עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ראיתי תאקדח של הדמות fox שאנג'לינה ג'ולי משחקת אותה ויש לה אקדח מסיבי כזה עם קליבר מטורף.. האקדח הזה הוא דגם אמיתי שקיים?ואם כן מה שמו?

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by orninyo,

שלום יש לי אתר שאני עובד עליו כרגע , הוא עדיין לא באויר ואני בונה אותו על לוקלהוסט. לפי מה שהבנתי ניתן לשים מודעות אדסנס על אתר שעדיין לא באויר. הבעיה היא שכשאני נרשם לשרות, אני מתבקש להכניס את שם הדומיין של האתר (שרשום על שמי אך עדיין לא בשימוש) ואז אני מקבל הודעה שההצטרפות לא אושרה מכוון שהאתר בבניה. מה אני צריך לעשות על מנת להצליח להרשם ולשים אדסנס באתר שעדיין לא באויר? (המטרה היא לשים אותם טרם העלאת האתר לאויר כדי לדעת איך לעמד אותו ביחס אליהן) תודה.

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  3. Started by itaysp,

אני שומע הרבה דעות. שאלתי את הקב"ם בבסיס שלי והוא אמר לי שאסור. אבל.... הקב"ם הקודם אישר כמה מחשבים. גם כמה קצינים אמרו לי שיש בסיסים שמותר בהם... מישהו יודע משהו?

• 12 תגובות
    • 8.9k צפיות
  4. Started by Yossi1981,

יאללה כל אחד לרשום את הדברים הכי מעצבנים שיש (בסגנון מפלגת די מארץ נהדרת). - אנשים שמדברים במלעיל. -אנשים שמשתמשים במילה "כמובן" - אנשים בני 50 שעשו קורס בסיסי להכרת המחשב ובאים פתאום ללמד אותך איך עושים RESET או מספרים לך על מנוע החיפוש גוגל בפנים זוהרות כאילו זה עתה הם גילו לך מה בדיוק קרה במפץ הגדול. - אנשים שחיים בסרט שכל דבר זה תוצא של קונספירציה (הבוס שלי שונא אותי כי הוא חושב שאני דלוק על המזכירה שלו , אבל תכלס המזכירה שלו היא בכלל גבר והוא לא יודע את זה כי פעם ראיתי שיש לה שערות ברגליים למעשה המזכירה היא בכלל חייזרית ניצולת שואה שנפלה מעב"ם לגטו ורשה כתוצאה מהחללית שנפלה מהירח עם ניל ארמסטורנג שבכלל לא הילך עליה אלא רק עשה פוטומונטאז' בפוטושופ שהיה מותקן לו בפנטיו…

• 156 תגובות
    • 9.9k צפיות
  5. Started by itzik1,

תקציב עד 200 - מכיר ואתה דיי מעט זמן אז לא להגיד לי קמצן משהו קליל ליומהולדת שלה.. לא להציע לי לארגן משהו כי כבר חשבתי על זה ואני מארגן משהו גם ליומהלדת וגם ליום אהבה. תודה רבה לכולם פשט זאת תהיה הצלה מבחינתכם כי אני ממש אבוד..

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by psychuil,

מסתבר שכל חנות שאני יכול לחשוב עליה כבר לא מחזיקה כזה. למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא רוטב סויה פטריות באיזור ת"א?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Yair Tz,

למישהו יש מידע בנושא? מדוע זה אסור ומה ההשלכות?

• 17 תגובות
    • 8.1k צפיות
  8. Started by sahargt,

היי אנשים תודות לכול העוזרים בבחירת המפרט INTEL Core i7 920 GIGABYTE GA-EX58-EXTREME OCZ OCZ3P1600LV3GK 3X1GB 1600MHz OCZ OCZ700GXSSLI 700W WD5000AAKS LGצורב DELL2408-A01 כרטיס מסך זמני 8400GS מארז COSMOS S-1100 שדרוגים בקרוב 295GTX קירור מים חלון לדלת צד החלקים נקנו מקוברה מחשבים שירות מעולה וגם מחירים טובים הזמנתי ביום שלישי וביום רבעי אספתי את כול החלקים קצת תמונות איזה מסך מעולה אין לי כרטיס מסך שיכול לנצל אות החשב אבל איזה כייף לראות בו סרטים HD יצא הפוך רצתי בהתחלה לקנות מארז של Silverstone TJ07 אבל העלות שלו + משלוח לארץ +מיסים יצא לא שווה מארז מעולה הרבה מקום וגם יש אפשרות לשיים רדיאטור בגג זהו מקווה ש…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. לילה טוב ציפורי לילה שלי ! (תתעלמו..זו השעה.) במסגרת לימודיי בתיכון (שכונה) הרצליה התבקשנו לקרוא ספר רומן ולהיבחן עליו בכיתה (זאת לאחר שהרבה ילדים העתיקו את היומן קריאה על הספר הראשון שהיינו צריכים לקרוא ולכן הוחלט לעשות לנו מבדקון בכיתה..שאותו אין לי מושג איך המורה הגובלינית הזעירה שלנו בודקת.) בכל אופן,לא מדובר ברומן שבין גבר לאישה.פשוט רומן (כן,יש כאלו שהמילה הזאת ישר מקפיצה להם רומן בין גבר לאישה וזה לא ככה בספרים כנראה.) כבר קראתי את הספרים צופן דה וינצ'י שממש אהבתי וגם את רודף העפיפונים..היה מעט כבד אבל נהנתי ממנו. אשמח לקבל המלצות לספרי רומן נוספים (זה יכול להיות מותחן או כל דבר אחר) אך יש העדפה לספרים כמו צופן דה וינצ'י. דגש על כך שהספר יהיה לא יותר מ-350 עמו…

• 7 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by Born2Kill,

http://www.zulanews.com/view_article.php?aid=53289 **למנהלים: אין עירום** מישהו היה פעם באזור? יכול לספר קצת...

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. שבת שלום חברים... החלטתי שבא לי ללמוד לבד ומהאיטרנט על גיטרה רגילה ולראות איך זה זורם. הכי הרבה נמשיך משם למורה שיעזור לי.... בכל מקרה אין לי מושג אני לא מבין בגיטרות אמרו לי ש asus הכי טוב סתם סתם חח. תמליצו לי על משהו נחמד בתקציב של עד 300-350 שקל כמובן שאם אפשר יותר נמוך אני אשמח! :kopfpatsch: :kopfpatsch:

• 33 תגובות
    • 9.5k צפיות
  12. Started by דנדן,

נתקלתי בזה בטעות, ת'אמת נחמד, באמת שלא שמתי לב לדברים האלה כשראיתי את הסרט

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by neogod,

איפה אני יכול להשיג תרגום לסרט?

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  14. היי לכולם אני מחפש סרטים/סדרות/ספרים בסגנון Cyber Punk על מחשבים, האקרים, בינה מלכותית וכו' תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. טוב, לא מזמן המורה שלי להיסטוריה נתן שיעור שלם על זה שלדעתו כהנא היה סוכן CIA ונרצח ע"י סוכן שנשלח לרצוח אותו(מורה הזוי לחלוטין). כמובן יש את התאוריה של רצח רבין, ואמרו לי שאותו מורה טען פעם שאחמדינג'אד הוא סוכן של סעודיה מה אתם מכירים?

• 60 תגובות
    • 5.7k צפיות
  16. Started by ExTaZi,

יענו מסביב לפרצוף כזה להשאיר קו דק יחסית.. אני תמיד מנסה עם סכין גילוח ובשביל לקצץ מוסיף מכונה לעיצוב זקן..אבל זה תמיד יוצא מעפן!! יש לכם איזה שיטה או טיפ? תודה!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by IlanF,

אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי קישור ישיר ל setpoint 4.7 vista 64 bit ההורדה מהאתר של לוג'יטק פשוט לא זזה ואני לא מוצא קישור ישיר... לא אכפת לי מאיפה, העיקר שיוריד לי על יותר מ- 5 KB תודה...

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by ofekb,

הסרטון אומר הכל, לדעתי זה לא מקצועי מצידם. http://www.youtube.com/watch?v=4dWR3QvqEas

19. Started by J0n1,

ניסיתי להכין אבל לא יצא לי טוב. איפה אפשר לקנות בזול? אני מחפש את החד פעמיים האלו

• 42 תגובות
    • 13.4k צפיות
  20. Started by aviram20,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=389850.10 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=389850.20 מי הוסף לי ולמומחה את המשפט ''אני בן זונה וחייב להפסיק עם הסמיילי הזה ?'' והכי מצחיק כל פעם שאני עושה סמיילי זה חוזר הנה [ אני בן זונה ואני חייב להפסיק עם הסמיילי המעצבן הזה!!! ]

21. Started by Cupid Me,

אהלן חבר'ה, איך אפשר לחשב את המשכורת שמגיעה לי לפי שעות עבודה חודשיות? חשבתי על אקסל או על אתר כלשהו אבל אני צריך את עזרתכם, תודה

• 18 תגובות
    • 3k צפיות
  22. אני מאוד נהנה מהאלבום הזה ממליץ בחום היפ הופ משובח , יכולת ורבלית מצויינת וקצב מעולה . אני יודע שבטח חלק נכבד מכם מכיר ואולי צריך להכיר את הצד הטוב של ההיפ הופ כמו כן ידוע לי שזה אלבום ישן יחסית ( 2003) אבל הוא עדיין טוב גם בשאר הפרוייקטים שלו L.B עושה מוזיקה מעולה , הוספתי גם אתר הבית שלו והכי חשוב קישור מגוגל וידיאו עם דוגמית של המוסיקה - מאוד ממליץ למי שלא מכיר לפתוח עם" callin' out" ועם "I Changed My Mind" קישור מגוגל וידיאו http://video.google.com/videosearch?client=firefox-a&rls=org.mozilla:he:official&channel=s&hl=iw&q=lyrics+born&um=1&ie=UTF-8&sa=X&oi=video_result_group&resnum=4&ct=title# אתר הבית http://www.lyricsborn.com…

23. Started by yousux,

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  24. בדיוק היום עברתי מתשתית הכבלים ל-ADSL, ההתקנה של הקו ושל המודם התבצעה בזמן שהייתי בב"ס. הרגע חזרתי מהב"ס, וגיליתי שה"טכנאי" של בזק התקין לי את המודם-ראוטר של סימנס, למרות שלא ביקשתי את זה בכלל. מי שהיה בבית בזמן ההתקנה, זאת אמא שלי, שלא מבינה כלום בנושא, אז וא כנראה ניצל את זה והתקין (10 ש"ח בחודש לא היה נראה לה כהוצאה משמעותית, והיא חשבה שזה משהו שיועיל). מה גם, שיש לי בבית רק מחשב אחד, ללא מחשבים ניידים, ואני לא רואה שום סיבה שבעולם שיהיה לי בבית ראוטר. לא מדובר פה רק על ה-10 ש"ח (שמסתכמים ב-240), והכבילה לשנתיים, אלא על עיקרון. מה גם שאם הייתי צריך ראוטר, הייתי קונה אחד ב-100-200 ועושה הכל לבד, אין לי שום סיבה להיות תלוי בתמיכה הטנית שלהם (מה גם שה"הגדרה", של הרא…

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.