כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
חברים, אני פותר תרגילים מהמיקודת ונתקלתי בסעיף בהסתברות שכבר חצי שעה אני יושב עליו ולא מגיע לפיתרון (3/23) בבי"ס תיכון מסוים ניגשו כל תלמידי שכבת י"א לבחינת הבגרות בלשון. 24% מתלמידי השכבה לומדים בתנאי פנימייה. אם בחרים באקראי תלמיד מהשכבה,ההסתברות שהוא הצליח בבחינה בלשון היא 0.7 . ההסתברות לבחור באקראי תלמיד שלא הצליח בבחינה בלשון וגם איננו לומד בתנאי פנימייה גדולה פי 1.5 מן ההסתברות לבחור באקראי תלמיד שלא הצליח בבחינה בלשון וגם לומד בתנאי פנימייה השאלה היא: ידוע שבשכבת י"א באותו בית ספר לומדים 100 תלמידים. בוחרים בזה אחר זה שלושה תלמידים מבין תלמידי השכבה הלומדים בפנימייה. מה ההתסברות ששני התלמידים הראשונים שנבחרו הצליחו בבחינה בלשון והתלמיד השלישי נכשל בה? תודה ל…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
אוטוטו עוד להתסיים לי התחייבות עם בזק כיום אני משלם 85 על תשתית + ספק [בזק + בזק בינלאומי] על 2.5MB וזה נראה לי מחיר בזיוני! אני לי שום צורך באינטרנט מהיר יותר מזה מישהו בירר ומעוניין לשתף במחירים כיום? לא יודע אם זה שווה להתחייב שוב כי המחירים יורדים כל הזמן אני טועה? אשמח לעזרה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו ממכם יכול לתת לי את המידות של המארז.. אני חייב את זה דחוף אני יודע שזה נשמע אידיוטי ולא קשור אבל אני צריך לדעת את המידות.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מה שאני מעוניין להשיג זה: כל פעם שיש מידע שמתעדכן בנוגע למילת מפתח שאני כותב אני אקבל התראה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו, נקרא לו "חבר שלי" - לצורך הגנת הפרט - אוהב לשחק וורקראפט. אותו "חבר שלי", היה צריך כרטיס מסך בשביל להחליף את הMatrox G400MAX המזדקן שלו (בואו נגיד שהכרטיס כבר חי את תוחלת החיים הממוצעת של כרטיס מסך כמה וכמה פעמים - הוא מקביל לTNT2 מבחינת ביצועים, ואפילו לא לUltra...). ברגע של טיפשות וחולשה, מהסוג שגורם לאנטילופות להאכל, החליט "החבר" לעשות טיול קטן לKSP בתל אביב. בדרכו לשם, בעודו מחכה למעלית, חשב לו החבר: "נקנה כרטיס מסך, סתם משהו זול". "ככה, להעביר את הזמן בוורקראפט ב800 על 600, ולא ב640 על 480. מי יודע, אולי העינים שלי יודעות להבחין בהבדל בין 16 ביט צבע ל32...". כך עברו מחשבותיו, בשמחה על החוש הכלכלי המפותח בו ניחן, כמו גם האחריות שלו למעשיו, והבגרות שסיג…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Some new spins on the age old question: Why did the chicken cross the road? הדגשתי את הטובים ביותר - למי שאין לו כוח לקרוא את הכל. VICE PRESIDENT GORE I fight for the chickens and I am fighting for the chickens right now. I will not give up on the chickens crossing the road! I will fight for the chickens and I will not disappoint them. GOVERNOR GEORGE W. BUSH I don't believe we need to get the chickens across the road. I say give the road to the chickens and let them decide. The government needs to let go of strangling the chickens so they can get across the road. SENATOR LIEBERMAN I believe that every chicken has the right to worship their God in their own way. Cro…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום,אני בן 17 ויש לי 2 נקודות חן על הפנים שנורא מעצבנות אותי יש לי עור רגיש ובגיל 8 בערך שהייתי באילת והייתי הרבה בשמש נוןצרו לי 2 נקודות חן על הלחי רציתי לדעת אם יש ניתוח להוריד אותם..אני מדבר פה על נקודות חן לא על פלולה או שומה שלא תתבלבלו ואם יש ניתוח אז האם הו גורם צלקות..? תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני עברתי עכשיו דירה ויש לי מקום וצורך לשולחן גדול יותר אין לי צורך בסיבוך או עיצוב מיותרים ולכן כל מה שאני מחפש זה פלטת עץ (מצופה) וחורים וחורים לרגללים (או רגליים אם לא אוכל להשתמש בשמה שיש לי כרגע) מישהו מכיר נגר או מקום עושה עבודות כאלה במרכז? הפלטה שאני מחפש היא 80*200
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על אתר להקלדה עיוורת? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי דברים טובים....
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עוד מעט בן 18, ואני רוצה לפתוח חשבון בבנק לנוער, שיכלול גם כרטיס אשראי צעיר. רק שאני לא ממש מבין בתחום הזה ואין לי מושג באיזה בנק לבחור. אני גר בלוד, ויש פה שני בנקים: בנק הפועלים ובנק בינלאומי. למישהו יש עצה אולי איך לבחור בנק שהכי מתאים?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי... אני מחפשת שמות של שירים של סרטים מצויירים, רצוי של וולט דיסני.... למשל: John Tesh - Can You Feel The Love Tonight או למשל: Elton John - Circle Of Life זה יכול להיות בכל סרט מצוייר קלאסי מהסגנון....(הנ"ל לקוחים ממלך האריות) תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עניין אותי כמה זכרים ונקבות יש פה אז תענו ונראה...
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי שלום 8) אני לוקח של HOT , לפני שבוע בערך התחברתי לאינטרנט שלהם, ואחרי שחיברו אותי גיליתי שאני לא יכול להיות בשירות VOD של HOT, הנחתי שיש בעיה עם העוצמה של הזרם והזמנתי טכנאי, וכמו שחשבתי שהטכנאי שם לי מן כזה סטנט שאמור להגביר את הזרם, הבעיה היא שכל הבית שלי מלא בחוטים, פשוט פוצצו לי את החדר בחוטים וזה ממש פוגע ביופי של החדר. :'( השאלה שלי אם גם אצלכם הם עובדים כזה מלוכלך והאם יש אפשרות להגביר את הזרם של האותות שידור מבלי הסטנט המעצבן והגדול הזה :-\ זה ממש אבל ממש ניראה מגעיל. :s05: HELP!!!
-
- 27 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למה לכל חנות שאני נכנס מתייחסים אליי כאילו עושים לי טובה? למה המוכר בחנות מוצרי חשמל מתנשא עליי כשאני שואל שאלות ענייניות? בזמן האחרון אני עומד בפני המון מקרים שפשוט גורמים לי לצאת מהחנויות פשוט בכעס מהיחס המזלזל. מה לא ברור ששירות לקוחות טוב מעודד קנייה?? אה וכן גם אני נותן שירות בעבודה שלי ואני תמיד מנסה לתת הרגשה טובה ללקוח אפילו שאני עובד בעבודה עם המון לחץ.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
איך קוראים לאתר הזה שמצעים בו מחיר עם אגורות ומי שלוקח זה זה שהציע הצעה הכי גבוה ושאף אחד לא הציעה? נכנסתי אליו פעם ושכחתי איך קוראים לו יש מישהו שיודע?:\ תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בשעה טובה קניתי כרטיס טיסה לדרום אמריקה(פרו) אני פוגש את חברים שלי(שנמצאים כבר שם 4 חודשים) בפרו. אני צריך לקנות נעלים לטרקים, והליכה מרובה שיהיו נוחות ואיכותיות ... ואם אפשר כמה שיותר קלות ... אין לי חנות ספציפית שאני רוצה לקנות בה כמובן שאני מעדיף כמה שיותר זול אני מוכן להשקיע 600-700 שקל תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
העולם היה שונה לדעתי... כי ראיתי במודעה שלהם השבוע, מחשב AMD נחמד מאוד ב-2800 שקל... לעבודה משרדית אפשר להוציא משם מחשב ב-2500 ש"ח ובלי ההנחות שהם נותנים... וואי וואי אם הם לא היו מוכרים את הזבל שלהם המחודש הזה ונישארים עם המחירי יבואן האלה הם היו הכי מצליחים בארץ
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי החליפו לנו בעבודה הכסאות עם מעט ריפוד לכסאות מאבן מאיפה אפשר לקנות ריפוד/כרית לכסא לאזור הישבן?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יודע מזה? יש לי מין עצם בולטת כדורית כזאת במקום שהאצבע מתחברת עם כף היד.. אם לוחצים על זה.. אז זה כואב.. ויש לי את זה כבר כמה חודשים.. הייתי בטוח שזה יעבור אבל זה לא עובר.. חיפשתי בגוגלמצאתי רק אחד שגם לו היה את זה ולא ענו לו מזה.. יש למישהו מושג?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עריכה ----------- עקב תגובות לא נעימות ערכתי את ההודעה...
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי משקפיי תלת מימד שחורות של real d, זה אתר הבית שלהם http://reald.com/. ניסיתי לראות ביוטיוב כמה סרטונים של תלת מימד ורואים רגיל. מישהו יכול להגיד לי על איזה סרטים הם עובדים? יש סוג ספציפי של סרטים שהם עובדים? כי הבנתי שיש גם סול של משקפיים של אדום כחול שזאת שיטה שונה של תלת מימד. אשמח לעזרה תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שזה די פשוט ולא מדהים - אבל אני רק מתחיל! יצא יפה לא?
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתחיל בקורס מחשבים, ואני רוצה לשאול במה כדי לי להתחיל ולמה לעבור, אני רוצה להשקיע בתחום המחשבים בעתיד, ואני ממש רוצה ללמוד כל דבר אפשרי. אז במה להתחיל ומה לסיים ?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-