עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Armageddon26,

שלום לכולם! ב- 20-21.1 אני מתמיין בשלב ב' של מיוני תלפיות. למישהו יש מושג מה הולך להיות שם? איך כדאי להתכונן? תודה רבה לכל המגיבים!

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  2. השאלה בכותרת.. אגב - אני כל הזמן קורא ומשתתף בפורום שכאן לנושאי מחשבים והוא פשוט מ-צ-ו-י-ן ! בלעדיו לא הייתי יודע מה לקנות בתחום המחשבים, אבל איך מסתדרים כשצריך לבחור טלויזיה?

3. Started by argorny,

אשמח לקבל ביקורת/משוב בעל ביסוס אם מניסיון ואם מידע קודם ומוכח לא סתם השערות, לגבי מיצוי אחריות בחנות CD-LOG משום ששמעתי הרבה דברים לא ממש מחמיאים עליהם, אבל בכל זאת אשמח לאמת את זה איתכם.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. :lol: :lol:

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  5. אני בן 23 ולפני מספר ימים התחילה לבקוע שן בינה. ממה שאני רואה השן צומחת ישר, כמו שצריך. שווה לקפוץ לרופא שיניים? אני כל כך לא רוצה לעבור עקירה. :-\

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. ויש גם SSE ראיתי.. מה ההבדל בין שלושתם בעצם?

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  7. Started by scylla,

שלום לכולם אני כרגע נמצא בתאילנד ועתיד לסיים את הטיול עוד כשבועיים בבנגקוק. אני מתלבט האם לקנות כאן מחשב או לפחות חלקים כמו מעבד לוח זכרונות וכו' על מנת לחסוך. השאלה עד כמה זה אמין וכמה זה חוסך. שמעתי שיש קניון (פנטיפ פלזה) רק למחשבים. המחשב המיועד הינו לשימוש משרדי בלבד , מוזיקה וסרטים וכו'. יש לציין שאין צורך בציוד היקפי בכלל וגם לא בהארדיסק. תודה מראש, אופיר.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. omry אמר שהמערכת שמופיעה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=387566.10 פה תריץ BR על 50'' באותו איכות על 24''האים זה נכון ?

• 47 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. שלום, אני חדש בפ"ת ומחפש ספר\ית טובה באזור ע"מ לגזוז את מחלפותי אשמח לתגובות עם מספר טלפון והמלצה ממישהו שמכיר בקשה מוזרה אני יודע - אבל בשעות כאלה מה עוד יש לעשות... גבריאל

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  10. אני מחפש חנות בארץ שמוכרים בה פסלונים של דרקונים פוסטרים של פנטזי ועוד כל מיני דברים שניכנסים לקטגוריה הזו מישהו מכיר?

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  11. Started by ariel-ro,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3655269,00.html מישהו יכול בכלל להגיע לרבע מזה?

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Milford Cubicle,

השוואת ראשי ממשלה

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. הייי סופ"ש מצויין תכולם מישהו אולי יודע איך אני יכול להשיג את הקובץ של התשדיר ב"מ (בטחון מידע) עם השחקנים הממש מאפנים שמשודר לו בימים אלו בגלגל"ץ? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  14. Started by idofr,

הייי טוב בחיים שלי לא ידעתי איזה סיוט זה לחפש צימר! מכה! למה יש כל כך הרבה מהם? טוב לא משנה אז ככה אני והחברה היקרה רוצים לסוע לאיזה סופ"ש נחמד לפני שאני מתגייס ובגלל שהיא כבר התגייסה אז אני אחראי על החיפוש (תהרגו אותי למה, לה יש יותר זמן פנוי טוב נו אבל אין לה מחשב בבסיס) קיצר החלטנו על משהו שיהיה נחמד (לא קמצני) אבל גם לא מפואר מידי במטרה לחסוך את הכסף ולסוע לאיזה צימר ממש מטורף ברגילה אז חשבנו שאזור ה1000 (גמיש אבל בכמה מאות כלפי מעלה) ל2 לילות לזוג יהיה נחמד למישהו יש המלצות במיקרה? (בהתחשב בזה שדי נסגרנו על איזור הכינרת) תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. עברתי את המבחנים של פרוייקט גאמא,וחושבים שאני מתאימה רק למסלול מסויים שבו עוסקים בQA, בדיקת תוכנה אני אמורה לעשות ריאיון בזמן הקרוב אז יש לי כמה שאלות דבר ראשון למי שיודע, פרשתי בדיוק השנה ממגמת פיזיקה, עשיתי בעצם רק יחידה אחת מכניקה עם ציון 79.. עוד לא עידכנתי את הצבא לגבי זה, האם בהמשך, אם אני אעבור את הריאיון, יכולים להעיף אותי כי לא כל כך מעדיפים מועמד שעושה רק חמש יחידות מחשבים ויחידה של פיזיקה? דבר שני, בדקתי קצת באינטרנט מה זה QA והבנתי שמדובר בבדיקת תוכנה, וזה לא היה נישמע לי משהו שמתאים לי, זה נישמע לי כמו להעיף לצד את כל מה שאני מחבבת יחסית בתכנות, שזה ללמוד איך לכתוב תוכנית, ולהתחיל להתמחות רק בדברים השוליים שתכניתן לא מתעסק איתם..אז QA במסגרת פרוייקט גאמא ז…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. ויכול לתפוס לי מקום בקורס ספורט? נ.ב. אם אתם כבר נדיבים אז לשחיה את ההרשמה שלי נפתחת ב21, ומתאים לי לדחוף שחיה עכשיו. אם מישהו יהיה נחמד שיצור קשר בפרטי עם דרכים ליצירת קשר, או שיקח הפלאפון שלי או משו תודה

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  17. אני רוצה לקחת כסף מכרטיס ויזה נטען של הדואר שלי , "ולטעון " את חשבון פאי פאל בכסף הזה . איך אני עושה את זה ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  18. יכול להיות שהוט מפרסמים על עונה חמישית של אבודים או שזה סתם שידור חוזר של הרביעית?? כי לפי הפרסום חוזרים לאי אני לא מוצא שום דבר על עונה חמישית של אבודים

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by gilgol,

אני לא יודע אם זה האשכול המתאים, אבל שאני מנסה להכנס להורדות באתר הוא מקפיץ חלון של שם וסיסמא וזה לא הסיסמא או השם שנירשמתי באתר יש משהו מיוחד שפיספסתי?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  20. http://www.siz.co.il/my.php?i=xmmkizmtr2nw.bmp השאלות הן: 1) מצא לאילו ערכי M יש למשוואות הבאות א)שני שורשים ממשיים שונים ב) שורש ממשי אחד ג)אין שורשים ממשיים _________________________ לפי מה שאני יודע התנאים לסעיף א' הם דלתא>0 וגם A לא שווה ל-0. התוצאה שלי יצאה M לא שווה ל-1 וזה נכון אבל כשצריך את המשוואה > מדלתא יוצאות לי התוצאות 3- ו 5 שהן לא נכונות

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by ariel-ro,

שלום רציתי לשאול אתכם, כמה עולה לעשות ממיר YES MAX לחודש? והאם משלמים לפי ממיר, או לפי בית?(נגיד עולה 30 שקלים לחודש, אז האם אני משלם 30 שקלים לממיר, או 30 שקלים לכמות הממירים שאני צריך לפי מס' הטלוויזיות) וכמה עולה לקנות עוד ממיר מYES?(יש לי בבית כבר כמה שנים YES) בנוסף כמה עולה חבילה אצל HOT?(עם כל הערוצים) וכמה עולה לחודש לעשות HOT MAGIC? ושוב האם לפי ממיר או לפי בית? תודה אריאל

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  22. Started by idang,

שלום לכולם, מישהו יכול לענות לי מדוע האתר מבקש ממני שם משתמש וסיסמא עבור כניסה לקטגוריית הורדות ? ? דבר זה לא היה קורה לפני חודש בערך ..

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  23. Started by TaMiRn2,

יש לי גיטרה עם גשר צף והיא טיפה ישנה ולא עברה סט אפ כבר 6 שנים... עכשיו אני לא כל כך מנוסה ורציתי לדעת כמה זה בערך אמור לעלות... היו חברים שאמרו לי 150 שקל והיו שאמרו 400 שקל... אני צריך לדעת פחות או יותר כדי שלא יעבדו עליי וגם היה איזה אחד שהציע לי לעשות סט אפ אבל הוא צריך שאני אקנה מיתרים... אומרים שהוא טוב... כמה זה בערך אמור להוריד לי מהמחיר?

• 9 תגובות
    • 4.1k צפיות
  24. Started by Born2Kill,

http://www.crayonphysics.com/index.html אתה צריך לצייר "גשרים" וכו'.... על מנת שהעיגול האדום ייגיע לכוכב. ניתן להוריד באתר הזה רק את הדמו.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום לכולם, אני טכנאי/חנות מחשבים קטנה, עצמאי, עוסק מורשה. לאחר שסיימתי את הלימודים, עובד מעל ל-3 שנים במעבדה בבית ובאתרי לקוחות. בגדול אני בד"כ עובד מול איסטרוניקס, טק דטה, מורלוי, תגה מגם, ויז'ואל, צג עליתה ואחרים.... אלו יבואנים שמייבאים לרוב סחורה רגילה ולא מה שמעבר... הבעיה צצה כאשר מעת לעת לקוחות המעוניינים במחשבים שהם פשוט...שקטים לגמרי או "מיוחדים". הדגש הוא על שקט לגמרי כברירת מחדל. ספק כח שקט, מאווררים שקטים, מארזים איכותיים. (אין לי טענות על רעש מהמאווררים שבאים עם מעבדי ה45 ננו) אשמח להמלצות מקולגות בתחום על יבואנים שמתמחים בתחום הנ"ל ושמוכרים ספציפית את מה שציינתי ו...כמובן שקהל היעד שלהם הוא דילרים בלבד, משמע חנויות וטכנאים. כמו כן אשמח להמלצות על מארזים/ס…

• 0 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים