כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
מי שמכיר את הנושא,יודע שזה ציוד לא זול ולכן אני מחפש מקום אמין (מדובר בציוד בטיחות,כך שאמינות היא מעל הכול) לרכוש בזול ציוד סנפלינג (גלישת צוקים) כמו ריתמות,אמצעי חיכוך,טבעות אבטחה,חבלים וכיוצא בזה ... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי בעוד כמה חודשים בודדים אני מתכוונת להתחיל לשפר כמה ציונים. [כשיגמר המלווה שלי ]. יש את לחמן, יועל גבע, וכ'ו... רציתי לקרוא חוות דעת, איפה כדאי [ולמה]... ולדעת איפה אתם שיפרתם...[במידה ושיפרתם... ]. יש לכם מושג מהו טווח המחירים?... ואיך בדיוק אני משפרת אם אני עובדת? ניתן להתאים את השעות? תודה
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום.אני כרגע מחוסר עבודה מסיבות שונות.אני רוצה להתחיל לעבוד במיוחד בתחום הנהיגה,נהג רכב ב.חיפשתי קצת באינטרנט אבל קשה לקבל מידע וטלפונים שם כי הכל כמעט בתשלום ודרך מיילים שלרוב לא עונים לך.אז מה כדאי לי לעשות?
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היה לי עד לא מזמן מקורי שחוק, החלפתי לפאנל חדש לא מקורי. וניתן להבחין בהבדלים. המקורי יושב בול על המכשיר, הלא מקורי יושב לא באופן מיטבי. כשהיה נופל והיה לי את הפאנל המקורי, לא היה קורה כלום מלבד מכה בפאנל, כיום כל הפאנל מתפרק ויוצא החוצה. האיכות הנמוכהי יותר מורגשת בפאנל הלא מקורי. המקורי היה בצבע שחור חזק יותר, כלומר יפה יותר. ולבעיה המרגיזה ביותר - בלא מקורי עוצמת הפלאש בתמונות ירדה, נראה לי בגלל הפלסטיק שהחלפתי. חיפשתי בכל הארץ, ולא מצאתי אף חנות שמוכרת פאנל מקורי. כל החנות כותבות "פאנל תואם מקורי" או במקרה הטוב יותר (?) "פאנל תואם מקורי ברמה גבוהה" האם אפשר לסמוך על ebay בנידון? כרגע החנות הכי נראת לי היא Sim-Center שמציעה פאנל מקורי כולל החלפה ב150 ש"ח (אך עפ"י המחיר…
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני בן 17 ורציתי לדעת היכן כדאי לפתוח חשבון בנק, איפה הכי משתלם מבחינת עמלות וכיוצב. אשמח לכל עזרה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך בירה למסיבה משהו כמו 30+ בקבוקים...או היינקן או טובורג או משהו בסגנון...מישהו מכיר מקום טוב וזול שיכול לעשות הנחה בכמות כזאת? אזור חיפה קריות.... תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום, אני מתגורר בב"ש. הבנתי שאייבורי הם לא משהו. מה דעתכם על KSP ? חיפשתי כאן בפורום וראיתי שבעבר הרחוק היו איתם בעיות. אשמח לקבל המלצות/תלונות עליהם והמלצות על חנויות אחרות (או ציטוטים מההיסטוריה הקרובה יותר של הפורום), וכמובן שאפשר לפרטי. תודה !
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מקום טוב, רצוי באיזור גוש דן והשרון, עם מבחר טוב של ספרי מחשבים (פלאש ליתר דיוק) בעברית ואנגלית. תודה .
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
באילו רשתות מומלץ לרכוש טלויזית LCD? BIGBOX שקם אלקטריק טרקלין חשמל אחר..?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הייתה לנו הצגה בבי"ס ואנחנו רוצים להוציא דיסק DVD של ההצגה עם כל מיני תמונות. איפה אני עושה דבר כזה? כמה זה עולה בערך? אני מחפש פתרון מקצועי ולא משהו ביתי. כי להעביר את הסרט למחשב ולצרוב בVCD זה לא בעיה, אבל זה לא מה שאני מחפש, אני רוצה גם להכניס כמה שירים והמון תמונות לדיסק, שיהיה גם תפריט וכו' וכו'. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לברר אילו חופים בכנרת פתוחים (חינם), אז אם מישהו יודע...
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לברר לגבי אדם מסויים שמגיע לארץ מארה"ב , אין לו אזרחות, ואינו דובר עברית. השאלה מה ההבדל ומה עדיף מבחינתו, קודם לעשות עלייה ולהתגייס לצה"ל או להגיע,להתנדב לצה"ל ואז לקבל אזרחות ...? שמעתי שכמתנדב אדם יכול לבחור איפה הוא רוצה לשרת. האם נותנים להם על חשבון הצבא קורסי העשרה בשפה העברית? אילו תפקידים הם יכולים לקבל והאם יכולים לשים אותם בבסיס סגור? בשלישות לא נתנו לי תשובות ברורות. ניסיתי באינטרנט וגם לא מצאתי משהו חד משמעי. אם מישהו יודע ויכול לעזור אשמח מאוד, או לפחות אם מישהו יכול להפנות אותי לגוף או מוסד מסויים שיכול לתת מענה לשאלות האלה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני לומד עצמאית ורוצה לגשת למבחנים באופן עצמאי היכן המקום הכי זול והכי קל (אם אתם מבינים למה אני מתכוון)לגשת למבחני הסמכה אילו אשמח גם לשמוע טיפים ועצות בתודה מיכאל
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש במשפחתינו מספר אלבומי בולים שלהערכת הוריי שווים סכום נכבד של כסף. חלק ישראלים(לפני ואחרי הקמת המדינה) וחלק מחו"ל. אשמח לדעת איפה ניתן להעריך שווי שלם. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה. אני מטורף על המשקה הזה ולא ראיתי אותו להשגה בארץ בשום מקום ואני פשוט חייב אותו אז אם מישהו יודע על איזשהו מקום או משהווווו שניתן להשיג בבקשה שירשום.
-
- 27 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין למצוא כתוביות ברוסית שאוכל לצרף לסרט.... מיועד לאבא של חברה שלי. אני דובר עם עיברית (עם קצת הבנה ברוסית) אשמח בעזרתכם... :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
בעקרון אני צריך 2 רכיבים ספציפיים MMA1260D MMA2260D מישהו יודע על חנות (אלקטרוניקה) שמוכרת חיות כאלו\כיצד ניתן להשיג אותם בארץ? או לפחות חנות בחול עם משלוח לארץ?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי, מישהו במקרה יודע היכן אני יכול לקנות באזור חיפה את המדיות של ורבטים שנראות כמו ויניל ישן? (אני פשוט צריך את זה כבר ביום ראשון, אחרת הייתי רוכש דרך האינטרנט) בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
חשבתי לקנות רדיאטור ולפרק אותו אבל : א) נראה שזה ישבור את הצינורות ואני מעוניין לא רק בצינור שלם אלא גם בכמה שיותר ארוך. ב)אם יש בקוטר יותר קטן- אז אני מעדיף אותו. ג)נראה לי יקר מדי. אמנם אין לי מושג כמה עולה רדיאטור (אגב, מישהו יכול לעזור לי בזה? ביד 2 כל הרדיאטורים הם של חימום הבית), אבל אני בסך הכל רוצה כמה צינורות. בפחית קולה יש מספיק אלומיניום כדי שיספיק לכמעט מטר. כמה לדעתכם זה יעלה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני מחפש אתר בכלליות, אבל כרגע אני צריך כתוביות ברוסית לסרט Behind Enemy Lines אם יש למישהו בבקשה שלחו לי : michaelsko@bezeqint.net תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני צריך להשיג מספר טלפון של מישהו (לא משנה כרגע למה) שאיבדתי את המספר שלו. לצערי אין לי דרך אחרת ליצור איתו קשר, ובספר טלפונים אי אפשר למצוא כיוון שהספר טלפונים של איזור חיוג 04 לא מכיל את ראשון לציון. יש אתר כלשהו באינטרנט שמכיל את המידע הזה? תודה, Anatoli.
-
- 18 תגובות
- 43.4k צפיות
-
-
שלום אנשים... השבוע ישנה מסיבת תחפושות שבה אני מעוניין להשתתף. בנוסף אצלנו בעבודה באים מחופשים באותו היום. הרעיון שלי הוא להתחפש לאדון S&M אך אנני מוצא מקום בו ניתן להשכיר תחפושת שכזו. בכל החנויות הייעודיות בהן ביררתי ניתן רק לרכוש ציוד שכזה (במחיר די "כבד") אך מכיוון שאין לי ממש מה לעשות עם הציוד אחרי אותו היום, אנני מוכן להשקיע סכום שכזה לשימוש חד פעמי. אז אולי יש למישהו מכם רעיון היכן ניתן לשכור ציוד שכזה ליומיים-שלושה?
-
- 8 תגובות
- 949 צפיות
-
-
היי חבר'ה דרוש מקום זול או חינמי ונעים (לא זרוק) למסיבת רשת של 6-10 איש בי-ם. רצוי שיהיו בו מחשבים, אבל לא צריך עוצמתיים מדי בגלל שאנחנו לא עומדים לשחק BF2 ודומיו (נשחק Warcraft 3, UT2000, Warrock ועוד כמה). תודה, un|que
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! לפני כשנה וחצי רכשתי "כסא מנהלים" כאלה שמוכרים באתרי מכירות פומביות ב- 300 ש"ח. כמובן שהכסא נשבר משימוש רגיל לגמרי.ועכשיו אני בחיפושים אחרי חנות שמוכרת כסאות טובים במחירים שפויים.(באזור המרכז). אם ישנו אתר אינטרנט אני אשמח ללינק! תודה ויום טוב! נועם
-
- 31 תגובות
- 5.7k צפיות
-