כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
http://vimeo.com/iryoku/separable-sss כל מה שאתם רואים בסרטון הוא טיוח ב-DirectX 10. האפקט הזה הושג ע"י טכנולוגיית "Separable Subsurface Scattering" אשר מאפשרת לחשב שקיפות עור. כפי שאפשר לראות זה שהעתיד היפה עוד לפנינו...
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מאחר והרבה בעבודה מדברים רוסית, והידע שלי ברוסית מסתכם פחות או יותר ב"חראשו", "פיסגייטס", "קושית" ו"פאשלי", אני מחפש שימושון פונטי טוב לרוסית. יש המלצות? :
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמו שאמרתי אני מחפש סרטים איכותיים ויפים. הרבה אקשן בסגנון final fantasy או אקירה, הנסיכה מונונוקי. אני מניח שהבנתם מה אני רוצה, למישהו יש המלצות?
-
- 11 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
רצוי ישראלי..אני יודע שבWALLA אפשר אבל לא מצאתי איך.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
A man goes up to the minister at the local church. Reverend," he said, "we have a problem. My wife keeps falling asleep during your Sermons. It's very embarrassing, not to mention disrespectful. What should I do?" I've noticed this and have an idea if you're up to the task," said the minister. "Take this hatpin with you. I will be able to tell when Mrs. Jones is sleeping, and I will motion to you at specific times. When I motion, you give her a good poke in the leg. In church the following Sunday, Mrs. Jones dozed off. Noticing this, the preacher put his plan to work "And who made the ultimate sacrifice for you?" he said, nodding to Mr. Jones. "Jesus!" Mrs. Jones cr…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
א. אם אני מזמין מוצר ב EBAY הוא ישלח לישראל? ב. איפה רואים את הרייטינג של המשתמש? השאלה מופנת על מכשיר X360 לא שאני קונה כרגע אני רק רוצה לדעת. למשל הוידיאו שלי זה NTSC(כן עדיין יש לי וידאו) אז הוא אמריקאי לא? וPAL זה של הארץ. ויש גם NTSC J של יפן. קיצור איפה בחול באיזה אתר הכי משתלם ליקנות גם
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קיבלתי חבילה בדואר מאשדוד " רובע ד' אשר באשדוד" רשום חבילה גדולה אני לא ילך סתם לקחת את זה יש למשהו מושג מזה המקום הזה?
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן חברה לאחר שנתיים פוריות חזרתי למעגל דורשי העבודה. כרגע אני די לחוץ למצוא עבודה מכיוון שאני מתחתן באפריל והייתי שמח להגיע לאירוע כאשר אני כבר עובד. יש לי ניסיון רלוונטי בתכנון ואיפיון מערכת בגישת UML תכנות בסביבת VISUAL STUDIO וידע ב-NET. בדיקות ידניות של תוכנה(מסמכי STD). לכל מי שמוכן/יכול לעזור ולהעביר את קורות החיים שלי לחברה בה הוא עובד נא ליצור עימי קשר דרך האתר http://www.hwzone.co.il/community/index.php?action=pm;sa=send;u=10100 או במייל shoeyal@walla.co.il תודה לכל העוזרים אייל
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
Love comes again (Tiesto vs. Offer Nissim) סתם הוספתי BEAT נחמד לפי OFFER NISSIM בשם של השיר אתם כבר יודעים של מי הBEAT http://s11.yousendit.com/d.aspx?id=1PDNBCXKT50N43T8C94XFKHM1P
-
קצת קשה לי להאמין שהפיגור והצרות שלי עם הצבא התחילו עוד לפני שהתגייסתי. קיבלתי אתמול צו גיוס ל 23 למרץ, למרות שיש לי גיבוש טיס בתחילת אפריל. בגלל טעות ברישום, עכשיו רוצים לגייס אותי במרץ, ולשלוח אותי לגיבוש באפריל. (אבל הקורס מתחיל רק בקיץ, אז מה לעזאזל אני עושה חודשיים, ולאן רוצים לגייס אותי בזמן הזה שאני בין גיוס לגיבוש?!?!) בנוסף לזה, אני רוצה לגשת לפסיכומטרי במועד אפריל, ואולי גם לחזור על חלק א' של הבגרות בהיסטוריה בקיץ. מישהו יכול לעזור לי ולתת הכוונות איך אני מגיש בקשה לדחית גיוס? תודה מראש לעונים. עריכה- על הדרך, אני מבקש להציע דרכים טובות לשבור לעצמי את הרגל/יד, ושלל דרכים אחרות להוריד פרופיל. כמה שיותר נמוך חוץ מ 21 נפשי. ולמקרה קיצוני, גם רעיונות איך אפשר בסופו …
-
- 114 תגובות
- 20.7k צפיות
-
-
שלא שורץ בילדים בני 16 שטופי הורמונים. האם קיימת חיה כזו? רצוי בעברית.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אפשר לשים בו כרטיס מיקרו SD של גי'גה או שהוא מוגבל בנפח?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
ת'רד החוקים.. דברים שיש או שיש לכם שמתאימים... החוקים: תמיד כשמישהו מחכה באוטו הוא ישחק עם המגבים. (חבר המציא) אנשים שצריך להרוג (או בקיצור - אש"ל) את האידיוט שמיקם את האותיות וו ונון סופית אחת ליד השניה במקלדת. (בלייזר, פברואר 07.) מה יש לכם? בראל.
-
- 222 תגובות
- 20.2k צפיות
-
-
אני לא סובל שיש מדבקות על מוצרי אלקטרוניקה ,במיוחד אלו שכתוב עליהם המפרט של מה שנקנה, אזהרות בריאות, ו 650watt PMPO. ועוד יותר במיוחד אלו שבאים על לפטופים (אינטל אינסייד, ויסטה אינסייד, מגרד את כף היד!). לדעתי זה לא אסתטי, וגורם למוצר להראות זול. מי עוד מוריד את המדבקות?
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
כל משתמש רשאי לרשום עד ל-4 "כינויי" הומואים! 1. מקיא ווזלין 2. רץ אחורה בשדות תירס 3. אוחז כיורים (כמובן) 4. שפופרת משחת שיניים אנושית. בהצלחה!
-
- 8 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות AIRBRUSH ואני לא יודע איזה כדי ואיזה ערכות יש, אם תוכלו לעזור לי ממש אודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
הכותצרת אומרת הכל כל מי שיש לו כלב גדול, קטן , יפה , מכוער... מוזמן לעלות תמונה שלו ובנוסף לרשום בבקשה את השם שלו ומאיזה סוג הוא.. לי אין כלב (בקרוב מאוד רוטווילר שיגור איתי בתוך הבית) אבל בנתיים.. הנה הכלבה של חברה שלי קוראים לה בולי... אבל חברה שלי קוראת לה גם , זוקיני , חנן , סלט , זבל , מחתרית , פוצ'יני , זחלם , ועוד מלא מלא שמות שאני לא זוכר והיא פיקינז
-
- 59 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
-
מישהו כאן עושה מחר את הבגרות בניתוח מערכות ב' ותקשורת איבדתי את הלוח בחינות ורציתי שמישהו יגיד לי באיזה שעה זה מתחיל בבקשה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם.. את האמת אני חייב להודות שבמקצוע המתמטיקה אני לא משהו, את האמת אני ממש לא משהו, אני אפס. מבחן קודם קיבלתי 61 מבחן לפני זה 81 ובתעודה הקודמת הממוצע שלי היה 70. הפעם החלטתי קצת להסתלבט על המורה למתמטיקה. לתלמידי כיתה ט' יש מבחן ארצי הנקרא מפמ"ר ורבים הבתי ספר שעושים אותו, לכן חשבתי "אם הרבה בתי ספר עושים אותו בטוח יש מתכונת למבחן באינטרנט!" ערכתי חיפוש ומצאתי כול מיני מבחנים של מורות מבתי ספר בג'הנם שהם מבחני התכוננות לקראת מפמ"ר. חשבתי לעצמי "אמממ אם הן עושות את זה והמורה שלי עצלנית אולי היא תיקח מפה.. בוא נעשה את המבחן הזה ונראה שאני יודע, ככה ג אני יתכונן" מה שמחיק שלא רק שעשיתי את המבחן והתכוננתי אלא שאותו טופס בדיוק הוגש לי על השולחן בכיתה. את התשובות כבר י…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
משהו מאוד מוזר קרה לי עכשיו. ניסיתי להיכנס לחשבון שלי בג'ימייל ופתאום אני רואה שהסיסמא שגויה. ניסיתי להיכנס לעוד כמה חשבונות שלי ואני רואה שגם בהם הסיסמא שגויה. בערך 6 חשבונות שלכולם הסיסמא לא עובד -לא לכולם יש אותה סיסמא - הסיסמא קשה -לא יכול להיות ספייוור כי פירמטתי את המחשב לפני שבוע בערך וגם כי יש חשבונות שלא נגעתי בהם מעל חצי שנה וגם הם לא עובדים. מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
http://e.walla.co.il/?w=/1000/690512
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מיקרוגל built -in שהדלת נפתחת כמו תנור צבע נירוסטה חיצוני ושיהיה מותג כמו דילונגי וכל החברות הללו ולא חברות כמו סוני למיקרוגל אפשר עזרה כאן זה הכי נורמלי לשאול תשאלה הזאת מחפש דגמים הגודל לא משנה והליטר לא משנה כמה שיותר אופציות יותר טוב
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום .אני גולש ב 10 מגה . הורדתי קובץ של סרט בנפח 4.5 גיגה בפרק זמן של שעה וחצי זה נחשב מהיר?
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
הטריילר המרשים לסרט נבלי העל החדש חוזר בגירסה מורחבת, שתסביר לכם מי נגד מי ואיך כל זה קרה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/רוצים-לדעת-עוד-על-הסרט-suicide-squad-הטריילר-הבא-י/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-