כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש כרגע בלפטופ בבי"ס וכמובן שיהיה ממש מושלם אם יהיה אפשר לקנות את הספרים כקובץ/קבצים. הרי אחרי הכל זה ברור שכל ספר לימוד היום עובר עריכה ובמקור הוא קובץ, השאלה היא האם היו מוכרים דבר כזה (בעיה של זכויות יוצרים בעיקר). בכל אופן, יש כבר חייה כזאת - רכישת ספרי לימוד בפורמט PDF?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
תכננתי לעשות השבוע בגרות בספרות ומתמטיקה, כשבסוף התוכניות השתנו בגלל שהלימודים אליהם התנגשו לי עם הפסיכומטרי (נהיה לי פיגור ענקי בקורס, וממש לא בא לי לעשות אותו שוב עוד חצי שנה). אז את הבגרויות דחיתי לקיץ וחורף הבא. השאלה שלי היא, אם אצטרך קורסים למקצועות הספציפיים האלה או לא? מתמטיקה 4 יחידות. תנ"ך 2 יחידות. ספרות 2 יחידות. לשון 1 יחידות. מבחינת מתמטיקה, אין ספק שאקח קורס בגלל שמדובר ב-4 יחי'. מבחינת ספרות, לא השקעתי יותר מדי, אבל ממה שהספקתי ללמוד השבוע הזה, הכל סינית מבחינתי. תנ"ך ולשון אין לי מושג. אף פעם לא למדתי למקצועות האלה, לא הייתי עושה מבחנים או מקשיב בכיתה, סתם ניגשתי על עיוור והוצאתי 55 בכל אחד מהם.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי עבודה שבה נשאלות השאלות: 1.___________ AC stands for 2. As a peson interested in Nikola Tesla, on visiting NEW YORK which places/sites would you visit? what would you find at each? בבקשה תעזרו לי לענות על השאלות [glow=red,2,300](באנגלית)[/glow] כי חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום דבר על האתרים בניו יורק שמזכירים את טסלה ולא את הייעוד של הAC אני צריך את זה דחוף לפני יום כיפור... :please:
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אתמול, בפעם השניה כבר נכנסה אלי לאיסקיו כביכול בחורה שהציגה עצמה כ'נועה אלקלעי' בת 17 (למרות שתמונות שלה יש לה תמונה עם מדים) החלפנו מקושרים ואחרי מס' מחמאות על איך שאני נראה הגיעה שאלה "אתה ספונטני בדר"כ ?" עניתי בחיוב והשאלה הבאה היתה הזמנה לביתה הריק שבת"א לאחר שהוריה נסעו לחו"ל כמובן שעניתי בשלילה והוספתי גם שפדופילים בני 30 לא עושים לי את זה .. המשפט שהחזיר אותי בערך שנה אחורה לפעם הקודמת שהיא נכנסה אלי לאיסקיו היה "מחק אותי ואני אותך ושכח מהשיחה הזאת" וזה היה בדיוק אותו הנוסח . להלן הפרופיל המדובר: http://mekusharim.walla.co.il/Profile.aspx?MemberID=1169707 מישהו נתקל ? נאנס ? משהו ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את הפונק' X^3+2X-3 ואני יודע ש-1 מאפס את המשוואה איך אני עושה חילוק ארוך ומוצא את 2 הערכים הבאים שמאפסים לי את המשוואה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מזל טוב, מינימייזר! כפארה עליך, אחוק שלי! אתה הכי שבעולם, גבר גיבור.
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש שק שינה ברמה של מה שיש בקישור במחיר יותר שפוי? התכנון טיול למזרח צריך שנה מינוס 6 עדיפות לפוך חומר פינימי וקל משקל http://alpinestyle.co.il/Product.asp?productid=34&catcode=20
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לא יודע אם זה אצל כולם אבל בעבר כשהכנסת מונח לחיפוש ניתן היה לסנן את התוצאות דרך תפריט של "כלי חיפוש" ותפריט של "עוד". האפשרויות שתפריט "עוד" העניק היו סינון לפי סוגי האתרים (בלוגים, פורומים, ספרים, מאמרים וסוגים אחרים)... לפני מספר ימים ערכתי חיפוש ונוכחתי לגלות כי לפתע מגוון הניפויים נעלם וכל שנשאר הוא שתי אפשרויות זעומות. WTF? גם אצלכם זה ככה? יש אפשרות להחזיר את הגלגל? תמונה מצורפת. http://i.imgur.com/iROnv4J.jpg?1
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל לאן שאני מכיר נסגר... היה אחד מעולה בדיזינגוך סנטר וסגרו אותו, ואפילו לאן שהיה ברמת גן עם 5 מחשבים כולה נסגר... מישהו מכיר עוד מקום??? כי אני מת ללכת לשחק עם חברים שלי...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני מניח שחלק מהכסף שהיא מרוויחה נועד לכסות את ההוצאות שלה, מהמאמנים ועד לטיסות ואוכל.. אבל במידה והיא מרוויחה, הכסף הולך לאגודה למען החייל או משהו כזה?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למרות שהלייבל אסר עליי לפרסם את השיר החלטתי לפרסם אותו כאן כי אני רוצה לקבל כמה תגובות חוץ מתגובות מקצועיות. לא לפרסם בשום פנים ואופן את השיר בשום מקום כי אם הלייבל שאני מחתים בוא את הטראק ידע מזה אני נדפק חבר'ה. http://www.fileflyer.com/view/euRg2BJ ולמי שרוצה לדעת אני כבר יגיד מראש,אני עובד בCUBASE SX 3,אני יוצר הכל מ0 והכל אני עשיתי לבד,אני כמעט 7 שנים בתחום (לפניי שנה הגעתי לרמה מקצועית שאפשר להחתים) וזהו אני חושב. מחכה לתגובות שלכם
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3089763,00.html סוף סוף!!!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אני מתחיל באוקטובר הקרוב לימודים לתואר ראשון ובכך אשנה את הסטטוס בחיי מ"חייל משוחרר" ל"סטודנט". כרגע אני בבנק הפועלים, אבל הבנתי שבבנקים ה"קטנים" יותר דווקא יש תנאים טובים יותר ככלל ולסטודנטים בפרט. ה"דרישות" שלי מהבנק באמת מאוד מצומצמות: * עו"ש בלבד * פנקס שיקים אחד בשנה מקסימום * יכולת לבדוק מצב עו"ש באינטרנט * יכולת למשוך מזומן מכספומטים של בנקים אחרים ללא עמלה ונראה לי שזהו. אז אם מישהו יודע, מכיר, יכול לייעץ לגבי בנקים אחרים, גדולים(דיסקונט, לאומי וכו'), קטנים (יהב, ירושלים, מזרחי-טפחות וכד') ולגבי המעבר, אני אשמח שיחלוק קצת מחוכמתו
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאני שומע מוסיקה חזק, המחשב שלי מתחי ללרעוד שיש בומים, ;D, זה בסדר?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
;D http://www.channel2.co.il/broadcast_popup.asp?ProgId=188223 יצאת...
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עריכה ----------- עקב תגובות לא נעימות ערכתי את ההודעה...
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על אתר להקלדה עיוורת? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי דברים טובים....
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כמעט בן 16 (ביוני אני כבר אהיה..) ואני רוצה נורא לעשות בחופש הגדול כסף.. הציפייה שלי היא לעשות משהו באיזור ה2000 ומשהו שקל עד סוף החופש.. רק בעיה קטנה, אנלא מוכן לעבוד במה שקשור להגשת אוכל כמו מקדונלדס ודוכנים וכדומה.. לאדע.. אני לא בדיוק בקטע של זה.. אני גר בחיפה, ויכול להיות לי נוח לעבוד למשל בגרנד קניון או אולי במרכז חורב או באיזור ככה.. יש למישהו רעיונות?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לראות את המסטרקארד שמכסה את זה מושיק אמרתי לך לשלם עוד 3000 שקל בשביל החלונות החשמליים! עלות הפינוק 182255 דולר
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום ,עבדתי במשך 3 שנים רצוף בחברה מסויימת ,התפטרתי מיוזמתי לצורך השלמת כמה דברים וקבלה ללימודים . רציתי לדעת כמה זמן אני זכאי לקבל דמי אבטלה ,כרגע אני מקבל אבטלה מה 6 לאפריל השנה . לפי מה שקראתי באתר של ביטוח לאומי אז זה 67 יום אבל עברו כבר 67 ואני עדיין צריך ללכת ללשכה לחתום . תודה על העזרה *מצאתי משהו מעניין מובטל שמלאו לו 25 שנים ועדיין לא מלאו לו 28 שנים, ואין עמו שלושה תלויים - ישולמו לו דמי אבטלה לתקופה של 67 ימים. לנרשמים לראשונה מ-1.12.09 עד 31.12.10 ישולמו דמי אבטלה לתקופה של 97 ימים. זה מהאתר של הביטוח הלאומי למרות שאני הלכתי לקבל אבטלה ישר אחרי השיחרור שלושה חודשים אז לא יודע עם אני זכאי לזה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי וויכוח עם מישהו בנושא. אני טוען שדאגלס אדמס עדיף על טרי פראצ'ט והוא טוען ההפך. לאחרונה הוחלפו ביננו מיילים בנושא: השבת קראתי (שוב) את "תרועת מוות" של טרי פראצ'ט. קודם כל, אציין שאני מעריך מאוד את טרי פראצ'ט וחושב שהוא סופר קומי מוצלח ביותר. אך עם זאת, ברצוני להגיב לטענתך שטרי פראצ'ט גאון יותר מדאגלס אדמס. אני חייב להודות-צחקתי יותר פעמים במהלך קריאת הספר משצחקתי בפעם האחרונה שקראתי ספר מ"המדריך לטרמפיסט", אבל לדעתי הסיבה לכך היא שאני פשוט קראתי את "המדריך לטרמפיסט" (להלן- "המדריך") הרבה יותר פעמים ואני כמעט זוכר אותו בע"פ (בעברית, באנגלית קראתי אותו רק פעם אחת. יותר מוצלח באנגלית, הרבה משחקי מילים שלא מתבטאים בעברית, לדוגמא- "הבה נפגוש את האומצה" שבאנגלית יוצא כ-"Le…
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-