כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
ביום ראשון אני חוזר מוגאס ואני רוצה לקנות אייפון אני חיפשתי די הרבה ולא מצאתי בלי אקטביציה.. מישהו פעם קנה אייפון בוגאס ? או יודע איפה לקנות? זה ממש דחוף :s05: -אני החלטתי לשים את זה בכללי ולא בגאדג'טים כי זה בכל זאת איפה לקנות ולא מה, אם היה אמור להיות בגאדג'טים אז סליחה ותעבירו..-
-
- 6 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שמעתי שבקרוב צריך לרדת המחירים של כול החלקים בצוורה משמעותית בגלל היציאה של המעבדים וכרטיסי מסך החדשים האם תוכלו להגיד לי מתי זה יקרה הירידת מחרים הזאת???
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
נמאס לי מהצליל הישן שלי (מייל מאדרפאקר) והחלטתי לשנות, אבל עד עכשו לא שמעתי משהו מעניין יותר מדיי באנשים שמקבלים SMS מסביבי. שתפו במה אתם משתמשים!
-
- 39 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי. העליתי מספר קליפים שלי שברקע יש שירים של להקה מוכרת. משום מה ביוטיוב לא נוכנים לאפשר לי לפרסם את הקליפ באתר שלהם מהסיבה של "זכויות יוצרים". לא מקובלת עלי הסיבה כי יש מאות סירטונים ביוטיוב עם השיר הנ"ל שדווקא כן מפורסמים אז למה הם כן מפורסמים ואני לא? מה הסיבה? מישהו יכול לעזור לי? לא מצאתי מייל באתר שניתן לפנות אליו... תודה על כל עזרה.
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מה אומרים ?????????????????????????????????????? :hat:
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
הדבר היחיד שאני זוכר שקרה בפרק זה שג'ורג החליט שהוא מעכשיו כל הזמן "פורש בשיא", אז אחרי שהוא מספר איזה בדיחה או משהו מצחיק הוא יוצא מהחדר....קצת מעורפל אבל אולי מישהו בכל זאת זוכר ?
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
האם מישהו יודע את שם השיר (הראשון) או מי מבצע בקטע הבא : http://www.youtube.com/watch?v=Q450mXF7yrM&feature=related
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הסיפור (אני מקצר) הוא כזה אחותי הוכשרה לתקופה ליהיות סמבצ"ית (סמלת מבצעית) מפה לשם מתוך 100 שהוכשרו שלחו אותה ועוד 3 חברותיה ליהיות תצפיתניות מכאן ואילך מכריכים אותן בתוקף לתצפת ללא הכשרה מוקדמת+ ענישות על לא עוול בכפן שום דבר לא עוזר, דיבורים עם המג"ד , כולם שם מצפצפים על ההורים שלי שמנסים לעזור שום דבר לא עוזר בקיצור צריך עזרה פה של מישהו שיכול להזיז משהו אני אשמח אם תרשמו פה משהו תורם
-
- 15 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
כפי שהובטח, עקב הצפיות הרבות ומספר התגובות אני מפרסם לכם את החלקים הבאים מתוך הסיפור מי שהחמיץ את החלקים הקודמים, או שסתם מעוניין לקרוא שוב, מוזמן להכנס ללינק הבא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=377123.0 החלקים החדשים: [glow=red,2,300]חלק 5 - 'שובה של השושלת'[/glow] http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=7&ca [glow=red,2,300]חלק 6 - 'עד שהגברת הזקנה שרה'[/glow] http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=11&day=0&pagenum=6&ca מצפה לכמות גדולה בהרבה של תגובות מהטופיק הקודם, ומקווה שתהנו
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שללוום, יש לי קיר ענקי בחדר והחלטתי לשים פוסטרים (כבר יש אחד של מטאליקה ) וחשבתי לשים עוד אחד\שניים של סטיב ואי וסטריאני. חיפוש ברשת לא העלה דבר חוץ מתמונות בגוגל ברזולוציה של 350X750 שלא מממש עוזרים לי (וזה עוד במקרה הטוב..) חיפשתי כל מילה אפשרית בגוגל כדי למצוא תמונת HD אחת ולא מצאתי דבר. אוליי פה למישהו יש תמונה של ואי\סאטריאני ? ואוליי למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא פוסטרים שלהם בהרצליה\תל אביב אשמח לשמוע ! תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
צה"ל הפסיד לנאסרללה בשתי מלחמות ברח ונס על נפשו ממש נוק אוואט כמו שאינטל מביאה שנים ל AMD ...תודות לשמאל הפוליטי הקיצוני החילוני. אז מה צה"ל עושה ? מנסה לחזק את האגו על חשבון " החמאס" ליד חיזבאללה הם כוסיות עם חוטיני ... שוב תודות לשמאל הפוליטי הקיצוני החילוני. אבל מה ? אין עוררין את היכולת של חסן נאסרללה בתוך מנהיג , איש צבא , טקטיקן כריזמטי וחכם , ואחרי שיחה בדלתיים סגורות עם מנהיגי החמאס החבורה הירוקה של צבי הנינגה הפכו ללוחמי סיירת עם מוטיבציה ורעל והם בדרך לכבוש את מצרים " מובארק תחזיק את הכסא טוב ". צה"ל ומדינת ישראל ( שמאל ) משחקים את המשחק הצבוע שנקרא " דמוקרטיה חילונית שאין בה אלוקים " מלחמה בלי דרך בלי כיוון שאין מטרה ... חיסול ממוקד המצאה של השמאל הקיצוני זה בע…
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3647044,00.html אני מקווה שלא יעלו מחירים בגלל זה לקח לי הרבה זמן עד שקניתי משחק מחשב (GTA 4 )
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
תודה מראש ^^ 1. -6ln(ex-2)+ex+3x=0 אין לי מושג איך לפתור. [מיושר לשמאל אם לא רואים] 2. בסדרה מתקיים כלל הנסיגה: an+1=3n+1-an א. הוכח שלכל n מתקיים: an+2=an+3 (הצלחתי לבד) ב. נתון a1=4. חשב את a2 (הצלחתי) והעזר בסעיף א' כדי לחשב את סכום 100 האיברים הראשונים. הבעיה שלי פה היא עם החלק השני של סעיף ב'. עזרה בבקשה? תודה, גיא.
-
- 8 תגובות
- 877 צפיות
-
-
חבר שלי רצה להרגיש גיבור ליד בנות, ונתן אגרוף לבקבוק בירה... מה שקרה, זה שיש לו כרגע פצע ענקי ביד, בקוטר של משהו כמו 7 ס"מ , וזה נראה כאילו מישהו העביר לו סכין על העור וחצה אותו לשניים. אותו החבר מתעקש לא ללכת למיון לאחר שהפצע עוד לא נסגר במשך 5 ימים, ואני חושש לבריאותו. לי לפחות, זה נראה כמו פצע שהפתרון היחיד הוא לתפור אותו. מה יש לעשות לגבי זה? האם יש טעם להשאר בבית בציפיה שהפצע יסגר פשוט?
-
- 38 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
הי. רוב הלהקות שאני שומעת, כמעט ואין את הדיסקים שלהם בארץ. החנות שרשמתי בכותרת היא היחידה שבה אני יכולה להשיג הכל. למישהו היה ניסיון איתה? תוך כמה זמן הדיסק מגיע לארץ? כל מידע יעזור. תודה.
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני גר באשקלון ומחפש מורה נהיגה ויש הרבה מידי ואני לא יודע איך לבחור, למי ללכת.. אני צריך את העזרה שלכם, אולי מישהו פה מכיר מורים מאשקלון - מה ההמלצות שלכם? לפי מה אני בוחר את המורה והכל, על מה להסתכל אין לי שום מושג בזה. תודה לעוזרים .
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניקח לדוגמא מנורת פלורסנט אולטרה סגול... האם אפשר להשתזף מכזאת מנורה?האם היא מסרטנת?האם היא גורמת לכאביי ראש?
-
- 18 תגובות
- 16.8k צפיות
-
-
היי! אני רוצה להתחיל להתאמן בריצה בבית. יש לי תקציב 3000. ואני מחפש מכשיר סוס עבודה, בלי קישקושים כמו מד דופק, מד שריפת קלוריות, טיימר וכו' פשוט משהו אמין חזק .. עם תמיכה טובה אם יש תקלות. אשמח לקבל המלצות איפה אפשר באזור המרכז להביא מכשיר ריצה כזה! תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=kPKGfvkueog
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
-
זה נושא שמעסיק אותי מ"פציעת הימים" ולכן מכיוון שהרוב יודע .. אז פתחתי את הסקר. אנא התייחסו אליו ברצינות יתרה ורק תגובות רציניות באגס באני.
-
- 74 תגובות
- 8.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי ג'נרי שהפסיק לעבוד פתאם ויש לי עליו הרבה מידע. לא קרה לו כלום,בבוקר הוא עבד ובערב כבר לא. מה לעשות? איך אפשר לשחזר את המידע שיש עליו??!! יש איזה חנות או מעבדה שמתמחה בשיחזור? מחכה לתשובה בהקדם לירון
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-