כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
ראשית, אם דבריי נאמרו כבר בצורה כזו או אחרת אני מתנצל. אז ככה... התוספת שלי היא בנושא ניקוי המשטחים. עד היום הייתי מנקה כמו כולם עם אלכוהול. אבל מה, הוא לא מנקה כל כך טוב. לכן בדקתי כמה חומרים זמינים ונגישים לכולם על מנת להשיג תוצאות טובות יותר. והנה, גיליתי שמעט WD40 או זזקל מסוג אחר עושה את העבודה נהדר, לא משאיר ולו טיפת לכלוך, ובנוסף לכל גם מתאדה מהר. לאחר מכן ניקיתי את המשטח עם אלכוהול כדי להוציא שאריות של חומר הניקוי כדי שלא יפגמו במשחה. בקיצור ובתימצות. 1. התז מעט WD40 או זזקל כלשהו על חתיכת בד או צמר גפן ונקה את המשטחים (HS + CPU) 2. חזור על הפעולה במקרה הצורך. 3. המתן כמה דקות להתאדות מלאה של חומר הניקוי. 4. נקה את המשטחים עם אלכוהול 70% מינימום. 5. המתן להתאדות ה…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למישהוא יש מושג מתי זה יוצא? ומתי זה יוצא בישראל? יאיר.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=qh2Jed20wLk&feature=related זה שווה את ה-6 דקות האלה! אל תעבירו בשום אופן לסוף! :lol:
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לראות את המסטרקארד שמכסה את זה מושיק אמרתי לך לשלם עוד 3000 שקל בשביל החלונות החשמליים! עלות הפינוק 182255 דולר
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי קלטות וידיאו מהתקופה בה נהגו להכניס מעין סרט ארוז בקופסת פלסטיק למכשיר וידיאו (תקופת הטרום DVD) ולצפות בו באמצעות הטלויזיה. גמלה בליבי החלטה לישר קו עם המאה ה 21 ולהמיר את הקלטות הללו לקבצי וידאו במחשב. ניתן לעשות זאת בחנות צילום רגילה, 40 ש"ח לקלטת, 30 קלטות = 1200 ש"ח לא כולל ההתרוצצות אל החנות וממנה. שאלתי: קיים מכשיר וידאו המתחבר למחשב לצורך המרה? אין לי מכשיר טלויזיה ומכשירי הוידיאו הישנים התחברו לטלויזיה. קיים מכשיר וידיאו המתחבר למחשב? מישהו מכיר? אפשר לקבל קישור להיכן שניתן לרכוש מכשיר מעין זה? יש לו שם שאפשר לחפש ב EBAY או YAD2? תודה !
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול כמה שאלות 1. אם אני מזמין כמה מוצרים מאתר בחו"ל יקחו לי מכס ? 2. המוצרים עולים 120 דולר לא כולל משלוח 3. המוצרים הם תוספי תזונה ולא איזה חלקי מחשב או משהו 4. האם אפשר להזמין מספר מוצרים זהים ? או שיחשבו שאני סוחר בזה ? 5. אם יהיה מכס בכמה בדויוק יזיינו אותי ? מה עוד אני צריך לדעת לפני הזמנה? זה ממש חשוב לי thanks ahead for your time
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל מי שזה שיפרסם כאן את הפרטים הבאים: 1. באיזה הגרלה. 2. מהו הפרס. 3.הוכחה כל שהיא לזכיה. 4. טענות\בקשות. (במה היתם רוצים לזכות). 5. תוכלו גם להחליף את הפרסים בינכם \ ליצור קשר עם מי שמעוניין. כמובן לפי רצונכם אתם לא חייבים לאף אחד שום דבר...סתם בשביל הסקרנות. מכווה שהדיון יצליח. *בבקשה בלי ספאם שהתדר לא התדרדר לנעילה. * ההגרלה השנייה מסתיימת עוד מיספר שעות.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.angelfire.com/vt2/g_hols/Niceguy
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היום עשיתי תאונה קטנה עם רכב אחר והוא עשה לי נזק לרכב שלי וזה לא נזק קטן. עצרתי להחליף פרטים והוא ברח לי , הצלחתי לרשום את המספר שלו ואני רוצה לברר עליו פרטים. כתובת או טלפון או משהו.. אם יש למישהו דרך לברר בבקשה שיפנה אלי בפרטי או יגיד לי מה לעשות. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני לא מצליח לשלוח/לפרסם תגובות לכתבות הנמצאות בעמוד הראשי של האתר. כאשר אני לוחץ על כפתור "הגב" אני מקבל אנימציה של "חשיבה" בצד ימין למעלה בעמוד הדפדפן וזהו. ניסיתי להגיב במספר דפדפנים, chrome - ללא שום תוספות התקנה נקיה, firefox - עם וללא תוספים וגם עם edge. מע' ההפעלה שלי חלונות 10 עם anniversary update. האם צריך להתקין תוסף מסוים כגון java או משהו אחר ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
תאחלו לי מזל"ט היום ההורים שלי (בהמלצתי - פעם ראשונה שהם קנו נירות ערך) קנו מניות של AMD ב 10,000ש"ח ב 14.5$ למניה. אני מניח שאני ימכור כשהם יהיו באיזור ה 20$ ויעשה 5 דולר על כל מניה שקניתי... נקווה שהדולר יעלה! עם המדיניות הכלכלית של הממשלה כיום כדאי לשים כמה שיותר כסף בחו"ל !
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3089763,00.html סוף סוף!!!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי פלאפון מסוג Motorla C650 . במסך הראשי רשום מצד שמאל Cellcom ומתחת עוד Cellcom יש דרך להוריד את מה שרשום ? חיפשתי בהגדרות אבל לא מצאתי משהו שמאפשר לשנות \ להוריד את זה ...
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אדם מסויים הוא אנליסט שמתמחה בשוק ההון וכל השטויות שכתבתי בכותרת, אז הוא יכול לנצל את הידע הזה כדי להכניס כסף מבלי לעבוד בחברה כלשהי? כלומר, אם יש לו חיסכון של 50,000 ש''ח, הוא יודע להשקיע אותו בצורה כזו שתניב לו רווחים, שאותם הוא ישקיע וכך הוא לאט לאט צובר כסף? אני לא ממש יודע מה הכוונה ''להשקיע'', זה יכול להיות סחר במניות, מט''ח, ניירות ערך וכל הדברים האלה. זה נושא ממש מסובך בשבילי.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
העולם היה שונה לדעתי... כי ראיתי במודעה שלהם השבוע, מחשב AMD נחמד מאוד ב-2800 שקל... לעבודה משרדית אפשר להוציא משם מחשב ב-2500 ש"ח ובלי ההנחות שהם נותנים... וואי וואי אם הם לא היו מוכרים את הזבל שלהם המחודש הזה ונישארים עם המחירי יבואן האלה הם היו הכי מצליחים בארץ
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זיפזפתי לתומי והגעתי לערוץ הקניות שם מכרו פנטיום 4 1600 בלה בלה בלה הדמו שרץ על המסך באותו רגע היה סצנת הלובי של מקס פיין מתוך 3D MARK תוך כדי ההתלהבות של המוכר בכרטיס המסך הטוב מסוגו ה Geforce 2 64mb הFPS ירד עד 10 ואפילו פחות... פשוט פאדיחות...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הישתחררתי לא מזמן ואני מעוניין לעבור קורס כזה כדי להתחיל לעבוד בתחום. האם מישהו יכול להמליץ על מקום טוב ושיהיה קרוב יותר לראשל"צ (כי אני גר שם כאילו דא). שמתי עין על מכללת סלע הם נשמעים לי רצניים אבל הייתי רוצה לשמוע עוד המלצות.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני חודש הזמנתי מגיני מסך למכשיר RAZR. כשהגיעו לפני שבועיים ראיתי שהם קטנים מדי, פניתי למוכר וקיבלתי REFUND. עכשיו פתאום קבלתי הודעה מאיביי שהמוכר מעוניין לבטל את העסקה. יש למישהו מושג מה זה אומר?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני ממש חלוד בחומר ולא זוכר כולכך איך עושים את התרגילים האלה: F(w, x, y, z) = w'* x' * y * z + x * y *z + w*x * z ' מייצג שלילה. איך למשל אני מצמצם כזאת פונקציה.. תודה לעוזרים..
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שכל אחד ירשום בבקשה את המדינה שבה הוא נמצא, את הדפדפן שלו ואת המחיר שהוא רואה (בפאונד). http://www.locoskates.com/seba-high-black-2013-skates/p2356 תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ראש עיר קטנה בברזיל מנסה להעביר חוק חדש, האוסר על תושביה למות. רוברטו פריירה דה סילבה, המנהל את ענייני העיר בריטיבה-מירים, בת 28 אלף תושבים, העלה את הרעיון לאחר שבית הקברות המקומי התמלא עד אפס מקום. לפי החוק המוצע, קרוביהם של אנשים שימותו בטרם עת, חס וחלילה, ייאלצו לשלם קנס או לרצות תקופת מאסר. כמו כן, החוק יראה בתושבי העיר המזניחים את בריאותם כמפרי חוק. http://news.walla.co.il/?w=/8/822610
-
כל לאן שאני מכיר נסגר... היה אחד מעולה בדיזינגוך סנטר וסגרו אותו, ואפילו לאן שהיה ברמת גן עם 5 מחשבים כולה נסגר... מישהו מכיר עוד מקום??? כי אני מת ללכת לשחק עם חברים שלי...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-