כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש להקות בסגנון הזה... תודה!
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הגיע עד לאתר התרבות האינטרנטית 4chan והנה תמונה :
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מכירים את האתר הזה? מבינים מה המטרה שלו? אפשר לעשות דרכו כסף באמת? נראה לכם אמין ? אוהבים נקניקיות? יום טויב ..
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי לכולם מלא זמן שלא בקרתי פה! ואני רואה שהפורום ניהיה הרבה יותר יפה! והאתר פורח! אז יש לי שאלה, ויכוח, ריב עם חבר. אז ניתן רקע לסיפור : מדובר בתוכנת ההודעות המידיות "ICQ" כמו שכולם מכירים.. עכשיו..נגיד אני הולך לחבר שלי..ועושה "לצרף משתמש קיים כבר" ואז מכניסים מספר איסיקיו וסיסמא...ואז אני מחובר לאיסיקיו שלי דרך התוכנת איסיקיו שלו.. זה ידוע לכולם.. עכשיו..ברגע שאני מכניס את עצמי לאיסיקיו שלו..אני נמצא ברשימה..של המשתמשים שאפשר להחליף..ואז אפשר להחליף חזרה למספר של חבר שלי ואז אם אני רוצה חזרה אלי.. עכשיו..חבר שלי התחבר למספר איסיקיו שלו דרך המחשב של חבר אחר.. חשוב לציין שהוא לא התחבר כ-GUEST (אורח) ולכן נוצר קובץ דאטא בספריית איסיקיו שלו..שמכילה את הסיסמא וה…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך של benq, ויש כמה חנויות שנותנות עליו מחירים ממש טובים. הבעיה היא שכל החברות האלה עלולות להסגר מחר... בחנות אחת שדיברתי איתה היום הסביר לי מישהו שאמטל לא עובדים עם לקוחות פרטיים, גם לא בנתינת שירות. הוא אמר שאם החנות שממנה אני קונה נסגרת מחר, אני לא אקבל שירות למסך שלי לעולם. הוא אפילו נתן לי דוגמה על איך זרקו אותו מאמטל פעם כשהוא (כבעל חנות) הלך לתקן איזה מסך. מצד שני, דיברתי היום עם אמטל והם אומרים שאין בעיה, והם תמיד מתקנים מסכים, גם ללקוחות פרטיים שמגיעים אליהם. והשאלה היא מי לא יודע על מה הוא מדבר? יש למישהו נסיון עם אמטל?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רואה - נשיא אקדח - אגן ברך - אני אלוהים - ? רגל - שלג אדון - עשר חייב למצוא פתרון. זה הורג אותי (: אשמח לקבל עזרה
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי! מהן הסדרות החדשות המועדפות עליכם? בקשר למספר האפשרויות האחרונות: הן לא סדרות חדשות במיוחד, אך הייתי חייב להוסיף גם אותן... הבחירות שלי: Heroes Jericho Shark Justice התלבטתי בין נמלטים עונה שניה, הישרדות עונה 13 וTill' Death... בסוף בחרתי Till' Death!
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אחותי נוסעת לתאילנד עוד יומיים ואני צריך ממכם עזרה אם אתם יכולים אני מעוניין לדעת על מחירים בבנקוק של חלקי מחשב (לא מזויפים עדיף) אם אתם מכירים חנות שפציפית שלא מוכרת זיופים עדיף כך וכמו כן גם טלפוניפ ניידים אני יודע לכם אדם שיעזור לי
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי תרמוס חנקן נוזלי בבית אם יש אנשים שמעוניינים במשהו כזה שייצרו איתי קשר כאן או בפרטי . לא פרסמתי את זה ב TRADE ZONE כי לא מצאתי שם מקום לפרסם את זה וזה לא מספיק בולט לעין ,אז אם יש מקום אחר שזה אמור להיות מפורסם אז אם יוכלו להעביר את זה אני אודה מראש . תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני נוסע בעוד שבועים לחו"ל ורציתי לשאול אם משהוא יודע כמה מטען אפשר לקחת לחו"ל (משקל + מידות) לאדם
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[אני מקווה שזה מתאים לפה] אמא שלי מזכירה והמקום שהיא עובדת בו רוצה לקנות ברקו. אל מה צריך לשים לב כשקונים? איזה חברות "לא ג'נריות" יש בתחום? [אני לא כותב מחיר כי זה מסוג המקומות שלא יגידו כמה אפשר להוציא אלא רק כן\לא] יש למישהו חנות מומלצת באזור המרכז? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה אני מחפש מכונת גילוח איכותית, חשבתי על החדשות של פיליפס אבל לא שמתי לא מה ההבדלים כל כך בין כל דגם, מה גם שקראתי בהמון מקומות שהג'ל מאוד יקר והופך את הכל ללא משתלם. יש למישהו המלצות לדגם מסוים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הייתי בספרייה וראיתי שם ארונות ספרים מלאים ספרים (משקל של כל ארון בערך טון) הארונות נמצאים בתוך מסילות ואפשר להזיז אותם עם ידית שנעה במעגל שנמצאת בחזית של הארון. ילד בן 10 יכול להוזיז 10 ארונות צמודים (10 טון!!!) ע"י הוזזת ארון אחד בעזרת הידית והארון הזה דוחף את שאר הארונות. המנגנון מכני אין שם חשמל, איך זה עובד?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני קופץ לאתר מידי יום כבר 15 שנה, ומאוד אהבתי את מתיחת הפנים שעבר לאחרונה. קצר ולעניין - יש באתר שתי בעיות שאני מזהה. 1. בגלישה במובייל, אין אייקון הרומז על המצאות תפריט בצידו השמאלי של האתר. לחיצה "עיוורת" פותחת תפריט, מניח שזה לא במכוון. 2. בגלישה בדקטופ, עם הכניסה לאתר, המשתמש נזרק למסך ריק ללא לחצן לחזרה לאתר. הדבר הנוח ביותר זה רענון הדף לאחר כניסה כך שיהיה ניתן להמשיך לגלוש, הפעם במצב מחובר. לפני הכניסה לאחר הכניסה. יש צורך בחזרה אחורה בהיעדר לוגו האתר /לחצן חזרה. תודה רבה על ההשקעה, זה לא מובן מאליו. @djelectric
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, אני סטודנט להנדסת תעשייה וניהול. מבקש רעיונות לבחירת מוצר קיים, איך הייתם משדרגים את המוצר? מה הייתם משנים? מה הייתם מוסיפים/מורידים? רק על תחשבו על כיסא סטודנט .. זה צריך להיות משהו קל וקולע. רעיונות ...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
תושבת האקסטרים של אינטל לא תקבל התעלמות היום בצל הכרזת Core i9 9900K ואנו מקבלים פירוט על כל מעבדי הליבות המרובות שיושקו עד סוף השנה לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לבן משפחה שלי בית קפה. יש לנו טלויזיה ואנחנו משדרים משחקי כדורגל וכו.. אני רוצה לעשות שורה רצה על המסך למטה שהיה כתוב בה מבצעים וכו.. (ושזה יהיה משודר תוך כדי המשחק) למישהו יש רעיון?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
הבנאדם לא יודע לדבר עברית. יש לו יותר טעיות מתינוק בן שנה. הוא לא מוסיף שום דבר חדש. על כל מהלך טוב הוא אומר " מהלך מצויין" ובלי להוסיף שום הסבר נוסף. לפעמים זה נשמע כאילו הוא מקריא מדף שמישהו כתב לו כדי שלא יעשה פדיחות. בקיצור.... נימני תחזור לתל-אביב. ויפה שעה אחת קודם
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אך, הגאווה הישראלית, הטנק הכי חזק בעולם שום דבר לא יכול להכניע אותו. ראינו, גם לפני חודש וגם היום בבוקר הפלסטינים הצליחו לפרק לו את הצורה. ועוד יום ניצחון לפלסטנים. :AR15:
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-