כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
היי כולם אחרי חצי שנה באוסטרליה וניוזילנד אנהי חוזר לארץ אני הולך להיות בדרך חזרה 3 יום בהונג קונג ואני רוצה לקנות לעצמי משהו חדש כבר עברתי שם בדרך לאוסטרליה וראיתי שהמבחר שם של מוצרים אלקטרונים הוא עצום והמחירים זולים בהרבה מהארץ הבעיה שאני לא ממש יודע מה לקנות וזה למה אני צריך את עזרתכם... חשבתי אולי על מעבד INTEL עוצמתי מכיוון שאני קונה מחשב חדש שאני חוזר אבל אני קצת מפחד מזיופים במיוחד בדברים שאני לא יכול לבדוק בצורה מידית ואז חשבתי על סלולארי חדש שיחליף את הW800 שלי אני מתלבט בין אחד ממש דקיק ואופנתי לבין אחד עם מצלמה מטורפת לבין מחשב\טלפון עם אינטרנט WIFI וכל השטויות או שיש משהו שיכול לשלב את כל זה או לפחות להתקרב לזה פה אתם נכנסים מי שמבין בכל העסק הזה וממליצים לי …
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחר שנשברה חתיכת התריס (שלה) שמחזיקה את התריס עצמו קניתי שלות חדשות אבל לא מצליח להכניס. תעזרו לי כבר חודש אני מנסה לעשות את זה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מתנה לחבר.. דגם של צוללת. משהו מרשים ויפה כזה, כמו הספינות האלה.. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה בהוכחת "משפט"באינפי. המשפט אומר: limsup(-an)=-liminf(an) אז אמרתי שנתון liminf(an) ונסמן אותו L אז בוודאות L>= an לכל n טבעי. ויש סדרה חלקית a_n_k ששואפת לL. ואז אם כופלים את האי-שיויון ב1- אז מקבלים שL- גדול שווה מan- לכל n טבעי. אך האם בוודאות קיימת סדרה a_n_k- ששואפת לL-? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מחפש המלצה לרכישת מחשב נייד 17 אינצ' לשימושים די כלליים וקצת משחקים. עדיפות לחברת אסוס או HP במחיר של סביבות 3000 ש"ח. אשמח להמלצות עדיפות למחשב קל משקל דק ועים כרטיס מסך של NVIDIA עדיפות שיהיה בו יציאות של 3. USB וUSB C תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מאז ומתמיד היה לי חלום למלא תמיניבאר שלי בבקבוקי קולה/בריזר (אני לא מכור לקולה. אני לא שותה אותם אלא אם יש אורחים P: וככה ביום יום אני שותה 2-3 כוסות קולה מקסימום, זה רק כשאני אוכל צהרים וערב) בכל אופן, השגתי 24 בקבוקי זכוכית של קולה - 50 שקל! ^^ תמונות : לצערי המיניבאר מספיק גדול רק ל20 בקבוקים.. לא נורא! 4 כבר סיימתי P:
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי קלטות וידיאו מהתקופה בה נהגו להכניס מעין סרט ארוז בקופסת פלסטיק למכשיר וידיאו (תקופת הטרום DVD) ולצפות בו באמצעות הטלויזיה. גמלה בליבי החלטה לישר קו עם המאה ה 21 ולהמיר את הקלטות הללו לקבצי וידאו במחשב. ניתן לעשות זאת בחנות צילום רגילה, 40 ש"ח לקלטת, 30 קלטות = 1200 ש"ח לא כולל ההתרוצצות אל החנות וממנה. שאלתי: קיים מכשיר וידאו המתחבר למחשב לצורך המרה? אין לי מכשיר טלויזיה ומכשירי הוידיאו הישנים התחברו לטלויזיה. קיים מכשיר וידיאו המתחבר למחשב? מישהו מכיר? אפשר לקבל קישור להיכן שניתן לרכוש מכשיר מעין זה? יש לו שם שאפשר לחפש ב EBAY או YAD2? תודה !
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, הייתי היום בצו ראשון בלשכת הגיוס תל השומר, עברתי בכל התחנות פרט למבחנים הפסיכוטכניים, משום שהרגשתי שאני מאד עייף ולא מרוכז ואין סיכוי שאצליח למצות את מלוא הפוטנציאל בצורה כזאת. אחרי אין סוף ויכוחים עם הפקידים, הם החליטו לדחות לי את המבחנים הפסיכוטכניים ליום ראשון, בשעה 8. הבעיה היא כזאת, כעקרון אין לי שום בעיה להתייצב בלשכת הגיוס, מתי שיקראו לי. העניין הוא, שאני מאד לא מרוכז ועירני בשעות הבוקר, משום שאני לא רגיל להיות ער בכאלו שעות. (אני לומד בביה"ס אקסטרני, אחה"צ, כך שאני ישן בשעות הבוקר בד"כ עד 12) במידה ואני מנסה להירדם מוקדם יותר, אני פשוט לא מצליח כי אני כבר רגיל לישון ולקום בשעות מסויימות. ניסיתי להסביר להם שם, שאין לי שליטה על העירנות שלי ועל הריכוז, …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעקבות הכתבה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3686751,00.html התקנתי Folding@home http://folding.stanford.edu/ מוגדרת לו העדיפות הכי נמוכה.(אפשר תמיד לשנות) אם תשימו לב במנהל המשימות ,המעבד כמעט לא מנוצל.. הרוב המוחלט של הזמן תופס התהליך system idele process ( ולדעתי לא חייב תמיד אינטרנט כי פעם ראשונה הוא מוריד את העבודה שצריך לעשות ואחרי זה הוא מבצע אותה ורק כשהוא מסיים הוא צריך לשלוח אותה ולהוריד למחשב משימה חדשה)
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מזל טוב אחי יש לך את הזכות הנפלאה הזאת לבסוף אחרי הטסט לנהוג בכבישים :auto: סע בזהירות ובהצלחה בהמשך הדרך. אגב אייך היתה הנהיגה בסיאט קורדובה?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם קבלו תמונות סתם אחי הביאה את המצלמה שלו (7.8 מגה פיקסל) אז רציתי לצלם את החדר כמו שידוע לכם קניתי מחשב והינה הוא.... חסופ לפינכם .... מפרט: מעבד: AMD Athlon 64 939 3700 San Diego core זיכרונות: PQI DDR 2048MB(2G) DUAL CHANNEL 2X1024MB 2-3-2-5 לוח אם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ספק כוח: HEC 480W ACE480 הרד דיסק: WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII צורב: DVD-LG GSA-4165B BULK BLACK+צורב רגיל LG מארז: Sunbeam Transformer BLUE ורק שתידעו שאני יוצר מוזיקה מתחיל אז ביגלל זה מחשב כזה חזק וגם זה לא הסופ אני קונה עוד דברים אם השנים ... אז תצפו ממני בעתיד חלאס אם הדיבורים לתמונות!!!!!!!!!!! http://img115.imageshack.us/img115/2589/img1315large2ft…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש להקות בסגנון הזה... תודה!
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע, ראיתי שהם בתהליכי "גירושים", דיברתי עם נציג מTMS ותשובתו הייתה שעכשיו האתר TMS&FOX בשליטת FOXPC, והם בחרו לא לפרסם את המצב כרגע. בנוסף הוא אמר שאם אבחר לקנות בסניף ראשון, האחריות והשירות יהיו דרך סניפי ראשון ומגדל העמק בלבד ושסניף חיפה לא נכלל. הוא הציע לי לחכות כמה ימים... מישהו יודע עוד פרטים לגבי מה יקרה ומתיי? כי אחרי ראש השנה בערך תיכננתי לקנות את המערכת i5 שרציתי הרבה זמן... מה לדעתכם כדאי לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניכנסתי היום ליבדוק דואר ותיראו מה אני רואהההה http://img160.echo.cx/img160/6428/fgrgr3jn.jpg
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זוכרים שבתקופה האחרונה משתמש מסויים מהפורומים לא היה פעיל כלכך ? נראה לי שמצאתי את הסיבה ! http://www.filerush.com/forums/viewtopic.php?t=2820 יש עוד תמונות בלינק... אכן הגיע הזמן שאנשים יצאו לרחובות ויפגינו נגד הזבל שידוע בשמו כ PENTIUM 4 !!! מדהים לאיזה רמה אנשים יכולים לרדת כדי להעביר מסר...
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
^ אני מחפש כלי כזה ואני לא מוצא (לא מחבט) למישהו יש מושג? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המקום - סאבליים היום- רביעי השעה 21:00 מחיר 30 ש"ח הופעה חגיגית לקראת הוצאת הסינגל השני אירוע פייסבוק המייספייס של מונסון
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! לפני כחודשיים היינו בספרד מספר ימים. באמצע הטיול כרטיס ה-SD שלנו הפסיק לפעול (Transcend 1GB). החלפנו אותו בכרטיס אחר בתקווה שכשנגיע לארץ נראה שהתמונות הרבות עליו עוד קיימות. לצערנו, בבית ראינו שהבעיה היא לא סתם משהו לוגי, אלא יותר רצינית (כשמחברים אותו למחשב לא מופיע בכלל כונן חדש, ושום דבר לא קורה). חיפשנו מקומות שיחזור, אך כל מקום או דרש תשלום גדול מראש בלי התחייבות להצלחה, או שאמרו שיחייבו רק אם יצליחו, אבל טווח המחירים היה באיזור ה-1500 שקל, שהם למעשה חצי ממחיר הטיול... האם מישהו מכיר מקום שחזור אמין שיתחשב בזוג חיילים ולוקח מחיר נמוך יותר? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בד"כ כשמקבלים תעודה חשובה יש עליה מדבקה תלת מימדית. זה גם נמצא מאחורי כרטיס האשראי ואני זוכר שהיו בעבר סרגלים כאלה לילדים בבי"ס. איך עושים את זה? זה מדבקות שמודבקות אחת על השניה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם, לומד אינפי כרגע, ויש שאלה שמשום מה לא מוצא חומר על המקרה שלה, יש לי פונקציה הבאה: (1-sinx)/cosx השתמשתי בזהות והפכתי אותה לדבר הבא: 1/cosx - tanx כאשר X שואף ל-pi/2 יוצא אינסוף פחות אינסוף שזה אסור. 1/cosx * (1-sinx) המכפלה שלהם 0, אבל אסור לי לרשום אינסוף כפול 0 שווה 0 או משהו כזה... יש למישהו רעיון איך לפתור את זה? בסוף אני צריך להוכיח שהפונקציה רב"ש בין 0 ל-pi/2... (את זה אעשה לבד) משפטים: 1. מכפלה של פונקציה חסומה בפונקציה ששואפת ל-0 שווה 0 (1 חלקי קוסינוס לא חסומה). הערה: אסור לי להשתמש בנגזרות.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תגידו ביי ביי לרוסים הם חוזרים הבייתה והיידד לנבחרת ישראל!!!! עולה! 2-1
-
- 26 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש שתי פונקציות, P(x), L(x), שהידוע עליהם מסתכם בזאת: 1. האינטגרל על P מ0 עד 1 נותן 1. 2. P מוגדרת בתור L חלקי (האינטגרל של L מ0 עד 1). מכאן יש לחשב את האינטגרל על (L*P) מ0 עד 1. (כל האינטגרציות כמובן לפי X) ניסיתי כל מיני גישות של אינטגרציה בחלקים, אבל אני מגיע למבוא סתום. יש למישהו רעיונות?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אנשים אני מחפש חנות בחיפה או בכל אזור אחר בארץ (שעושה משלוחים) בה יש היצע בירות רחב. רוצה לשם שינוי לנסות בירות חדשות כאשר יציאה לפאב לא באה בחשבון (גם שונא את המחירים, גם מעדיף לשתות את הבירות שלי עם סרט טוב) רצוי גם שמחירי החנות לא יהיו בשמיים. כזכור לי בטיב טעם היה מבחר בירות נאה אבל אני כמעט ולא מגיע לאזור.. יש חיה כזאת?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן לא נעים לי לפתוח תראד שלם על זה אבל לאדעתי מה לעשות כי אני לא מוצא תשובה לשאלה.... כרישים הם יונקים? אם כן... מאיפה לעזה יוצאים להם הביצים..... חח שאלה סגנון מאיםה הדג משתין כמה זמן לוקח להם להיות בביצה או היריון?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-