוב, ואני מזכיר, אני אשמח לסגור את הכל כבר …

• 10 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. שלום לכולם. עומדת בפני החלטה חשובה מאד לעתיד שלי, ואשמח אם תוכלו לעזור \ לייעץ \ ולהשמיע את חוות דעתכם בנושא. בשנה הקרובה אני אמור להיכנס לאונברסיטה ולהתחיל ללמוד,הבעיה היא שאיני סגור על מה בידיוק אני רוצה ללמוד עדיין.. יש לי שלוש אפשרויות עיקריות: רופא שיניים, מדעי המחשב-תיכנות או רנגנולוג (רנטגן) בעיקרון אני לא נגד או שונא אף אחד מהמקצועות הנ"ל אולם יש לי חיבה לעולם המחשבים. עכשיו האספקטים שאני מסתקל עליהם הם לא בידיוק "מה אני אוהב זה מה אני יעשה" אלא "מה הכי כדאי, משתלם וטוב לעתיד" מבחינת משכורת, עבודה, קושי, למידה וכו".. לידע כללי, אחי הוא רופא שיניים ככה שמהצד הזה אני פחות או יותר בעיניינים, אך אשמח אם תוסיפו מידע\ידע\אינפומציה משלכם בכל זאת מכל הבחינות.. בקש…

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  7. כל קיץ אותו סיפור, חבורה של נמלים ג'ינג'יות מסתערת על הבית קומות שלנו, כל דבר אכיל שלא במקרר נאכל על ידם, מס' פעמים יצא לי לאכול עוגה או לפצח גרעיני נמלים. אך היום, הגיעו מים עד נפש! המעשה הגרוע מכל נעשה! אין דרך חזרה! היום החוצפניות אכלו לי חצי מגש פיצה!!! יש לי מזל שלא נגסתי בזה עד שהגעתי לחדר ואז ראיתי אותן. עכשיו אני רעב ועצבי, וחסר אונים!!! מה לעשות? ההורים לא עושים ריסוס ואין לי איך להעיף אותם! לא רוצה לשים כל דבר במקרר, זה סיוט! יש איזה ספריי טוב שאפשר לרסס במטבח ולשלוח את כל הנמלים לעולם הבא?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. אז השמעתי להם את זה https://www.youtube.com/watch?v=xpxd3pZAVHI

9. Started by Gilo2005,

מחפש כיצד להכניס קובץ בתמונה לא ידעתי איפה לכתוב את זה מצטער אם זה לא קשור לפה! אפשר בבקשה מדריך כיצד להכניס קובץ לתמונה? התערבות שלי ושל חבר שלי אם זה אפשרי בכלל? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 917 צפיות
  10. אני מתכנן לקנות אופנוע מוטוקרוס עם שטר מכר ורשיון ומחס והכל! אני גר חצי דקה מהשדה שטח שמותר לסוע בו באופנועים וכדומה.. השאלה שלי אם צריך לעשות על אופנוע כזה רשיון כמו אופנוע רגיל.. אם כן איפה ואם לא האם מותר לי לסוע בשטח ומשטרה לא תעצור אותי...יעשו מרדפים ובלאגנים בשטח..או שיעצרו אותי בבית שלי ויחרמו לי אותו מיכוון שנסעתי בו ואני לא נהג מוטוקרוס אני לא נוסע על הכביש כי זה אסור...רק בשטח..האם זה מותר?.. מה האופציות ואיפה אפשר לברר את כל השאלות האלה ממקור מוסמך? חוץ מהמשטרה המלשינים האלה

• 10 תגובות
    • 28.3k צפיות
  11. Started by 770PF,

אם אפשר אתה יכולים להגיד לי כמה מנויים יש בכל חברה? תודה!!

• 10 תגובות
    • 5.6k צפיות
  12. Started by fungiman,

אני יודע שזה לא הפורום המתאים ביותר לשאלות על כלי נגינה, אבל אני מעדיף להתחיל מפורום שאני מכיר ומוכר בו. הילד התחיל לנגן על פסנתר, בנתיים הוא מנגן בבית על אורגנית יד שניה (ימאהה PSR-520), אבל המורה כבר מתחילה להציק שהוא חייב פסנתר "אמיתי" בבית ומרגישים שהוא מתאמן עם קלידים קלים מדי. החלטנו, אני ואשתי, שאם הילד מפגין יכולות התמדה אנחנו נקנה לו פסנתר בעוד חודשיים-שלושה בתקציב של 2000-4000 ש"ח. מפאת התקציב, המקום בבית והזיופים, ההחלטה היא ללכת על פסנתר חשמלי. בגלל שאני גם שוקל יד שניה, אני מתחיל את המחקר והחיפוש כבר עכשיו. למרבה הצער אני לא מבין כל-כך בנגינה וכך גם אשתי ומעגל החברים הקרוב שלנו, כך שאני לא ממש יודע באיזה כיוון כדאי להתחיל לחפש. תכונות שאני מחשיב כקריטיות הן -…

• 10 תגובות
    • 7.9k צפיות
  13. Started by QQQ,

התרגיל: משתי ערים A ו-B שהמרחק ביניהן 30 ק"מ, יוצאים בו-זמנית שני רוכבי אופניים ונסעו לכיוון C במהירות של 12 ק"מ (שניהם). הרוכב שיצא מ-B המשיך לרכב כל הדרך באותה מהירות, ואילו הרוכב שיצא מA עבר בשעה הראשונה 12 ק"מ ועבור כל שעה הגדיל את מהירותו ב-2 ק"מ. א. כעבור כמה שעות מרגע יציאתם נפגשו שני הרוכבים? ב. כמה קילומטרים עבר הרוכב מ-A בשעה האחרונה לפני המפגש? צירפתי שרטוט קטן לצורך המחשה תודה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Ran B,

שלום לכולם. אתמול(ה26) עברתי ססט, היום המורה שלי הביא לי את הרישיון והלכתי לדואר לשלם 131 שקל אגרה על הרישיון. אמרתי אתמול לאבא שלי שיסדר את הביטוח על האוטו של אחותי. הוא התקשר ואמר לי שהביטוח מסודר, והחל ממחר (כלומר היום, ה27) הביטוח תקף. אבל הוא לא פיקסס לי שום דף. אחותי בת 23, הביטוח צעיר שלה נגמר בגיל 21. התקשרתי אליו היום והוא אמר שהביטוח מסודר ואפשר לנסוע על האוטו ולא צריך שום דף / העתק ביטוח של נהג חדש. חבר שלי אמר לי שהוא הוציא רישיון ההורים שלו עשו לו ביטוח והחברת ביטוח שלחה לו העתק של הביטוח ואחרי שבוע שלחה לו את המקור. השאלה שלי האם צריך איזשהו דף ש"מוכיח" שהאוטו מבוטח עם ביטוח נהג חדש / צעיר. תודה, רן.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Adiakby,

אני צריך עזרה דחופה , בטעות מחקתי כמה תמונות מה N95 8GB ואני חייב לשחזר אותן..אין לי זכרון חיצוני רק פנימי.. חייב כל עזרה שהיא..

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. אני מחפש קלטת וידאו ישראלית לילדים בשם "הפסנתר",איפה אפשר לקנות אותה? אני לא מצליח למצוא! קלטת מקורית.. תודה לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 966 צפיות
  17. *כותרת* מה אתם חושבים על החנות הזאת אתם חושבים שיש חנות יותר טובה? וכל זה זה די דחוף אז תודה רבה לכל מי שמגיב.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Libby,

היי... אני מחפשת שמות של שירים של סרטים מצויירים, רצוי של וולט דיסני.... למשל: John Tesh - Can You Feel The Love Tonight או למשל: Elton John - Circle Of Life זה יכול להיות בכל סרט מצוייר קלאסי מהסגנון....(הנ"ל לקוחים ממלך האריות) תודה!

19. Started by Rinus,

היי, אני כרגע אמור להגיע לבית הספר הארצי לתקשוב (בה"ד 7), שהחברים שלי צוחקים עליי הם אומרים שזה חיל מעאפןואין לי סיכוי לחתום קבע בתור נגד(כי הקבא והדפר שלי נמוכים) בעוד שהם אמורים ללכת לבסמח(בית הספר למקצועות המחשב) זה באמת עד כדי כך גרוע? אני אוהב מחשבים ורוצה לעסוק בזה והם אמרו לי שבסמח הרבה יותר טוב ושבהד 7 שזה זה קשר וזה משעמם וממש לא לומדים שם טוב ואין סיכוי לעסוק במחשבים וכו'... הא זה נכון? נדפקתי? בסמח באמת הרבה יותר שווה מבהד7? תודה.

• 10 תגובות
    • 7.8k צפיות
  20. טוב אז השבוע יש לי ראיון עבודה בחברת צאקפוינט, מה שהם מציעים זה לעבור אצלהם קורס QA (בודק תוכנה) ואז להתחייב אליהם לשנתיים עבודה. הספקות שלי אם זה יהיה בזבוז זמן אחד גדול או מהלך נבון? אם לשים לרגע בצד את העניין שיש הרבה ביקורות רעות על תנאי העבודה בצק פוינט והשכר הנמוך (ושזה במרחק של כ- 45-50 דקות נסיעה מביתי ואין לי מושג אם יש החזרי נסיעות). האם שווה ללכת על זה? האם השנתיים שאני אתן מעצמי בתפקיד הזה יקנה לי ידע וניסיון שיפתח בפניי שערים לחברות אחרות? בודק תוכנה ללא תואר אקדמי (מהנדס תוכנה/מדעי המחשב ואין לי גם ידע בפיתוח תוכנה/שפות תיכנות) שווה היום משהו? תודה ושבוע טוב.

• 10 תגובות
    • 8.6k צפיות
  21. Started by R0ck,

<R0cKF0rD> אהההההה <Pure-Gold> מה ? <R0cKF0rD> יש לי בדיחה <R0cKF0rD> שני אשכים הולכים ברחוב : <R0cKF0rD> אשך א' - מה קרה ידידי, אתה נראה לי קצת מדוכא <R0cKF0rD> אשך ב' - אני... מדוכא?! מה פתאום! אני דווקא די מאושך ועוד אחת נוספת... שני גרמנים הולכים ברחוב : גרמני א' - אייט עאון סליחץ היידר שליכטן?! גרמני ב' - מה?!?!?! LMFAOOOOOOOOOOOOO!!!!!!! :lol: ועוד אחת, מהמסגרת הצבאית - א - אוהל. ב - זה בית זה. ג - זה יצאתי מהסבב! 8)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום אם זה לא הפורום המתאים אז סורי בקיצור השאלה בכותרת... איפה עדיף לעשות פרימיום? בקשר למחיר, לחודש אחד זה אותו דבר ומעבר לחודש אז MEGAUPLOAD יותר זול... תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

Rockford Fosgate & Lightning Audio הגיעו למחלקת "רכב" של אייס "קנה ובנה"!!!!!! למה אבל!!!!!! למה לדפוק לעצמם ת'שם!!!!!!!! :AR15:

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אני בטוח שכולם ניתקלו בתופעה ששים לנו פרסומות שונות על הדלתות בן אם בצורת מגנט או בן אם משהו שתולים על ידית הדלת ללא הסכמה שלנו. היום זה כר הגיע למצב מוגזם לפחות אצלי , כאשר הגעתי הביתה גילית 2 מגנטים + מדבקה (שקשה להוריד אותה וצריך לקלף אותה + פרסומת על ידית הבית+2 טפסי פרסומת זרוקים על מפתן הבית שלי. אני מבין שאנשים צריכים להתפרנס אבל למה הם לא שמים פשוט פרסומת בתא הדואר כמו אנשים נורמאליים?! בכל מקרה הנושא הזה לא נישמע לי הגיוני - והייתי רוצה לשמוע דעתכם בנושא: (1) האם אני מגזים? והאם מפתן הדירה שלי + החלק החיצוני של הדלת בבעלותי? (2) איך ניתן למגר את התופעה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.