עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by BURTON,

אני צריך המלצה לפלאפון חדש ברשת פלאפון תקציב לא מוגבל אני לא רוצה את הגדולים האלה שלא נכנסים לכיס חשוב מצלמה ונגן MP3 אפשר ייבוא אבל זה צריך להיות CDMA(פלאפון) אני פשוט מת מקינאה ליראות את כל ה-GSMים האיכותיים בזמן של-CDMA אין אלטרנטיבות :-\

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by pringles,

אני גר כבר 3 חודשים באריאל וממש קר פה בחורף לעומת נתניה ואין לי בגדים חמים מספיק אז אני נאלץ ללבוש 3 שכבות פלוס מעיל וגם לא כלכך מחמם ולא נוח בכלל אני מחפש מעיל או מעיל פליז שיהיה מבודד מספיק כדי שלא אצטרך ללבוש 10 שכבות בשיא החורף כמובן שיהיה לו כמה שיותר תכונות עם אפשר, נגד מים או דוחה מים חנגד רוח ולא יודע מה עוד וכמובן לא יקר מידי עד 500

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Cha0stAlker,

אהלן. אני מעוניין לדבר קצת עם פסיכולוג וחשוב לי שיהיה 'כריש', חריף מאוד עם אינטליגנציה רגשית גבוהה. ושיתן לי בראש אם צריך ולא יתייחס אלי כאל פודל. לא לשום מטרה ספציפית. מישהו יכול להמליץ לי על כזה? תודה. נ.ב באזור תל אביב-ר"ג-גבעתיים.

4. יש לי קיר בלוקים שתוחם את המרפסת, והבלוקים הם "עירומים". חשבתי לתת שפריץ צבע, פשוט לרכוש צבע, לדלל את הצבע ולהריץ כמה שכבות. אני מתאר לעצמי שעם רולר זה יצא פשוט גרוע, חשבתי לעשות את זה עם שפריצר. ראיתי פעם פועלי בניין עושים משהו עם גלגלת ידנית וראיתי שיש כלים חשמליים. מה אתם ממליצים? אופציה זולה ואופציה יותר יקרה?

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  5. Started by fuck off,

החלטתי לסוע עם חברה שלי לצימר בצפון, עד פה זה היה קל. התחלתי לחפש והלכתי לאיבוד. אז חשבתי שאולי אלה מכם שהיו בצימר כבר מתישהו יכולים להמליץ לי על משהו ספציפי. תודה מראש ;D

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום חברה. אני כבר שנים מתעניין בקוטל יתושים פסיבי שעושה את עבודה לבד לעומת קוטל יתושים אקטיבי שהוא מחבט שצריך לרוץ איתו אחרי יתושים. סה"כ עדיין צריך לישון, לא? אז עד כה הסתדרתי עם קוטל יתושים מחבט שלאחר פעילות תמיד סגרתי חלונות אחרי ששטח היה "נקי" אבל זה עדיין בעיה בקיץ כי אני צריך לישון עם חלונות פתוחים ורק קוטל יתושים פסיבי נראה כפתרון טוב. אחרי שקראתי כמה ביקורות בזאפ, ראיתי משהו משותף. לרוב ראיתי לפי ביקורות ישנות שאנשים שקנו קוטל יתושים היו מבסוטים אבל אלה שקנו לאחר כמה שנים היו לא מרוצים וזה מבלבל כי אני לא מבין איך זה שלכמה אנשים קוטלים יתושים עושים עבודה טובה ולאחרים בכלל לא עובד? מה, יתושים התפתחו, נהיו מספיק חכמים כדי לעקוף קוטלים? התקציב שלי הוא 200 ש"ח ולמרו…

• 14 תגובות
    • 6.4k צפיות
  7. Started by wooper,

שלום אני משוחרר מהצבא ורוצה ללמוד קורס במחשבים אבל לא יודע מה לפי מה שקראתי טכנאי pc אני לא רוצה כיום גם הרבה מסתדרים לבד וגם צריך להיות מעודכן כל הזמן בקשר לחומרה איזה קורסים כדאי לקחת שהם מבוקשים?

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  8. Started by Jules Winnfield,

בעיקר בשביל סרטונים ליוטיוב, לא יקר ועדיפות לאשדוד או בסביבה. תודה.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by qwerty1987,

2 כוכבים + ניטרוקס - אילו מועדונים מומלצים? האם יש נקודות חשובות שיש לשים לב אליהן? האם בסוף הקורס ניתן לצלול ללא מדריך? תודה.

• 4 תגובות
    • 5.6k צפיות
  10. Started by Kukishin,

עד שנת 2009, איזה דגם הכי אמין ועדיף?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום! עוד מעט הסילווסטר וחשבתי לקנות לאבי מתנה שימושית לשם שינוי. אז רציתי לקנות לו דיבורית עד כמה שיותר טובה בתקציב מקסימלי של 200 ש"ח (פחות עדיף כמובן חשבתי על זאת- http://www.21.tv/p-74775/d793d799d791d795d7a8d799d7aa+Bluetooth+d7a0d799d799d793d7aa+d79cd7a8d79bd791+d79cd79cd790+d794d7aad7a7d7a0d794+Sansui/cf-6/?a=a אבל איני מוצא ביקורות באינטרנט. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by kobi_af,

שלום בקרוב אני מתגייס ונראה לי עדיף להשקיע במכונת גילוח טובה שתשרת אותי לכל אורך השירות ,גם חוסך בזמן וגם יותר נוח. בעיקרון התקציב שלי נע לכיוון ה600 שקל..אשמח לשמוע המלצות.

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אמי מעוניין לרכוש טלויזיית LCD לסלון שתחליף את הGOLDSTAR הישנה 29". האמת הטלוייזיה הנוכחית שלנו מציגה איכות צבע ותמונה מאוד טובה, בזמנו היא עלתה 5,500 אלף ש"ח אך בעקבות שינויים בסלון וחוסר במקום (כמובן שאפשר להסתדר אבל...) ורצון בצג גדול יותר עם טכנולוגיה חדשה היא החליטה לרכוש LCD ולא פלסמה מסיבות ברורות. התקציב שלנו היום הוא 15 אלף ש"ח, עדיפות כמה שפחות אבל עדיין מכיוון שטלויזיה זה להרבה שנים התקציב גמיש קצת והמטרה היא להביא את המסך הכי משתלם מבחינת תקציב וכמה שיותר איכותי. בשוק קיימים המון חברות זולות ושמעתי שהרבה חברות קטנות מוכרות בעצם מסכים שחברות גדולות כמו LG וטושיבה ייצרו והשוני הוא הפלסטיק החיצוני והשם של החברה ולכן הוא זול בכמה מאות שקלים. בכל מקרה …

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום. אני חבר במכבי, ויש לי בעיה של דימוע כרוני לפעמים בעין אחת, ולפעמים בשתיהן. אם אני לא מוצא נייר טואלט לנגב עליו את הדמעות - הן מתייבשות והמליחות שורפת לי. למכבי יש עשרות רופאים שכאלה במרכז, אבל אי אפשר לבחור רופא לפי השם שלו. לכן אני מעוניין בהמלצות. תודה.

15. ערב טוב, אני מחפש לקנות רכש חדש, חסכוני וקטן - גם ארבע מושבים. בגדול, השימושים של הרכב ינועו מנסיעה במרחב עירוני (מושב) לבין נסיעה בין עירונית לטווחים של עד כ-75 קילומטרים. דגשים קריטיים: בטיחותי, חסכוני (לכיוון ה-20 ק"מ לליטר, מוצהר ייצרן לפחות ) ואמין. אשמח לכיוונים/המלצות! נ.ב תיתכן חריגה של עד 80000 ש"ח לפנינות

• 10 תגובות
    • 10.1k צפיות
  16. Started by OR007,

נעוניין לקבל המלצות למקומות שיש בהם שולחנות כתיבה איכותיים ששוים את הכסף, ולא ג'אנק כאלה שיהרסו לי אחרי חודש. תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by eladbu,

אני מחפש שיר כניסה לחתונה! משהו מפוצץ אפשר להמליץ בחום גם רוק 60 70 80

• 8 תגובות
    • 617 צפיות
  18. לא איכפת לי אם זה בעברית או באנגלית, נראה לי שעדיף באנגלית.

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  19. [shadow=red,left]Mark Morison - Return Of The Mack[/shadow]

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by manganga7,

שלום. משעמם לי ב-MP3 ואין לי מושג מהם השמות של השירים היפים שיש. אז אם מישהוא יכול לכתוב לי שם של שיר שהוא אוהב,יפה וקצבי אז זה ייתקבל בברכה (רצוי מהתקופה האחרונה שלא יהיה משהוא משנות ה-90).

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by approx,

אני רוצה שתמליצו לי שירים בסיגנון של השיר Metallica - Nothing Else Matters

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  22. Started by TimoTy,

טוב אני עושה לאחותי מסיבת סיום באולם ספורט שלהם ;D עכשיו אני רוצה שפשוט תתנו לי שירים יפים שאני אוכל להשמיע תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  23. Started by approx,

יש לכם שירים מומלצים בסיגנון הזה sum 41 fat lip sum 41 in too deep

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  24. Started by EasyPooper,

אהלן וסהלן יא חברס לפי עצה שעזרה לי מאוד התחלתי להתאמן עם מוזיקה ממריצה, הבעייה היא שהשירים ששמעתי כבר התחילו לחפור והגיע הזמן להחליפם השירים היו- dragonforce- ttff dragonforce diciplies of babilon dragonforce operation ground and pound dragon force once in a lifetime drowning pool- bodies drowning pool step up bullet for my valentine waking the demon slipknot wait and bleed nightwish- planet hell זה רוב הפלייליסט שהאפק הממריץ שלו עבר, אני מקווה שהבנתם את הסיגנון. (מטאל/פאור מטאל, קיצבי, בלי זמרים שמתחרפנים מרוב גראולינג) תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Os.Master,

Sk8er Boi רוק כזה מגניב ופופ רק לא שחורה טראנסים וכל החרא הזה שונא מוזיקה שעושים במחשב ומוזיקה שחורה... כל השירים על סקס בלי תוכן בלי כלום שירים לערסים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.