עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, אולי אתם זוכרים מהתראד הקודם אבל התחייבתי למירס. ולצערי בלי שאבי יידע אותי.... האם זה אפשרי לבטל את החוזה תוך 14 יום? (אני בודק האם הדבר היה אפשרי כי אבא שלי הלך בעבר אליהם כשהוא בשבוע הראשון ורצה לבטל אבל הם לא הסכימו).

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. באזור המרכז. תל אביב,חולון,בתים,ראשון.

• 11 תגובות
    • 7.1k צפיות
  3. קניתי אתמול כמה דברים בחנות לחיות מחמד, שילמתי במזומן והמשלוח אמור לצאת אליי היום בשעה 18:00. חשבתי על זה במהלך הלילה, והרגשתי שחלק מהדברים שקניתי די מטומטמים אז התקשרתי היום בצהריים לבטל. אני לא מעוניין לבטל את כל ההזמנה, רק חלק מהמוצרים שבה, ולקבל עליהם החזר כספי (ולא זיכוי). בחנות עצמה לא מוכנים, השאלה היא מה אומר החוק בנושא? את הכסף כבר שילמתי במזומן, המוצרים עדיין נמצאים בחנות עצמה ולא יצאו אליי, והתקשרתי אליהם יום אחרי ביצוע התשלום (הייתי בחנות עצמה). אם החוק לא ברור בנושא, אז אני אתפשר ואקח את הזיכוי. גם כך קונה מאותה חנות בעתיד, למרות שזה יהיה בעוד חודש-חודשיים, כשהאוכל ייגמר.

• 11 תגובות
    • 976 צפיות
  4. Started by NuNaTaK,

אני משדרג את המחשב ושוקל למכור את החלקים הישנים שהם Core2Due e6300(הישן), GigaByte GA-945P-S3, קיט Geil 512MB 667mhz X2 וקיט Corsair 1GB 667mhz X 2. חשבתי על 550 להכל, ריאלי? בשביל פחות מזה לא שווה לי לטרוח ואני מעדיף לשמור.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by CRT,

רציתי לדעת כמה דברים. הראשון איך לפתוח נכון את החשבון בלי לתת את הויזה. (כלומר רווחים שיגיעו לחשבון ולשלם איתו באתרים שתומכים בו) ולמה אני צריך לתת פרטים אישיים כאלו כגון מקום מגורים טלפונים וכו'.. האם זה חובה ולמה?

• 11 תגובות
    • 930 צפיות
  6. Started by x-boy_24,

שלום. בזמן האחרון התחלתי ללכת לחדר כושר (בערך שבועיים). אני מתאמן בנתיים בלי תוכנית אימונים . המדריך אמר לי איך צריך לעבוד על כל מכשיר בשביל לא לעשות נזק. עכשיו אני מתאמן קצת להכנס לכושר ואחרי החופש אני נרשם למכון אחר ושם כבר אני יעשה תוכנית. היום יצאתי מהמקלחת ושמתי לב לשלושה חתכים מוזרים על הגב (ממש באמצע) . יש כאלה חתכים לחבר שלי שהיה נמוך וגבה(נהיה גבוה) מהר מידי אז נמתח לו העור . ומה שיש לי נראה בדיוק כמו אצלו(למרות שאצלי זה רק 3 ואצלו זה על כל הגב) . הקטע הוא שגם אני הייתי די נמוך ורק בשנה האחרונה ממש גבהתי , אבל לי לא היו שום חתכים . אני חושד שזה בגלל הכפיפות בטן שעשיתי . למישהו עוד יש את זה ? וחוץ מזה שזה מכוער זה משפיע על משהו ? זה ייעלם מתישהו ? ומה לעשות עכשיו …

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Nahum2,

אחרי ניתוח בבית משועמם... מה הדופק שלכם במנוחה? השיא שלי היה 39 במנוחה. כשהייתי בשיא הכושר. שנתיים אחרי כלומר ביממינו הוא עומד על כ 46. כן אני יודע שזה נושא טיפשי, כן אני יוד שאין קשר בין דופק לכושר אני משועמם!! זה הכל אז בלי FLAMING בבקשה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אז אני בדיאטה, וקניתי עוגה בחנות ככה לשבת לאחר שראיתי את הערכים התזונתיים שעשו רושם מאוד דיאטתי אך מחשיד מאוד החשד התעורר לאחר שפתאום שמתי לב שרשום על גבי הקופסא: במקום קלוריות רשום "אנרגיה (%) 31" הערכים כמובן הם ל100 גרם עכשיו מדובר בקלוריות? או שמא זה טריק שיווקי אין סיכוי שבעוגת שוקולד יהיו כל כך מעט קלוריות? העוגה היא בגודל עוגת שיש של כל חברה בחנות היא 600 גרם סך הכל, משמע כולה 180 קלוריות לכל העוגה אין שום סיכוי בעולם! מישהו יאיר את פני?

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  9. בשני הסרטונים הראשונים הוא עובד על מישהו שהמתנה שהוא קנה לו ליום-הולדת זה מה שהוא רצה שיקנו לו מלכתחילה (החלק השני זה הסבר נוסף וטיפה יותר מפורט לחלק הראשון למי שרוצה). למטה זה מיני סידרה על סיאנס. למי זוכר את הסידרה 'לחשוף את הקוסמים' זה על אותו העיקרון. הוא עושה סיאנס 'מוצלח', ואז הוא מסביר איך הוא עבד עליהם. מומלץ! Derren Brown NLP - Subliminal Message: part 1 part 2 Derren Brown - Seance: part 1 part 2 part 3 part 4 part 5 part 6

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Xilver,

אם אני לא יכול, ואתן לאבא שלי להשקיע במקומי. איך אני עושה זאת? אני רוצה להשקיע במשהו מסויים, לא לתת ליועץ שם לשחק עם הכסף

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by J0n1,

היום נגמר לי המנוי למכון כושר והחלטתי לא להמשיך אותו. האימונים שעשיתי היו בעיקר: חזה, בטן, ידיים, גב, ואירובי. בטן ואירובי אפשר לעשות בלי בעיה גם בבית. אבל אני לא בטוח לגבי כל השאר. לחזה עשיתי 3 תרגילים: הרמת מוט בשכיבה, בשיפוע קל, ופרפר. בידיים אני לא ממש מכיר את השמות של השרירים אבל אני יודע שאני אצטרך משקולות בשביל זה. גב אני בכלל לא יודע איך אני אעשה בבית. השאלה שלי היא האם יש תרגילים שאפשר לעשות אותם בבית שיעזרו לי להמשיך לפתח את האזורים האלו, ומאיפה הכי זול וכדאי לקנות משקולות יד באזור המרכז.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by IG,

לפני כחודש התקלקלו לי אוזנות הסנהייזר חרטא שלי ושלחתי אותן לחנות כדי שיתקנו לי אותן במסגרת האחריות. שבוע אחרי זה התחלתי להציק להם בטלפון על זה שהתיקון מתעקב.... בשבוע שעבר האוזניות חזרו לחנות והתקשרו אלי והודיע שהן הגיעו. בהתחלה הבחור שדיבר איתי רצה שאני אשלם על המשלוח בדואר רשום, ומכיוון שלא היה עלי את הכרטיס אשראי אמרתי לו שאני אחזור אליו. יום אחרי זה חזרתי אליו ובקשתי ממנו שלפני המשלוח, שיבדוק שהאוזניות עובדות ותוקנו בצורה טובה (החליפו לי דרייבר... באוזניות כפתור...). הוא בדק ואמר שהן בסדר, באתי להביא לו את המספר כרטיס אשראי- והוא אמר לי: "עזוב... עלי". יצא גבר גבר (בכול זאת, הייתי חודש בלי אוזניות... 10 ש"ח זה פיצוי הולם לפי דעתי, למרות שזה לא אשמתו). מחר אני נוס…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. As a parent, I often wonder if I taught my sons and daughters everything they needed to know to lead a safe and sane life. You know what I mean . . .. Don't run with a knife, don't stick beans in your nose, don't lick a frosted piece of metal, etc. But, you know, I think I might have missed this particular piece of advice. However, let's face it, if any of my sons or daughters ever tried this totally idiotic stunt, I figure they are way too stupid to survive in this world anyway! Never . . .. Ever . . . ! Ever . . . !! Ever . . . !!! Ever . . . !!!! Ever . . . !!!!! Put a FIRECRACKER In your ass and light it !!!!!!!! I REPEAT. . . Never...... ! Ever…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שמעתי על איזה ממיר שיגיע לארץ שמשדר ערוצים בחינם באיכות דיגיטלית....מישהו יודע מתי זה נכנס לתוקף? אני חושב שקוראים לזה DVB-S

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. היי, אז ככה,אפשר להגיד שאני דיי מבין בחומרה,אך למרות הכול,אני מעוניין להרחיב את הידע עוד ועוד,ועוד. רציתי לדעת אם זה הספר המתאים?מישהו פה התנסה? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. פעם קודמת שנסעתי לקחתי קו 11 מחוף הכרמל, אבל עכשיו אני רואה שהוא פועל רק בצהריים של יום שישי(או שהאתר של אגד דפוק... בכל מקרה הוא דפוק אבל אולי הוא גם מטעה). בכל מקרה אני צריך להגיע לשם ב9 מתל אביב ואשמח לעזרה. קו 142 ממרכזית המפרץ, עכשיו מה השם שנתנו למרכזית המפרץ ברכבת ישראל :\? זה בת גלים? טוב כנראה שזה בת גלים

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. לא היה לי מושג איפה לשאול אז פתחתי שרשור פה. אני בן 20, אני מתכונן לעשות יישור שיניים באמצעות טבעות מתכת בסניף של "אמריקן לייזר" במערב ראשון. הרושם הראשוני שלי טוב מאוד, ניתנה לי הצעת מחיר סבירה בהחלט והיחס של העובדים והרופא המטפל הוא איכותי מאוד לדעתי. חשבתי שאולי יש בינינו כאלו שעברו את הטיפול שם או בסניפים אחרים של החברה ויכולים להעיד על איכות הטיפול שהם קיבלו/שקרוביהם קיבלו.

• 11 תגובות
    • 4.8k צפיות
  19. Started by IME3,

אז ככה מה שגיליתי שכל עוד מפרסמים פריט אחד בלבד אין בעיה (חוץ מהבעיה עצמה שפריט אחד בלבד בקושי יזכה לאיזושהי התייחסות) מה שניסיתי לעשות זה לפרסם מספר פריטים שיש לי למכירה אבל ברגע שמפרסמים חמישה ואפילו שלושה פריטים באותו אזור כל הפוסטים שלך נמחקים ונכנסים לסטטוס של "מוקד לקוחות עסקיים" התקשרתי לשם ומה שקורה זה שהם רוצה כסף והרבה כסף 450 שקל לחודש או 3300 שקל לשנה בשביל סלוט אחד בלבד או 3 סלוטים 3 פריטים שזה מגוחך שורה תחתונה אתר יד2 לא בא במטרה להעצים את הבן אדם עצמו שרוצה למכור פריטים ביד2 ובעצם מה שיד2 באמת מתרכזים לשים עליו את הפוקוס הוא למצוא אנשים שרוצים למכור יותר מפריט אחד ולנסות לגרום להם לשלם על הפרסום בנוסף לזאת האתר לוקה בצורה משמעותי בעיצוב שלו ובאפשרויות וא…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by avivlyaviv,

מכונית עברה את המרח בין שתי ערים במהירות קובע של 80קמ"ש. וחוזרת באותה הדר, אולם במהירות קבוע אחרת. מהירותה הממוצעת הייתה 88 קמ"ש. והנסיעה כולה ארכה שעתיים ועשר דקות. 1.מה המרחק בין שתי הערים? 2.מהי המהירות בה נסעה המכונית בדרך חזרה? התשובה ל1. היא 95324M ל2. 97.77קמ"ש אפשר הסבר? לא הבנתי איך לפתור...

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by manticore,

מישהו יכול לתת קצת מידע על התואר. מה בדיוק לומדים, מה הוא נותן, מה רמת הקושי, איפה כדאי ללמוד ואיזה אפשרויות תעסוקה הוא נותן תודה

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by BedB0y,

מה הולך פה?? מתחילים לעקוץ באמצע היום

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Milford Cubicle,

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1213570544411 הדבר הזה אמיתי ??

24. Started by Yuval933,

סיימתי את החיוב שלי עם 012 ואמרתי להם שאני רוצה להתנתק ואם יש להם להציע לי איזה חבילה יותר משתלמת. היא הציעה לי חבילה ב10 שקלים פחות, אמרתי לה נראה ושאני אדבר איתה כבר בערב. התקשרתי לנטוויז'ן והציעו לי חבילה הרבה יותר משתלמת מ012 אז אבל בתנאי שנסגור את זה בשיחה הזאת. אמרתי מעולה וסגרנו עסקה, קבלתי שם משתמש וסיסמא. התקשרתי לאבא שלי שעל שמו המנוי ב012 ובקשתי ממנו לנתק אותנו ב012. כאשר הוא התקשר לנתק הם הציעו לנו חבילה הרבה הרבה יותר משתלמת מנטוויז'ן ומהצעה הקודמת שלהם בכלל (משהו כמו 120% הבדל). בררתי טיפה ולפי חוק זכויות הלקוח יש לנו אפשרות לבטל עסקה טרם עברו 48 שעות אבל המוקדנית בנטוויז'ן אמרה שהחוק לא חל על אמצעי תקשורת. השאלה עכשיו מה עושים? אתם מכירה פירצה כל שהיא? אשמח…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Sepsis,

אהלן, כבר יותר מחודש וחצי עבר מאז ההשקה של שידורי ה-DTT. מישהו כבר התנסה ויכול לספר על זה? אני מת להתנתק מהכבלים אבל צריך חוות דעת על איכות השידורים. תודה מראש לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.