כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,548 דיונים בפורום זה
-
כדי לחבר את המחשב לטלווזיה שיראו בטלווזיה מה שרואים במחשב ...אני רוצה ללכת לביג בוקס ולקנות כבל איזה כבל אני צריך ? יש לי כ.מסך fx5200 עם vga ויד כניסה שרשום עליה video עם 6 פינים ובטלווזיה שלי יש בננה שכתוב עליה video אז איזה כבל אני צריך לקנות ? יש את זה בביג בוקס ?
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
קיבלתי מכתב מהיחידה להכוונת חיילים בקשר לAICE שהם בעצם חברה להשמת מתנדבים כמדריכים בקיטנות בחו"ל מישהו מכיר/שמע/יש לו ניסיון עם החברה הזו?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
1. How do I install hebrew onto my windows vista 64-bit? (I want the operating system to stay at English, but I just want to have the option of switching betwen the languages if I will to). 2. Do I need any drivers/Other stuff before I can start playing some games? Or I can just buy and play?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
נניח שאני מחזיק משהו בגובה 100 מטר ופשוט נותן לו ליפול אז יש תאוצת כובד - נקרא לה a (זה 9.81 אם אני זוכר נכון, אבל זה משתנה, אומנם מעט מאוד, אבל משתנה בין המקומות על כדור הארץ) אז עושים לזה אינטגרל - המהירות היא a*t (כשt = time בשניות) עושים לזה אינטגרל והמרחק הוא a*t²/2 משווים את זה ל100 (כי הוא נופל מגובה 100 מטר) ואיפהשהו בתהליך הזה אני חושב שיש לי טעות כי המורה שלי לפיסיקה (כשלמדתי פיסיקה) נתן חידה כזו: דוב נופל מגובה 100 מטר ונוחת תוך 3.189 שניות, מה צבע הפרווה של הדוב? התשובה היא לבן, כי אם נציב הכל בנוסחה הנכונה נגלה שתאוצת הכובד שתצא לנו היא תאוצת הכובד בקוטב, ודובי הקוטב, כידוע לנו, לבנים אבל, הצבה של 3.189 בt נותנת לי תוצאה לא הגיונית - a יוצא לי בערך 1…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי תאקדח של הדמות fox שאנג'לינה ג'ולי משחקת אותה ויש לה אקדח מסיבי כזה עם קליבר מטורף.. האקדח הזה הוא דגם אמיתי שקיים?ואם כן מה שמו?
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר ספר שמלמד על מחשבים.?? לדוגמא מה זה דיסק קשיח כרטיס מסך וכו'
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אם אני זוכר נכון מישו קנה את ג'יגבייט, לא?! יכול להיות WD? או שאני בכלל המצאתי את הכל?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש בגוגל לא מצאתי. אני מחפש ל מערכות הפעלה ולאלגברה ליניארית תודה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מתכוון להוציא רישיון על אופנוע, סתם שיהיה. אין לי כוונה בעתיד לקנות אחד או לרכב על אחד (מקסימום על הקטנוע של אחותי, כשהיא תחזור/אהיה אצלה). ההוצאה הכספית הראשונית לא מפריעה לי, אני מוכן לספוג אותה. אבל מה שכן, הבנתי שצריך לשלם אגרה על חידוש רישיון או שקרכלשהו ומכיוון שיש לי כבר רישיון למכונית, האם אצטרך לשלם חידוש פעם אחת? פעם לאוטו, פעם לאופנוע? האם זה יהיה יקר יותר מאשר חידוש רישיון לרכב בלבד? טנקס 8)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם, כפי שכתבתי בפורום אחר השבוע, המחשב שלי התחיל לעשות יותר מדי בעיות וקצת קשה לטפל בו כל הזמן (הוא כבר עשה את שלו- בן 8) בכל מקרה, אני ואחי שני סטודנטים וצריכים מחשבים. אנחנו מחפשים שני דסקטופים (מערכת מלאה: מחשב, מסך, מקלדת עכבר...) ושני לפטופים (כנראה בסגנון ה wind). חוץ מזה צריך לעשות בבית רשת קווית 1GB עם (בערך) 6 נקודות ושתהיה גם יכולת אלחוטית. אתם מכירים ספק מחשבים טוב ואמין שיכול לעשות את העבודה ולתת מחיר טוב על המחשבים? אם יש בפורום מישהו שמתעסק אפשר לפנות אליי בפרטי לירן
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
עננק! נשמע מצחיק בסינית http://www.56.com/u26/v_Mzk3NzEwODc.html
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי נתקלתי ברקע הזה,אבל אינני מוצא אותו לצערי http://img413.imageshack.us/img413/903/dragonplochaos3.jpg אשמח לעזרה ^^
-
- 15 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
וואלה אני לא יודע מה לעשות עכשיו... אני לבד פה בארץ תיאורית יש לי אבא חורג אבל אני לא רשום כבנו אמא שלי בחו"ל אין לי פה משפחה עכשיו סיימתי 3 שנים בצבא סיימתי עוד כמה חודשים בקבע ראשוני אחרי זה העיפו אותי כי לא היה לי 12 שנות לימוד עכשיו נישארתי פה בלי שנות לימוד בלי עבודה נורמלית מה דעתכם המדינה הצבא הקרן להכוונת חיילים משחוררים יכולים לאזור לי?? :-\ :-\ :-\ אני כבר שבוע נח בבית לפחות אני עוד אם כסף יושב על המשכורת הצבאית האחרונה שלי שגם היא ניגמרת אחרי ששילמתי על הבית ועל כל השירותים הנילווים... :-\
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחיפוש ברשת הבנתי שזה קשור לדרייבר של משהו. אפשר משהו יותר מפורט
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד בהוסטל לאוכלוסיה הסובלת מבעיות נפש יש לנו מחשבים כל כך ישנים שהאיטרנט לא זז ואין לנו תקציב לחדשים לצערי אשמח לכל תרומה של מחשב ישן מפנטיום 3 ומעלה תודה מראש אלעד 0523924145
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אני שומע הרבה דעות. שאלתי את הקב"ם בבסיס שלי והוא אמר לי שאסור. אבל.... הקב"ם הקודם אישר כמה מחשבים. גם כמה קצינים אמרו לי שיש בסיסים שמותר בהם... מישהו יודע משהו?
-
- 12 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
לילה טוב ציפורי לילה שלי ! (תתעלמו..זו השעה.) במסגרת לימודיי בתיכון (שכונה) הרצליה התבקשנו לקרוא ספר רומן ולהיבחן עליו בכיתה (זאת לאחר שהרבה ילדים העתיקו את היומן קריאה על הספר הראשון שהיינו צריכים לקרוא ולכן הוחלט לעשות לנו מבדקון בכיתה..שאותו אין לי מושג איך המורה הגובלינית הזעירה שלנו בודקת.) בכל אופן,לא מדובר ברומן שבין גבר לאישה.פשוט רומן (כן,יש כאלו שהמילה הזאת ישר מקפיצה להם רומן בין גבר לאישה וזה לא ככה בספרים כנראה.) כבר קראתי את הספרים צופן דה וינצ'י שממש אהבתי וגם את רודף העפיפונים..היה מעט כבד אבל נהנתי ממנו. אשמח לקבל המלצות לספרי רומן נוספים (זה יכול להיות מותחן או כל דבר אחר) אך יש העדפה לספרים כמו צופן דה וינצ'י. דגש על כך שהספר יהיה לא יותר מ-350 עמו…
-
- 7 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום אני רוצה המלצה על חנות טובה באזור ת"א (עדיף בת"א עצמה). אני ראיתי בחוקים שאסור להמליץ בפומבי על חנות אז אשמח אם מישהו יכול לשלוח לי בפרטי.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מצאתי שטר של 100 : http://www.jimstonebraker.com/100yuan_front.jpg שטר של 20 : http://bigbearsworld.8m.com/china899.jpg ו2 שטרות של 10 : http://aes.iupui.edu/rwise/banknotes/china_peoples_rep/ChinaPeoplesRepublicP887-10Yuan-1980-dmt_f.jpg כמה זה שווה ומה אני יכול לעשות עם זה?
-
- 11 תגובות
- 5k צפיות
-
-
באותו מקום שיש: הראה תגובות חדשות להודעות שלי מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
איזה מכות חזקות קיבלתם בחיים...? התעלפויות ודברים כאלו נחשבים!
-
- 4 תגובות
- 926 צפיות
-
-
-
שלום יש לי אתר שאני עובד עליו כרגע , הוא עדיין לא באויר ואני בונה אותו על לוקלהוסט. לפי מה שהבנתי ניתן לשים מודעות אדסנס על אתר שעדיין לא באויר. הבעיה היא שכשאני נרשם לשרות, אני מתבקש להכניס את שם הדומיין של האתר (שרשום על שמי אך עדיין לא בשימוש) ואז אני מקבל הודעה שההצטרפות לא אושרה מכוון שהאתר בבניה. מה אני צריך לעשות על מנת להצליח להרשם ולשים אדסנס באתר שעדיין לא באויר? (המטרה היא לשים אותם טרם העלאת האתר לאויר כדי לדעת איך לעמד אותו ביחס אליהן) תודה.
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
היי חברים יקרים, שבוע הבא אנחנו מקיימים הופעה בתל אביב. ראו הוזמנתם! מונסון-מורכבת מתמהיל של יוצאי להקות רוק מהניינטיז כמו "האצולה","הגבעות" ו"עכבר העיר" בשילוב נגנים צעירים ומוכשרים. הלהקה מנגנת רוק ססגונטיבי ביום ג' 3/2/09 מועדון הברזילי (רחוב הרכב 13 תל אביב), תהיה לקהל הרחב הזדמנות לראות את מונסון בהופעה חיה מארחים את שי עמר במחיר של 30 ¤ בלבד. למייספייס של מונסון למייספייס של שי עמר העלתי קודם למייספייס שיר חדש שנקרא- "תבואי אלי" [attachment deleted by admin]
-
- 61 תגובות
- 6k צפיות
-