עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yousux,

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  2. הגיע לי חשבון פלאפון עצום של האינטרנט עכשיו גלשתי לפעמים לא בכזה סכום כמו שהגיע דרך האינטרנט של סלקום בד"כ כל הזמן אני משתמש בWIFI כש3G הזה מכובה

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by J0n1,

טוב, לא רציתי לגנוב לבחור את האשכול, אז פתחתי חדש. ולגבי התגובות של "אין מצב שאני אתקבל בגישה הזאת", או "אתה לא ראלי". אני יודע שאי אפשר "להתפשר" על טיס, אבל השאלה שלי היא האם יש משהו שיותר מתאים לי? ובאיזו גישה צריך לבוא כדי להתקבל לטיס? (ולא רק להיות טייס של מטוסי קרב, בכלל, להיות חלק מהחייל)

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. זה לא אמור להיות קשה אבל... אני לא מצליח לפתור את השאלה הזאת: סכום האיברים הראשון והשני בטור הנדסי אין סופי שהמנה שלה בין 1- ל 1 הוא 10. סכום הטור גדול פי 4.5 מהאיבר השני. מצא את סכום הטור. לא צריך הסברים מפורטים יותר מדי תודה מראש ערן.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by morans,

היי חברים! אני סטודנטית ואני רוצה לשלב עבודה גם, אבל אני רוצה למצוא עבודה מהבית וזאת מפני שיהיה לי מאוד קשה לשלב עבודה רגילה עם הלימודים. מישהו מכיר עבודות טובות מהבית? אני לא מחפשת הכנסה כל כך גדולה 1000-1500 שקל בחודש ואולי אפילו פחות. הרצון הוא שגם תהייה לי הכנסה וגם שאני לא אצטרך לשלם לביטוח לאומי את התשלום של מי שלא שכיר. כמו כן אני אשמח לדעת אם מישהו כאן עובד בעבודה של פעמיים בשבוע שאולי גם תעזור לי בעניין אשמח לתגובות! מורן

• 59 תגובות
    • 6.3k צפיות
  6. Started by SweeT_EviL,

אני מחפש איזה עבודה כעצמאי מהבית... יש לי ידע נרחב אך אין לי ניסיון ואין הרבה זמן(חייל).. אני מחפש קצת כסף מהצד כבניית תוכנות/אתרים/WHATEVER אבל אין לי מושג איפה לחפש. כל מקום שהסתכלתי, מחפשים עובדים עם ניסיון/במקום עבודה(לא מהבית), ודברים כאלה. יש לכם איזה רעיון איפה/איך אני יכול לחפש?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by iem,

אני מחפש מכשיר שיתאים לרשת מירס. אין לי בעיה לפתוח אותו עם כרטיס שפותח למכשיר, הבעיה שאני לא יודע איך אני מאתר את המאפיינים שאני צריך ע"מ שהמכשיר ייתמך ברשת מירס ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Thant,

נראה לי שזה מתאים לפה יותר מאשר לפורום משחקים... http://www.thinkgeek.com/stuff/41/superpiipii.html

9. Started by pure perfection,

שלום .. כנראה שאני אלך למבחן תמיכה תכנית של בזק .. אז יש לי כמה שאלות .. מה זה DNS ?? ומה זה אומר אם אנחנו יכולים להיכנס לאתר דרך ה IP שלו , ולא מצליחים דרך הכתובת הרגילה??

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  10. Started by No_Man,

בשעת לילה מאוחרת, שבדיוק דיברתי עם כמ חברים ושאלתי אותם אם הם הצליחו להשיג עבודה ליום הבחירות הקרוב. ובנימה של צחוק, עלה הרעיון של לפתוח באסטה כלשהי של מאפים באזור של בתי הספר בהם מתקימות הבחירת. ואז חשבתי על זה בראש שוב, זה דווקא היה נשמע הגיוני. אז מה דעתכם ? בדר"כ בבתי הספר היסודיים שים בהם בחירות, הכל שם מפוצץ באנשים, שלפעמים מחכים שם לא מעט זמן. וגם יש את האנשים שעובדים שם. אז יש טעם לנסות להריםשם איזה באסטה קטנה של שתייה + מאפה כלשהו ? כי זה דווקא נראה לי יעזור להרבה אנשים :-\ אז מה אתם אומרים ? אין ל משהו אחר לעשות באותו יום (יש חופש) אז לא יזיק לנסות ? ואם יש איזה מוצר שאתם חושבים שימכר יותר טוב, תגידו.

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. הכותרת מסכמת את הכל. סיימתי קורס טכנאים בג'ון ברייס ב- 09.09.08, ועכשיו לא רק שההקלטות שלו נעלמו (כי פירמטת את ההארד דיסק שבהן הן היו הרבה פעמים) ואני עושה מאמצים לשחזר אותן למרות שאני לא באמת אצטרך את זה כי החומר שם הוא די בסיסי, ואני לא יכול להיות תלוי בהקלטות כל הזמן. החומר שאנחנו למדנו עליו כבר מזמן התעדכן- למשל, אנחנו למדנו על ddr2 ועכשיו כבר יש ddr3 ודיברנו על q6600 כמעבד החזק ביותר (נכון לקורס) ועכשיו יש את core i7. החומר ב- hwzone מתקדם פי כמה מהקורס, ואני מכיר את האתר וקורא חומר עוד מלפני הקורס, אבל עד כמה שאני אוהב לקרוא ולהתעדכן אני מרגיש אדישות המונעת ממני להתקדם הלאה עם זה כי אני כל הזמן חושב שלא משנה עד כמה אני אקרא, לא ייצא לי מזה כלום. זה כואב לי ומרגיז …

• 155 תגובות
    • 23.5k צפיות
  12. כפי שנכתב למעלה, ללא קשר למה שחיפשתי בגוגל, מתחת לכל תוצאות החיפוש מופיע הכיתוב: "This site may harm your computer" וגוגל לא נותן להיכנס לשם בלי דף באמצע של גוגל שטוען שהדף הזה עלול להיות מסוכן למחשב שלי ניסיתי את זה על הדפדפן הנוכחי (FF 3.0.5), על IE7 וכן בעוד מחשב עם FF וגם שם זה קורה. כאמור, הבעיה התחילה מתישהו בשעות האחרונות, שכן חיפשתי היום דברים בגוגל וזה לא קרה קודם לכן עוד מישהו נתקל בבעיה? יודע על פתרון אפשרי? משהו?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. פרי עמלו של מאור בר:

14. Started by x-pac,

לא ממש ידעתי איפה לכתוב את השאלות אז החלטתי שפה טוב שאלה ראשונה האם גוגל מסנן אתרים שיש בהם תוכן לא חוקי כמו האקינג נגיד שאלה שניה אם אני שם אתר באינטרנט האם הוא אוטומטית יופיע בגוגל כאשר אני אחפש אותו (לא משנה באיזה עמוד) תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by huber,

בתיכון * קופסת חומוס נזרקת לתוך הכיתה* * המורה יוצאת בעצבים* תלמיד: לאן היא הלכה? ליאור: להביא פיתות. תיכון היובל הרצליה - שיעור ספרות מורה: הבאת קמח? תלמיד: מה?! על מה אתה מדבר? מורה: קמח לעוגה. תלמיד: איזה עוגה? מורה: עוגה למסיבת פרידה שלך... אתה יורד ל4 יח "ל. ביי ביי בית ספר הימלפרב שיעור מתמטיקה. שני תלמידים רבים. מורה: " נו מה קרה?!" תלמיד: "הוא לקח לי את העט!!!! " מורה: "נו תפסיקו להתנהג כמו תינוקות!! הנה, קח לו את הקלמר. " שיעור היסטוריה על "ה מדעים לוד " תיזכרו, אתם יכולים להעתיק, רק שלא יתפסו אותכם " רגע לפני הבגרות במתמטיקה, המורה מנסה לעודד את הכיתה תיכון אורט חולון המורה לאזרחות: " אתם נחשבים מעל לממוצע הארצי.. " קורבי: " וואלה!? " המורה : …

• 67 תגובות
    • 8.2k צפיות
  16. אז ככה, בקרוב אני אמור לקבל צו ראשון ועד עכשיו אני לא באמת יודע מה אני הולך לעשות בצבא (אבל דיי ברור לי שלא קרבי.) אני דיי תת משקל (49) והגובה שלי הוא 1.75 בערך.. האם תיהיה לי בעיה עם המשקל בצו ראשון? בכל אופן,רציתי לקבל קצת מידע על 8200 , איזה פרופיל צריך כדי להגיע לשם וכו .. והאם יש לכם הצעות לכל מיני יחידות מובחרות שכדאי לי לנסות להתקבל אליהם? (במידה ויהיה לי הפרופיל המתאים כמובן..) אני מחפש תפקיד שקשור איכשהו למחשבים אך לא תיכנות שצורך ידע קודם כי פרט ל-HTML אין לי הרבה ידע בנושא.. תודה רבה מראש נ.ב - האם ל-8200 צריך פורטקציות כלשהם (נגיד שחבר שלך שמשרת שם צריך לרשום אותך במחשב או משהו כזה? ) שמעתי על זה הרבה סיפורים.. (והאמת שאני מכיר מישהו שמרשת שם אבל אין …

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by junding,

מתוך המשחק PES09, יצרתי שחקן באופצית המשחק BECOME A LEGEND והתחלתי לכתוב את העלילה מרגע זה, הטופיק הזה יהיה המרכזי ובו יתרכזו כל החלקים הקשורים לעלילה. כפי שאתם רואים נכון לרגע זה ישנם 10 חלקים, מה שאומר שכל מי שעקב בעבר, רצים חלקים ישנים\חדשים הכל נמצא כאן חלק 1: '>http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=10&day=0&pagenum=4&catdesc="]'יוצאים לדרך' חלק 2: '>http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&month=10&day=0&pagenum=3&catdesc="]'פוטו פיניש בארץ המגף' חלק 3: '>http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=267550&catcode=&year=2008&…

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  18. Started by ariel-ro,

לאחר תיקון אצל השכנים של המחשב, והביאו לי מחשב ישן מצאתי שם איזה כרטיס מסך R9250. עם חיבור DVI רציתי לשאול אתכם האם הוא שווה משהו? ובכמה אפשר למכור אותו? אריאל

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  19. Started by Burned,

היום היה לי צו ראשון ויש לי כמה שאלות: 1. יש לי פרופיל 97, ואני יותר בכיוון של ללכת למודיעין או ליחידות מחשבים ופחות בעניין של שירות קרבי, יש לי סיכוי להגיע אליהן או שלא ייתנו לי? 2. מתי אני אמור לקבל את המנילה? תודה

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  20. Started by Oranili,

עם הפלאפון! כל פעם שאני נכנס לחדר ומתקשרים אלי לפאלפון אני שומע קיטועים מדי פעם... לא יודע כבר מה זה יכול להיות אני לא שומע שיחה חלקה כמו בORANGE... יש לי פלאפון LG8600 מישהו נתקל גם ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by qwerty1987,

בהמשך לת'ראדים הלא קשורים שנפתחים, המזרון שאני ישן עליו כרגע כבר שוקע בכל מיני מקומות ואני מחפש אחד אחר. מדובר על מזרון ליחיד, אין לי מושג מה תחום המחירים, אז פשוט אשמח להמלצות שלכם. תודה.

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  22. קראתי שאפשר לבחור להיבחן באנגלית במקום בעברית ואני יודע אנגלית יותר טוב מעברית ,מישהו יכול לפרט קצת על הבחינה והאם היא יותר קלה?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  23. Started by GWeizman,

לא ידעתי אם לפה או למדע וטכנולוגיה.. נראה לי שיותר לפה. בכל מקרה, נתונה לי נקודת רתיחה של מים (98.098) בגובה מסויים. איך אני יכול לחשב את לחץ האוויר (ולהעריך את הגובה) לפי זה? תודה עריכה: אוקי, הגעתי לזה שהלחץ הוא 0.902368421 אטמוספרות, איך אני מגיע לגובה מעל פני הים? עריכה2: אוקי, כנראה טעיתי? עריכה3: פתרתי לבד, תודה בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  24. אני מועמד לכל מיני מסלולים בחמ"ן, בדרך פלאית כלשהי, הקורות חיים שמילאתי באינטרנט לא הגיעו אליהם התקשרו אליי, אני צריך לשלוח להם קורות חיים (בפקס, אין ברירה), הבעייה היא שעבר הזמן שבו יכולתי להגיש את הקורות חיים באינטרנט, ואני לא יכול לראות את הטופס ככה שאין לי מושג מה לכתוב להם אם מישהו פה מועמד למשהו בחמ"ן ועדיין יכול לגשת לטופס קורות חיים, אשמח לדעת מה שואלים שם תודה איל

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני לא סובל שיש מדבקות על מוצרי אלקטרוניקה ,במיוחד אלו שכתוב עליהם המפרט של מה שנקנה, אזהרות בריאות, ו 650watt PMPO. ועוד יותר במיוחד אלו שבאים על לפטופים (אינטל אינסייד, ויסטה אינסייד, מגרד את כף היד!). לדעתי זה לא אסתטי, וגורם למוצר להראות זול. מי עוד מוריד את המדבקות?

• 5 תגובות
    • 766 צפיות

דיונים חדשים בפורומים