עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. 1. ישראלי זה לריב עם מישהו ולצעוק עליו "למה מה קרה?" ו"חכה-חכה, זה עוד יעלה לך ביוקר" תוך נפנופי ידיים, ושעה אחרי זה לשבת איתו על כוס קפה, לטפוח לו על הכתף ולהגיד "אתה בחור טוב, אתה" 2. ישראלי זה ללכת ברחוב שכולם בו היו איתך בצבא, להיכנס למסעדה עם תפריט בעברית, לשמוע את המלצר קורא לך "אחי" ולדעת- שאתה בהודו, ניו-יורק או תאילנד 3. ישראלי זה הבן אדם היחיד שמוחא כפיים כשהוא חוזר ארצה, ולא יכול לחכות לרגע שהוא יעוף מפה שוב 4. ישראלי זה לשבת ביום שישי עם חברים, לראות חדשות ולבכות עם כולם על המצב וחצי שעה אחרי זה לצחוק עם הטברנה או לימור. 5. ישראלי זה לטעון שכדורגל הוא ספורט בריא, ספורט חשוב, ספורט מעניין, אבל תוך כדי ישיבה על הספה בבית וטפיחה על הכרס הענקית. 6. ישראלי זה …

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. Started by moshe_91,

מה המצב אנשים ?.. אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל זה הפורום שנראה לי הכי מתאים ... האם הפסקת חשמל הורסת את החלקים במחשב ?.. היה לנו עכשיו הפסקת חשמל והמחשב שלי כמובן נכבה ולא נראה שמשהו קרה ... אז השאלה שלי אם המחשב שלי אחר כך נפתח ועובד בצורה תקינה זה אומר שלא קרה כלום או שזה נזק מצטבר ועם עוד הפסקות חשמל אז בסוף איזשהו חלק\ים יהרס\ו ?.. אפשר אולי איכשהו לבדוק אם משהו נהרס (מבלי לפתוח את המארז) ?.. תודה מראש, משה

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. אני ב-4 יחידות מתמטיקה אז חשבתי אולי יהיה אתר עם פתרונות שיעזור לי בספרים של בני גורן -005 ויואל גבע 003 תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אני חייל משוחרר ומעניין אותי תחום המחשבים חשבתי להתחיל קורס טנכאי Pב ומנהל רשתות שמעתי שיש שילוב של השניים השאלה שלי היא כזאת האם התפקיד הזה דורש תעודת בגרות? כי אין לי תעודת בגרות והשאלה השנייה האם יש קורס כזה באזור חיפה? או הצפון

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  5. קניתי מהם ביוני, שרק יצאו ה HD48xx מחשב עם מערך CF של 4850, בקיצור כידוע לכל מי שמחזיר בערך כזה, הבעיות רבות ומרובות. הדרייבר היחידי שפועל עם ה CF הוא 8.10, אי אפשר להכניס את המחשב למצב המתנה, המחשב קורס לפעמים עם מסך כחול וכו' חיפשתי בפורומים של ATI וגיליתי שהגורם הוא הגשר של ה CF, ובגלל שב 4850x2 אין גשר, שמה אין את הבעיות... נראה לכם שהם יסכימו להחליף לי תמורת תוספת תשלום ?

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  6. האם בעלי תואר בוגר אונ' במדעי המחשב יכולים לעבוד בניהול רשתות ואבטחת מידע ? (האקינג\ אנטי-האקינג לרשתות, תחזוקתם ואבטחתם וכו') או רק בתכנות ? האם כדי לעבוד במקצוע הנ"ל צריך להיות בעל תואר אחר ממדמ"ח? איזה מסלול לימודים צריך לבחור באונ' בשביל זה ? תודה :]

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. מכירים את זה שאתם רוצים לצאת מהבית, ולא יודעים איך לאכסן את כל הגאדג'טים שלכם בכיסים? ובכלל.. כל הדברים שאתם צריכים איתכם, מפתחות, ארנק, פלאפון, אוזניות, אייפוד (או D2, או כל נגן אחר שהוא fuck the system and be different) חשבתי לקנות תיק צד קטן, ולשים בו הכל. מישהו מכיר מקום במרכז לתיקים נורמלים? הבנתי שלPURE יש תיקים יפים, אבל שהם יקרים ממש, מישהו יודע מה סדר המחירים שם?

• 40 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. רואים ילדה עולה במדרגות ואז זה משתנה לזוית שרואים שהיא מושיטה את היד לארון ופותחת אותו חרשתי על החיפוש ועל ה10 דפים אחרונים ואני לא מצילח למצוא-מישהו?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  9. Started by Game5,

שלום , יש לי כרגע amd 3000+ שכבר לא סוחב כמו שצריך (הוא 4 שנים או משהו כזה). אם אני קונה מחשב חדש , התקציב הוא 5k כולל מסך. הבעייה היא: אם אני קונה מחשב בתקציב גבוהה ,כנראה זה בגלל שהוא נועד להריץ משחקים - אבל יש בכלל משחקים? אני כל שבוע נתקל בכתבה: "לא יהיו משחקים למחשב" , "XBOX ניצח את המחשב" , " רק קונסולות"... מה נסגר עם זה? תודה לעונים / קוראים משעמום / לעוזרים

• 7 תגובות
    • 902 צפיות
  10. ??? ??? ???

• 20 תגובות
    • 5.1k צפיות
  11. Started by bilbo,

פנדורה לא זמינה יותר מישראל http://www.pandora.com/restricted

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מעבד E2200 - 455 ש"ח , E5200 - 525 ש"ח לוח ASUS G31 - 330 ש"ח זיכרון 2GB DDR2 800 - 170 ש"ח / + 170 ש"ח כונן קשיח WD 160GB - 250 ש"ח צורב LG DVD - 165 ש"ח 1.44 - 0 ש"ח מארז - 255 ש"ח הרכבה מחשב + בדיקות מאמץ : 200 ש"ח סה"כ : 1700 ש"ח ( 2 גיגה זיכרון ) / 1870 ש"ח ( 4 גיגה זיכרון ) מזומן ! / צ'ק מזומן . ===== יש לו עסק קטן הוא לא יבואן אז להגיב בהתאם ( עוסק פטור אני חושב בלי מע"מ ) ==== למשל תוספות כמו VISTA במחיר 485 ש"ח , או מסך 22 אינץ במחיר 860 ש"ח .. וכו' יחסית לעסק קטן אני חושב שהמחירים שבניתי לו מעולים למרות שאני אישית המלצתי לו לסגור את העסק ולעבור לתחום אחר חוות דעת ?

• 62 תגובות
    • 7.2k צפיות
  13. יש לי מחר שמה ראיון עבודה בNETVISION ואין לי מושג קלוש על המקום הזה. כתובת:מרכז אומגה, מת"מ חיפה תודה

• 52 תגובות
    • 15.2k צפיות
  14. שלום עשיתי את כל הבדיקות של הצו הראשון וקבלתי הזמנה נוספת להתייצבות לוועדה רפואית השאלה שלי היא אם את כולם מזמינים לשם? ואם לא, אז את מי כן?.. ולמה מזמינים? תפרטו כמה שאפשר בבקשה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Ironside,

יש ברשותי שלט ייס (תמונה מצורפת) אבל אני לא מצליח לכייל אותו כלומר להתאים לטלויזיה החדשה שהביאו לי. יש לי קודים אבל אני לא מצליח להביא את השלט למצב בו יהיה מוכן לקלוט אותם. ניסיתי את השיטה שבה מכיילים את השלטים החדשים http://service.yes.co.il/service/RemoteCoordinatin.aspx אבל זה לא עובד בשלט שלי. מישהו שיש לו מושג איך עושים זאת, עזרו והסבירו בבקשה. תודה על הטירחה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 6.2k צפיות
  16. Started by Yaron-Cohen,

נתחיל את הסיפור מההתחלה... קניתי לוח של ABIT מדגם FATALITY לוח UATX. לאחר פחות משנה הלוח מת... החזרתי אותו לKSP והם נתנו לי זיכוי מלא לכסף... הוספתי 50 שקלים ולקחתי לוח של גיגהביט מסוג G33MDSR2... לפני שבועיים הלוח מת.... הלוח עדיין באחריות!!! החזרתי אותו לחברה והם אמרו לי שעוד שבוע אני אחזור והכל יהיה מטופל... אחרי שבוע חזרתי...ואמרו לי תתקשר עוד כמה ימים....כמובן שהתקשרתי...ועדיין לא מוכן... הלוח חזר כעבור שבועיים.... הם החזירו לי לוח של אינטל (לא חדש, או בכל אופן הוא בא בשקית אנטי סטטית) במקום מה שלחתי....אמרתי לא נורא...שאני אצלהם אני רואה שהלוח הוא עם קול של 2 ערוצים (השאלה האם זה הגינוי ללוח G33)... יש 4 יציאות SATA במקום 6... האם הגינוי שהיבואן נותן לי לוח של אינטל…

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  17. שלום! בימים האחרונים ביררתי לגבי הצעות מחירים למחשב חזק לגיימינג בעיקר. אני כבר כמעט סגור על הרכיבים אבל תודות לכתבה על הורדת מחירי ה-HD4870, התחלתי לחשוב- האם כדאי לקנות מחשב בתקופה הזו של השנה?! אנחנו בדצמבר, ATI הורידו את מחירי הכרטיס מסך הטוב ביותר שלהם ולא מזמן יצא הצ'יפ החדש של אינטל (I7). האם יש הסתברות גבוהה לכך שבתחילת 2009 יירדו מחירי כרטיס המסך של ATI ו-NVIDIA, בנוסף לירידה במחירי המעבדים? אני לא רוצה למהר ולקנות מחשב היום, כשעוד חודש חודשיים הוא יעלה 500 ש"ח פחות. אשמח לתגובות!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by zzz727,

הייתה פעם בערוץ 22 תוכנית בשם איצ'ה עם ספי ריבלין מישהו יכול לשלוח לי הורדה או צפייה ישירה של הפרקים??

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. :lol: :lol: .."קודם כל המערך הנ"ל של ATI מתפקד כמערך SLI לכל דבר. יש עם העניין בעיה אחת : לא כל המשחקים ובעיקר לא כל התוכנות הגרפיות יודעות להשתמש בתכונה זו. מה תקבל בפועל? כוח עיבוד של "כרטיס אחד" במקום שניים במקרים של חוסר תמיכה. סביר להניח שבדקת את העניין מול משחקים שתומכים בSLI/CF ולכן ידעו לנצל את כל הכוח של הכרטיס...." פשוט בא לי להירשם ולענות להם..לא יאומן!! הקישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=91&msgid=124747465

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  20. אני צריך להחליף את המחסנית ( שחור לבן ) של מדפסת HP 930C שיש ברשותי, ואני לא רוצה לקנות מחסנית מקורית. הרשת מכירה שכרגע אני זוכר את שמה היא DMO אבל משום מה נראה לי שהמחירים שלה מאד יקרים. בחיפוש אקראי קצר יצא לי למצוא מחסנית לא מקורית לדגם שאני צריך, באיזו חנות בכפר סבא, המחיר שהופיע שם עמד על 30 ש"ח, ב DMO ראיתי את המחיר לאותו דגם ולא מקורי על 105 ש"ח, שנראה לי מוגזם לחלוטין. איזה עוד רשתות למכירת מחסניות יש, שהן מוכרות ומומלצות? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  21. Started by redti,

שלום , רציתי לדעת במידה ואני מוציא רישיון לאופנוע אך לא עושה ביטוח וקורה ועשיתי תאונה..הצבא יממן לי את הפציעה או שהוא ייתן לי להתמודד עם זה לבד ? או שבכלל יכניס אותי לכלא על כך שלא היה לי ביטוח ועוד משהו קטן..לא כל כך קשור אבל חייב בשביל להוכיח למישהו..מה הסיכוי שרוכב אופנוע יפגע בהולך רגל? (לא אחד למיליון??)

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  22. Started by 125,

מה אתם חושבים על זה? הסיבה היא בגלל שאין את הג'ינסים שאני רוצה בארץ. מצאתי ג'ינס באיביי - הג'ינס שאני רוצה כרגע. ויש לי את הכסף במזומן ואני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות, איך להעביר את הכסף איך להזמין והכל וגם איך אני יודע שזה אמין שאני אקבל את זה כמו שאני מקבל את זה בחנות וכו'.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by aviram20,

היי קניתי אוטו ומצב המרכב שלו דיי טוב יש כמה מכות קטנות שצריכות בונדו מעבר לזה אני רוצה לצבוע את הרכב בשחור(מה שמחייב עבודת פחחות טובה מאוד) מוסך לא בא בחשבון כי הוא רוצה 3 אלף שקל אז חשבתי לעשות את זה בעצמי יש למישהו מושג כמה עולה פח צבע לאוטו של נגיד 3 ליטר וצפוי שקוף בערך 3 ליטר? חשבתי לעשות שחור מאט ועליו ציפוי מבריק זה יצא שחור מבריק אגב , מה לגבי פח בונדו מה המחירים ?

• 35 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. Started by mrsph666,

אהלן, יש למישהו לינק של הטפסים שאמורים לחתום עליהם הורים, במידה והם מאשרים לבן היחיד להתגייס לקרבי?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים