עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כל מי שזה שיפרסם כאן את הפרטים הבאים: 1. באיזה הגרלה. 2. מהו הפרס. 3.הוכחה כל שהיא לזכיה. 4. טענות\בקשות. (במה היתם רוצים לזכות). 5. תוכלו גם להחליף את הפרסים בינכם \ ליצור קשר עם מי שמעוניין. כמובן לפי רצונכם אתם לא חייבים לאף אחד שום דבר...סתם בשביל הסקרנות. מכווה שהדיון יצליח. *בבקשה בלי ספאם שהתדר לא התדרדר לנעילה. * ההגרלה השנייה מסתיימת עוד מיספר שעות.

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Avivo,

כאמור, קיבלתי את הטלפון המדהים הזה (אם תרצו אני יעלה קצת תמונות שלו....) אבל יש רק בעיה קטנה אחת..... הוא לא עובד לי בארץ.... (למרות שזה usersim של דור שלישי) א. מה אני עושה? ב. אם יש פורומים רק של טלפונים סלולארים שאני יכול לפנות אליהם אני אשמח לדעת! תודה מראש!

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by spotash,

למי שלא יודע זה השלב אחרי "צוות אוויר". מישהו היה כבר? יודע כמה שעות זה? מה עושים שם בערך? או סתם עצות בשביל לעבור...

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. כל לאן שאני מכיר נסגר... היה אחד מעולה בדיזינגוך סנטר וסגרו אותו, ואפילו לאן שהיה ברמת גן עם 5 מחשבים כולה נסגר... מישהו מכיר עוד מקום??? כי אני מת ללכת לשחק עם חברים שלי...

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by tzahi04,

בכתבה הבאה... http://www.labait.co.il/article.asp?id=20 יש למישהו תמונות? בכל מקרה לפי הכתבה ממש לא נראה שהוא צריך להיות מוטרד מהתקנת תוכנות לא חוקיות

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום, אני צריך עזרה בהוכחת "משפט"באינפי. המשפט אומר: limsup(-an)=-liminf(an) אז אמרתי שנתון liminf(an) ונסמן אותו L אז בוודאות L>= an לכל n טבעי. ויש סדרה חלקית a_n_k ששואפת לL. ואז אם כופלים את האי-שיויון ב1- אז מקבלים שL- גדול שווה מan- לכל n טבעי. אך האם בוודאות קיימת סדרה a_n_k- ששואפת לL-? תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by imac,

למה לכל חנות שאני נכנס מתייחסים אליי כאילו עושים לי טובה? למה המוכר בחנות מוצרי חשמל מתנשא עליי כשאני שואל שאלות ענייניות? בזמן האחרון אני עומד בפני המון מקרים שפשוט גורמים לי לצאת מהחנויות פשוט בכעס מהיחס המזלזל. מה לא ברור ששירות לקוחות טוב מעודד קנייה?? אה וכן גם אני נותן שירות בעבודה שלי ואני תמיד מנסה לתת הרגשה טובה ללקוח אפילו שאני עובד בעבודה עם המון לחץ.

8. איך קוראים לאתר הזה שמצעים בו מחיר עם אגורות ומי שלוקח זה זה שהציע הצעה הכי גבוה ושאף אחד לא הציעה? נכנסתי אליו פעם ושכחתי איך קוראים לו יש מישהו שיודע?:\ תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by xtract1,

ראיתי באתר newegg מחירים קורצים ביותר..למשל מארז P180 ב530 שקל בערך... השאלה היא האם אני קונה מחשב בחול כמה אני צריך לשלם מיסים ושאר שטויות בארץ..אם בכלל... והאם זה זהה לדברים בארץ? או שיש "גירסאות אמריקאיות" למיניהם...

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. יש ווירוס חדש שפשוט משמיד את ההארדיסק... הורס אותו לתמיד (לא פירמוט, לא נזק לקבצים אלא נזק של ממש). הווירוס דופק משהו בקוד של ההארדיסק ולא נותן יותר שימוש בו, הווירוס מגיע דרך ה EMAIL ומופיע ככרטיס ברכה בשבילך מחבר או ממישהו לא יודע... לא לפתוח באף מקרה. יום טוב.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by Rule The Pc,

אהלן לא נעים לי לפתוח תראד שלם על זה אבל לאדעתי מה לעשות כי אני לא מוצא תשובה לשאלה.... כרישים הם יונקים? אם כן... מאיפה לעזה יוצאים להם הביצים..... חח שאלה סגנון מאיםה הדג משתין כמה זמן לוקח להם להיות בביצה או היריון?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. הקלטתי איזה מיקס קטנטן ש"ידגים" את יכולותיי... שימו לב אבל, ה"קטיעה" בסוף, היא **בכוונה**, אני לא נוהג לסיים ככה מיקסים...פשוט רציתי שתצא הדגמה קצרה וממצא, אז זה מה שעשיתי תורידו, ותנו חוות דעת, אם צריך לשפר תגידו מה... הנה הקישור זה חשוב לי... תודה מראש (מנהלים- זה חוקי לפרסם קישור להורדה לקטע הזה כי, אני יצרתי אותו, ככה שהזכויות יוצרים, שלי, ואני מאשר לאנשים להוריד אותו אם אתם חושבים אחרת, מחקו) עריכה-שכחתי להגיד, הסגנון הוא האוס.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by SD Project,

מה קורה חבר'ה ?! אני מחפש צלצול לפלאפון שהוא נשמע בעצם כמו צלצול רגיל "רינג רינג" אבל הרינג השני הוא בהילוך איטי. אמרו לי שזה מאיזה סרט. בקיצור אם אתם יודעים על מה אני מדבר ויש לכם את הצלצול ותוכלו לעלות לי אותו אני יודה לכם מאוד. תודה ואחלה שבת שתיהיה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני מניח שחלק מהכסף שהיא מרוויחה נועד לכסות את ההוצאות שלה, מהמאמנים ועד לטיסות ואוכל.. אבל במידה והיא מרוויחה, הכסף הולך לאגודה למען החייל או משהו כזה?

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Kukishin,

רוצה להכיר.

16. שדרגתי את האינטרנט ל2.5 ואני אמור לקבל בתוספת של 70ש"ח גם MP4, למשהו יש מושג איזה? חברה? גודל? משהו?

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by urich,

:-[ :-[ :-[ :-[ טוב אני צריך להגיש עבודה בספורט לבגרות ותהיתי האם יש למישהו עבודה על המחשב או שהוא יכולך לשלוח לי (מדיסקטים או לא יודע מה ) שלא נלקחה מהאינטרנט (כי המורה שלי בדק את העבודות באינטרנט מהאתרים הרגילים על פי :-\ :-\ :-\ :'( :'( :'(דבריו ודברי כיתות מקביות אלינו לכן אני מדגיש עבודות לא מהאינטרנט). הדבר די דחוף ואני לא נוהג לפעול כך (למעשה לא העתקתי או הגשתי עבודה פסולה בחיים אפילו שיעורי בית אני לא מעתיק אבל זה כב משהו אחר) אך הבגרות ממש בקרוב אז אנא הצילו אותי. ביי די וי הגזמתי עם הסמיילים לא.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Dimka,

שלום כולם, לומד אינפי כרגע, ויש שאלה שמשום מה לא מוצא חומר על המקרה שלה, יש לי פונקציה הבאה: (1-sinx)/cosx השתמשתי בזהות והפכתי אותה לדבר הבא: 1/cosx - tanx כאשר X שואף ל-pi/2 יוצא אינסוף פחות אינסוף שזה אסור. 1/cosx * (1-sinx) המכפלה שלהם 0, אבל אסור לי לרשום אינסוף כפול 0 שווה 0 או משהו כזה... יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? בסוף אני צריך להוכיח שהפונקציה רב"ש בין 0 ל-pi/2... (את זה אעשה לבד) משפטים: 1. מכפלה של פונקציה חסומה בפונקציה ששואפת ל-0 שווה 0 (1 חלקי קוסינוס לא חסומה). הערה: אסור לי להשתמש בנגזרות.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by RayZ,

עוד חודש שנת 2005 תסתיים, ושנת 2006 תתחיל. כל אלה ששמים את תגיות ה "HWzone 2005" בחתימה שלהם, הנה התג המעודכן של שנת 2006, חודש לפני השנה החדשה: או בלינק ישיר דרך האתר, למי שלא רואה: http://img395.imageshack.us/img395/8181/hw20067sm.png מקווה שזה ימצא חן בעייני מישהו. ולמי שביקש, הקוד להכניס את התמונה לחתימה: [img=http://img395.imageshack.us/img395/8181/hw20067sm.png] והנה התג הישן: עריכה: להעביר לפורום עיצוב וגראפיקה ממוחשבת, נשלח כאן בטעות

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Green,

שלום פעם היתה חנות שמוכרת מחשבים של MSI הם פירסמו את עצמם פה בתחתית הדף ועכשיו כבר לא מישהו מכיר את האתר שלהם? תודה

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. http://stage.co.il:8000/content/jimminonstop16021.pls

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. מה אתם אומרים,איזו מסעדה סינית\אסייתית באיזור המרכז הכי טובה לפי דעתכם? אני מתלבט בין צ'יינה טאון לפיקנסין מה אתם אומרים?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום לכולם, אני גר בבניין קומות ישן בתל אביב. בשתי חשבוניות המים האחרונות, שמתי לב ש"הפרשי הצריכה" - מדידת צריכת המים בברז הראשי של הבניין פחות סך הצריכה של כל הלקוחות - מאוד גבוהים. מדובר ביותר מ 100 קוב מים (אין גינה בבניין ויש שטיפה של הרצפה פעם בשבועיים, אין שום סיכוי שבעולם שזה מגיע למצב הזה). ולא רק שזה מתחלק בין כולם, אלא גם שזה עולה לי יותר מהכמות שאני משתמש בה, בגלל שכל הצריכה עוברת את הסף של התעריף הרגיל ואז משלמים תעריף גבוה יותר. ועד הבית הזמין אינסטלטור שבדק ואמר שהוא לא מצא נזילה בשום מקום. אז או שהמד בברז מקולקל או ששכנים מסוימים התחברו פיראטית \ לא רשומים מאיזשהי סיבה. לא ברור למה. ועד הבית מסרב להמשיך ולחקור את זה. מה כדא…

24. 1. אם מציעים לך הלוואה, אמור שבדיוק עכשיו הכרזת על פשיטת רגל ואתה ממש צריך את הכסף. 2. אם שואלים אותך: "איך אתה מרגיש היום?" תגיד: "אני כל כך שמח ששאלת, כי לאף אחד היום לא אכפת ויש לי את כל הצרות הללו. הכלב שלי מת, חברה שלי נפרדה ממני..." 3. )זה טוב בשביל הגברים( נערת הטלמרקטינג: "היי, שמי ויקי ואני מדברת מטעם חברת "___". אתה (בהטעמה חרמנית): "מה את לובשת?" 4. אם החברה מנקה שטיחים תשאל: "האם אתם יכולים להסיר כתמי דם?... כתמי דם של עזים?... ומה עם דם אנוש?" 5. אמור "לא" שוב ושוב. תשתדל להדגיש כל "לא" ואמור זאת באותו קצב ובקול מונוטוני. זה ממש כיף אם אתה מסוגל לעשות זאת עד שמנתקים לך. 6. אחרי שנערת הטלמרקטינג מסיימת את שיחת השכנוע שלה תבקש ממנה להינשא לך. כשהיא תתחיל להתבלב…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים