עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני לא מצליח להבין מאיפה הגיע 0.3 וולט 0.69 וולט. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שכל אחד ירשום בבקשה את המדינה שבה הוא נמצא, את הדפדפן שלו ואת המחיר שהוא רואה (בפאונד). http://www.locoskates.com/seba-high-black-2013-skates/p2356 תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by KoM,

היי, זה אני D_N_A, והתיישבתי לי ליד המחשב של KOM.... איזה כיף פה... אני אוכל מאפינס, הורס עם KOM איזה PIII שיש לו, מכוון אליי מזגן בהנאה וכרגע סיפחתי לעצמי איזה כ. קול ישן.... ;D כמובן שגולת הכותרת היא שאני זוכה לכתוב הודעות מהיוזר של KOM בעצמו... כמילותיו של סטימפי הגדול מכולם: "Happy Happy Joy Joy" חכו תראו מה אני הולך לעשות לפורום... :asthanos: (עכשיו תבינו למה הכותרת היא "חי חי חי")

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. אילו יחידות קרביות בצבא (חוץ מטייס ונהג) יכולות להביא לי מקצוע לחיים?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. הזמנתי לפני כחודש מאמזון במשלוח בינוני-כלומר לא בספינה(הכי איטי), אבל לא הכי מהיר, באתר כתבו שזה נשלח בערך יומיים אחרי, ואין אפשרות למעקב אחרי החבילה. עוד כתוב שזה אמור להגיע ב14 לאפריל ..אני די בטוח שזה תקוע בדואר הישראלי אבל אין לי מושג למי לפנות. כולה 2 ספרים אבל עלה לי 300 שקל..

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום רב. אח שלי עוד חודש בדיוק מתגייס לצה"ל. מאחר ואני סיימתי לפני 8 חודש את השירות, הוא הגיע אלי עם שאלה שאני לא יכול לענות אליה. מבקש עזרה ממי שמתמצא בתחום. רקע: אח שלי למד לטבחות בתדמור כולל י"ג ועבד התמחות בכמה מקומות. היו לו בעיות רפואיות (קצת פיזיות, קצת פסיכולוגיות) שטופלו ברובם לפני די הרבה זמן. הוא ממש רוצה (ודי צריך) שבשירות יעשה את תפקידו כטבח. אבל בצו ראשון בגלל שהוא לא ניפח את הבעיות שהיו/קיימות עדיין, הביאו לו פרופיל 97 וקב"ע די נורמלית (לא יודע כמה בדיוק אבל כך זה נראה). בסופו של דבר הוא קיבל גיוס לכפיר. השאלה: באיזה דרך אפשר להעביר אותו ליחידה/תפקיד מתאים בתור טבח. האם להוריד לו פרופיל (דרך מי ואיך?) או קב"ע? האם לעמוד על שלו ולא לעשות טירונות בכפיר ואז לה…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. בהמשך לשאר הדיוניים שנפתחו ב 24 השעות האחרונות !

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by onn_the_vy,

שאני שומע מוסיקה חזק, המחשב שלי מתחי ללרעוד שיש בומים, ;D, זה בסדר?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום בשעה טובה קניתי כרטיס טיסה לדרום אמריקה(פרו) אני פוגש את חברים שלי(שנמצאים כבר שם 4 חודשים) בפרו. אני צריך לקנות נעלים לטרקים, והליכה מרובה שיהיו נוחות ואיכותיות ... ואם אפשר כמה שיותר קלות ... אין לי חנות ספציפית שאני רוצה לקנות בה כמובן שאני מעדיף כמה שיותר זול אני מוכן להשקיע 600-700 שקל תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. האם אפשר להעלות סרטונים גם של 12 דקות או לא? אחרי כמה מחיקות הם מבטלים את כל החשבון? והאם זה משנה מה היה משך הזמן בין המחיקות? נניח ומחקו לי סרטון וכעבור חודש עוד סרטון וכעבור 3 חודשים עוד סרטון. האם (בהנחה שמותר לפסול 3 סרטונים) החשבון יימחק או רק במידה ושלושת הסרטונים נמחקו מיד אחד אחרי השני?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. יש לי ציוד.. קצת יותר מידי אם שואלים אותי.. אבל לא משנה... כמה מקסימום אני יכול להעלות לתא מטען וכמה מקסימום עליי? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Born2Kill,

הנה: חלקת יער הכילה לפני 20 שנים 30,000 טונות של עץ. היום יש בחלקת היער 45,000 טונות של עץ. נתון שכמות העץ ביער גדלה בכל שנה כמו סדרה הנדסית. א. בכמה אחוזים גדלה כמות העץ מדי שנה? ב. מה תהייה כמות העץ ביער בעוד 20 שנה? תודה לעוזרים!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. ומה הפירוש המדויק של המילה ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Asaf.Y,

שני חברי ילדות שלי , עופר לוי וגבי אינגל נעדרים בניוזילנד . חבר הכין סרטון על מנת להפיץ אותו כמה שיותר . בבקשה עזרו לנו בכל פיסת מידע ו\או בהפצה של הסרטון, אנחנו רוצים למצוא את גבי ועופר בריאים ושלמים . קבוצה בפייסבוק - http://www.facebook.com/home.php?sk=group_143309295732353 שיהיה לנו שבוע רגוע ומלא בבשורות משמחות. תודה על שיתוף הפעולה, אסף.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. היי לכם,ביקרתי בכמה אתרים שמוכרים נרגילות,אבל בכולם אין תסמל הזה של הPP. מישהו יודע אם יש חנות שכן מקבלת PP והם דיי טובים? ניסיתי גם לבדוק בEBAY יש הרבה ישראלים שמוכרים,אבל אני רואה שמשלוחים עולים יקר מאוד,בסביבות ה20-30 דולר.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by יעלילי,

שלום, האם אפשר להמליץ לי על חברה שנותנת שנותנת שירותי אבטחת המחשב ללקוחות פרטיים? אני מעוניינת בעזרה מאחר ופרצו לי לפחות לאימייל ואני רוצה לפתור את הבעיה..

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום, אני לומד לפסיכומטרי בעזרת קורס קידום, המבחן עצמו באוקטובר. אני לא במצב רע אבל אני רוצה ללכת לעתודה, ואני צריך לזה ציון מספיק גבוה בשביל זה. ויש לי קצת בעיה באנגלית. סיימתי 5 יחדיות אנגלית, ואני עדיין חושב שאני לא אצליח בשאלות ששם. אני פשוט לא ממש יודע אנגלית, קצת מידי שנים של למידה הביאו לי ידע של דקדוק בלבד, ואין לי אוצר מילים, אז אני ממש מתקשה שם... :s05: יש מישהו שלמד לזה ויכול לתת טיפים ששונים מ"לך תלמד אנגלית"? כי זה בערך מה שקידום רוצה... חוץ מכמה טריקים שעוזרים קצת...

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. אני כמעט בן 16 (ביוני אני כבר אהיה..) ואני רוצה נורא לעשות בחופש הגדול כסף.. הציפייה שלי היא לעשות משהו באיזור ה2000 ומשהו שקל עד סוף החופש.. רק בעיה קטנה, אנלא מוכן לעבוד במה שקשור להגשת אוכל כמו מקדונלדס ודוכנים וכדומה.. לאדע.. אני לא בדיוק בקטע של זה.. אני גר בחיפה, ויכול להיות לי נוח לעבוד למשל בגרנד קניון או אולי במרכז חורב או באיזור ככה.. יש למישהו רעיונות?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אורח ^Rockford

http://barstow.ra-systems.com/hacked.jpg

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by THE-MASTER,

פתחתי ת'ראד בעבר כבר על מה צריך ללמוד לתואר ראשון אבל משום מה כולם סטו מן הנושא שלשמו הוקדש הת'ראד. אז עכשיו אני יבהיר את עצמי כבר מההתחלה בת'ראד זה אני מעוניין לדעת איזה ספרים אני צריך לקנות בשביל ללמוד את "לימודי החובה" לתואר ראשון במדעי המחשב. אני מעוניין ללמוד כרגע לבד ללא מסגרת כלשהי(בעתיד אני ככל הנראה ילך לאונברסיטה הפתוחה אך לא עכשיו ואל תשאלו שאלות). הנה הנושאים שיש ללמוד לתואר ראשון במדעי המחשב ואני רוצה שתפנו אותי לספרים...(שיהיה לי מה לקרוא בשעות הפנאי..ויש לי המוןןןןןןן) לחץ כאן לראות את הנושאים אני מעדיף לבינתיים שהספרים יהיו בעברית תודה מראש לכל העוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by UltraWaveMUSA,

אני יודע שזה לא ממש קשור לפה אבל אני ממש בדילמה... עוד שבועיים בערך לי ולחברה שלי יש חצי שנה ותכננתי לקחת אותה לספא [גם פיצוי על זה שבתאריך שלנו אני אהיה באילת עם חברים :-P ] קיצר אני לא יודע איפה לעזאזל אני אמצא מקום טוב.. ראיתי המון דילים אבל מאיפה אני אמור לדעת מה לבחור? אני מוכן להשקיע איזה 500 במקום במרכז או ת"א... מישהו פה יכול לעזור? נ.ב. הקטע הוא שאני מחפש שיהיה לנו לא רק מסאז' אלא גם ג'קוזי בשביל לממש מוזה שיש לי כבר מזמן

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Drek Boy,

שכל אחד ירשום גיל ותוצאה. תעשו מאותו אתר כי אתרים אחרים זה ציון קצת שונה או שזה לפי קבוע אחר. נגיד פה זה עם "סטיה" של 15 לפי מה שהם אומרים ויש מבחנים אחרים שהסטיה היא 16 או 24 זה תלוי של מי המבחן ואיזו מדינה. תוסיפו גם תמונה של הציון שלא יהיו פה מלא חרטטנים[br]פורסם בתאריך: 25.02.2008 בשעה 11:47:08 טוב אני ראשון....גיל: 18 תוצאה: 135 תמונה: http://www.siz.co.il/up/zyunwhymyinn.jpg

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by sir f,

יש לי וויכוח עם מישהו בנושא. אני טוען שדאגלס אדמס עדיף על טרי פראצ'ט והוא טוען ההפך. לאחרונה הוחלפו ביננו מיילים בנושא: השבת קראתי (שוב) את "תרועת מוות" של טרי פראצ'ט. קודם כל, אציין שאני מעריך מאוד את טרי פראצ'ט וחושב שהוא סופר קומי מוצלח ביותר. אך עם זאת, ברצוני להגיב לטענתך שטרי פראצ'ט גאון יותר מדאגלס אדמס. אני חייב להודות-צחקתי יותר פעמים במהלך קריאת הספר משצחקתי בפעם האחרונה שקראתי ספר מ"המדריך לטרמפיסט", אבל לדעתי הסיבה לכך היא שאני פשוט קראתי את "המדריך לטרמפיסט" (להלן- "המדריך") הרבה יותר פעמים ואני כמעט זוכר אותו בע"פ (בעברית, באנגלית קראתי אותו רק פעם אחת. יותר מוצלח באנגלית, הרבה משחקי מילים שלא מתבטאים בעברית, לדוגמא- "הבה נפגוש את האומצה" שבאנגלית יוצא כ-"Le…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים