כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
חזרתי לג'אם הזה של קוסוף לפני כמה ימים והרגשתי מן חובה לשתף את הקטע המוזיקלי הגאוני הזה עם אחרים. אין לי מושג מה בדיוק הביא אותו לבטא רגשות שכאלו באופן הבלתי אפשרי והבלתי מתקבל על הדעת כאשר שומעים את זה - למרות שיש מספיק תיאוריות. כנראה שסמים היו OC לאנשים כמוהו. והם גם נשרפו בטרם עת. בכל מקרה, זהו החלק השני והמפורסם יותר המופיע גם באלבום "Back Street Crawler". תהנו, ושתפו בדעותיכם.
-
- 4 תגובות
- 854 צפיות
-
-
לא מזמן גיליתי את האתר הזה ולא יכולתי שלא לשתף.. מקלידים את שם הזמר/השיר והאתר יוצר פלייליסט, פשוט וקל. בלי פרסומות ובלי טקסט מיותר. http://www.tubalr.com
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לחלוק איתכם שיטה יעילה ביותר לאחסון דיסקים. כבר זמן מה, אני מחפש דפים מיוחדים לקלסר שאפשר לשים בתוכם דיסקים (הכוונה היא למעטפות של דיסקים שאפשר לחבר לקלסר). ואתמול מצאתי את זה בטעות ב'אקדמון' שבקמפוס של אוניברסיטת גבעת-רם. כמובן שהסתערתי על המדף, וקניתי כ-6 חבילות של 30 דפים (כאשר כל דף מחזיק 3 דיסקים), רצתי הביתה והתקנתי את הדפים בקלסר מיותר שהיה לי. השיטה הזאת מאוד מאוד יעילה וחסכונית, לפי החישוב שאני עשיתי חסכתי בכ-50% מהמחיר הרגיל של "מזוודה" של דיסקים. מקווה שהמידע יעזור לכם, --Vega.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מנסה לשווק משהו, אני רק מבקש טובה. אחותי סטודנטית לרפואת שיניים בירושלים והשנה הם צריכים לטפל בלקוחות. היא צריכה לעשות כמה טיפולי שורש, אבל היא לא מוצאת קליינטים. טיפול שורש בשן טוחנת עולה מעל 1000 שקל, באונ' הם עושים את זה ב80 ש"ח (עלות חומרים בלבד) הטיפולים הם ברמה גבוהה ויש מדריך צמוד לכל סטודנט, ממה שהבנתי העבודה הרבה יותר יעילה ויסודית מרופא שיניים ממוצע בקופת חולים אזורית. אם מישהו צריך לעבור טיפולי שורש ואין לו את הכסף לשלם, או רוצה עבודה טובה ולעזור לסטודנטית, אני אשמח אם תיצרו איתי קשר בה.פ אני רק רוצה להזכיר שהטיפולים מתקיימים בירושלים, אבל לדעתי גם אם אתם גרים במרכז זה שווה את הנסיעות (אחרי הכל בערך 1000 שקל הבדל, זה כרטיס מסך! ;D) תודה
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אחרי הדיון שהיה לי פה בקשר ללימוד גיטרה החלטתי כן לקחת מורה, האם למישהו יש המלצה למורה טוב מהרשימה? [עקורנית זה יכל להיות כל מורה שיגיעה לחולון, ומתאים לגיל 14]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
(אם לא טעיתי מותר לפי החוקים להמליץ על חנויות) ראשית נציין שאני סתם לקוח שם ולא עובד אצלהם. נועה מחשבים נמצאת בנשר ברחוב בר יהודה 65, www.noacomp.co.il מדובר בחנות איכותית לכל דבר עם מספר גדול של עובדים ומבחר רב של מוצרים אך הסיבה שבגינה רציתי להמליץ כם עליהם היא בגלל השירות המעולה ויוצא הדופן שלהם. רכשתי מוצרים ממספר חנויות במשך השנים שהיו צריכים תיקון ו/או החלפה אולם תמיד נתקלתי בבירוקרטיה אשר דרש טלפונים על ימין ועל שמאל ופיקסוס של הקבלה וברדק שלם, השיא היה לפני שבוע שרצו לשלוח אותי לפוליגרף בכל מקרה באופן קבוע בנועה מחשבים יש שירות אדיב ביותר והמוכרים נחמדים מאוד וכשמתקלקל מוצר הם נוהגים כמעט תמיד להחליף אותו במוצר תקין וחדש, כך הם החליפו לי מארז שהיא מקולקל לפנ…
-
- 31 תגובות
- 3k צפיות
-
-
בערוץ אגו בכבלים (לא יודע עם יש גם בלווין) יש תוכנית שנקראת שם המשחק (extended play) שהיא על משחקים חדשים גם לקונסולות וגם לPC. בערוץ 504 בתבל ביום שלישי בשעה 21.30
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עכשיו שומע את האלבום החדש Black Eyed Peas-Monkey Business הם גאונים! אפילו שלא אהבתי את הדיסק הקודם "אלפנק" כל כך, זה פשוט מ ו צ ל ח! איזה קולות איזה צלילים! נפלא. המלצה שלי לכולם, שווה בדיקה . שיר ממומלץ - PUMP IT
-
- 9 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום לכם היום בערב יש לי בבית הספר ערב כיתה. אני צריך המלצה לסרט טוב(אנחנו בני 15) שיהיה משהו מתאים לכיתה(מתח,אקשן,קומדיה) אין לי רעיונות.. הבית ספר הוא בית ספר דתי,(לא ישיבה, אבל דתי) אז שלא יהיה דברים גסים כ"כ. איך הסרט "מארלי ואני"?? ואיך הסרט "מלאכים ושדים"? ראיתי שעוד לא יצא וזה? http://www.imdb.com/title/tt1082601/ אריאל
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שנות ה 70-80 חוץ מ pink floyd iron maiden dier straits led zepplin deep purple the doors police\sting וגם אשמח להמלצות של להקות רוק של סיאטל(או איך שלא קוראים להם) בסגנון של pearl jam\ alice in chains \mother love bone\soundgarden וכדומה אני אוהב הרבה סוגים של רוק , אבל חוץ מלהקות כמו slayer\metalica\pantera\megadeath תודה .
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
5ני יודע שאפשר לחפש מידע בגוגל, אבל רציתי לשמוע אם יש למישהו תובנות אישיות על איפה כדאי ואם יש המלצות מסויימות?
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה המלצות על IPAD 2 לבין מחשב נייד קטן עד 2000 ש"ח, השימושים הם בשביל סרטים ומשחקים(לא כבדים). תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בע"ה בנובמבר אני מתחיל ללמוד הנדסת מחשבים באונ' העברית. כפי שפעלתי בתיכון - תמיד ידעתי פרק או שניים יותר מכולם ולעומק. לכן אני רוצה לעבור על הנושאים שאותם אתחיל ללמוד, ולשם כך אני זקוק לספרים שמהם גם אלמד ואתרגל את כל הקורס. מתמטיקה: קורס הנקרא מתמטיקה שמושית 1 [ע"פ החומר הנלמד בו נראה שהוא כולל את חדו"א 1 ואת רוב חדו"א 2 של הטכניון] את מה שלומדים צטטתי מן השנתון: וקטורים במרחב אוקלידי, מכפלה פנימית, זווית, מכפלה וקטורית בשלושהמימדים, נפח של מקבילון, דטרמיננטות ,x2 3x32.מערכות קואורדינטות כוללקרטזית, קוטבית, גלילית, כדורית.דוגמאות של עקומים ומשטחים פשוטים.מספרים מרוכבים.פונקציות של משתנה אחד: גרף, רציפות, נגזרות, פונקציותאלמנטריות, פולינום טיילור, חקירת פונקציות ובעיות קי…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היי, כיום אני מתנייד באמצעות אוטובוסים. אני גר עם ההורים, כך שבערב מדי פעם אני לוקח את הרכב שלהם. עד כה אוטובוס מילה את צרכי היטב במינימום הוצאות. באוקטובר אתחיל ללמוד באונ' חיפה. אני מתגורר ברעננה. לכן החלטתי שהגיע הזמן לרכב. המטרה היא למזער הוצאות + כאבי ראש. אני לא מאמין ברכב, לא מעניין אותי להשוויץ ברכב שלי, לא מעניינות אותי כל מני שטויות בו - אני צריך שיהיה נוח במידה סבירה ושינסע היטב ובאמינות. אין לי צורך להוציא כסף על שום דבר שהוא מעבר לזה. אני אפילו עוד יותר לא סובל להתעסק עם כל מני רוכלים מעצבנים, עם מוסכים וכו' וכו'. לכן לא אקנה רכב ישן או לא אמין בשביל לחסוך כסף. בגדול חשבתי על מיני ידנית. (פיקנטו, ספארק, אלטו וכו'). כמה שאלות: א. מה לדעתכם כדאיות הרכישה של רכש…
-
- 36 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור הנה המלצה לשיר שאני מאוד אוהב : ניר פרידמן - תמצצי לי. וגם עוד שיר : אינפקציה-נקרופיל והנה עוד אחד אחרון . - אינפקציה - זכוכיות על הלשון סרט ענק (מומלץ להסתכל באמצע הלילה עם פול ווליום וסראונד) : בלאק הוק דאון. :AR15: ועוד סרט : resident Evil :asthanos: וזהו...ואם למישהו משעמם יש לי רעיון אחד אחרון: להציק ל cereal killer הבן אדם שם ADSL וכולו בהתלהבות משגע אותי..אז כנקמה ..איכשהו תציקו לו!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מחפש KVM שמפצל ל4 עם מקלדת ועכבר שהעברת התחנות יהיה בלחיצה על המכשיר ולא במקלדת מחפש דגם אמין כי עם KVM אין לי מזל כבר שנים נהרסים לי אחד אחרי השני תודה לעוזרים תקציב עד 800 שקלים למפצל
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לדוגמא: 1200 Mics - Fear Of The Dark Remix (Iron Maiden) יש לי עוד אבל אני לא מוצא אותם עכשיו.. מבינים מה הסגנון..אם יש לכם שירים טובים כתבו ת'שם ואני כבר יוריד.
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מחפש אופה לחם, לא מתמצא בשוק אז אין בדיוק תקציב מוגדר תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לרכב. אין לי מושג מה מחיר סביר לאופניים, אבל כמה שצריך אני אשלם (בגדר ה"סביר"). אני צריך אופניים גבוהות (אני מטר 87) למתחילים, אבל לא אופניים "ג'נריות" מגעילות שרואים בחנויות צעצועים זולות. משהו מחברה אמינה, שיהיה יפה גם כן, נוח , ועמיד. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל המלצות מכם לאלבומי מוזיקה, אבל אלבומים שבאמת אתם ממליצים עליהם מכל הלב. תחשבו על האלבום שאתם הכי אוהבים. רק בקשה מראש, נא לא להזכיר פה: טראנס על כל סוגיו, פסיכודלי וכו'... רוק כבד / מטאל / פרוגרסיב וכו'... מעבר לזה אני פחות או יותר פתוח להצעות.
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום =) בזמן האחרון אני מחפש לחדש את מאגרי המוזיקה שלי, אני שומע בעיקר גאנגסטא-ראפ ופסיכודלי, אבל מה שצריך חידוש זה הראפ. אני מחפש אלבומים מומלצים בסגנון של הלאובמים של טופאק (אל תביאו לי אלבומים שלו, יש לי אולי 20-30 במחשב), סנופ למרות שזה יותר R&B, דרה, נאס שמעתי שטוב - אז אני צריך המלצות לאלבומים טובים שלו, אקזיביט ואני בעצם די פתוח לשמוע שנשמע כמו גאנגסטא ראפ. החיפושים שהרצתי בפנדורה לא הניבו משהו ובגלל זה באתי לבקש פה עזרה D= תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי CD עם שירים שקטים. באחד הטקראקים יש לי מוסיקה שקטה ללא מלים שמאוד אהבתי. Dave A. Stewart feat. Candy Dulfer - Lily Was Here אני מעוניין בהמלצות לאלבומים שלמים בסגנון של המוסיקה הזאת. מישהו יודע אולי האם מדובר בג'אז? רק כדי שתבינו למה בדיוק אני מתכוון, מצאתי את קישור לטראק הזה שיש לי ב-CD באימיול, ואני מביא את הקישור הזה לצורך הדגמה. ed2k://|file|Dave%20Stewart%20&%20Candy%20Dulfer%20-%20Lily%20Was%20Here.mp3|4257750|D7E64DB9F5F50ADC155C6050F9D661A0|/
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
הי, אנחנו מחפשים להתנתק מ"אין-מה-לרהוט" הידועים לשמצה, עכשיו כמובן שניקנה ממיר של עידן+ (לצערנו אי אפשר להתקין יס בבית) אבל אבא שלי מתעניין על עוד כל מיני תוכניות פעם ב... הוא בעיקר אוהב את הקטע שיש לו מבחר והוא אומר מה הוא צריך (חשוב להוסיף גם שהוא רוצה תרגום) עכשיו אני יודע שiTunes יש איזה משהו בסגנון כאשר משלמים איזה $ לתוכנית או משהו כזה אבל אף פעם לא התנסתי עם זה. למישהו יש המלצות לדברים בסגנון? אם אנחנו קונים סטרימר, האם צריך להחליף את הראוטר ל802.11n או שגם עם g זה יעבוד טוב? (רזולוציה של עד 720P). האם יש סטרימרים עם ראוטר מובנה? מה הטווח מחיר של דבר כזה? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-