כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי לשאול אותכם איזה עוד אתרי חומרה אתם מכירם ??
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה ב2 שאלות שלא הבנתי כ"כ. הנושא הוא משפט פיתגורס 1)טרפז שווה שוקיים שבסיסיו a ו b חוסם מעגל שרדיוסו R. הוכח: ab=4R^2 (4R בריבוע) הדרכה: הורד גבהים מקצוות הבסיס בקטן 2) ABCD הוא ריבוע שצלעו a והנקודות C ו-D הן בהתאמה המרכזים של רבעי מעגל שהרדיוס שלהם הוא a. המעגל שבציור משיק לשני רבעי המעגל ולצלע DC של הריבוע. הבע באמצעות a את רדיוס המעגל
-
- 22 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
HEY GUYS, מחפש המלצות למכונה לעיצוב זקן, עם כמה אורכים (דגש - עיצוב זקן, לא שיער ראש) שתהיה איכותית - מבעלי נסיון בלבד. תקציב - 200 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
-
טוב... אז ככה... משני סיבות: הראשונה היא הגיע הזמן להתחדשות והשנייה היא שואוטוטו אני יוצא לקורסים של חיל האוויר ואני צריך מכונה למשך השהייה שלי בקורסים. ובכלל אני צריך מכונת גילוח לעצמי ולא להשתמש בזו של אחי, ולכן אני צריך מכונת גילוח. נכון לרגע זה אני משתמש בפיליפס הקלאסית מסדרת הcoolshave הכחולה (נראה לי דגם 6707) מכונה סבבה לחלוטין. אבל כפי שאמרתי קודם אני צריך המלצה למכונת גילוח בתקציב שציינתי. אני מתגורר בדימונה, ואין לי בעיה להגיע לב"ש. ככה ש"על הדרך" אם אפשר לראות המלצה לחנות או רשת כלשהי (אלמ/מחסני חשמל/אחר-אני לא יודע איזה רשתות וחנויות יש) בדימונה/ב"ש זה יהיה מצויין.
-
- 17 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום חברים! חבר שלי קיבל זימון ליום סיירות או ראיון אני לא זוכר של "היחידה". הוא יודע שהיא יחידה מאוד מאוד מאוד מסווגת ומאוד מובחרת... מישהו יודע עוד פרטים על "היחידה"? והאם היא סיירת מטכ"ל? תודה!
-
- 28 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//817544 קנסו אותו שסיפר לילדים על מין אוראלי אבל הם עושים פרויקט לילדים על מיניות ילדים? מה קורה בשבדיה?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
במה פוגעת נסיעה (עד 110 קמ"ש לכמה דקות) עם האנברקס\הנד בראיק\בלם יד מורם? ומה גורם לריח של הפלסטיק השרוף שיוצא מהרכב אחריה הנסיעה כזאת? (לא עשיתי את זה ואני לא חושב לעשות את זה)
-
- 15 תגובות
- 21.7k צפיות
-
-
לנעול להגנה מפני מפגרים ונובים בפורום HWZ לנעול לנעול!! לפני שיגיבו עוד הומואים מפגרים :kopfpatsch:
-
- 11 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כמתכנת אתרים מזדמן, התבקשתי להוסיף פרסומת קופצת לאתר מסויים (לא חלון קופץ, אלא פרסומת שמופיעה בתוך הדף ומכסה את התוכן עד שלוחצים X). עוד לא נתתי תשובה, אך בכוונתי לסרב, מטעמים 'אידאולוגיים' - אני חושב שפרסומות קופצות, זזות ומהבהבות מכל סוג שהוא צריכות לעבור מן העולם, והסוג שצויין הוא אחד הגרועים לטעמי. אשתי חולקת עלי וטוענת שזה בכלל לא מפריע לאנשים וזה רק אני. היא גם הוסיפה "תשאל בפורום הזה שלך, תראה מה הם חושבים". אז הנה אני שואל: מה דעתכם על פרסומות קופצות, זזות ומהבהבות? מה דעתכם על פרסומות בכלל? האם זה לא מפריע, או שמתרגלים, או שזה דבר שצריך להעבור מן העולם? וגם: האם יש מקום למפתח אתרים לנסות להימנע מהשתתפות ביצירת פרסומות כאלה, או לפחות להביע את דעתו לממונים עליו (ב…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דחוף להפיץ בין כולם. Subject: revoke arafat's novel prize 1000000 needed for it נדרשות מיליון חתימות לביטול פרס נובל לשלום של עראפת מסע המנוהל על ידי סנטורים אמריקאים חתמו והפיצו www.revoketheprize.org מהר גם תשלחו באיי מייל
-
- 2 תגובות
- 942 צפיות
-
-
יכול להיות שזה המקום הנכון, אני מקווה שכן.. אין לי את כל העידכונים החדשים בפייסבוק (היסטוריה של צ'אט\הצ'אט החדש מהיום) למי יש מושג איך לעדכן את הפייסבוק שלי?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אז ככה היום הלכתי לקיי אס פי בגעש לאחר שהצורב די וי די שלי מת 4120b הגעתי לשם נכנסתי ישר למעבדה נתתי לבחור את הכונן תוך דקה הוא אמר שהוא לא תקין וביקש מהמכסנאי לתת לו אחד חדש! אחרי שלא נמצא כונן שחור במלאי הטכנאי החליף את המגירה מהצורב התקול לחדש כדי שיהיה לי כונן שחור כמו שצריך . בכל מקרה יאמר לזכותם שהוא החליף לי בלי לעשות בעיות ותוך 10 דקות יצאתי עם כונן חדש תקין ושחור! אני חושב שזה יפה מאד גם מבחינת זמנים שלא מייבשים אותך שבוע עד שיגיע חדש או שטות כזאת וגם שבאים לקראתך ומחליפים לך את את הצבע! אומנם זה שטויות לעשות אבל לא בכל מקום היו עושים את זה! לכן אני מאד מבסוט מהשרות בניגוד לכל מה שקראתי פה תמיד שיש להם אחלה מחירים חרא שרות! אז זהו שלא! קיי אס פי עלו והצליח…
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
אין לי שום דבר נגדכם אבל לעזאזאל איך אתם מסוגלים לצאת בסילבסטר הזה שכאשר הוא אנס ורצח יהודים הסילבסטר ימח שמו!!!
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
עשיתי חישוב מהיר והגעתי לזה שיש לי בבית יותר מ-5GHZ של כוח חישוב במעבדים, כמה לכם יש ? ;D
-
- 38 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני התחלתי להתעסק בעריכת וידיאו ואני מחפש איפה אני יכול למצוא חבילות עם קטעי סאונד שאפשר לשלב בסרטים, מנגינות, גשם, כל מיני כאלה . תודה
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
טוב, ה-10 לחודש הגיע, וכמו כל עובד בישראל שקיבל את המשכורת שלו ביום האחרון ע"פ חוק שלמעביד מותר לתת את המשכורת אני יוצא לחפש לעצמי כמה דברים לקנות. המטרה שלי החודש: כיסא מנהלים למחשב מחומר דמוי עור. אני עובר בנגרייה מקומית אני שואל כמה יעלה הכיסא, הוא עונה לי : 600 שקל, ואם אתה רוצה את ההוא שעמד בשמש כמה שעות(והזעתי עליו כמו אני לא יודע זמן) 500! ואני פשוט רואה על המבט שלו ועל העובדים בנגריה שהוא פשוט חושב שהוא תפס לעצמו איזה פראייר-משקפופר-בוק שאפשר יהיה למכור לו כיסא כזה, כשבאופיס דיפו, מקום מסודר ונורמאלי, מוכרים אותם באותו מחיר בערך!!! מה שהוא לא ידע זה שהוא נפל על היורש של רפי גינת, שזה כבר העיד על עצמו שהוא "צייד אדם". מה זה העושק הזה? אחרי זה שאלתי אותו לגבי קרשים…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מנוי פרימיום ומאתמול אני לא יכול להוריד ואפילו להכנס לאתר של רייפידשאר למישהו עוד יש בעיה עם זה? אני אפילו לא יכול להכנס לאתר לשלוח להם איימל לבירור
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום חבר'ה כן אני יודע שלא הייתי פעיל פה בזמן האחרון וזה כי לא היה לי זמן.. אבל מחר כל זה הולך להיות אפילו גרוע יותר.. אני מתגייס לצהל מחר נקווה שאני אוכל מידי פעם ככה לקפוץ לפה ולראות מה חדש ואיך העסק זז יאללה אין לי יותר מידי מה להגיד חוץ מבהצלחה לי ולהתראות לכם נתראה... ;D
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
red light תומך בעברית? זה מראה ג'יבריש בכתוביות....
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
:lol: http://www.metacafe.co.il/watch/396148/american_idol_dont_cha_compilation/
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מערכת שיכולה לעשות את הדברים הבאים: Requirements: 1. Web platform. 2. Ability to send SMS reminders. 3. Ability to send Email reminders. 4. Ability to send the same reminder to multiple recipients. 5. Ability to schedule multiple occurrences for same reminder with different times / dates (Example: Remind me on Tuesday 10 AND Wed 11)
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-