כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לא מצאתי פורום מתאים יותר אז נשאל בכללי. לא יודע אם חלקתי איתכם פעם אבל אני לומד לתעודת הסמכה של איש תמיכה למחשבים עזבו מסובך להסביר. אני כבר הרבה זמן עובד בזה באופן פרטי ככה מגיל צעיר ורציתי להתייעץ איתכם מכיוון שכל פעם אני שומע על דברים חדשים איזה כלים, תוכנות וכו' חובה לכל איש תמיכה במחשבים להחזיק בהישג יד. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.milkandcookies.com/link/63909/detail/ עריכה: לא יודע איך להגדיר את המשחק, מזכיר את הסגנון מודים שיש ב WARCRAFTIII שצריך לעצור קבוצות של מפלצות ע"י מגדלים בעלי כוח אש מסוים מלהגיע לסוף המבוך...?
-
- 10 תגובות
- 953 צפיות
-
-
זה אחרי הסצינה הזאת של הקרב http://youtube.com/watch?v=h2SqUEvtVyI אני לא מוצא את זה ביוטוב.....למישהו יש לינק לסצינה הזאת? זה דחוףףףףףףף...תודה
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני מחפש מזגן מרכזי לדירה 4 חדרים. אני מחפש משהו זול, אבל שיהיה טוב. מישהו מבין בזה ויכול להמליץ על משהו? ד"א מישהו ניסה/מכיר מישהו שניסה את הminimax של אלקטרה? הדבר הזה עוזר?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל קיץ אותו סיפור, חבורה של נמלים ג'ינג'יות מסתערת על הבית קומות שלנו, כל דבר אכיל שלא במקרר נאכל על ידם, מס' פעמים יצא לי לאכול עוגה או לפצח גרעיני נמלים. אך היום, הגיעו מים עד נפש! המעשה הגרוע מכל נעשה! אין דרך חזרה! היום החוצפניות אכלו לי חצי מגש פיצה!!! יש לי מזל שלא נגסתי בזה עד שהגעתי לחדר ואז ראיתי אותן. עכשיו אני רעב ועצבי, וחסר אונים!!! מה לעשות? ההורים לא עושים ריסוס ואין לי איך להעיף אותם! לא רוצה לשים כל דבר במקרר, זה סיוט! יש איזה ספריי טוב שאפשר לרסס במטבח ולשלוח את כל הנמלים לעולם הבא?
-
- 10 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה לחבר שלי נגמר המלווה ביום שלישי הקרוב.. אז לקראת הנביעה הצפוייה.. חשבתי להכין דיסק עם שירים מתאימים.. אני מאמין שעל השירי היפ הופ מחתרת האלה שנמצאים במחשקים כמו NfS יעשו את העבודה.. בתודה מראש, דור
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום איפה אני יכול למצוא כזאת חולצה? או שלבקש שיעשו תדפיס או משהו כזה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כל הסרטונים יוצרו ע"י davidx373. Taco Bell: [7-Eleven: Jack in the Box: Wendy's: Orchard Supply Hardware: Cho Cho San: Cheesecake Factory: Sausage Company: Best Buy: Disney Store: כל כך מצחיק, המומלצים שלי: 7-Eleven, בסט ביי, ודיסני.
-
- 10 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני נהג חדש אבל כל שאר המשפחה שלי כבר לא (חוץ מאחי הקטן שבן 13 ) אני צריך להשים את השלט של הנהג חדש אבל זה די מעיק להוריד אותו ולהדביק אותו כל הזמן. השאלה שלי היא אם אני משאיר את השלט נהג חדש ואמא שלי נגיד נוהגת באוטו, אפשר לתת לה קנס?
-
- 10 תגובות
- 21.8k צפיות
-
-
לא מזמן קיבלתי תעודת MCP מ- Microsoft על כך שעברתי את בחינה 70-270. התחלתי לחשוב קצת על הסמכות נוספות כמו MCSA ו- MCSE שאני רוצה לקבל אותן. הסתכלתי קצת באתר של מיקרוסופט וראיתי שכדי לקבל הסמכת MCSE אני חייב לעבור את הבחינות 70-290, 70-291, 70-293, 70-294. הסתכלתי עוד קצת וראיתי שגם בשביל MCSA וגם בשביל MCSE צריך לבחור עוד בחינה אחת מתוך מגוון של אפשרויות: http://www.microsoft.com/learning/mcp/mcse/windows2003/default.mspx#E4CAC איזו בחינה אתם עשיתם? איזו בחינה כדאי לי לבחור?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
ובכן אני לא ממש בקיא ברזי הבנקאות, תחום שקצת יותר מדי מסובך בשבילי עם כל הפקמים והשטויות למיניהם אז בטח יש אחד מאנשי הפורום שיוכל לעזור לי. שאלתי היא כזו, נגיד ויש לי סכום מסוים,(לצורך העניין 1,400,000 ש"ח)ואני רוצה לסגור אותו כל פעם לחודש אחד כך שאני אוכל להוציא כסף ביום אחד כל חודש, אני רוצה לדעת מה יהיה סכום הריבית החודשית שאותה אני אוכל להוציא מהחשבון מבלי לפגוע בסכום ההתחלתי של הקרן.(כלומר לחיות מהריבית כמו שאומרים.) תודה למי שיאיר את עיניי.
-
- 10 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מחפש למכור כמה דברים של DJ וציוד הגברה, איפה הכי כדאי לפרסם את זה ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי נבחר על ידי הקבוצה והמאמן לשחקן המצטיין העונה בכדורסל בליגת הקט-סל, כל קבוצה המשחקת בליגה בחרה שחקן אחד ומכולם יבחר השחקן הטוב ביותר בצפון. את השחקן הטוב ביותר הוחלט לבחור באמצעות סקר שנערך באינטרנט, להלן הקישור: http://www.postool.com/pollshow.php?user=basketman&id=4224 אודה לכם אם תצביעו לו, שמו דניאל מלצר והוא משחק במכבי מטולה (האפשרות החמישית בסקר) תודה מראש על שיתוף הפעולה
-
- 10 תגובות
- 801 צפיות
-
-
באיזו שפה/תוכנה הכי כדאי לכתוב אתרי אינטרנט? האם יש מדריכים טובים ללימוד?
-
- 10 תגובות
- 843 צפיות
-
-
באנגלית מה ההבדל בין men לman? הפרוש של שניהם גברים לא?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בתור אחד שבא מתחום המטאל הידע שלי במוזיקה אלקטרונית דיי מצומצם, מבקש המלצות לפסיי כבד, ברמה גבוהה, לא של ערסים לא אסטריקס, גם לא מת על סקאזי דברים בסגנון S.U.N PROJECT, Four Carry Nuts Talamasca Safi Connection Damege דברים טכניים, כבדים, רצוי עם הרבה גיטרות ולגבי DNB, פה אני חייב עזרה, אני לא מכיר אומן אחד אפילו, בבקשה תעזרו לי, ושוב, הטעם זהה, כבד, ברוטאלי, ולא של ערסים תודה מראש גיא! נ.ב מי שצריך המלצות למטאל מכל הסוגים ומכל העולם אשמח לעזור
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך אני עושה חתימה של BF2 STATS?? כמו שיש ל SUPERMAN או QUACKER_667
-
- 10 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יאללה מי צולל הכי עמוק תתחילו!!!!! 10- 20- 40- < יש פה את נמו!! 60- פששש איזה לחץ!! 70- פששש וזה בלי חליפת צלילה אה!!! 80- עברה דקה !!!!! 90- שיוווו כמה מדוזות! 100-מטר פשש מספר עגול! רגע מי פה? 101- לא להפסיק 120- דג חשמל 180- אני ממשיך לא רואה בעיינים!! 200- איזה לחץ!!!!!! 300- חחח עלתי תקצב צלילה שיווווו כמה סלעים!! 400- עכשיו שאני חושב על זה אני עם ג`ינס!!! 500- פשוט עצרתי לנוח! 600- ממשיכים לרדת 700- מה קשור קוף באמצע הים? 800- למי יש פיתה? 900- שיווו איך שבא לי עוגה!!! זהו זאת הקרקעית איך היה כייף אה??
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
-
ז"א, אולי לכם היא תהיה קלה אני צריך לחבר את אמצעי הצלעות בטרפז ולמצוא מה מתקבל... לפי מראית העין נראה שם מעויין אבל אני לא הצלחתי להוכיח את זה עד סוף (הצלחתי רק להוכיח שזה מקבילית, ולא הצלחתי להוכיח שכל הצלעות שוות) אשמח לעזרה D=
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
ישששששששששש איזה כיףףףףשביתה כול היום לא עד 10 לכול היווום http://news.walla.co.il/?w=/94/1044397
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
סוף סוף,לכל מי שאולי שכח,מחר יוצא פרק 14 לאחר המתנה של חודשים!
-
- 10 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי, מישהו יכול לשלוח לי הזמנה לאייסיקיו 6 החדש? תודה...
-
- 10 תגובות
- 958 צפיות
-
-
למי שמכיר את 2 הלהקות האדירות האלה.... אני מחפש עוד להקות בסגנון שלהם אז אם מישהו יכול להמליץ..אני אשמח!!! תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 703 צפיות
-