כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
1. האם מותר למישהו שאין לו ביטוח (בכלל) לנהוג ברכב- כשבעל הרכב לידו (יש רישיון...)? 2. כמה עולה (בממוצע) ביטוח לנהג חדש? (פחות משנתיים מיום הוצאת הרישיון...)? ואיך בכלל מסתדר כל הקטע הזה היום? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא יודע עם נושא כזה כבר קיים אבל בטוח שעם לא אז צריך להיות אחד לכן אינה המקום לפרסם תקליפים הכי אהובים אליכם. אני מת על הקליפ הזה http://www.youtube.com/watch?v=ixyTNd-Ln38
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סבא של וסבא שלי נולדו במושבה בריטית.. ועלו לארץ אחרי הרבה שנים.. לכן לשניהם יש עכשיו אזרחות בריטית.. השאלה האם אני יכול להוציא אזרחות בריטית.. אם אמא שלי תוציא? כי הבנתי שבכל אזרחות זה הולך בדרך שונה.. אז מישהו יודע אם אני יכול להוציא אזרחות בירטית אם יש לאמא שלי? יש לציין שאמא שלי נולדה בארץ..
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תראו איך הגלגל הוא עגול ;D לפני כחצי שנה לקחתי בצחוק את האשארי של חבר של אחותי ומיגנטתי לו את הפס השחור אחרי כמה ימים הוא אמר לי שהרסתי לו את הכרטיס : בקיצור השבוע הוא פתח לי חשבון בPAYPAL אבל רק ב10 הוא יקבל את הפירוט חשבון, אז הבנתי שאפשר לבדוק את זה גם בכספומט... אבל הבעיה היא שהכרטיס עצמו הרוס. אז יש דרך לסדר את זה חוץ מללכת לבנק ולהוציא כרטיס חדש? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הישתחררתי לא מזמן ואני מעוניין לעבור קורס כזה כדי להתחיל לעבוד בתחום. האם מישהו יכול להמליץ על מקום טוב ושיהיה קרוב יותר לראשל"צ (כי אני גר שם כאילו דא). שמתי עין על מכללת סלע הם נשמעים לי רצניים אבל הייתי רוצה לשמוע עוד המלצות.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב השאלה כבר בכותרת...... אני אפרט... שעון של המעצב Charles Sernard שעון יוקרתי ביותר לצעירים......עכשיו יש מתחתיו מדבקה עם השם של המעצב והפרטים של השעון והשעון נראה טוב מאוד ואני מרוצה ממנו אבל איך אני יודע אם באמת קיבלתי את השעון האמיתי או את הזיוף? יש הרבה זיופים של שעונים אבל רציתי לדעת אם יש דרך לגלות אם הוא זיוף או לא.........קיבלתי אותו במתנה אבל בכל זאת איך אני מגלה? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי איזה משהו ........עזרה....
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מתכוון להזמין משם אוזניות.. מה דעתכם? מקום אמין?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משעשע... http://www.urbandictionary.com/define.php?term=israeli
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , * למי שישאל - משחקים. שמתי לב שבשונה מפעם (לפני 5 שנים נגיד) , אתם מחליטים על המפרט בעיקר על פי גודל המסך. זה נראה שהמחיר המקסימלי עבור מפרט למסך 19 רחב הוא 3500 ש"ח (רציתי להציע 4500 , קיבלתי ביקורת של "השתגעת?") אני יכול להבין שההבדל בין 19 ל 22 יכול להשפיע על כרטיס מסך (בכמה מאות שקלים) , אבל למה על מעבד DUAL או QUAD חזק? מה מידת ההשפעה של גודל המסך? איזה מסך עדיף? 19 , 20 או 22? (נכון , אי אפשר לענות על זה... אבל עצות אפשר לתת ) תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
^ ואיך הגוסס הזה אחרי למותו של הילד בתאונה?
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הוורים שלי מחפשים רכב בסביבות 70 אלף, יד שניה שנת 2002 לפחות. פורד פוקוס פולקסווגן בורה הונדה סיויק סיטרואן C5 הונדה אקורד (שנה 2001-2...)
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה לחבר שלי נגמר המלווה ביום שלישי הקרוב.. אז לקראת הנביעה הצפוייה.. חשבתי להכין דיסק עם שירים מתאימים.. אני מאמין שעל השירי היפ הופ מחתרת האלה שנמצאים במחשקים כמו NfS יעשו את העבודה.. בתודה מראש, דור
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה מצבי: אני מועסק בחברת פלקסטרוניקס דרך כח אדם בתור מריץ תוכנות בדיקה וכל מיני כאלה מרוויח מינימום אבל יש הרבה שעות אז זה יוצא יחסית סבבה... מצד שני הציעו לי לעבוד בחברת טאוור בתור מפעיל מכונה באותם התנאים םחות או יותר ר קשאני מועסק ישירות דרך החברה... ויכול להיות שיהיו קצת פחות שעות נוספות... מה אתם מציעים לי לעשות???
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לתמונה: http://flyhi.org.il/news/jete.htm תביאו גם תמונות של טיסני סילון, הדבר הזה כל כך מגניב 8)
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, אני מתכנן להזמין אזנית bluetooth מ-ebay שמחירה מצויין בכתורת. אילו מיסים עלויות נופסות עלויות להפתיע אותי בדרך מלבד עלות המוצר והמשלוח? בתודה רבה מראש לעונים ושנה טובה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל מה שתראו באתר - הכל חינם. החל מתוכנה למחשב, וכלה בבקבוק בושם. יפה, לא? http://www.bechinam.com
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני גר בבניין קומות ישן בתל אביב. בשתי חשבוניות המים האחרונות, שמתי לב ש"הפרשי הצריכה" - מדידת צריכת המים בברז הראשי של הבניין פחות סך הצריכה של כל הלקוחות - מאוד גבוהים. מדובר ביותר מ 100 קוב מים (אין גינה בבניין ויש שטיפה של הרצפה פעם בשבועיים, אין שום סיכוי שבעולם שזה מגיע למצב הזה). ולא רק שזה מתחלק בין כולם, אלא גם שזה עולה לי יותר מהכמות שאני משתמש בה, בגלל שכל הצריכה עוברת את הסף של התעריף הרגיל ואז משלמים תעריף גבוה יותר. ועד הבית הזמין אינסטלטור שבדק ואמר שהוא לא מצא נזילה בשום מקום. אז או שהמד בברז מקולקל או ששכנים מסוימים התחברו פיראטית \ לא רשומים מאיזשהי סיבה. לא ברור למה. ועד הבית מסרב להמשיך ולחקור את זה. מה כדא…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
ואם אפשר את השם המלא שלהן כדי שאוכל למצוא אותם עוד משהו האם הן מומלצות לניקוי מסך IIYAMA 454? והן לא חד פעמיות נכון?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היה לי עכשיו ויכוח עם מישהו שעובד באינטל שטוען: 1 אינטל מחזיקה ב-87% מהמכירות 2 המעבדים של AMD לא עמידים לוירוסים 3 במקומות עם רשת של איזה 7 מחשבים AMD ממש לא טובים\לא מתפקדים או משהו כזה מה אתם אומרים ובקשר למכירות האם יש איזשהו מקום\אתר שעשה איזה סקר אמין בקשר למכירות(בכל העולם)
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי שתגידו לי מה דעתכם על הפלאפון הזה NOKIA 3510i לפי מה שבדקתי יש לו כמעט את כל החידושים עם מסך צבעוני והכל אבל עדיין לא ראיתי את הפלאפון בצורה מחושית ממש ולא ראיתי מה המסך הצבעוני הזה שווה ??? יש מישהו שיש לו את הפלאפון הזה או שראה אותו אצל חבר ויכול להגיד לי מה הוא חושב עליו ? ומה אתם אומרים על המחיר ? זה דיי יקר לא ? 1404 ש"ח ב orange אמרו שיש החזר של 20 שקל בחודש וב סלקום יש 300 שקל למולטימדיה בחודש הראשון כך שהמבצע של orange כבר יותר טוב אבל זה לא עדיין יקר מה אתם אומרים ? הנה לינק לתכונות של הפלאפון http://www.cellcom.co.il/cellcom/doa_iis.dll/frames.create_frame?key_in=1.8.1.1.10&type_in=I (תעתיקו את כל הכתובות)
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי שמות של להקות טובות שמנגנות בעיקר בחמת חלילים ומוזיקה אירית? בתודה מראש, RnGKay
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום . יש לי מחר הפנייה ואני צריך להגיע לתל השומר -שיבא מחר בבוקר . איך אני מגיע לשם הכי מהר ובלי סיבוכים מתחנה מרכזית בתל אביב? חיפשתי קצת באינטרנט והסתבכתי עם הקווים . תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-