כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
אמי מעוניין לרכוש טלויזיית LCD לסלון שתחליף את הGOLDSTAR הישנה 29". האמת הטלוייזיה הנוכחית שלנו מציגה איכות צבע ותמונה מאוד טובה, בזמנו היא עלתה 5,500 אלף ש"ח אך בעקבות שינויים בסלון וחוסר במקום (כמובן שאפשר להסתדר אבל...) ורצון בצג גדול יותר עם טכנולוגיה חדשה היא החליטה לרכוש LCD ולא פלסמה מסיבות ברורות. התקציב שלנו היום הוא 15 אלף ש"ח, עדיפות כמה שפחות אבל עדיין מכיוון שטלויזיה זה להרבה שנים התקציב גמיש קצת והמטרה היא להביא את המסך הכי משתלם מבחינת תקציב וכמה שיותר איכותי. בשוק קיימים המון חברות זולות ושמעתי שהרבה חברות קטנות מוכרות בעצם מסכים שחברות גדולות כמו LG וטושיבה ייצרו והשוני הוא הפלסטיק החיצוני והשם של החברה ולכן הוא זול בכמה מאות שקלים. בכל מקרה …
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני חבר במכבי, ויש לי בעיה של דימוע כרוני לפעמים בעין אחת, ולפעמים בשתיהן. אם אני לא מוצא נייר טואלט לנגב עליו את הדמעות - הן מתייבשות והמליחות שורפת לי. למכבי יש עשרות רופאים שכאלה במרכז, אבל אי אפשר לבחור רופא לפי השם שלו. לכן אני מעוניין בהמלצות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש לקנות רכש חדש, חסכוני וקטן - גם ארבע מושבים. בגדול, השימושים של הרכב ינועו מנסיעה במרחב עירוני (מושב) לבין נסיעה בין עירונית לטווחים של עד כ-75 קילומטרים. דגשים קריטיים: בטיחותי, חסכוני (לכיוון ה-20 ק"מ לליטר, מוצהר ייצרן לפחות ) ואמין. אשמח לכיוונים/המלצות! נ.ב תיתכן חריגה של עד 80000 ש"ח לפנינות
-
- 10 תגובות
- 10k צפיות
-
-
נעוניין לקבל המלצות למקומות שיש בהם שולחנות כתיבה איכותיים ששוים את הכסף, ולא ג'אנק כאלה שיהרסו לי אחרי חודש. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש שיר כניסה לחתונה! משהו מפוצץ אפשר להמליץ בחום גם רוק 60 70 80
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-
-
לא איכפת לי אם זה בעברית או באנגלית, נראה לי שעדיף באנגלית.
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
[shadow=red,left]Mark Morison - Return Of The Mack[/shadow]
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום. משעמם לי ב-MP3 ואין לי מושג מהם השמות של השירים היפים שיש. אז אם מישהוא יכול לכתוב לי שם של שיר שהוא אוהב,יפה וקצבי אז זה ייתקבל בברכה (רצוי מהתקופה האחרונה שלא יהיה משהוא משנות ה-90).
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
טוב אני עושה לאחותי מסיבת סיום באולם ספורט שלהם ;D עכשיו אני רוצה שפשוט תתנו לי שירים יפים שאני אוכל להשמיע תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 487 צפיות
-
-
יש לכם שירים מומלצים בסיגנון הזה sum 41 fat lip sum 41 in too deep
-
- 0 תגובות
- 449 צפיות
-
-
אני רוצה שתמליצו לי שירים בסיגנון של השיר Metallica - Nothing Else Matters
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן וסהלן יא חברס לפי עצה שעזרה לי מאוד התחלתי להתאמן עם מוזיקה ממריצה, הבעייה היא שהשירים ששמעתי כבר התחילו לחפור והגיע הזמן להחליפם השירים היו- dragonforce- ttff dragonforce diciplies of babilon dragonforce operation ground and pound dragon force once in a lifetime drowning pool- bodies drowning pool step up bullet for my valentine waking the demon slipknot wait and bleed nightwish- planet hell זה רוב הפלייליסט שהאפק הממריץ שלו עבר, אני מקווה שהבנתם את הסיגנון. (מטאל/פאור מטאל, קיצבי, בלי זמרים שמתחרפנים מרוב גראולינג) תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Sk8er Boi רוק כזה מגניב ופופ רק לא שחורה טראנסים וכל החרא הזה שונא מוזיקה שעושים במחשב ומוזיקה שחורה... כל השירים על סקס בלי תוכן בלי כלום שירים לערסים.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי בן-דוד שלי שלח עכשיו במסנג'ר בקשה שאני אכין לו דיסקים של שירים של מהיר ועצבני1\2 וNFSU אני מכיר רק את ACT A FOOL. זקוק להמלצה של שירים דומים או באותו סיגנון. תודה מראש Install
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מבקש המלצה לשירי מטאל בסיגנון IRON MAIDEN SLAYER BLACK LABLE SOCIETY קיצר שירים כאלה שיש הדגשה לסולואים של גיטרות
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תמליצו לי פה על שירים בסיגנון הזה http://www.youtube.com/watch?v=e2Ma4BvMUwU שירים בעלי עוצמה כזאת
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
משעמם לי כבר מהשירים שליף רוצה משהו חדש, מה אתם ממליצים? (לא מזרחית!!!) תודה מראש Install
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
למשל כמו השיר StairwayToHeaven אני ממש מכור לשיר הזה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש המלצה לשירים חדשים? נמאס לשמוע את אותו הלופ כל הזמן. פופ/דאנס/קיצבי/ רגוע - תרגישו חופשי. תודה.
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
ץנו המלצנ לשירים טובים חדשים לועזיים או ישראליים מה שבה לכם רק שלא יהיה מזרחית או היפ הופ כבד...
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חייל בצהל ואני יוצא לתגלית בשבוע הקרוב. יחד עם שאר חברי מצהל שמשתתפים בפרויקט הוחלט לארגן "ערב תרבות" לאורחים הכוללים גם אוכל ישראלי, סיפורים, משחקים ושירים ישראלים ברקע. מה שאני צריך ממכם, זה המלצות לשירים ישראלים טובים שאתם חושבים שיתאימו. תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
פרידות זה חרא. יש לכם שירים נחמדים קלילים וכייפים להקל על הנשמה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אני מחפש משהו לשים בפלאפון שיצלצל טוב. (לא כל שיר יפה יצלצל טוב, וההפך). צריך שיתחיל לצלצל מספיק חזק, אבל לא עצבני מידי אנשים מסביבי עדיין שומעים את זה אפשר גם כל מיני דברים קצביים (ניסיתי למצוא דברים של אינפקטד אבל לא נסגרתי על כלום), וגם כל מיני דברים יותר רגועים ועליזים. אין לי בעיה לחתוך פזמונים או קטעים אם עולה לכם בראש. תודה נ.ב. אבתי ת'סמיילי
-
- 16 תגובות
- 14.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אהבתי מאוד את השיר Rap Des Armas: http://www.youtube.com/watch?v=BpnN13We14s שמתנגן עכשיו ברדיו. אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על עוד שירים "מקפיצים" בסגנון. תודה רבה, אביעד
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
בימים האחרונים יצא לי לשמוע לראשונה את שני השירים האלה, וממש אהבתי. אני ממש לא מבין בתחום הזה כי אני בעיקר שומע רוק, פאנק וטראנסים, אז אני צריך המלצות לשירים בסגנון, שירי גיטרה שקטים ו\או "עצובים" ושירי אהבה כאלה...
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-