עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זה פרוייקט שורשים של השואה והמשפחה שלנו - הוא מתחיל ב10.6.1925 ונגמר בתאריך לא ספציפי בשנת 1939. הפרוייקט הזה מאורגן באקסל וכולל מאות סריקות של מכתבים, חלקם בפולנית חלקם ביידיש, הסברים, תאריכים. היא בחרה להכין אותו באקסל מסיבות שלא ברורות לי. הפרוייקט עצמו על המחשב שלה עובד יופי. הבעיה היא שזה בעצם עובד עם מיקומי קבצים בתוך האקסל הראשי, לוחצים על לינק ומשהו בתיקייה מקומית נפתח. אני מחפש מומחה אקסל שיסדר את זה, תמורת תשלום אם צריך. הדודה של אמי - כשאני כותב את זה ככה זה לא נשמע כמו מי יודע מה קרובת משפחה, אבל הכרתי אותה היטב, היא היתה אחת הדודות ההכי מגניבות שיש. היא נלחמה במחלת הסרטן והביסה אותה זמנית לפני כמה שנים, רק שהיא חזרה והתפשטה. היום קמתי בלי הרגשה ממשית של זמן ו…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by 888,

איך קראו לסדרה אריק ובנץ באמריקה?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by dR-TraNce,

מה יותר שווה? מה יותר טוב? כדי שמישהו שיש לו את אחד מהמכשירים הבאים יגיב. אם אפשר מידע ומחירים אני ישמח

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by אליפ,

ברצוני לעשות גיבוי של DATA באופן יומי בענן. מדובר בלפטופ ביתי המשמש לעבודה יומית של ארכיטקט. סה"כ DATA כרגע כ 60GB לא צפוי להגיע ל 100 בשנה הקרובה. רוצה לסמן כמה ספריות במחשב שיגובו באופן אוטו' בענן בזמן שהמחשב מחובר לרשת ובאיידול (לא להפריע לעבודה שוטפת). לא מחפש דווקא הכי זול (ודאי לא חינמי) אלא אמין (כזה שישאר גם עוד 3 שנים) ונוח לשימוש. ?SkyDrive? Box אחרים... אשמח על כל יעוץ.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. הדבר הזה אמיתי לחלוטין זה מתוך פרויקט כלשהו של גלי צה"ל מלפני כמה שנים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Ash Binary,

מצאתי מקרר תרופות ישן של אמקור 5000DF, אני חושב מייצור 1985-87 בערך. זה לא מקרר כמו מקרר ביתי אלא כל החלל שלו הוא חלל משותף (אין מקפיא) והצינור של הגז עובר דרך כל מדף אני חושב לנסות לקמבן ממנו קצת קירור לחדר יש לו מערכת מסובכת יותר של צינורות גז מסתם מקרר פשוט של מתקן מים - כמו בתמונה, ומעניין אותי מה זה ולמה זה בנוי ככה : הקו נוזל מהמדחס (הצינור החם ביותר) הולך למשהוא לא ידוע בצד התחתון של המקרר (לא לתוך תא הקירור - אני לא רואה אותם שם) ויוצא משם פחות קר, לפניי שהוא נכנס לרדיאטור על הקיר האחורי. מה יש שם למטה ? הרדיאטור על הקיר האחורי מחולק ל 2 חלקים כשביניהם הצינור עובר דרך המדחס - בשביל מה ? (קירור למדחס ? החזרת שמן ? מה זה יכול להיות ?) על הצינורות מרותכים 2 חיבורים ל…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Alexkmr,

התקציה הוא בערך 750-800 שקל תודה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. נתחיל מהשאלה החשובה והקשה: בלוח אם, בכרטיס מסך, בזיכרון מטמון ושאר רכיבים במחשב יש דיסק קשיח פיצפון, האם אפשר להשתיל שם טרויין? אם כן, פירמוט רגיל של BIOS עם דיסק ווינדוס - ימחוק את זה? אם לא, איך אפשר לפרמט את החלקים האלה? התייעצתי עם דוקטור מהטכניון והוא אמר לי שכנראה אפשרי אבל צריך לבדוק את זה כי זה מסובך.. השאלה הפחות חשובה: קניתי דיסק מקורי של ווינדוס, אבל מחנות די חאפרית במחיר מוזל, איך אני יכול לבדוק שהדיסק מקורי? ואני לא מתכוון וCD KEY, אלה שהדיסק לא דיסק צרוב עם טרויין או משהו כזה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by trionax,

מה קורה אחים שלי הכל טוב? אתן יכולים בבקשה לתת לי כתובת של חנות פריק בתל אביב?...יותר עדיף לכיוון צפון תל אביב. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היום עשיתי תאונה קטנה עם רכב אחר והוא עשה לי נזק לרכב שלי וזה לא נזק קטן. עצרתי להחליף פרטים והוא ברח לי , הצלחתי לרשום את המספר שלו ואני רוצה לברר עליו פרטים. כתובת או טלפון או משהו.. אם יש למישהו דרך לברר בבקשה שיפנה אלי בפרטי או יגיד לי מה לעשות. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by y_a_n_i_k,

אם תוכלו לעזור לי אני אשמח, וכמובן להסביר אותו כדי שאבין. זאת המשימה: שרטט תרשים זרימה לקליטת 4 מספרים שונים והצגת מספר השני בגודלו.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Nahum2,

http://www.boardofwisdom.com/default.asp?topic=1005&start=1&search=&listowner=Public&listname=Geek אוקי אני מודה! אני חנון מחשבים!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by BiG_BuG,

שלום לכולם אם אפשר בבקשה אני צריך המלצה לספרים בנושאים הבאים : חדו"א 1 מת' בדידה אלגברה ליניארית 1 עדיין בשבוע השני באונ' וכבר הבנתי שריכוז בהרצאה ופתרון התרגילים שבתרגול לא יספיק :\ אז תמליצו לי בבקשה על ספרים עם דגש ללמידה עצמית.. כלומר כמה שיותר הסבר מפורט + תרגילים עם פתרון מלא .. (יש כזה דבר בכלל?) תודה רבה מראש !

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by yoav9,

ממש מוזר, כול השישי שבת הזה, שממה בפורום, רק אני וprototipe פה וגם firendice קופץ מדי פעם לביקור שבוא הוא כרגיל צוחק עליי... איפה כולם???? מפגש אנשי חומרה שלא ידעתי עליו???

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Maccabi-T.A,

שלום לכם, אני מעוניין להזמין I7 950 מחו''ל. 308$ ב AMAZON במקום 630$. איזה אתרים אתם ממליצים שאפשר להזמין משם את המוצר, בידיעה שיגיע ללא בעיות או עיקובים. עם זאת אני מעוניין להזמין את זה בדואר המהיר ביותר ''אקספרס'' אשמח להצעות ועזרה! תודה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. יש לו חיבור רשת וUSB חשבתי אולי לחבר לרשת לנסות אבל אני לא יודע איך להתחבר ניסיתי לעשות פינג לפי הכתובת MAC שרשום מאחורה (לפחות זה נראה ככה )

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Apexa,

שלום רציתי לדעת כמה זמן זה לוקח לivory לשלוח משלוח בups בגלל שאני הזמנתי את הדברים ביום שלישי ה10 ועד עכשיו לא קיבלתי את הדברים שהזמנתי תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני מעוניין ללמוד הנדסאי אנרגיה במכללת אורט סינגלובסקי. השאלה אם התמונה המצתיירת מהימודים מתאימה למציאות? האם זה מקצוע כל כך נדרש? ומה בעצם לומדים שם? אשמח לעזרה בנושא, שחר

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. לא יודע אם אתם מכירים את הקטע הזה, אותי הוא פשוט קרע מצחוק. http://video.google.com/videoplay?docid=-1076713759276842524&q=unreal+tournament+german+kid בואו נאמר שגם אם הקטע מבויים, אז אני מצדיע לילד על כישורי משחק מעולים

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. יש בפני כמה אפשרויות, אני רק רוצה חוות דעת כללית אני לא רוצה לערב אותכם במה שאני עובר ומה ההשלכות. סיימתי צבא וכרגע אני לא עושה כלום עם החיים שלי, התוכנית הכללית שלי היא לטייל בעולם, אני לא מעוניין ללמוד עכשיו וכנראה שגם לא בזמן הקרוב. יש לי אזרחות אמריקאית ופה אני מתלבט. אני רוצה לטוס לארה"ב לבקר, להנות ומשם לראות לאן אני ממשיך. קרוב משפחה שלי פה בארץ כנראה יכול לסדר לי עבודה בעגלות\מובינג (moving) בAtlanta, GA. לפי מה שאני יודע זה כסף טוב, הרבה שעות עבודה וקצת הוצאות. ואפשרות אחרת היא לטוס לארה"ב לגור עם חבר מהתיכון, יש לו כבר עבודה בשבילי 11hrs@11$ an hour, אני יכול לגור אצלו בבית לכמה זמן והתוכנית היא לשכור דירה, לקנות רכב... כרגע אני רוצה להנות, פחות לעבוד, לע…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by C991Now,

היי HWZone אני מחפש סרט שראיתי,די ישן,בערך בשנים 1999-2005[אני יודע שזה לא כזה עוזר] בכל מקה,הסרט מספר על נערים , בנים ובנות שהולכים ל כמו סאמר קאמפ כזה, קייטנה לגדולים,שהילדים שם הם אלה שמלמדים..איכשהו הדברים שם משתבשים כלומר בהתחלה הכל נורמלי ואז ההורים עוזבים את המקום...והרבה סמים סקס ואלכוהול מתערבבים..כן אני לא זוכר הרבה מהעלילה[בעיקרון כלום] בכל מקרה,אם מישהו מכיר...אשמח לדעת את השם תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. ההצבעה רק למסיימי גיל ההתבגרות... מה לעזאזל הקטע עם הסקרים המפגרים האלה? כל אחד פותח פה סקר מתוך שעמום וחוסר עניין בדברים אחרים שמועילים לחיים... מה אכפת לכם מה הגובה של שאר הפורום? [http://ebaumsworld.com/forumfun/whocares2.jpg] אולי תשאלו גם מה צבע העיניים, מבנה הגוף, משקל, [שאלו לא?], פנים, אף, אורך ציפורניים ותדירות גזירה ואולי אפילו מספר מקלחות ביום.. למה לא לפתוח סקרים ששואלים לדוגמה - כמה זמן ביום אתם משקיעים בקריאת ספרים ובהכנת שיעורי בית או כמה זמן אתם משקיעים בהכנת סיכומים והתכוננות למבחנים? חחחח אני סתם צוחק אבל מה הקטע בסקרים שפולשים לפרטיות של חברי הפורום? וגם הפרטים לעניית השאלה דפוקים לא פחות! לדוגמה - בסקר הזה אני מבקש רק מבנים להצביע! בנות לא להצביע! ו…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. בעיקרון כדי להיכנס זה עובד ככה - בהתחלה הם נתנו 100 בטא טסטרים, וכל שבוע שבועיים נותנים להם 3 "הזמנות" שהם יכולים לשלוח לאנשים אחרים כדי שגם הם יהיו טסטרים, בקיצור הגיע הזמנה לאח שלי והוא שלח לי... יש לי גם אחלה כתובת: avinoam@gmail.com. מישהו רוצה לקנות ממני כתובת? (ראיתי שבאיביי מוכרים ב-70 דולר)

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by darkman,

עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום כנראה זה חדש http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_160&products_id=1579 נראה מי יגלה מה מוזר פה ולהפעיל קצת דימיון

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים