כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
-
http://s5.yousendit.com/d.aspx?id=2FNCQTG8L0LEA18YGAA8YGPYFK
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההצבעה רק למסיימי גיל ההתבגרות... מה לעזאזל הקטע עם הסקרים המפגרים האלה? כל אחד פותח פה סקר מתוך שעמום וחוסר עניין בדברים אחרים שמועילים לחיים... מה אכפת לכם מה הגובה של שאר הפורום? [http://ebaumsworld.com/forumfun/whocares2.jpg] אולי תשאלו גם מה צבע העיניים, מבנה הגוף, משקל, [שאלו לא?], פנים, אף, אורך ציפורניים ותדירות גזירה ואולי אפילו מספר מקלחות ביום.. למה לא לפתוח סקרים ששואלים לדוגמה - כמה זמן ביום אתם משקיעים בקריאת ספרים ובהכנת שיעורי בית או כמה זמן אתם משקיעים בהכנת סיכומים והתכוננות למבחנים? חחחח אני סתם צוחק אבל מה הקטע בסקרים שפולשים לפרטיות של חברי הפורום? וגם הפרטים לעניית השאלה דפוקים לא פחות! לדוגמה - בסקר הזה אני מבקש רק מבנים להצביע! בנות לא להצביע! ו…
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
...I am willing to make parquet in my room, and i want to ask for your opinions\experience with it What do you think ?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש את השם של הביצוע\המבצעת מהשיר של הפרסומת של פריגת לשיר "אלוהים נתן לך במתנה". רק לי הוא עושה צמרמורת כל פעם ?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחר אני מתגייס ( 31.03 ) לצה"ל. אני מקווה שאני אחזיק מעמד בלי המחשב ובלי האתר הנפלא הזה. אני אוכל להיות פה כנראה בסופי שבוע וחופשים לקבל מנות מרוכזות של חדשות ועדכונים. אזזזז ביי לכלום.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום... קניתי בערך לפני חודש 2 ערכות כאלה מZIGZAG החיות...(נציג...לול) חח קיצר זה בא עם 2 סינקים לזיכרון ו2 לכרטיס מסך וכרגע נודע לי שהדבק הזה... בכלל יפול לי מתישהוא... ואם הוא יפול זה יהרוס לי את הכרטיס קול שלי 6.1 החדש שלי וזה לא ממש נעים.... קיצר אני מחפש גם דבקים כאלה של נייק שהוא דו צדדי שב2 הצדדים יש דבק כזה אם תוכלו להגיד לי איפה לקנות או איזה פרטים או משהו אני ישמח...
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Thinking about getting one.... tell me what do you think . Thnx
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעקבות כך שהחלטתי להבריז משיעור כלשהו במערך השיעורים שלי בתיכון נשלח מכתב להורים שלי שבו נאמר שאני אצטרך לעשות עבודה ויורד לי ציון בהתנהגות ברבעון הראשון, לא היו לי בעיות כלשהן בעבר, התנהגותיות או לימודיות, האם יש תקנה האוסרת/מגבילה את המקרים בהם מותר להוריד ציון בהתנהגות ואם לא מה כדי לי לעשות על מנת לערער על רוע הגזרה ? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב ושבוע נפלא! עוד מאט אני גדל בעוד שנה, והופך להיות בן 24. אני מחפש בר\מסעדה שקט יחסית שאפשר לחגוג בו יום הולדת. מיקום גיאוגרפי: מרכז הארץ, אם נטיעה קטנה לתל אביב. הדרישות שלי מהמקום, זה כמו שאמרתי שיהיה שקט יחסית, בסופו של דבר אם אני רוצה לשמוע מוזיקה אני יכול להדליק את המערכת בבית, לבר אני בא לדבר עם אנשים באווירה כיפית. לא יקר. עובד עד מאוחר. והכי חשוב שיהיה אפשר להגיע למקום בלי בעיה בתח"צ (אוטובוס\מונית שירות). [עריכה] - שכחתי לציין. אנחנו לא ניהיה 500 איש. סך הכל בסביבות 10 אנשים. ככה שמקומות שניתן לסגור למינימום 20\30\50 איש - לא מתאימים. זה הכל. אשמח לשמוע לעצתכם!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני לא יודע אם מותר לי לפרסם כזה תראד ואם אסור סליחה ותנעלו אני מחפש אנשים שמוכרים כרטיסים להופעה של היהודים בכפר המוזיקה של קוקה קולה בניצנים ואם אין אפחד כזה אז האם יש מישהו שמוכר של משינה?
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקי אז ככה..יש לי כמה סרטים על המחשב שאני חושש לצפות בהם כי אם הם גרועים ויכול להיות שהם גרועים..אז אני מרגיש בבעסה שנה אחרי זה! אז אני רושם פה את הסרטים מי שמכיר אותם שיכתוב עליהם ביקורת קצרה..המלצה וכזה תודה חבר'ה ! והמועמדים לפרס הסרט הטוב ביותר הם : Pride.DVDRip.XviD-DiAMOND Civic.Duty.2006.LIMITED.DVDSCR.xVID-LRC Until.Death.2007.DVDRip.XViD-ESPiSE Smokin.Aces.2007.DVDSCR.XviD-NoSCR The.Astronaut.Farmer.DVDRip.XviD-DoNE Harsh.Times.2005.WS.DVDRiP.XviD.DvF The.Contractor.2007.STV.DVDSCR.XviD-FiCO Pathfinder.DVDRip.XviD-DoNE Hot.Fuzz.2007.PROPER.DVDRip.XviD-ORiGiNAL 16Blocks.2006.iNTERNAL.DVDRip.XviD-UNDEAD אוקי..כפי ששמתם לב הסרטים לא הכי מוכרים בארץ..כ…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה. השאלה שלי האם כשאני מחבר משהו לחשמל והמשהו הזה לא פועל, האם הוא צורך חשמל? למשל טלויזיה, כשהיא מחוברת לחשמל היא כן צורכת גם כשהיא כבויה. אבל למה? (חוץ מהנורה הקטנה שדולקת) ובנוסף.. האם מטען של טלפון סלולרי צורך חשמל כשלא מחובר אליו בקצה השני המכשיר????
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למרות שעד עכשיו לא היה לי ממש אכפת מזה, לאור כמה אזהרות נעילה טריות ושאר דברים לא נאים לעיני אני מתחיל להבין על מה התלוננו חלק מבאי המפגש בנושא שליטה קצת חזקה או אכזרית(למרות שזה קצת מוגזם) של מנהלי הפורום (זה בשפה רישמית אבל בשפה פשוטה הכוונה שלהם כנראה היתה שהם קצת מתלהבים או שעולה להם האגו או נושא "השליטה" לראש יותר מדי - וזו לא הטענה שלי - זה רק הסבר בשפת יום יום) , מצד שני שמעתי כמה מנהלים שאמרו שאין ברירה צריך לנהל את הפורום, זה לא קל וככה זה יהיה. אני בהחלט לא התערבתי ולא היתי חלק מדיון זה כי לא היה ממש אכפת לי אז , עד שראיתי איזה אזהרת נעילה היום שאישית ממש ממש לא אהבתי לראות (לא את העובדה שבוצעה אזהרה אלא את הדרך שבא נכתבה) לדעתי זה צריך להיות עם מינימום סיפורים …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה מצבי: אני מועסק בחברת פלקסטרוניקס דרך כח אדם בתור מריץ תוכנות בדיקה וכל מיני כאלה מרוויח מינימום אבל יש הרבה שעות אז זה יוצא יחסית סבבה... מצד שני הציעו לי לעבוד בחברת טאוור בתור מפעיל מכונה באותם התנאים םחות או יותר ר קשאני מועסק ישירות דרך החברה... ויכול להיות שיהיו קצת פחות שעות נוספות... מה אתם מציעים לי לעשות???
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החרק הזה נמצא כבר כמה ימים בכניסה לבית שלי : ואם כן האם הוא יכול להפיץ מחלה או פציעה כל שהיא? אבקש התייחסות בוגרת ולא ילדותית . תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי אקנה מלפני בערך 3-4 שנים, ועכשיו אני במצב שזה לא כזה נורא אבל כל הזמן יש לי עוד פצעים וזה פשוט גם אם אין הרבה לא נראה שזה עומד להיגמר בזמן הקרוב... במהלך הזמן הזה שמעתי מיליון ואחת דעות לגבי מה מותר, מה טוב, מה לא טוב... כרגע אני שוטף פנים לפחות 3 פעמים ביום, נזהר לא לאכול שום דבר שקשור לשוקולד או גבינה צהובה (כבר שנה וחצי לא אכלתי פיצה!!!)... בקיצור אני מאוד שומר. היום קראתי בעיתון שעדיין לא מצאו כל קשר בין כל החטיפים והשוקולדים לבין האקנה, ושיותר מפעמיים ביום לא טוב לשטוף פנים. עכשיו אני שואל - WTF????? יש כאלה שאומרים שזה אסור, כאלה שאומרים שזה מותר, ואם זה באמת לא מזיק אז בזבזתי שנתיים של לאכול שוקולדים ופוצות בלי שזה יפריע לי בכלל!!! מה שכן ומצאו מזה…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי שתגידו לי מה דעתכם על הפלאפון הזה NOKIA 3510i לפי מה שבדקתי יש לו כמעט את כל החידושים עם מסך צבעוני והכל אבל עדיין לא ראיתי את הפלאפון בצורה מחושית ממש ולא ראיתי מה המסך הצבעוני הזה שווה ??? יש מישהו שיש לו את הפלאפון הזה או שראה אותו אצל חבר ויכול להגיד לי מה הוא חושב עליו ? ומה אתם אומרים על המחיר ? זה דיי יקר לא ? 1404 ש"ח ב orange אמרו שיש החזר של 20 שקל בחודש וב סלקום יש 300 שקל למולטימדיה בחודש הראשון כך שהמבצע של orange כבר יותר טוב אבל זה לא עדיין יקר מה אתם אומרים ? הנה לינק לתכונות של הפלאפון http://www.cellcom.co.il/cellcom/doa_iis.dll/frames.create_frame?key_in=1.8.1.1.10&type_in=I (תעתיקו את כל הכתובות)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://soundcloud.com/dannygg/dannygg-or-shovaly-ethnologic
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה הוארו עיני לכמות גדולה של אתרי מכרזים ברשת שמציעים מגוון רחב של מוצרים. לכאורה, הדבר נראה משתלם ביותר, אתה קובע את המחיר שאתה מוכן לשלם תמורת המוצר שאתה מעוניין בו. האמת שבסופו של דבר הדבר אינו כך במציאות. בדר"כ המוצר שנמכר במרכז באותם מכירות הוא ביחידה בודדת ולכן יש רבים אשר מציעים הצעות על אותו המוצר ובכך מעלים את המחיר במהירות. נודע לי גם כן, כי יש חברות אשר מפקידות את העובדים שלהם להשתתף במכרזים ולהעלות את המחירים כמו כל גולש מן השורה ובך לרמות את המכרז ולגרום למחיר לעלות בצורה משמעותית. בסוף כל הסיפור הזה, השאלה הנשאלת, היא האם זה באמת שווה ומשתלם ? האם המחיר באמת אטרקטיבי לעומת מחיר השוק? אשמח לשמוע את דתעכם בנושא, מבלי להזכיר שמות של אתרים וחברות כמובן.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה הנ"ל למומחים וליודעי השוק ליידע על אתר נאמן שאפשר לסמוך בקניה שלא מספק חומרה מדומה
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר בבניין קומות ישן בתל אביב. בשתי חשבוניות המים האחרונות, שמתי לב ש"הפרשי הצריכה" - מדידת צריכת המים בברז הראשי של הבניין פחות סך הצריכה של כל הלקוחות - מאוד גבוהים. מדובר ביותר מ 100 קוב מים (אין גינה בבניין ויש שטיפה של הרצפה פעם בשבועיים, אין שום סיכוי שבעולם שזה מגיע למצב הזה). ולא רק שזה מתחלק בין כולם, אלא גם שזה עולה לי יותר מהכמות שאני משתמש בה, בגלל שכל הצריכה עוברת את הסף של התעריף הרגיל ואז משלמים תעריף גבוה יותר. ועד הבית הזמין אינסטלטור שבדק ואמר שהוא לא מצא נזילה בשום מקום. אז או שהמד בברז מקולקל או ששכנים מסוימים התחברו פיראטית \ לא רשומים מאיזשהי סיבה. לא ברור למה. ועד הבית מסרב להמשיך ולחקור את זה. מה כדא…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-