כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
איך זה יכול להיות? אם אני מסובב אותו לקור אז מרגישים קור. אמנם קצת אבל איך זה יכול להיות כי הרי המאוורר לא עובד. ומילא, קור אפשר להגיד שזה בגלל הרוח שיכול להיות שהוא מכניס מבחוץ, אבל חום? איך??? הרי כדי שייצא אוויר חם צריך לעשות פעולת חימום, לא? אז יש לדעתכם בעיה במזגן או שככה זה?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בשבוע האחרון המזגן בדירה שלי התחיל לטפטף מים, טפטוף מסיבי ומעצבן ממש מעל המיטה. ניקיתי את הפילטרים מאבק אבל זה לא ממש עזר, אמרו לי לנסות לנקות את הצינור שמוביל מים מהמזגן החוצה אבל עוד לא הספקתי לעשות את זה. מישהו נתקל בתופעה המעצבנת הזאת? זה משגע אותי
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני טס בקרוב ולא יודע עם לקחת יורו או המחאה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
-
-
לא נראה לי הגיוני שכן...
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
האם המחירים ב ebay הם אמיתים או שזה סתם איזה פרסום מעפן של החברה בשביל הלקוחות יש שם מכוניות כמו ford mustang ב 76 אלף ש"ח ודגם חדיש ותותח איך זה יכול להיות?@! ולא נדבר על המחשבים מחשב עם מערכת SLI במחירים כמו 9/10 אלף :\ ספק 600OCZ AMDFX-62 2GB 500GB מארז לא רע :\ למשהו יש הסבר הגיוני או שהמחירים בארץ סתם ככה גבוהים במיוחד ?@!#!@%!^
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
המחירים ב SKYPC כולל מע"מ? (לא בטוח שקשור לפה) אם זה לא קשור אז להעביר בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
הינה תיראו באתר האטרקטיבי הזה >> למשל: http://secure.newegg.com הרכבתי מערכת מחשב עם AMD 4200 כפול / זיכרונות GSKILL 2G /לוח אסוס M2N-E / סיגייט HD 320 / מארז אנטק עם ספק וכו' .... http://secure.newegg.com/Newversion/Shopping/shoppingcart.asp?submit=view סה"כ 530$ = 2170 ש"ח בשער הדולר כיום אם הייתי הולך על מעבד הכי חזק של AMD ( ה 6000+ ) היה יוצא לי עוד 130$ = 530 ש"ח יותר ( עולם אחר) ובIQPC = החנות המשתלמת והאטרקטיבית ביותר בישראל ( עובדה) >> זה עולה 35% יותר!!! מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX מחיר: ¤595 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤542 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 R…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך כל העניין הזה הולך; היצרנים שולחים לספקים לפי שער הדולר הנוכחי, ואז לא משנה אם יורד או עולה הדולר, המחיר נשאר אותו הדבר? כי הדולר כמעט כבר 4, ואם זה ימשיך לרדת ככה אז זה יהיה חבל שהמחיר יהיה קבוע בשקלים או שהספקים מקבלים כסף לפי אחוזים והמחיר כל הזמן משתנה לפי שער הדולר? אם טעיתי בכמה נקודות אל תחמירו איתי אני לא כלכך מתמצא...
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום כנראה בעוד כשבועיים אני קונה מחשב עם אי.אם.די 3000+ ו6800GT ... עכשיו נכנסו אלי שמועות שהמחירים שלהם יורדים בקרוב... זה נכון ? אם כן אז מתי ?
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 243 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 244 צפיות
- 1 follower
-
-
-
מה אתם חושבים על הבדיחה שלהם היום? עכשיו בשידור ב7800 שקל מחשב שעולה 2000 שקל... מעבד כפול הליבה המתקדם! E2160 וואו כן כן, 1024KB קאש... תאמינו או לא!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנחנו עוד חשבנו שמדובר בחברות כגון AlienWare, VoodooPC, FalconNW וכו'. אבל לא, מדובר בחברה שאני אישית מעולם לא שמעתי עליה - Liebermann pc. הם הופיעו בחדשה לפני כמה ימים, בתור המייצרים של מסכי ה- Grand Canyon. אז חקרתי עוד קצת עליהם ותראו איזה מחשבים הם מציעים לצרכנים מכל הסוגים! 16GB של זיכרון, שלל טכנולוגיות שונות ומשונות, 2TB של נפח בכונן-הקשיח. טוב, תסתכלו בעצמכם! http://216.119.93.139/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=LI&Product_Code=ML38E
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה, אחרי 3.5 שנים עם P3 500 מסריח הגיע היום המחשב החדש שהזמנתי מPCH, חשוב לציין שעד שקיבלתי את המחשב עברו יותר מ12 ימי עבודה בניגוד ל7 להבטחת PCH, עוד בעיות איתם היו כאשר המשלוח יצא ולא הגיע. כשהתקשרתי אמרו לי שהוא מגיע תוך 48 שעות והוא לא הגיע, אתמול כשהתקשרתי לברר אמרו שיחזרו צילצול ושעתיים וחצי לא התקשרו וכשאני התקשרתי החנות כבר הייתה סגורה. היום בבוקר (שישי) מודיעים לי חברת המשלוחים (שהם גם לא בסדר) שהמשלוח מגיע לרחוב X Y ששם זה בכלל הרחוב לקבלה ולא למשלוח, כמובן שלא רציתי לחכות כל סוף השבוע עד שאני אקבל ת'מחשב כי כבר הייתי עצבני ואני ואח שלי עשינו מפגש עם הרכב של המשלוחים (סטייל GTA) ולקחנו ממנו את החבילה מבזל, עוד חשוב לציין זה שהוא לא הסכים להגיע לרחוב שלי למרות ש…
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-