עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Oranili,

מבחינת ממירים מבחינת תכנים מבחינת מה לראות.... וגם ממירים! אני מעדיף את יס בגלל הממיר של הMAX TOTAL גם הכל מהיר גם אפשר להקליט וגם הוא HD במקום בהוט שעשו ממיר שהוא רק MAGIC בלי HD וכלום... וגם הסרטים שם יותר טובים

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by X-BLADE,

היי, אני מעוניין לקנות כמה ספרים מאמזון (בסך של כ150 דולר). הבנתי שאם אני עובר את החמישים דולר אז אני משלם על ההזמנה מע"מ. ולהזמין בנפרד הרבה ספרים מאמזון זה לא משתלם כלל. לכן מצאתי את האתר הזה http://www.bookdepository.co.uk/ שדמי משלוח בו חינם וחשבתי להזמין דרכו. האם האתר הזה טוב? אמין? משלוחים מגיעים בזמן? ניסיתי להזמין דרכו אך הבעיה היא שמשום מה הPAYPAL\VISA שלי לא עוברים דרכו. וזה ממש מוזר כי בו בעת הויזה שלי עוברת באמזון (סתם הזמנתי משהו וביטלתי כדי לבדוק). האם משהו יודע מה אפשר לעשות בעניין? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  3. http://cinemassacre.com/2011/05/10/tmnt-tuesday-pizza-tasting/

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  4. גם לא מצאתי באיביי. אז למה אומרים שמוצאים שם מוצרים זולים? אני יכול לתת דוגמאות למשל משקה אנרגיה שאני קונה פה ב-40 שקל חבילה של 24 פחיות. גם לא מצאתי עסקאות טובות בשימורים כמו טונה. גם נעליים לא ממש זולות. יש חנויות זולות באמת?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  5. היי אחרי הרבה טלפונים ובדיקות, הצתמצמה לה הרשימה של המכללות שבהן ארצה ללמוד (הנדסת מכונות). המכללות: אפקה שנקר - עדיין בבירור (וגם קצת בעייתי מסתבר שזוהי מכללה לעיצוב בכלל) המכללה האקדמית להנדסה ירושלים אחווה המרכז האקדמי אריאל. עריכה: עוד מכללה אחת לרשימה - מכללת אורט הרמלין נתניה. איפה אתם הייתם בוחרים ללמוד? ובשביל מה הייתי רוצה את הדירוג מהטובה ביותר לפחות טובה? כי נניח שמכללת ירושלים תיהייה הכי טובה ואחריה אפקה עדיין אלמד באפקה מטעמי נוחות. תודה.

• 11 תגובות
    • 5.4k צפיות
  6. Started by Judas Iscariot,

שלום לכולם, בקצרה: האם מישהו פה אי פעם עבר בדיקת MRI בזמן השירות? באריכות: קרובת משפחה שמשרתת בתל השומר עברה אירוע מוחי קל(מעין "מיני-שבץ" כפי שהגדיר זאת הרופא מומחה) וכרגע היא עוברת סדרה של בדיקות שמטרתן לגלות מה בעצם גרם לכך. בתוך כל הבדיקות נמצא גם בדיקת MRI, אותה צה"ל לא בדיוק שש לנדב לה. אני מנסה לעזור לה, גם אם זה רק במידע כלשהו, כיצד היא יכולה לקרב את עצמה אל הבדיקה הנכספת. תודה מראש לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 9.8k צפיות
  7. Started by catsmonster,

אני הולך עכשיו לבגרות בלשון... תת רמה המבחנים האלה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by maazg,

שלום, אני מעוניין לקנות אחד מהכסאות האלה: 1) ווקסמן F15 מחיר : 635 2) צרעה C3 מחיר 800 3) צרעה C2 מחיר 585 מה דעתכם? תודה

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by Ovid,

http://imageshack.us/photo/my-images/192/image0064f.jpg/ יש לו זנב כמו אצל עקרב בקצה (בצורה) והוא עוקץ וזה לא הכי נעים.. זה משאיר שני חורים בתוך העור.. פעם ראשונה רואה כזה דבר, למישהו יש מושג? מאוד מעניין...

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Proww,

אהלן. שאלה למבינים. שמעתי במידה ומישהו עושה שירות לאומי (התנדבותי, במקום צבא [בעקבות בעיות בריאותיות]), לאחר השירות יכול להיות שוטר. האם זה נכון? איך זה בא לידי ביטוי?

• 11 תגובות
    • 6.6k צפיות
  11. שלום זאת אישתו של ברוס לי למישהו יש המלצה על מכשיר שיעשה את העבודה טוב ? יש לי מכשיר ישן והוא כבר לא מוריד טוב תודה מראש ברוס לילי

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. נניח ויצאתי לפאב עם חברים ברכב של אחד מהם. נניח שאותו חבר שתה יותר מדי (לפחות מבחינה חוקית), ואילו אני או אחד החברים האחרים כשיר לנהיגה. לבעל הרכב פוליסת ביטוח חובה לנהג יחיד. אם במצב כזה אחד החברים ינהג ברכב כשבעל הרכב והפוליסה נמצא בו אך אינו נוהג, האם הביטוח תקף? האם התשובה לשאלה זו מותנית בהאם אותו חבר שנוהג הוא בעל "מאפיינים" זהים או עדיפים (מבחינת הביטוח) על אלו של בעל הפוליסה, כלומר בכך שאינו נהג צעיר יותר, אינו בעל עבר תעבורתי עשיר יותר וכו'?

• 11 תגובות
    • 14.8k צפיות
  13. Started by wooper,

אני באמצע קורס של mcitp כרגע מה שהולך בקורס זה שהמורה מעביר את המצגות ומסביר עליהן בדכ אחרי כמה מצגות הוא נותן לעשות תרגיל ואנחנו צריכים לחזור אחריו עכשיו אם זה תרגיל יחסית ארוך אני בד"כ מסתבך ולא זוכר איך לבצע את מה שהוא עשה אם אני לא מבקש ממשיהו שסיים אני נתקע . אני רושם כל תרגיל איך ביצעתי איך זה הולך בעבודה אם נותנים לי משהו לבצע ואני לא יודע בדיוק ? באופן אישי קשה לי לזכור דברים אחרי פעם אחת

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. כמתכנת אתרים מזדמן, התבקשתי להוסיף פרסומת קופצת לאתר מסויים (לא חלון קופץ, אלא פרסומת שמופיעה בתוך הדף ומכסה את התוכן עד שלוחצים X). עוד לא נתתי תשובה, אך בכוונתי לסרב, מטעמים 'אידאולוגיים' - אני חושב שפרסומות קופצות, זזות ומהבהבות מכל סוג שהוא צריכות לעבור מן העולם, והסוג שצויין הוא אחד הגרועים לטעמי. אשתי חולקת עלי וטוענת שזה בכלל לא מפריע לאנשים וזה רק אני. היא גם הוסיפה "תשאל בפורום הזה שלך, תראה מה הם חושבים". אז הנה אני שואל: מה דעתכם על פרסומות קופצות, זזות ומהבהבות? מה דעתכם על פרסומות בכלל? האם זה לא מפריע, או שמתרגלים, או שזה דבר שצריך להעבור מן העולם? וגם: האם יש מקום למפתח אתרים לנסות להימנע מהשתתפות ביצירת פרסומות כאלה, או לפחות להביע את דעתו לממונים עליו (ב…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. משו מכיר משהו כזה? ספר בנושא? [משו מומלץ]

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. Started by pure perfection,

מה המצב ?? תגידו איך אפשר לדעת מיקום מדוייק של אנטנה סלולארית ?? הם היא מותקנת בבית של מישהו ?? תודה

• 11 תגובות
    • 935 צפיות
  17. אני מעוניין למכור מוצר באינטרנט, לעשות לצורך כך איזה דף נחיתה, ואפשרות שיוכלו לקנות במקום בכרטיס אשראי. נתקלתי בזה פעם, אבל אני לא זוכר איפה. למישהו יש המלצה? אני רוצה משהו פשוט, בלי תוכנה או עניינים כאלה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. אני מחפש תיק (רצוי גב) לסטודנט עם תא למחשב הנייד (13 אינץ) תודה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אהלן, צריך מתנה ליום הולדת של ידידה טובה עד 50 ש"ח. איפה אפשר למצוא מוצרים קטנים ונחמדים למישהי?

• 11 תגובות
    • 5.2k צפיות
  20. שלום, יש לי איזה תמונה קטנה אחת, אי אפשר להבין שם כלום, וכשאני עושה זום אז מן הסתם הכל נהיה "קוביות" ואז בכלל אי אפשר להבין כלום. האם יש דרך להגדיל את התמונה ולהוריד את ה"קוביות" האלה ? לשפר את איכות התמונה במלים אחרות... תודה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Zeev86,

http://order.1and1.com/xml/order/MsHosting;jsessionid=C22C1B697B6698031A4610DB5825DE3E.TCpfix140a המחיר ממש נמוך, שלא נדבר על החודשים והדומיין שנותנים בחינם. איפה הקאצ'? (פורסם במגזין Computer Power User)

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by ASROCK.COM,

ראיתי שב EBAY מוכרים חלקי מחשב ורציתי לדעת אם מישהו פעם קנה משם ומה הקטע של האתר ? המחירים הם כמו בארץ פחות או יותר הדמי משלוח לארץ זה משהו יקר בטירוף ואם החלק באחריות נדפק כל החבילות וכל ההמתנה זה לא שווה את המאמץ ...אז למי האתר טוב בעצם ? D: המחירים של החלקים המשומשים לא הגיוניים בעליל ! http://cgi.ebay.com/HDS725050KLA360-500GB-Hitachi-SATA-Hard-Disk-Drive-HDD-/330455102228?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4cf0a8b314 משומש עולה 140 + - ללא משלוח ! וחדש בארץ עולה 200 מה עדיף ? בשביל 60 שקל להסתבך ? שלא נדבר על המשלוח לארץ שצריך משכנתא בשביל זה ומה עם המיסים בארץ ? יש תוספות ? TAX וכו' ?

23. Started by MatanFrenkel,

בא לי תחביב חדש קצת משעמם בזמן האחרון, רציתי לדעת את החוקים לגבי סכינים ז"א מה אסור מה מותר איפה וכו' והאם יש אפשרות לקנות סכין לא חדה כדי שלא יהיו סיכונים להתאמן איתה אה ואם אני מזמין מחו"ל לא יתנו לזה להכנס? (קחו בחשבון שאני לוקח סכין לא חדה, אולי לא נחשבת לסכין בכלל?) לצורך העניין זה מה ששמתי עליו עין: http://cgi.ebay.com/Dull-METAL-Practice-BALISONG-BUTTERFLY-Knife-Trainer-/290488654763?pt=Martial_Arts_Equipment&hash=item43a2791bab

• 11 תגובות
    • 7.8k צפיות
  24. Started by MatanFrenkel,

האם מקובל? ומה אתם ממליצים? תקציב נמוך עד בינוני כזה, אני רוצה לקנות משהו לחבר

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by psychuil,

אולי הגיע הזמן שהפורום יזהה אותו כמשהו חוץ מWindows NT? <--- לראיה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.