כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
השפתיים שלי יבשות. מאוד. תמיד. אני צריך לנגב את השפתון לפני כל ארוחה / שתיה, ולשים שוב. כבר במשך לפחות חודשיים היובש פשוט לא חולף. השפתון מקל על ההרגשה, אבל לא פותר את הבעיה. אני מקפיד לשתות הרבה מים כך שזה לא סימפטום להתייבשות קלה. אני גם לא נותן לרוק לגעת בהן. מה הלאה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב יש לי חבר טוב שלא נזהר עם חברה שלו (שניהם חיילים) ועכשיו היא בהיריון (חודש+-) יש למישהו פה מושג/ניסיון מה עושים במקרה כזה? הבנתי שהצבא מממן הפלה אחת, אבל גם הבנתי שיש איזה וועדה מעורבת.. למי צריך לפנות ? תודה מראש לכל מי שעוזר, זה בהול ורציני..
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. אם מציעים לך הלוואה, אמור שבדיוק עכשיו הכרזת על פשיטת רגל ואתה ממש צריך את הכסף. 2. אם שואלים אותך: "איך אתה מרגיש היום?" תגיד: "אני כל כך שמח ששאלת, כי לאף אחד היום לא אכפת ויש לי את כל הצרות הללו. הכלב שלי מת, חברה שלי נפרדה ממני..." 3. )זה טוב בשביל הגברים( נערת הטלמרקטינג: "היי, שמי ויקי ואני מדברת מטעם חברת "___". אתה (בהטעמה חרמנית): "מה את לובשת?" 4. אם החברה מנקה שטיחים תשאל: "האם אתם יכולים להסיר כתמי דם?... כתמי דם של עזים?... ומה עם דם אנוש?" 5. אמור "לא" שוב ושוב. תשתדל להדגיש כל "לא" ואמור זאת באותו קצב ובקול מונוטוני. זה ממש כיף אם אתה מסוגל לעשות זאת עד שמנתקים לך. 6. אחרי שנערת הטלמרקטינג מסיימת את שיחת השכנוע שלה תבקש ממנה להינשא לך. כשהיא תתחיל להתבלב…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
*לא מצאתי מקום מתאים יותר. אם יש כן, אשמח להפניה. 1. האם הצוואר הבקבוק העיקרי של המחשבים היו כונני הHDD? יש לי מחשב מלפני 6 שנים ובשנה האחרונה הוא החל לקרטע... בזמן האחרון התחלתי להסתכל קצת במנהל המשימות ושמתי לב שהמעבד וגם זיכרון הRAM עומדים במצב טוב שמאפשר להם עבודה(בעצם, נדיר מאוד שהם מגיעים למעל 90 אחוז בזמן שעולה על 10 שניות), ואילו הכונן מגיע ל100 באופן תדיר.. משם המחשב זז לאט ולפעמים עד קיפאון מוחלט עד סיום הפעולה. אם אני קונה למשל דיסק 240 SSD, אז לרוב הצוואר הבקבוק יעלם כמעט לגמרי לא? זאת אומרת שאת כול המערכת ההפעלה תהיה על הדיסק ועוד כמה תוכנות כבדות,אבל עדין עם 50 GB אקסטרה נניח שנשארו פנויים, אזי שהבעיה תיפתר? ואיך זה ישתלב עם כונן HDD 1TB? 2. הבנתי שכרטיס מס…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
רקע: אני עוד מעט אמור לקבל צו ראשון, אני כבר חושב על העתיד שלי בצבא ומה אני רוצה באמת לעשות(בתקווה). אז התחלתי לחפש קצת ומצאתי את המסלול הזה, אני ממש רוצה להתמיין אליו וחשבתי די הרבה זמן למה דווקא לי מגיע מכול הבחינות (בית ספר, ידע כללי וכו) אני עכשיו עולה לכיתה יא, 10 יחידות מדעי המשחב + קורס סייבר התקפי מבין המתקדמים שיש בארץ). הקורס הזה מלמד לא פחות מ reverse engineering, exploits, lan and wan vulnerabilities, web attacks, reconnaissance ועוד מלא נושאים מרתקים ומענינים. יש לי נסיון רב ב-Linux במיוחד ב Kali Linux אני מדבר על לא ידע פשוט של פקודות, ידע של איך מערכת הפעלה עובדת לרמה של kernel, רשתות ברמה גבוהה(עשיתי קורס רשתות CCNA), חומרה, מציאת…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
עריכה ----------- עקב תגובות לא נעימות ערכתי את ההודעה...
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה אני אמור לשלם, למי וכמה במידה ואני עובד ב-2 משרות (שתיהן לא מלאות) ואני השתחררתי במרץ 11? חיפשתי באתר של מס הכנסה אבל הם לא יעילים במיוחד. תודה מראש, Zinger777.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת כמה זמן זה לוקח לivory לשלוח משלוח בups בגלל שאני הזמנתי את הדברים ביום שלישי ה10 ועד עכשיו לא קיבלתי את הדברים שהזמנתי תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מבולבל אנא עזרו לי האם הכסף שאני מושך לPAYPAL כלול במסגרת האשראי שלי? במקרה שלי מסגרת כרטיס אשראי 500 או שזה לא קשור וזה מושך את זה ישר מהבנק? ועוד משהו, זה נכון מה שקראתי שאם זה עושה חיוב אז אחרי יום זה יורד מהמסגרת אשראי?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאני שומע מוסיקה חזק, המחשב שלי מתחי ללרעוד שיש בומים, ;D, זה בסדר?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין להזמין I7 950 מחו''ל. 308$ ב AMAZON במקום 630$. איזה אתרים אתם ממליצים שאפשר להזמין משם את המוצר, בידיעה שיגיע ללא בעיות או עיקובים. עם זאת אני מעוניין להזמין את זה בדואר המהיר ביותר ''אקספרס'' אשמח להצעות ועזרה! תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו מבין בענייני המכס על חלקי מחשב בהזמנה מארה"ב? קראתי איפשהו שאין מכס על מחשבים אלא רק מע"מ, מישהו יודע אם זה נכון? ואם כן, האם זה חל על חלקי מחשב נפרדים או רק על מערכות שלמות?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד כמה זה משפיע ולמה לעזזאל כשאני רוצה לשדרג את ה-Nokia 6267 העתיק שלי לאחד המכשירים המתקדמים היום (בלאקברי או E72) אני צריך לעבור מקרינה נמוכה מאוד - SAR 0.3 ל- SAR 1.3 ? ??? לא הגיוני יותר שהקרינה במכשירים חדשים תיהיה נמוכה יותר? רק אל תגידו לי "מה זה משנה, גם במיקרו יש הרבה קרינה"
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראיתי באתר newegg מחירים קורצים ביותר..למשל מארז P180 ב530 שקל בערך... השאלה היא האם אני קונה מחשב בחול כמה אני צריך לשלם מיסים ושאר שטויות בארץ..אם בכלל... והאם זה זהה לדברים בארץ? או שיש "גירסאות אמריקאיות" למיניהם...
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי שעושה 007, ויודע מרוכבים, מוזמן לנסות: [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שמעו יש לי בעיה רצינית,אני כל היום על המחשב,מאז שאני בא הביתה בסביבות 2 עד 12 בלילה ככה. א.אני יודע שזה לא בריא ואני מתחיל להיות בטטה עליתי 4 קילו אני שוקל עכשיו 70 במקום ששקלתי 66 ב.אני לא משקיע בלימודים בכלל כי אני לא יכול לשבת ללמוד אז אני הולך למחשב,ואני עכשיו ביא' השנה הכי קשה וכנראה שאחרי ינואר מעיפים אותי
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני מניח שחלק מהכסף שהיא מרוויחה נועד לכסות את ההוצאות שלה, מהמאמנים ועד לטיסות ואוכל.. אבל במידה והיא מרוויחה, הכסף הולך לאגודה למען החייל או משהו כזה?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך המלצה לגיטרת squire טובה עם דאבל פיקאפ!! בין 1000-2000 שקל!!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם אני מנוי לעיתון PC MAGAZINE כבר שנים רבות. לאחרונה חידשתי מנוי בסוף 2008. העיתון האחרון שקיבלתי הוא גליון 186 - ינואר 2009. כול הנסיונות שלי להשיג את החברה, ובכול אפשרויות המענה הקולי, כולל מייל ששלחתי , לא נענו - פשוט אין תשובה!!! האם מישהו, שמנוי על אחד מהמגזינים שהם מפיצים, או סתם מישהו ששמע משהו, יודע מה קורה? יש לי תחושה שדמי המנוי "הלכו" לאיבוד; מצחיק שניסו לפתות אותי לחתום על מנוי למספר שנים , עם איזו מתנה ואני סירבתי. היתה לי כנראה תחושה בענין וחששתי להיענות לבקשתם. תודה מראש לכול המגיבים.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות או לקבל פליז צבאי פשוט, חד צדדי, במידה לארג' ומעלה. ראיתי בריקושט דו צדדיים שאינם מתאימים לי ובמחיר גבוה בהרבה מהפליזים בסיטונאות שהיינו מקבלים. חשוב לי שיהיה פליז צבאי בירוק זית/שחור עם כותפות אם מישהו מוכן להביא לי/ למכור לי עד מאה - מאה חמישים ש"ח (אני אעביר מבעוד מועד את הכסף דרך פייפאל) שישאיר הודעה, תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מור!!!! מור המסכן שנאלץ לטוס לתערוכות בחו"ל וסובל ומביא דיווחים ומנהל השיווק והפרסום של האתר וסטודנט בטכניון! 22 לבנאדם! מזל טוב!!!!!! אני שובר את המסורת ולא שם שמנ שמנים מקפצים ומסתובבים! הפעם::: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: ואחד לשנה הבאה:
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-