עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. רקע: אני עוד מעט אמור לקבל צו ראשון, אני כבר חושב על העתיד שלי בצבא ומה אני רוצה באמת לעשות(בתקווה). אז התחלתי לחפש קצת ומצאתי את המסלול הזה, אני ממש רוצה להתמיין אליו וחשבתי די הרבה זמן למה דווקא לי מגיע מכול הבחינות (בית ספר, ידע כללי וכו) אני עכשיו עולה לכיתה יא, 10 יחידות מדעי המשחב + קורס סייבר התקפי מבין המתקדמים שיש בארץ). הקורס הזה מלמד לא פחות מ reverse engineering, exploits, lan and wan vulnerabilities, web attacks, reconnaissance ועוד מלא נושאים מרתקים ומענינים. יש לי נסיון רב ב-Linux במיוחד ב Kali Linux אני מדבר על לא ידע פשוט של פקודות, ידע של איך מערכת הפעלה עובדת לרמה של kernel, רשתות ברמה גבוהה(עשיתי קורס רשתות CCNA), חומרה, מציאת…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Dima67,

הא.. מישהו שמע על זה? D= זה סרט SOMEWHAT דוקומנטרי על האתר TPB. התחילו לצלם אותו עוד לפני שהמשפט האחרון שלהם בשוודיה התחיל. למי שלא יודע (אני בספק שיש מישהו כזה באתר הזה). החבר'ה שהקימו את האתר קיבלו במשפט האחרון שלהם שנת מאסר בפועל וקנס של 3 מיליון יורו. אם אני לא טועה הם מערערים על ההחלטה כרגע. הבמאי של הסרט ביקש תרומות בסך של 25,000$ בשביל לממן עורך וידיאו מקצועי לערוך את כל הסרט למשהו שיראה כמו.. סרט. תוך 3 ימים הצליחו לגייס מעל 50,000$. הסרט אמור לצאת בסוף 2011 וכמובן שהוא יהיה להורדה בחינם חח. אתר התרומות עם הסרטון שמבקש תרומות: http://www.kickstarter.com/projects/tpbafk/tpb-afk-the-pirate-bay-away-from-keyboard הבלוג הרשמי של הפרויקט: http://www.tpbafk.tv/blog/ מה…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by שניצל,

חברתי צריכה להחליף עכשיו את רכב הליסינג שהיא מקבלת מהעבודה. עד עכשיו היה לה יונדאי גטס שהיה לנו סבבה איתה, ועכשיו מציעים לה שתי אפשרויות - יונדאי i10 או מזדה 3 (כשהמזדה 3 תעלה לה יותר בתשלום החודשי). בגדול אנחנו מעדיפים רכב קומפקטי (חניה וכו') מה גם שזה יחסוך הרבה כסף. השאלה העיקרית היא איך ה-i10 לעומת הגטס, כלומר האם נקבל עם אוטו דומה למה שהיה לנו עד עכשיו, או שנקבל רכב הרבה יותר גרוע שכבר עדיף לקחת את המזדה. עוד כמה הערות: זה רכב ליסינג, אז לא איכפת לנו דברים כמו צריכת דלק וטיפולים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. כי הוא מתכוון לאכול אותו: http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/529/942.html אל תתנו למסכנים הללו להיאכל ע"י פסיכופט גרעין נוסף ממזרח

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. מה אפשר לעשות עם שכנים שמשתמשים במיים של הביניין לצורך שטיפת הרכב הפרטי שלהם?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by evman007,

http://news.walla.co.il/?w=/2/1122832 :lol:

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. פרצו לי לסטים אתמול, ושלחתי להם בשעה הזו כמעט בדיוק SUPPORT TICKET עם הוכחות והכל שהחשבון הזה שלי ועדיין לא ענו לי... הם כתבו שיענו לי במייל אבל עוד לא קיבלתי כלום... למישהו יש נסיון איתם? תוך כמה זמן הקקות האלה עונים? במשחק חינמי עם 10 מליון משתמשים רשומים ענו לי מהר יותר.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. היי כולם אחרי חצי שנה באוסטרליה וניוזילנד אנהי חוזר לארץ אני הולך להיות בדרך חזרה 3 יום בהונג קונג ואני רוצה לקנות לעצמי משהו חדש כבר עברתי שם בדרך לאוסטרליה וראיתי שהמבחר שם של מוצרים אלקטרונים הוא עצום והמחירים זולים בהרבה מהארץ הבעיה שאני לא ממש יודע מה לקנות וזה למה אני צריך את עזרתכם... חשבתי אולי על מעבד INTEL עוצמתי מכיוון שאני קונה מחשב חדש שאני חוזר אבל אני קצת מפחד מזיופים במיוחד בדברים שאני לא יכול לבדוק בצורה מידית ואז חשבתי על סלולארי חדש שיחליף את הW800 שלי אני מתלבט בין אחד ממש דקיק ואופנתי לבין אחד עם מצלמה מטורפת לבין מחשב\טלפון עם אינטרנט WIFI וכל השטויות או שיש משהו שיכול לשלב את כל זה או לפחות להתקרב לזה פה אתם נכנסים מי שמבין בכל העסק הזה וממליצים לי …

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by icebreak,

http://www.pocket-lint.co.uk/news.php?newsId=1972 מעניין אם זה באמת יתפוס.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. מאז ומתמיד היה לי חלום למלא תמיניבאר שלי בבקבוקי קולה/בריזר (אני לא מכור לקולה. אני לא שותה אותם אלא אם יש אורחים P: וככה ביום יום אני שותה 2-3 כוסות קולה מקסימום, זה רק כשאני אוכל צהרים וערב) בכל אופן, השגתי 24 בקבוקי זכוכית של קולה - 50 שקל! ^^ תמונות : לצערי המיניבאר מספיק גדול רק ל20 בקבוקים.. לא נורא! 4 כבר סיימתי P:

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by 104952,

היום הייתי אצל סבא שלי..... שאלתי אותו איך אומרים קללות ביידיש....חחח וברקע שמענו את החדשות על הקרבות בצפון....ואז סבא שלי אומר לי....אתה יודע מה זה נסראללה בפולנית? אז אמרתי לו מן הסתם שאני לא יודע... חחח אז הוא אומר שזה קקי במכנסיים של תינוק....זאת לא בדיחה זה באמת נכון....

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by yoniby,

יש למישו רעיון? או שבמקרה הוא יודע? ניסיתי לחפש ואני לא מוצא... אני צריך למצוא את היבואן כדי לשאול אותו איפה אני יכול להשיג כבל שהשלט משדר אליו, כזזה של כרטיס טלויזיה. תודה. יונתן

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. התחלתי קצת ללמוד את כל הנושא הזה שנקרא תאילנד. הבנתי שאחת האטרקציות המרכזיות היא מסאג. משיטוטים באינטרנט לראות מה יש שם, הספקתי כבר לקבל טראומה. כל מיני שימל, ופשוט דברים מזעזעים. אז בקיצור ישר ולעיניין - איזה דרך וודאית יש בשביל לבדוק אם זה גבר או אישה? כל מי שהיה בתאילנד או מתכנן ללכת ושקל את הנושא - מה עשיתם?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. נתחיל איתי אני משרת כרגע בבה"ד 13 (כן, לכל מי שמבין משהו זה אומר רק דבר אחד.... אני מניאק כלומר שוטר צבאי) בקורס מצ"ח בה"ד 13 = ליד נתניה

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by MatanFrenkel,

כמה יעלה לי השירות הזה אם אני השולח?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by pitter,

אהלן חבר'ה, חג גבינה לבנה שמח לכולם! יש המלצות לחנות מחשבים אמינה (וזולה?) באזור גוש דן (ת"א - גבעתיים - רמת גן - הרצליה) לקנייה של מס' רכיבי חומרה כגון הארדיסקים, כוננים, כרטיס מסך וכו'? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by nat64x,

http://www.mako.co.il/news-israel/local/Article-089d0c4d6f71431017.htm בזבובז :\

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by MOFRA,

מי שמכיר שיכתוב פה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by QQQ,

לפני שבוע ויומיים נסעתי לכנרת לשלושה ימים. הייתי בשמש -המון- (במצטבר לפחות 10 שעות, והשמש הייתה חזקה מאוד ב10 שעות האלה). נוסף על כך אני לבן בטירוף, ולא נמרחתי כמו שצריך עם קרם הגנה. מהשלושה האלה לא קשה לצפות את התוצאה. כל הפנים שלי בערך נשרפו, וכל הפנים שלי התקלפו לאחר 3-4 ימים (כאשר בשלב הזה כבר העור בפנים שלי היה פיקס). בערך כשהפנים שלי סיימו להתקלף, התחלתי להתקלף מהאמצע של הגב בערך ועד הכתפיים. היום שוב כמה חברים שלי נוסעים לכנרת ואני מתלבט אם ללכת מאוד. נהנתי מאוד ואני רוצה ללכת, רק שאני חושש מאוד לעבור שוב את הדבר הלא נעים הזה. אנחנו נוסעים היום וחוזרים בשבת, ומה שטיפה מדאיג אותי זה שאני מתגייס לתותחנים ביום שלישי הקרוב. אני לא יודע עד כמה באמת אני אצליח למנוע את …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. תודה מראש!.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by netanel38121,

שלום, מצטער מראש אם זה לא המקום הנכון לשאול. רציתי לשאול, קניתי עכשיו חשבון פרימיום לחצי שנה בראפשירד במטרה להוריד ללא הגבלה ובמהירות מקסימלית. רציתי לדעת, האם אין שום הגבלה בכמות שאני יוריד\מוריד? וכמו כן מה הקטע של הנקודות עוד לא הבנתי את הנושא הזה, בתודה .

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. ראשית, אם דבריי נאמרו כבר בצורה כזו או אחרת אני מתנצל. אז ככה... התוספת שלי היא בנושא ניקוי המשטחים. עד היום הייתי מנקה כמו כולם עם אלכוהול. אבל מה, הוא לא מנקה כל כך טוב. לכן בדקתי כמה חומרים זמינים ונגישים לכולם על מנת להשיג תוצאות טובות יותר. והנה, גיליתי שמעט WD40 או זזקל מסוג אחר עושה את העבודה נהדר, לא משאיר ולו טיפת לכלוך, ובנוסף לכל גם מתאדה מהר. לאחר מכן ניקיתי את המשטח עם אלכוהול כדי להוציא שאריות של חומר הניקוי כדי שלא יפגמו במשחה. בקיצור ובתימצות. 1. התז מעט WD40 או זזקל כלשהו על חתיכת בד או צמר גפן ונקה את המשטחים (HS + CPU) 2. חזור על הפעולה במקרה הצורך. 3. המתן כמה דקות להתאדות מלאה של חומר הניקוי. 4. נקה את המשטחים עם אלכוהול 70% מינימום. 5. המתן להתאדות ה…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by IG,

דבר ראשון, על הז שלי שזה "ישן". השאלה: מה הקטע של ריבר? אני זוכר שבסרט "סרניטי" הסבירו פחות או יותר מה עשו לה, אבל אין לי כוח לראות אותו שוב, אבל אני רואה עכשו את הסידרה ונמאס לי מזה שהקטע הזה לא מובן :-\ תודה

24. יש אפשרות לראות רק מארצות הברית השאלה אם יש דרך לגרום להם לחשוב שאני מארצות הברית http://www.hulu.com/support

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים