עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום. ברצוני להביא מחו"ל הגה Logitech G27 עם מישהו שנמצא שם. זאת אומרת להזמין נגיד באמזון, שישלחו את זה לכתובת מקומית בארה"ב ולהעלות את זה על המטוס לישראל איתו כשהוא יחזור לארץ. עכשיו יש לי כמה שאלות בנוגע לכך: 1. האם המוצר חייב במכס כלשהו או רק במע"מ? ניסיתי לחפש באתר של המכס אך לא הצלחתי לאתר את ההגדרה שתתאים הכי טוב למוצר כזה. 2. מה קורה בעצם כאשר יכנסו איתו לארץ ויכריזו עליו במסלול האדום? 3. במידה ויש בעיות עם המוצר, זאת אומרת משהו מתקלקל בזמן השימוש לאחר זמן כלשהו. האם ידוע למישהו אם אפשר לשלוח את המוצר ליבואן של Logitech בארץ כדי שיתקן אותו? (בתשלום כמובן) או בכלל לרכוש בשביל ההגה אחריות בארץ. כמו שיש חברות/מעבדות שמוכרות ומספקות שירות מורחב למצלמות דיגיטליות. 4…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Iko89,

אתמול, בפעם השניה כבר נכנסה אלי לאיסקיו כביכול בחורה שהציגה עצמה כ'נועה אלקלעי' בת 17 (למרות שתמונות שלה יש לה תמונה עם מדים) החלפנו מקושרים ואחרי מס' מחמאות על איך שאני נראה הגיעה שאלה "אתה ספונטני בדר"כ ?" עניתי בחיוב והשאלה הבאה היתה הזמנה לביתה הריק שבת"א לאחר שהוריה נסעו לחו"ל כמובן שעניתי בשלילה והוספתי גם שפדופילים בני 30 לא עושים לי את זה .. המשפט שהחזיר אותי בערך שנה אחורה לפעם הקודמת שהיא נכנסה אלי לאיסקיו היה "מחק אותי ואני אותך ושכח מהשיחה הזאת" וזה היה בדיוק אותו הנוסח . להלן הפרופיל המדובר: http://mekusharim.walla.co.il/Profile.aspx?MemberID=1169707 מישהו נתקל ? נאנס ? משהו ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by glassmoon,

האם עדיף ללמוד תקשורת מחשבים או אלקטרוניקה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היי, בשעה טובה ומוצלחת אחגוג בסופ"ש יומולדת 21. אני מחפש מקום מגניב (לא, לא מועדון חשפנות ) באזור תל אביב/הרצליה/רמה"ש לחגוג בו את היומולדת עם החברים שלי.. המלצות יתקבלו בשמחה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. מעבד: Intel Core i3 530 לוח אם : Intel Dp55wb זכרון : 4gb ddr3 1333mhz כרטיס מסך : Gigabyte Hd 5850 1gb מסך Asus Ms226h

6. Started by h2o,

יש תמונה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Liad344,

שלום , בבית , וגם באוניברסיטה , יש הרבה ראוטרים שונים (בבית שניים) עם שם זהה וסיסמא זהה , עד לא מזמן - הטלפון היה מחליף בינהם אוטומטית , אבל לפני שבועיים בערך זה הפסיק - והטלפון נשאר מחובר לראוטר מרוחק עם קליטה מאוד חדשה , וצריך לסגור ולפתוח את הwifi ידנית , וזה ממש משגע אותי כי אני זז בין כיתות (או בבית) בתדירות גבוהה מאוד , וזה מאוד מפריע. יש למישהו פתרון? מדובר על גלקסי אס 7 עם אנדרואיד 7.0

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by itsik1231995,

אני רוצה לקנות מחשב בחנות באזור חדרה ואין לי מושג לאיזה חנות ללכת אני צריך חנות עם מחירים טובים ושירות טוב משכנראה קשה למצוא אם יש המלצות .. תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. http://s5.yousendit.com/d.aspx?id=2FNCQTG8L0LEA18YGAA8YGPYFK

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. קיבלתי עבודה שבה נשאלות השאלות: 1.___________ AC stands for 2. As a peson interested in Nikola Tesla, on visiting NEW YORK which places/sites would you visit? what would you find at each? בבקשה תעזרו לי לענות על השאלות [glow=red,2,300](באנגלית)[/glow] כי חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום דבר על האתרים בניו יורק שמזכירים את טסלה ולא את הייעוד של הAC אני צריך את זה דחוף לפני יום כיפור... :please:

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Alexkmr,

סיימתי את בית הספר בחופש הגדול האחרון. כיום אני משלים בגרות בתנך, לומד בבצפר, שחכתי להרשם בבית הספר שלי לבגרות. לפי מה שהבנתי אני צריך להגיע יום לפני הבגרות למרכז בחינות גמיש. לכל יחידה 60 ש"ח, הבחינה בתנך שתי יחידות אז 120 ש"ח. עכשיו. א. אני נחשב אקסטרני נכון? ב. פה: http://www.info.gov.il/nr/exeres/FA096AFA-353B-4542-939F-3A40CE4F7AE7.htm כתוב: תעריפים במרב"ג: מחיר היבחנות על כל יחידת לימוד הינו: 60 ¤, למעט השאלונים (עפ"י מודל הצבירה) F, E באנגלית ושאלונים ה', ו' במתמטיקה, שמחירם 120 ¤ לכל שאלון. עלות פתיחת תיק נבחן אקסטרני: 254 ¤. אין לי תיק אקסטרני, איך אני פותח ואיפה? מחר אני אגש לבית הספר שלי לקחת תפסים ולברר עוד קצת תעינין. פאק איזה מטומטם אני שלא נרשמ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ^GunX^,

היי .. אני מחפש שירים עם גיטרה אקוסטית או רגילה בסגנון של בית הבובות אם מישהו מכיר .. לא משנה לי אם בעברית או באנגלית תודה

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by mikyl,

האם ישנו מכס בנוסף למע"מ בהבאת ג'ויסטיק מחו"ל, שעלותו גדולה מ-50$?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. Started by com,

אהלן חבר'ה, חסרים לי שני כרטיסים לקוקה קולה לייב. מי שנרשם, יודע על מה אני מדבר (האישורים בהודעת SMS) האנשים ששני הכרטיסים האלו מיועדים לי מאוד חשובים לי והאנשים האלו מסכנים הם חיילים קרביים שהיו בלבנון כל המלחמה, אחד מהם גם נפצע קל (מיותר להגיד שחלק מהחברים שלי גם נהרגו) אני מוכן לשלם סכום סמלי על הכרטיסים - אז מי שהזמין, ובתכלס לא מגיע, אני ישמח אם הוא יעזור לי בקטע הזה!! בבקשה, זה ממש חשוב. כדי להכנס צריך את הפלאפון עם ההודעה - אז הבנאדם שיהיה מוכן לתת לי את המכשיר שלו -קודם כל בלי הSIM קארד ככה שיהיה בטוח שחס וחלילה אין שימוש בחשבון של הפלאפון. זה א (בלי הסים אי אפשר לעשות שום חיוג או משהו על חשבון אותו משתמש) ב, על המכשיר עצמו אני יהיה אחראי - ובכל מקרה אני יתן פיקדו…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by SweeT_EviL,

גם כל אלה שאיתו שמה גם לובשים כיפה על שום מה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. זאת לא בדיחה!! יש ספורט שלם שסובב סביב זה!! רובי אוויר זה כיף, אבל קל מדי לכוון וכו'. קניתי כבר משהו, אבל זה היה מזמן והחזצים היו עקומים(~>) אבל כהקשת עבדה זה היה ממש כיף... מישהו יודע?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. השאלה הנ"ל למומחים וליודעי השוק ליידע על אתר נאמן שאפשר לסמוך בקניה שלא מספק חומרה מדומה

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by rangerman,

AMD ו-ATI כאן

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by ETB,

אך, הגאווה הישראלית, הטנק הכי חזק בעולם שום דבר לא יכול להכניע אותו. ראינו, גם לפני חודש וגם היום בבוקר הפלסטינים הצליחו לפרק לו את הצורה. ועוד יום ניצחון לפלסטנים. :AR15:

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by LIOR42,

איפה אפשר למצוא חנויות של חלקי מחשבים הכי בזול (מקומות שניתן לאסוף את הסחורה)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by HaEsrimVeArba,

אבא מחזיר בקרוב את הרנו לליסינג, והעבודה נותנת לו לבחור בין שתי המכוניות הנל. מה אתם חושבים שמומלץ ולמה? הגיר הרובוטי נשמע לי די מעניין. ידני זה קצת מעצבן אוטומט זה קצת מרדים.. ורובוטי זה בעצם באמצע, לא? אז מה אתם אומרים? אשמח לשמוע חוות דעת על שתי הרכבים מאנשים שנהגו בהם.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by or,

טוב אם זה מעליב אנשים אז אני סוגר!!

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Ibrow-Now,

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Crash5,

מישהו שם לב להאטה בקצבי ההורדות מ RS? כבר כמה ימים שאני מוריד בסביבות ה-30kb/sec עם חבילה של 1.5MB יש לי חשבון פרימיום ואני בדר"כ מוריד במקס' של מהירות החיבור שלי. אשמח אם תנסו להוריד קובץ ותגידו לי האם אתם גם נתקלים באיטיות.

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by MightYaad,

אני עוד כמה ימים עובד חדר ומעניין אותי לדעת איך הייתם מסדרים אותו כי אני צריך רעיונות .... צריך למקם בו את כל הדברים הרגילים כמו: מיטה, מחשב, טלויזיה, שולחן והכי חשוב: איך הייתם ממקמים מערכת סטריאו/סראונד (הכוונה גם לרמקולים מן הסתם). חשוב לציין שהדלת הארון החלון וכו' לא בולטים כלומר החלון נמצא בתוך הקיר...כנ"ל גם על הארון והדלת. [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים