עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Dark Respect,

שלום יש לי סיגריות של KENT וכתוב עליהם "100's" וסיגריה אחרת שכתוב עליה "120" מה זה אומר?

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by xtract1,

יש לי GMAIL וכשאני שולח קובץ לעצמי לכתובת שלי,אז הכל בסדר הקובץ נשלח אליי ואני רואה אותו כמכתב חדש. כשאני נכנס מהמחשב לפתוח אותו אני עושה "הורדה" וזה מוריד והבעיה שזה מוריד בתור קובץ בלתי מזוהה,ואומר שאני צריך לבחור תוכנית שאיתה אני אפתח. למה זה?

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  3. Started by avigp,

הי אני מתעניין בלימודי בדיקת תוכנה מישהו מכיר מקום בשם "האקריו" הם מתחייבים להשמה בעבודה בסוף הקורס ובכלל לגבי מקומות אחים מומלצים תודה מראש לעוזרים שבוע טוב

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by DiSc@MaN,

תקראו שם: isonews

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אני זוכר ששמעתי שב 2009 ייכנס חוק שיאסור על חברות לחייב לקוחות. זאת אומרת אין דבר כזה "תתחבר אלינו בסכום כך וכך והתחייבות לשלוש שנים/שנתיים/שנה" לגבי כל מה שהשתנה בסלולר אני יודע, אבל מה עם שאר החברות? בעיקר מעניין אותי איך זה עובד עם ספקיות אינטרנט. עדיין יכולים לחייב אותי כאוות נפשם?

• 5 תגובות
    • 883 צפיות
  6. מה המשמעות של HW בשם HWZone ?

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  7. ויש גם SSE ראיתי.. מה ההבדל בין שלושתם בעצם?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  8. Started by blue_core,

מישהו ניסה להשיג מהדורות ישנות של עיתונים ישראלים, נניח לפני 30 שנה ? האם ניתן להזמין מארכיון מעריב או ידיעות מהדורה ספציפית לפני שנים ? כל מידע רלוונטי יתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. קבלו נכון בכל סוקטים יש חץ כזה למעבד ... כמו פה http://www.tomshardware.pl/cpu/20040601/images/socket_754.jpg הנה בצד ימין . לא ידעתי את זה!!!! חשבתי להכניס תמעבד בצד השני בכללל יאאאוו!!! חדשו לי עוד דברים !

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  10. Started by 47,

אני לא יודע מה לקנות לעצמי כדי לשפר את המחשב בתקציב של 1300-1500 ש"ח. חשבתי על כרטיס מסך ואז נזכרתי שיש לי 4X AGP... אני לא יודע, אולי לוח אם ומעבד, או לא יודע מה... המחשב הוא בעיקרון למישחקים כבדים. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by sdfzxc,

מי מה מו ? (הסדרה).

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  12. כן כן, מחר זה קורה. המגן חוזרת לעונה אחרונה. סתם לידע כללי הפרק נקרא On the Jones האתר הרשמי: http://www.fxnetworks.com/shows/originals/the_shield/main.html שימו לב לתמונה הרקע של האתר - האם מדובר ברמז לסוף ידוע מראש?

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  13. סידרה משודרת ביס בעברית קוראים לה "חוקי המשחק"

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  14. עבר כבר שבועיים מהפרק השביעי ואני לא מוצא את הפרק השמיני באינטרנט...מתי הוא משודר..?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  15. Started by אמיר יצחקי,

שלום יש שיר יפה של פעם וזה ככה: אהוב אותי בכפות ידיך..... משהו כזה ....עשיתי חיפוש ולא מצאתי על זה נאדה

16. Started by kaki356,

חח שמעו יש לי חור שטחי באחד הטוחנות(ככה נראה לי שקוראים להם) ואני צריך סתימה ואני מפחד מהזריקת הרדמה.. אז זה כואב ממש או סתם כמו צביטה כזו? אתם יכולים להשוות את הכאב שלה למשהו אחר נגיד זה כואב כמו שאני יקח ציפרון ויתקע אותה בלסת..

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by scorpion,

מזל טוב לאדי מנהל פורום לינוקס שלנו! וכרגל המסורת

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by Born2Kill,

זוכרים?: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=287711.0 הובכן, הקטנצ'יק הזה ייגיע אלינו בששון ובשמחה בחודש מרץ (במקרה הגרוע אפריל). מי שרוצה פוזה וחוויית נהיגה מרעננת ויש לו 16 ורישיון A2 וכמובן 31,000 ש"ח מיותרים, זה הזמן להתעניין באופנוע הזה. לסירטונים: לעוד פרטים עליו ותמונות: http://www.bikez.com/motorcycles/yamaha_yzf-r125_2008.php

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  19. איך אני מתחיל ללמוד ? אני צריך אישור ממישהו? (מהמדינה או משו?) אחרי שאני עובר למשל את כל השיעורים...אני עובר את הטסט עם המורה נהיגה? איך זה הולך ? תודה למי שיסביר לי...

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  20. איך אני יכול לשים אווטר? או שואלי אני צריך להגיע לדרגה מסוימת בשביל לשים אווטר?

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  21. Started by Mandheling,

"Extreme Ironing - the latest danger sport that combines the thrills of an extreme outdoor activity with the satisfaction of a well pressed shirt." http://www.extremeironing.com ;D ;D

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  22. Started by redti,

אהלן כולם.. אני עושה עבודה באנגלית על השיר דיסקו אינפרנו ועדיין לא הצלחתי להבין תמשמעות של שתי המילים ביחד.. מישהו אולי יכול לומר לי ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי שאלה בקשר לתרגיל שני ב' סדרה זה יוצר n=26? ושאלה בהסתברות (5) א': 24/5040 או 0.00476 ב': גבוה ג': (4/20)^4 או בערך 0.0256 זה נכון? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  24. מחפש אתרים של תמונות רקעים שומרי מסך

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  25. אני מתכוון לעבוד (אולי להתנדב אפילו - על מנת לצבור ניסיון) במעבדת מחשבים קרוב לביתי, וכמעט כל חברי הולכים לעבוד במקדונלד'ס. אשמח עם תשתפו חוויות ותתנו קצת טיפים איכותיים --Vega נ.ב. אנוכי חסר ניסיון מבחינה מקצועית, אבל עתיר ידע בכל הנוגע למחשבים.. כמה ש"ח לשעה עליי לדרוש, או, לחילופין, עמלה על כל מחשב מתוקן?

• 99 תגובות
    • 6.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים