כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,546 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם . ביולי אני עומד להתגייס עדיין לא יודע לאן , כרגע אני ממויין לגאמא עברתי בנתיים את המבחנים הראשוניים . וחוץ מגאמא קיבלתי גם משהו מהיחידה המבצעית של מודיעין , אבל אני לא ממש מעוניין בזה . זהו חוץ משני הזימונים האלה לא קיבלתי כלום, שלחתי פקס ללשכת גיוס כדי לקבל זימון גם לממר"ם אבל עדיין לא ענו לי ולא קיבלתי כלום .חוץ מגאמא וממר"ם איזה עוד יחידות יש של מחשבים ? ואיך אני יכול לקבל מהם זימון ? יש עוד פרויקטים כמו גאמא בחיל המודיעין ? כי הייתי רוצה מאוד להיות בחיל המודיעין שמעתי על שחקים יש אפשרות להתמיין לשם ? והאם שני הזימונים ממודיעין אומרים משהו על הקב"א ? אני יכול לדעת מה היא בערך ? . לשאלה אחרת . האם כדי להמשיך שנה הבאה לכיתה יג' , כדי לעשות 15 יחידות מ…
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי חבר'ה, קיבלתי דח''ש עד אפריל, בגלל שהקורס אליו אני משובץ מתחיל רק באפריל... מישהו יכול להסביר לי קצת יותר על הדח''ש? האם אפשר לצאת לעבוד? האם אפשר להתנהג כמו אזרח רגיל גם מבחינת שיער וזקן(להאריכו)? תודה וערב טוב חברים (:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם סיום כיתה יב' אני אהיה בן 17 וחצי בערך, ורציתי לדעת אם יש אופציה כלשהי להקדים את השרות כדי לא "לבזבז" זמן. לא מצאתי על זה מידע בשום מקום, וממש לא בא לי לשבת על התחת ולא לעשות כלום חצי שנה.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
תודה
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
ראיתי שיש אפשרות לשלוח SMS ולקבל פרימיום(עולה 20 שקל?) אין מצב שימשיכו לחייב אותי בתום התקופה? לכמה זמן זה נמשך?והאם יש הגבלה של כמה ג'יגהבייט? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
שלום ... מהן הסיבות לצמיחה הגוברת של תאגידי תקשורת בישראל ובעולם לפי דעתכם ?? זאת שאלה שמעניינת אותי שכל אחד יציג את דעתו תודהה
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
נתחיל מהשאלה על פייסבוק - מישהו מכיר Facebook live messenger? נכנסתי לקישור בקבוצה הזאת, קפצה לי הודעה "ספר לחברייך" באנגלית והחלון מייד נסגר, חשוד. דבר שני, יש תרגיל שאני רגיל לקרוא לו אקדחים, אבל כמעט אף אחד לא מכיר אותו, לפחות לא בשם הזה =/ זה הולך ככה: עומדים על רגל אחת, רגל שנייה באוויר מכופפים את הרגל שעליה עומדים עד הסוף, ואז עולים למעלה חזרה הרגל השנייה כל הזמן ישרה באוויר, לא נוגעת ברצפה בלי עזרה - לא שמים רגל שנייה על הרצפה, לא דוחפים את הרצפה עם היד אשמח לשם בעברית/אנגלית/שתי השפות^^ תודה איל.
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי כנראה אני קונה אקסבוקס,אבל עדיין לא בדוק(תלוי בהסכמת ההורים) הבעעיה זה הטלוויזיה.יש לי מדצ אחד טלוויזית CRT מסריחה ומצד שני LCD במחשב של 19 אינץ,שאני שוקל לחבר אליו את הקונסולה.השאלה היא אם בLCD של המחשב אני אקבל את ה720P?אני אקבל את הגראפיקה המקסימאלית שהקונסולה מגיעה אליה?והאם אני אוכל לשבת על המיטה בסבבה ולשחק עם השלט האלחוטי?יש לו תמיכה גם ב1080P? כדאי לקנות את השירות LIVE? תודה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
טוב אז הנה התוצאות. תוצאה זו תספיק לי למבחנים בצו ראשון? יש לציין שהמבחנים הללו כללו אך ורק אנלוגיות צורניות. תודה http://www.siz.co.il/my.php?i=kn2rgn2umwiy.bmp
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי מנהלים שמתי לב שכשאני נכנס לאתר מופיע דבר דיי הזוי העניין הוא שהמקום נקרא''גלריית המודינג'' וכל הקטע הוא שאנשים מעלים דברים כאילו בלי קשר ביכלל ובלי מודינג ... אני חושב שזה מאוד מאוד מוריד מערך הגלריה (אני לא מדבר על מודים שהם לדעת אחרים לא יפים) אלא על מודים שהם בעצם לא מודים! אין כלום , נאדה , בן אדם פתח את המחשב צילם והעלה לדוגמא: http://hwzone.co.il/gallery/displayimage-107-4.html אני חושב שאחד המנהלים פה באתר או אחד המודרייטורים צריך היות אחראי על הגלריה הזאת! מישהו צרילך לפקח מה מעלים לשמה ומה שלא ''מודינג'' לא יעלה/ימחק!
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
... ולהתנכלות (שיטתית) לאלו המשמיעים את אותה ביקורת ? האם לדעתכם ראוי להתיר חופש-ביטוי אמיתי למבקרי-האתר - גם במחיר של פגיעה ב-"אגו" של מי מאנשי-הסגל (ואולי אף בתחושת ה-"חצי אלוהים" המדומה של חלקם) ? או שמא עדיף להשאיר את המצב הנוכחי, שבו סגל האתר נוהגים במשתמשים כ-"גסטאפו", המשתיקים ומעלימים חיש-קל כל דבר ביקורת המופנה כלפיהם (ואת אומריו), על כנו ? מה דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו רובכם בטח בילדות, גם אני הייתי מכור למומינים רק שאת הפרק האחרון לא יצא לי לראות אף פעם, ושמעתי עליו המון שמועות. שמעתי שפרק האחרון, סנופקין מתעורר, ומסתבר שהוא בעצם ילד אוטיסט שחלם הכול. את הפרק לא הקרינו בארץ. עכשיו, רציתי לבדוק אם זה אמיתי, אבל לא מצאתי שום מקום שניתן לראות בו את הפרק. אולי תעזרו לי, וגם לכם? אני לא רוצה להשאר במתח אלון
-
- 57 תגובות
- 28.7k צפיות
-
-
היי! מקווה שזה המקום הנכון...: ריבוע נמצא על מערכת צירים - הפינה השמאלית התחתונה ב)0,0) הפינה הימנית העליונה ב )m,m( בוחרים בצורה ראנדומאלית שווה איקס ווואי. מה הסיכוי שאיקס שנבחר יהיה קטן מוואי? **בשאלה זה לא רשום אבל אני מניח שהכוונה היא רק למספרים טבעיים אחרת אין מרחב דגימה.. בתשובות רשום 0.5 אבל לא טורחים להסביר למה... תודה לעוזרים!!
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי, חתמתי מת"ק לפני השחרור כדי להכנס לעוד חודש חודשיים בתשלום (כסף לא רע). עכשיו רציתי לדעת מאנשים שעברו או מכירים את הנושא, האם זה שווה? עומדים לקרוא לי השבוע להגיע, זאת לאחר שחתמתי התנדבות למילואים חצי שנה כדי שיאושר לי המת"ק (יש לי פטור ממילואים משום מה ). מישהו עבר את זה? יודע מה? איך זה הולך ואיך השכר בדרך כלל? האם מבצעים תורנויות כלשהן (נגד תורן וכל הזבלה הזה?) אצלי בבסיס לא ממש דיברו על זה איתי זה היה מהיר לפני השחרור..יותר נכון באותו היום של השחרור. כל תשובה תעזור, תודה!
-
- 2 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום. יש לי אתר, ואני מעוניין לאכסן אותו בשרת בתשלום. חשבתי להזמין שרת מ SPD ב 50 שקלים. האם הם טובים? מחר אני עושה את הקניה. האם מומלץ לקנות ספק איכסון + דומיין ב DRP? המחיר שם זול. ולגבי הדומיין, מאיפה זול והכי כדי להזמין? תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 26.01.2009 בשעה 16:38:48 חברה, זה מאוד חשוב אני צריך תשובה היום
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A2%D7%A5_%D7%90%D7%93%D7%95%D7%9D_%D7%A9%D7%97%D7%95%D7%A8 תודה.
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שנה 1-> 289 ש"ח שנה 2-> 297 ש"ח זה כולל טלפון 3 ממרים של הוט עם 70 ערוצים אינטרנט 2.5 מגה עם upload של 250KBS וראווטר+ התקנה 99 יש אולי אפשרות לקנות ראווטר ולהתקין לבד וזה יצא יותר משתלם? בגדול כל ההצעה הזאת זה מחיר נורמלי או מוגזם? נראה לכם שאני יכול לסחוט מהם איזה ממיר Megic או HD?או אוליי מהירות אינטרנט יותר גבוהה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך עזרה במציאת שולחן טוב למחשב חיפשתי קצת באתר של איקאה ולא ממש אהבתי רצוי חנויות בחיפה אני מחפש שולחן לא פינתי (יש לי עכשיו פינתי וזה די מעצבן), שיהיה עמוק זתומרת שהקצה שלו יהיה רחוק מהקיר, ושיהיה רחב. עדיף שיהיה בצבע כהה. מישהו יודע איפה אני משיג משהו כזה באיזור חיפה ? חיפשתי ברשת ולא מצאתי שום דבר כזה.
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, קבלו קסם נחמד והלימוד שלו ממש נחמד!! http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3050581 אהבתם ???
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה קליפ על טייפ (כזה ששמים בו קלטות), ואז הוא משמיע מוזיקה ונהיה להיט. מישהו מאמץ את הטייפ ועושה לו הפקות ושולח אותו להופעות ואפילו הופעת אנפלאגד (שמים מיקרופון מול הטייפ). הטייפ נהיה שיכור הצלחה ומנסה להתאבד (באמבטיה), מצילים אותו, הוא נשלח לשיקום, וכשהוא חוזר להופיע מישהו מהקהל מפעיל את אזעקת כיבוי האש - והקליפ נסגר בכותרת על הצ'קלקה של מערכת כיבוי האש בסגנון "כוכב חדש עולה". זהו קליפ LIVE ACTION - (לא אנימציה), משנות ה90 - שודר בMTV....
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי שאלו לא ממש קושורת אך מדאיגות אותי: 1. האם תלמיד אשר מלאו לו 18, שמתכוון ללמוד במכללה , במסגרת העתודה הטכנולוגית של צהל, ולא עובד בזמן הלימודים, חייב לשלם ביטוח לאומי? אם כן כמה? ואיך הולכת הפרוצדורה? לא הצלחתי למצוא מידע באתר של ביטוח לאומי. 2. האם מגיע החזר מס הכנסה על תשלום שכר לימוד במכללה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
אני עכשיו בכיתה י' מתמטיקה 5 יח' עוד יומים יש בגרות במתמטיקה שאלות ה'. אחותי שהיא ביא' 4יח' עושה את הבגרות. השאלה אם יש חיסרון בלעשות את הבגרות מחר? אחותי אומרת שלא כי כל עוד אני בבצפר אני יכל לעשות כמה מועדי בגרות שאני רוצה.... היתרון בעצם שבמיקוד ירד כל הסדרות חוץ מסדרות חשבוניות שזה מה שאני יודע ומתכוון לעשות. ובעצם אם אפשר לעשות כמה מודעים שאני רוהצ אז- למה לא? מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-