עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. סתם מעניין אותי כל כמה זמן אתם מחליפים את מערכת הגיימינג שלכם, כי אני מתלבט אם להחליף את שלי.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by geniaXP,

שלום, אני מועמד למסלול העתודה. אני רוצה לדעת מה עדיף. מצד אחד כולם אומרים שהנדסת תוכנה זה יוקרטי יותר ויש יותר עבודה, מצד שני קראתי, גם פה בפורום שאין טעם ללמוד עוד שנה בשביל הנדסת תוכנה ושזה לא נותן כלום. אשמח לקבל הסברים

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. אורח
    Started by אורח,

http://www.saltroom.co.il/

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by H.I.V,

שלום לכם אני מכיר מישהו ששם טיפה טהורה ואחרי זה הלך לישון ישר זה נראה לכם הגיוני? מה קרה לו בדיוק אחרי זה? תודה יאללה ביי

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by elvisalive,

יש לי אפשרות להביא פג'ו 306 SR אוטומטית שנת 96 ב8 אלף רציתי לשמוע חוות דעת על הרכב ביקשתי עזרה מפורומים של רכבים אבל שם אף אחד לא עונה אם מישהו מכיר את הרכב אני רוצה לדעת איך הוא מבחינת אמינות , צריכת דלק וכל מה שמסביב .. תמונה : [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי כל הזמן בופרינג באינטרנט , מהירות עולה יורדת חוסר יציבות החלפתי מחשבים , החלפתי ראוטרים , החלפתי ספקים 012 , 014 , אורנג .. אותו סיפטמום אינטרנט איטי מאוד לא זז שאני הרשת מכבידה על המחשב הוא זז כמו פנטיום 3 שאני לוחץ POWER ומכבה את הראוטר פתאום המחשב קם לתחיה , ממצב של " לא מגיב " פתאום הדפים נפתחים בשניה , הרשת מכבידה על המחשב ויש לי מחשב דיי חזק לאינטרנט E4600 , 4GB , 160GBX2 SATA2 , המהירות הורדה יכולה להיות 320KB לדקה ואחרי שעה 20KB כמעט כמו אנלוגי 5.6K אני כבר התייאשתי בתשתית של בזק אומרים לי " לא אנחנו " הספק מאשים את בזק ואני באמצא מתחרפן , מה לעשות לעבור ל HOT שגם הם זבל ? או לגלוש דרך WIFI של חבר ( שכן ) ? אני בדיכאון , בזק " הגדולה " עם הטכנאים של הכול בדו…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by benor,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3846598,00.html בחיים, לא הייתי חושב על דבר כזה.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by parlov,

אוקי אז יום שישי הגיע כן אין מה לעשות זה הסדר של השבוע קודם חמישי ואז מגיע השישי. אז מה לעזאזל עושים ביום זה שלפי כללי החברה שבאה אנו חיים כיום היום הזה בשבוע חייב להיות שונה משאר הימים בשבוע. אני לדוגמא אומר שעם לא התעוררתה ביום שבת בהרגשה שאיזה רכבת נכנסה בי ואני לא זוכר איזה רכבת בדיוק אז זה לא היה יום שישי איכותי.וכן לא חייבים אפילו לא חייבים לצאת החוצה מהבית בשביל לתפוס את הרכבת הזאת היא יכולה להגיע גם הבייתה. אז מה דעתכם מה עושים ביום שישי?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Lord Richard,

אני מחפש שירים של רוק ישנים שדומים לסגנון שירים כמו led zepplin - stairway to heaven/ hey hey what can i do Lynyrd Skynyrd - Freebird dire straits - down to the waterline/money for nothing/sultans of swing - אם יש שירי dire starits קיצביים נוספים כמו אלה אני אשמח. JIMI HENDRIX - All along the watchtower תודה רבה !

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by gkman,

שלום למישו יש חשבון באתר torrentleech? אם כן בבקשה תשלחו הזמנה לכתובת:gidikremer@yahoo.com תודה

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

כיצד להפטר מנוסע נודניק היושב לידך בטיסה? 1. הוצא את מחשבך האישי מהתיק. 2. פתח את מחשבך לאט ובזהירות. 3. ודא כי הנוסע שלידך מסתכל. 4. גלוש באינטרנט. 5.סגור את עיניך לרגע,הצמד את כפות ידיך, כוון אותן כלפי התקרה, מלמללעצמך, פתח את עיניך והפנה את מבטך כלפי השמיים כאילו אתה מתפלל. 6. פתח את האתר הזה: http://www.myit-media.de/the_end.html 7. עכשיו תסתכל על הנוסע לידך... 8. צ'יק צ'ק כבר לא שם אאה? 9. אופצייה שנייה שהוא ברגע זה מתנפל עליך... ;D פורסם רבות בפייסבוק!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שלום רב רציתי לדעת אם אפשר לשים 3 הרד דיסק במחשב אחד? יש לי שני הרד דיסק קטנים (כל אחד עם 250 גיגה) ויש לי שם חומר חשוב לעבודה ואני רוצה להוסיף עוד הרד דיסק 500 גיגה זה אפשרי? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Born2Kill,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3858556,00.html ראיתי אותו ב-21:30, הוקרן ביס 1. סרט שמדבר על הבעיה השיגרתית בעיראק - מטעני חבלה. אחד הדברים הבולטים בסרט הוא קבלת החלטות, אם לירות או לא לירות. שווה צפייה. תבדקו ביס לשידור חוזר.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. זאת לא ממש שאלת תוכנה אבל אין פה פורום לענייני אינטרנט השאלה איך אני מגדיר ביוטיוב שיראה לי את התכנים באנגלית בלבד כרגע שאני נכנס ונגיד הולך להסתכל על על קבצים הוא מראה לי תוכן שכולל המון סרטונים בעברית וערבית לא מעוניין בזה בכלל שיניתי את האזור מגורים שלי בהגדרות לארצות הברית אבל עדיין הוא מסנן לי תכנים ומציג לי דברים בערבית ומפה מהארץ איך אני מתגבר על זה ככה אין לי גישה לשיט באמת שאין לי רצון לראות את סרטון החתונה של יוסי ודורית או הפרסומת האחרונה לבנק המוביל

• 11 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. http://www.zefrank.com/punc/ :lol:

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. קודם כל איך המעבד הזה מבחינת ביצועים ? 1.6ghz 1mb ודבר שני יש לי אפשרות לקנות אותו " משומש " ב 150 שקל שווה את המחיר ? או שעדיף 5200 , 5300 ומעלה ? עריכה : יש גם 5200 ב 200 שקל משומש , באתר של KSP יש E5400 ב 300 ש"ח השאלה אם בשביל אינטרנט בעיקר צריך משהו כזה ? אני משתמש עם הרבה דפדפנים פתוחים ברקע

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. מצאתי את האפיקומן אבל האחים הז**** שלי גנבו לי אותו ייקח אותם השד, אני יכול לתבוע אותם ?! טוב, לא חברים, אתעלם מהברכות הבנאליות ואאחל לכם בפסח הזה המון כסף, המון אהבה והמון _______(השלם בעצמך). בברכת אם שותים לא נוהגים - בשביל זה מסנג'רים חברים.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by QQQ,

למכנסיים יש SIZE/WAIST SIZE שהוא מתחיל בערך ב28 ונגמר איפהשהו באיזור ה50 (לגברים). הכוונה היא בעצם באינצ'ים? איך אני מודד את זה? זה בעצם כמו למדוד את האורך במותניים ואז לכפול ב-2? (כשהמכנסיים מונחות על משטח ולא לובשים אותן)

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום אני מחפש לקנות נרגילת שולחן ככה קוראים לזה כנראה כמו בתמונה עכשיו מצאתי אתר DR NARGILA אבל הוא נראה כאילו האתר עובר שיפוץ או שהזניחו אותו...מישהו קנה משם? חיפשתי אתרים שמוכרים נרגילה בסגנון הזה אבל לא מצאתי....לא ממש בא לי לנות באיזה שוק או באסטה.... [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 4.9k צפיות
  20. Started by QQQ,

מתוך מקצועות שאפשר ללמוד בתיכון... אפשר כמה דוגמאות למה זה מגמה עיונית?

• 11 תגובות
    • 17.4k צפיות
  21. Started by Judas Iscariot,

לזקנים(מאוד) מבנינו: http://cafe.themarker.com/view.php?t=1008866 מאמר המערכת של עיתון הארץ ביום הכרזת המדינה. יום עצמאות שמח

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by EasyPooper,

שלום! לאחרונה שמתי לב שרבים מהאנשים ששלחתי להם מתישהו מייל שולחים לי מייל עם בקשות להפסיק להספים אותם. אני יכול להכנס למייל ולשלוח מיילים ולקבל אותם וכו' וכו' אך הספאם עדיין ממשיך להשלח, ודווקא בזמן בו אני לא מחובר למייל. עכשיו אני סורק את המחשב עם אנטיווירוס, כשהסריקה תיפסק אני אעדכן. כמו כן הדפדפן (פיירפוקס) התחיל להאט ולגלג כשאני פותח טאב חדש, מה יכולה ליהיות הסיבה? איך אני מוצא אותה ואיך אני מנטרל אותה? תודה וחג שמח

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. אהלן, טוב נמאס לי מWINDOWS MOVIE MAKER, הבסיסי שמכיל אפקטים בשקל תשעים, ותהיתי האם יש לאנשים המלצות לעורכי וידאו קצת יותר מקצועיים ונורמאליים? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 3.8k צפיות
  24. Started by דוד4848,

שלום, שמי דוד, סיימתי ללמוד י"ג,י"ד במכללת כנרת ועוד 3 שבועות אני מתגייס לצבא. אני מעוניין לשרת ביחידת אבנט כחול (בבסיס רמת דוד), חיפשתי מידע בפורומים אבל לא מצאתי משהו ספציפי שיעזור לי. יכול להיות שאני אוכל להכנס לזה בגלל קשרים בין המכללה לבסיס, אבל אני רוצה לדעת בעיקר איך היציאות. קראתי תגובות שאפשר אפילו לקבל יומיות, אבל אולי זה רק בבסיסים מסויימים. אני גם אהיה מרוצה אם אני אשיג חמשו"שים. אם משהו משרת בזה, או מכיר אנשים שמשרתים בזה, אני מאד אשמח לקבל כל מידע שתוכלו להביא לי. תודה רבה. נ.ב: אם משהו יודע משהו גם על קורסים של דרג ד" ויציאות זה גם יעזור לי, תודה.

• 11 תגובות
    • 30.1k צפיות
  25. שלום לכולם רציתי לדעת אולי אם מישהו יודע אם יש הטבות מס על רווחים בבורסה לחיילים בחובה, לוחמים? שלחתי למס הכנס מייל אבל רשום שם שלוקח להם מלא זמן לענות תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.