עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. בעשר שנים האחרונות הנושא של קיום חיים מחוץ לכדור הארץ עלה שוב ושוב לכותרות בשלל תוכניות. כיום יש המון סברות לקיומם של חוצונים,יש כאלה שסוברים שאותם חוצונים ביקרו אותנו עבר וחוזרים לבקר אותנו שוב,יש הסבורים שבכלל אלו בני אדם מן העתיד ועוד ועוד... לאחרונה חשבתי,שאם נניח באמת שחלק מן החוצונים הללו חיו לצידנו בעת העתיקה,(משם יכול להיגזר גם המושג של האלוהות שהיא בעצם סוג של ניסיון שלהם להטיל עלינו מרות),הרי שחלק מהם התיישבו פה במרוחק מאיתנו וניצלו את משאבי הטבע שלנו בהתאם. עכשיו אין שום זכר משום מה להתיישבות חייזרית,ייתכן והם התיישבו ביבשת אטלנטיס הידוע. אם נניח שהם באמת חיו פה,ייתכן שאם השנים אותם מושבות של חוצונים ניתקו את הקשר שלהם עם כוכב האם שלהם(אם היה להם בכלל). עכשי…

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. Started by R0ck,

מומלץ בחום, גם גירסת המקור באורך 5:53 דקות וגם הגירסה של Rising Star (תודות לפבל על הגירסה הזו), שאמנם לקוחה מתוך סט, אבל היא פשוט אדירה - באורך של 7:24 דקות. Have Fun!

3. Started by 1immortal,

איך מישהו עיוור צבעים יכול להבדיל בין גוונים שונים של אותו הצבע ?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  4. שלום, שני שאלות התייעצות בבקשה: 1. כידוע כל חלק של מחשב בנפרד יש מחיר אחר בכל חנות... האם כדאי לקנות כל חלק בחנות עם המחיר הכי טוב ואז בזה חסכתי? כדאי ? 2. אני בזמנו הייתי מרכיב מחשבים פנטיום 1 ופנטיום 2. מאז לא נגעתי במחשב !!! היום כדאי לי לקנות חלקים חדשים ולהרכיב לבד את המחשב? או לשלם על התקנה בחנות מחשבים ? האם אני מספיק בעל ניסיון? זה מסובך להרכיב מחשב חדש היום ? יש מדריך כלשהו ? תודה למענה במפורט לכל השאלות.

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by klayton,

• 4 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by marking,

כנסו ותשפיעו http://my.ynet.co.il/fav

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  7. נפלה לי הזדמנות פז כאשר בחור שעובד איתי וחייב לי 700 שקל הציע לי ארבע ג'אנטים סגסוגת (מה שנקרא מגנזיום משום מה) ב-400 שקל מקוריים של סקודה מיוצרים ע"י Fondmetal הג'אנטים היו קצת עקומים ומאוד מאוד מלוכלכים, ועל אחד חסר באמצע את הסמל של סקודה, ובמקומו רואים את ההטבעה של Fondmetal עוד כ-100 שקל הלכו לפנצ'ר מעכר על יישור עוד כ-100 שקל על ברגי נעילה לסגסוגת ניצלתי את ההזדמנות ושמתי 4 צמיגים חדשים, Alliance A975 במקום ה-Alliance TopStar שהיו לי (שהם למען האמת במצב כמעט חדש) נזק של עוד כ-1300 שקל אגב הצמיגים הקודמים אינם נזרקים אלא ישמשו את אבא שלי עם המונית שלו סה"כ יצא 1900 שקל והתוצאה לפניכם (אני יודע שאני צריך להתגלח): הג'אנט הוא זה שחסר לו את הסמל של סקודה הנה ת…

• 96 תגובות
    • 8.1k צפיות
  8. ראיתם את הקשקוש הזה? פשוט נוראי. ולחשוב שהם שילמו על זה רק 800,000$.

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by alexta-z,

ראיתי אנשים באינטרנט אם מדבקה של AMD או LINUX וכו... על המארז (למשל במארז שלי COMPUCASE CI-6A19 יש למטה מקום למדבקה). אז רציתי לשאול איפה אפשר לקנות מדבקות כאלה ? (אני יודע שהשאלה לא מובנת אבל תנסו להשיב לי עליה ?!) זה חייב להיקנות בארץ ! תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

תנקס. גיל.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  11. אחי קרא לי לטלוויזיה ואמר "מדברים על מלצרים". כשהגעתי ראיתי בחורה בלונדינת צעירה שמדברת עם רייכר על המאבק במעסיקים שלא משלמים שכר מינימום למלצרים אלא משלמים להם מהטיפים (אני גם נפגע של הדבר הזה). הספקתי רק לשמוע שבעלי עסקים שעכושים את זה יכולים לקבל עונש של שנה מאסר בפועל או 200,000 ש"ח קנס ואמרה גם "אנחנו נלחמים במקומות האלה" אז אני יוצא מתוך הנחה שהיא נציגה של איזשהו ארגון. מישהו ראה/שמע או יודע איך אני יכול להגיע לפיסת מידע בנושא? תודה רבה. נ.ב לתכנית קוראים הפרלמט של רייכר התכנית שודרה היום ב 10:00 בערוץ 2 וזה היה שידור חוזר.

12. Started by CyAn1de,

לכתבה בYNET לפי הכתבה, בשיא הליקוי הירח אמור לקבל גוון אדום(בגלל שהאור השמש שמגיע אליו עובר דרך האוטמוספירה של כדוה"א) 8) ד"א מי מצלם? ;D

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. כיודע ,בארצות הברית יש הרבה דרכים ללקחת מ אדם פשוט את מספר האשראי שלו ... כיום אמא שלי ניתקלה באותו תופעה שיחה טלפון בארץ על פרס שהיא בדיעבד קיבלה, היא רק צריכה לשלם דמי השתתפות ... זה נהיה קצת חריג כי לפעמים יש להם שברירי מידע עליך כדי לבנות אאיזשהוא אמון ... אמא שלי הוסיפה ואמרה שאותו סיפור היה לחברה שלה ומרוב תמימותה נתנה את מספר האשראי שלה ...וכך לנמחקו כ 3000 שקלים ... בבקשה ...תידעו את ההורים שלכם ואת סביבכם ...כדי לא ליפול קורבן למעשה שפל כזה ..... (אני כתבתי ...זה לדעתי חשוב ...) נ.ב יכול להיות שזה לא חדש ....אבל כדי לדעת ....

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  14. תמיד אני מחשב את סכום העסקה כמו שהוא צריך להיות בשקלים ותמיד בסוף זה יוצא יותר. למה זה שונה? אולי זה בגלל שמתבצעת המרה משקל לדולר אז יש סוג של עמלה? יש דרך לעשות שזה יהיה לפי שער הדולר הנורמלי? ראיתי שבפייפל אפשר לבחור שני סוגים של המרת מטבע- סוג אחד זה לפי המרה של פייפל שבו הם נותנים לך את החישוב של דמי ההמרה, וסוג שני זה המרה לפי מאסטרקארד או ויזה שבו הם לא מציינים כמה תצטרך לשלם אלא תראה זאת רק בחשבון הישראכרט. מה עדיף לבחור?

• 21 תגובות
    • 8.7k צפיות
  15. כבר כמה ימים אינטיות בלתי נסבלת.. בדיקות מהירות לארה"ב ואירופה מציגות פחות מ-200 קיי... מה קרה להם? הם תמיד היו הכי בסדר ברוחב פס...

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Toxin II,

אהלן, לא מזמן נתקע לי השיר הזה בראש, ומאז לא עוזב. בכל אופן, חיפשתי וחיפשתי וזכור לי שלשיר הזה של דונובן, שיצא אי שם בעבר, יש ביצוע מחודש, ותהיתי, של מי? אני מחפש את השיר הזה בנרות... תודה לעוזרים למי שלא יודע מה השיר, זה השיר:

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  17. שלום, יש באתר http://www.top-shop.co.il/ מחשב ממש טוב שאמור לעלות בסביבות ה4300 שקל אילו הייתי קונה את החלקים שלו בנפרד. אבל באתר הוא עולה 3600. http://www.top-shop.co.il/pl_product~1009~13~69.htm אני לא יודע אם לקנות את זה או לא, כי אני פוחד שימכרו לי משומש או לא תקין. זאת חנות מקוונת, זה אומר שאין ממש בסיס לחנות. תסכימו איתי שזה מחיר מאוד זול שלא הייתי מסוגל להשיג בעזרת חלקים נפרדים. אבל שוב, אני פוחד שירמו אותי. האם מישהו קנה מהם ויודע מה הם שווים? והאם כדאי לקנות מהם? תודה.

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  18. Started by MilkMan,

:lol: http://guberm.livejournal.com/41691.html?view=101851#t101851

19. Started by Be BEN,

אני מעוניין לקנות כמה דברים מחו"ל כמו קירור מים ועוד כל מיני דברים 1)איך משיגים או/ו קונים? פותחים חשבון. (מה עושים)?? 2)איך מכניסים כסף ל"חשבון "הזה? בתודה לעוזרים מראש :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  20. עשו לי הפתעה והחליפו לי את הפנטיום 2 400 שלי במחשב חדש, קבלו המפרט........

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. אני יודע וקטורים, משוואות ואי שוויונים מעריכיים ולוגורתמיים, כל החומר של 006 ו005, מספרים מרוכבים. איזה חומר לא ציינתי שיש ב007? (אני יודע שיש איזה סוג של הנדסה שאני לא זוכר את שמה...) יש את הטבלאות האלה שיש בדף נוסחאות עם המון מספרים? נראה לי טבלאת התפלגות...

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  22. ידוע כי QA הוא אמנם החלק הכי פחות זוהר של כל סטארט אפ, אבל בלעדיו שום סטארט אפ אינו מורשה להמריא והוא זה שיקבע אם יצליח או ייפול. אין דבר יותר בעייתי מאשר השקת אפליקציה שלא נבדקה כראוי ועברה את כל האישורים של בודקי האיכות שלה כהלכה, שורה אחר שורה לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. Started by פילון153,

הטרדה מינית? עקב מקרים שנתקלתי בהם לאחרונה, זאת הדעה שלי http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2430424 תהיתי לדעת אם יש עוד אנשים שחושבים כמוני, ובכלל, מה הדעה שלכם באופן כללי.. אם נתקלתם במקרה כזה פה ושם.. אשמח לתגובות

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ackohen,

הייתה לי בעיה עם הווליום מהממיר של יס לטלוויזיה. בכל מקרה התקשרתי לשירות והם כרגיל נתנו לי את הפתרון הרגיל שלהם של קוד 993 שלא עבד מן הסתם.. הם אמרו שלא יודעים איך לפתור את הבעיה שלי ושאני אקבל סרט חינם... ניחא.. בכל מקרה- הבנתי מה הבעיה - החיבור scart בממיר עצמו לא היה נכון וצריך לחבר את הטלוויזיה לחיבור התחתון ולא העליון. לא משנה.. הבעיה שלי עכשיו היא שאחרי שהכנסתי את הקוד 993.. מעכשיו השלט לא מוכן לשלוט על הווליום של היס. זאת אומרת שכשאני לוחץ על הכפתור של היס (לעומת TV) הוא עדיין מדליק אור אדום כשאני לוחץ על כפתורי הווליום... למישהו יש רעיון מה לעשות?...

• 0 תגובות
    • 933 צפיות

דיונים חדשים בפורומים