עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ozi123,

קניתי מחליק מאיביי של WET LINE והוא הגיע עם תקע אמריקאי , היכן אפשר להשיג מתאם שמתאים לתקע הזה אלה הפרטים של המחליק : בתמונה וקניתי מתאם מהום סנטר שמשום מה הוא נשרף אחרי שחיברתי לא יודע למה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני מעוניין ללמוד הנדסאי אנרגיה במכללת אורט סינגלובסקי. השאלה אם התמונה המצתיירת מהימודים מתאימה למציאות? האם זה מקצוע כל כך נדרש? ומה בעצם לומדים שם? אשמח לעזרה בנושא, שחר

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Alexkmr,

סיימתי את בית הספר בחופש הגדול האחרון. כיום אני משלים בגרות בתנך, לומד בבצפר, שחכתי להרשם בבית הספר שלי לבגרות. לפי מה שהבנתי אני צריך להגיע יום לפני הבגרות למרכז בחינות גמיש. לכל יחידה 60 ש"ח, הבחינה בתנך שתי יחידות אז 120 ש"ח. עכשיו. א. אני נחשב אקסטרני נכון? ב. פה: http://www.info.gov.il/nr/exeres/FA096AFA-353B-4542-939F-3A40CE4F7AE7.htm כתוב: תעריפים במרב"ג: מחיר היבחנות על כל יחידת לימוד הינו: 60 ¤, למעט השאלונים (עפ"י מודל הצבירה) F, E באנגלית ושאלונים ה', ו' במתמטיקה, שמחירם 120 ¤ לכל שאלון. עלות פתיחת תיק נבחן אקסטרני: 254 ¤. אין לי תיק אקסטרני, איך אני פותח ואיפה? מחר אני אגש לבית הספר שלי לקחת תפסים ולברר עוד קצת תעינין. פאק איזה מטומטם אני שלא נרשמ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by yanushka,

http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=C6B8822DC9314457A051AEBD2EAC4AF1&alid=222218&page=1&dspmode=1 שימו לב, ישנם 5 עמודים, שניתן לדפדף בינהם בחלק העליון/התחתון של העמוד! למי שעוד לא הספיק לבקר, מועדון ה-5 הוא חניון שמכיל מכוניות בעלות חמש ספרות על לוחית הרישוי לצד מכוניות אקזוטיות (לא יודע למה, בטח בגלל התשלום בכניסה [האנשים מקיסריה טחונים]). לפרטים נוספים

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by 114508534,

??????

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Pr0Xy,

:lol: שתפו סרטונים מצחיקים שראיתם

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by proevo4ever,

היי, יש לכם המלצה לקנות בשר ולבשל בבית במחיר סביר? נמאס לי מחזה עוף וכרעיים קניתי כתף בקר אבל זה יקר חבל על הזמן! 60 שקל לקילו משהו כזה... אני מחפש בשר בסביבות ה-30 לקילו אני לא אוהב עוף שלם ומעדיף להימנע מכנפיים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. אילו יחידות קרביות בצבא (חוץ מטייס ונהג) יכולות להביא לי מקצוע לחיים?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אשמח לקבל תדריך מלא כייצד עלי להתנתק מפלאפון בדרך המהירה ביותר. אשמח אם זה לא יהיה טלפונית, נמאס לי כבר מהם בטלפון. הבנתי שיש מרכז באשדוד [יש המון] אפשר כתובת ספציפית איפה ממוקם המרכז ששם אני מגיע מבקש להתנתק ומנתקים אותי? לבקש אישור ניתוק? אם נותנים דבר כזה בכלל. מה לעשות אם יאמר לי שלא היתה פניה ממני לניתוק, או כל דבר שיחזיק אותי? ואיך אני יודע מתי לבטל את הוראת הקבע? החשבונית יוצאת כל חודש 22 החיוב נעשה ב 7 כל תחילת חודש. אם אני אתנתק החודש, איך אני מבטל את הוראת הקבע ככה שהם יקבלו את המגיע להם על החודש שלא יהיו לי בעיות עם העו"ד שלהם? * אין התחייבות למכשירים, אין התחייבות לחבילות, יש אך ורק דמ"ש [דמי שימוש] שלא מסכימים להוריד לי - "כי יש שימוש בפלאפונים, לא רואה סיבה …

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. מצאתי את האפיקומן אבל האחים הז**** שלי גנבו לי אותו ייקח אותם השד, אני יכול לתבוע אותם ?! טוב, לא חברים, אתעלם מהברכות הבנאליות ואאחל לכם בפסח הזה המון כסף, המון אהבה והמון _______(השלם בעצמך). בברכת אם שותים לא נוהגים - בשביל זה מסנג'רים חברים.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Doctor Robert,

יש לי בבית את המכונה הזאת של סודה קלאב והגז במיכל התרוקן, התקשרתי אליהם כדי לבקש מילוי מיכל, והם לוקחים על זה 85 שקלים כולל משלוח! עכשיו, מה הם כבר עושים שהם גובים כזה סכום? סה"כ ממלאים את המיכל בגז... וכל מיכל מחזיק בערך חודש ימים, כך שהסכום הזה מצטבר. ההורים שלי קנו את המכשיר הזה בלי לדעת את המחיר השערורייתי הזה על הגז... ואין סיכוי שהם יזמינו בכזה מחיר מילוי גז, כבר עדיף לקנות את המשקה מוכן במקום להכין במכונה. למישהו יש כאן את המכשיר הזה? איזה עוד דרכים יש למלא את המיכל הזה? (חברות וכו'...)

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by shloosh,

אם יש פה מישהו שמבין ב-PSP ובגרסאות למיניהן אשמח לקבל ממנו עזרה באייסיקיו... אני מחפש חנות לקנות מכשיר בגרסא 2.0 או 1.5

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. ראיתי אותו לפני המון זמן, מה שאני זוכר, הוא שהיו חיילים שאומנו מגיל צעיר, החלשים שביניהם מתו. אחרי מספר שנים שהתבגרו, האיגוד הציע חיילים אחרים מהונדסים גנטית והרבה יותר טובים מהם. לאחר מכן האיגוד זרק את החייל המסויים והלא מהונדס גנטית לאיזה כוכב זבל - ששם הוא התחבר עם אנשים או משהו כזה ונלחם באלה שמהונדסים גנטית. מישהו זוכר את השם של הסרט? (אני זוכר שזה היה עם חייל שדומה לאיוון דראגו [ וזה כנראה לא הסרט "חייל אוניברסלי" ] )

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. תצביעו בסקר, אם אתם רוצים תביעו את דעתכם בתגובות

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אורח עדן שרייבר
    Started by אורח עדן שרייבר,

החידון של הזון חוזר אחרי הפסקה קצרה, והפעם אנחנו מגרילים עכבר גיימינג Razer Naga לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%97%d7%99%d7%93%d7%95%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9f-49-%d7%a4%d7%a8%d7%a1-%d7%a2%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-razer-naga/

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום חברים, לאחרונה מטרידות אותי הודעות SMS ושיחות הן לפלאפון והן לטלפון הבייתי כשהמענה הינו הקלטה ותוכנה פירסומי. אז קודם כל זה מציק! האם אפשר להפטר מהודעות מסוג זה ? האם שירות "סינון ספאם" יעלה לי כסף ? דבר שני ? האם הדבר בכלל חוקי ? בערוץ חינמי כמו ערוץ 2 איני משלם על השידורים, אך קו הטלפון הינו קו פרטי בבעלותי ואני משלם עליו לפיכך הוא רכושי! האם על פי חוק מותר לשלוח תוכן פירסומי ללא רשותי למכשיר הפלאפון ולקו הטלפון בבית שלי ?!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. למישהוא יש מושג מתי זה יוצא? ומתי זה יוצא בישראל? יאיר.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by someone,

כי מישהו אמר לי שחייבים לעבור לפחות חודשיים בין הזמן שאני עובר את התיאוריה לזמן שאני מקבל את הרשיון (או עושה טסט) מישהו יודע אם זה נכון?..

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני צריך לדעת מי הבעלים של חברה בשם קלתיר kaltir מספר החברה הוא 512693565 מי שיכול לעזור לי אני אודה לו מאד.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by X-_PLOSIVE,

האם נעלם פורום קנייה ומכירה???

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by coolspot,

http://rotter.net/forum/computer/206489.shtml אתם רואים את השטויות שהם רושמים אתם ניקרעים זה דיון על geforce 4mx 440 במחיר 999 וכולם אומרים שזה ממש זול וחלק לא ידעו שזה קיים זה קצת ישן אבל בכל מקרה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by יד שמאל הנוקמת,

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Some new spins on the age old question: Why did the chicken cross the road? הדגשתי את הטובים ביותר - למי שאין לו כוח לקרוא את הכל. VICE PRESIDENT GORE I fight for the chickens and I am fighting for the chickens right now. I will not give up on the chickens crossing the road! I will fight for the chickens and I will not disappoint them. GOVERNOR GEORGE W. BUSH I don't believe we need to get the chickens across the road. I say give the road to the chickens and let them decide. The government needs to let go of strangling the chickens so they can get across the road. SENATOR LIEBERMAN I believe that every chicken has the right to worship their God in their own way. Cro…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by DAN,

מצאתי אתר חדש למשחקי מחשב בישראל מה דעתכם האים הוא זול או עושק : http://www.tgame.co.il/ דן

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים