כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,563 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני צריך לברר לגבי אדם מסויים שמגיע לארץ מארה"ב , אין לו אזרחות, ואינו דובר עברית. השאלה מה ההבדל ומה עדיף מבחינתו, קודם לעשות עלייה ולהתגייס לצה"ל או להגיע,להתנדב לצה"ל ואז לקבל אזרחות ...? שמעתי שכמתנדב אדם יכול לבחור איפה הוא רוצה לשרת. האם נותנים להם על חשבון הצבא קורסי העשרה בשפה העברית? אילו תפקידים הם יכולים לקבל והאם יכולים לשים אותם בבסיס סגור? בשלישות לא נתנו לי תשובות ברורות. ניסיתי באינטרנט וגם לא מצאתי משהו חד משמעי. אם מישהו יודע ויכול לעזור אשמח מאוד, או לפחות אם מישהו יכול להפנות אותי לגוף או מוסד מסויים שיכול לתת מענה לשאלות האלה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני לומד עצמאית ורוצה לגשת למבחנים באופן עצמאי היכן המקום הכי זול והכי קל (אם אתם מבינים למה אני מתכוון)לגשת למבחני הסמכה אילו אשמח גם לשמוע טיפים ועצות בתודה מיכאל
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש במשפחתינו מספר אלבומי בולים שלהערכת הוריי שווים סכום נכבד של כסף. חלק ישראלים(לפני ואחרי הקמת המדינה) וחלק מחו"ל. אשמח לדעת איפה ניתן להעריך שווי שלם. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה. אני מטורף על המשקה הזה ולא ראיתי אותו להשגה בארץ בשום מקום ואני פשוט חייב אותו אז אם מישהו יודע על איזשהו מקום או משהווווו שניתן להשיג בבקשה שירשום.
-
- 27 תגובות
- 6.2k צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין למצוא כתוביות ברוסית שאוכל לצרף לסרט.... מיועד לאבא של חברה שלי. אני דובר עם עיברית (עם קצת הבנה ברוסית) אשמח בעזרתכם... :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
בעקרון אני צריך 2 רכיבים ספציפיים MMA1260D MMA2260D מישהו יודע על חנות (אלקטרוניקה) שמוכרת חיות כאלו\כיצד ניתן להשיג אותם בארץ? או לפחות חנות בחול עם משלוח לארץ?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, מישהו במקרה יודע היכן אני יכול לקנות באזור חיפה את המדיות של ורבטים שנראות כמו ויניל ישן? (אני פשוט צריך את זה כבר ביום ראשון, אחרת הייתי רוכש דרך האינטרנט) בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
חשבתי לקנות רדיאטור ולפרק אותו אבל : א) נראה שזה ישבור את הצינורות ואני מעוניין לא רק בצינור שלם אלא גם בכמה שיותר ארוך. ב)אם יש בקוטר יותר קטן- אז אני מעדיף אותו. ג)נראה לי יקר מדי. אמנם אין לי מושג כמה עולה רדיאטור (אגב, מישהו יכול לעזור לי בזה? ביד 2 כל הרדיאטורים הם של חימום הבית), אבל אני בסך הכל רוצה כמה צינורות. בפחית קולה יש מספיק אלומיניום כדי שיספיק לכמעט מטר. כמה לדעתכם זה יעלה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אני מחפש אתר בכלליות, אבל כרגע אני צריך כתוביות ברוסית לסרט Behind Enemy Lines אם יש למישהו בבקשה שלחו לי : michaelsko@bezeqint.net תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני צריך להשיג מספר טלפון של מישהו (לא משנה כרגע למה) שאיבדתי את המספר שלו. לצערי אין לי דרך אחרת ליצור איתו קשר, ובספר טלפונים אי אפשר למצוא כיוון שהספר טלפונים של איזור חיוג 04 לא מכיל את ראשון לציון. יש אתר כלשהו באינטרנט שמכיל את המידע הזה? תודה, Anatoli.
-
- 18 תגובות
- 43.3k צפיות
-
-
שלום אנשים... השבוע ישנה מסיבת תחפושות שבה אני מעוניין להשתתף. בנוסף אצלנו בעבודה באים מחופשים באותו היום. הרעיון שלי הוא להתחפש לאדון S&M אך אנני מוצא מקום בו ניתן להשכיר תחפושת שכזו. בכל החנויות הייעודיות בהן ביררתי ניתן רק לרכוש ציוד שכזה (במחיר די "כבד") אך מכיוון שאין לי ממש מה לעשות עם הציוד אחרי אותו היום, אנני מוכן להשקיע סכום שכזה לשימוש חד פעמי. אז אולי יש למישהו מכם רעיון היכן ניתן לשכור ציוד שכזה ליומיים-שלושה?
-
- 8 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי חבר'ה דרוש מקום זול או חינמי ונעים (לא זרוק) למסיבת רשת של 6-10 איש בי-ם. רצוי שיהיו בו מחשבים, אבל לא צריך עוצמתיים מדי בגלל שאנחנו לא עומדים לשחק BF2 ודומיו (נשחק Warcraft 3, UT2000, Warrock ועוד כמה). תודה, un|que
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! לפני כשנה וחצי רכשתי "כסא מנהלים" כאלה שמוכרים באתרי מכירות פומביות ב- 300 ש"ח. כמובן שהכסא נשבר משימוש רגיל לגמרי.ועכשיו אני בחיפושים אחרי חנות שמוכרת כסאות טובים במחירים שפויים.(באזור המרכז). אם ישנו אתר אינטרנט אני אשמח ללינק! תודה ויום טוב! נועם
-
- 31 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
היי, אני טס בקרוב לאיטליה ואטייל בצפון [מילנו/ורונה/טריאסטה/ונציה וכד'] ואני רוצה לקנות את ה-Samsung Galaxy S i9000 השאלה היא איפה וכמה זה עולה. אני אשמח ללינקים לאתרי מכירות פלאפונים איטלקיים וחנויות מוכרות למיניהן. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש חיה כזאת או שאעלץ לחכות עד מחר?
-
- 6 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כבר מספר ימים מתאם מיני DVI נקבה ל-HDMI זכר כמו בקישור הנ"ל http://www.techmod.co.il/scripts/prodVi ... roduct=179 עברתי כבר בערך 15 חנויות ובכולם או שלא ידעו על מה אני מדבר או שלא היה להם או במקרה הטוב לא היה במלאי. אם מישהו מכיר חנות באזור המרכז (עדיף נתניה - הרצליה) שמחזיקה מתאם כזה אודה לו מאוד תודה
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שגלגלצ חסמו כל סטרים עיקרי שדרכו היה אפשר לשמוע גלגלצ בעבר. האם מישהו מכיר קישור כלשהו לשמיעת גלגלצ באינטרנט מלבד הנגן הפלאשי שיש באתר שלהם? תודה
-
- 6 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום חברים. אני מתעניין במשקולות אוטומטיות, משהו שכזה (לאו דווקא הפירמה הזו, יש כמה חברות שמייצרות דברים שכאלו): http://www.dkn-technology.com/en/product/detail/64 https://www.youtube.com/watch?v=1zq9OktXY84 מישהו יודע היכן מוכרים דבר שכזה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 992 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.keshet-tv.com/Ambatia/MediaPage.aspx?MediaID=19252
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לינק לסרטון: http://www.youtube.com/watch?v=AOGCbymHxUM גם אתם ידעתם את כל זה כשהייתם בגיל שלו? ;D
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אולי זה קורה רק כאן, אבל ישנה הילה סביב הירח, קטנה וצפופה, שום דבבר מיוחד. אבל עכשיו סביב לה ישנה טבעת ענקית ורפה, משהו יפיפה! אין לי מצלמה בזמינות כרגע, אולי אוסיף תמונה בהמשך. להערכתי הלא-מלומדת מדובר בשבירה דרך ענני הצירוס שהגיעו כעת. מי שרואה את ההילה יכול לנבור במידע כאן: http://www.atoptics.co.uk/halosim.htm ולשתף גם אותי במה שראיתי/ראינו. ולא מדובר לדעתי בהילת 22 מעלות, זו שלנו גדולה בהרבה. עריכה: עכשיו (10:17) די קשה לראות את ההילה. מה שכן, הירח המלא עוצמתי ביותר, לא צריך פנס לטייל בחוץ (שזה כיף )
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הים יותר חם בלילה מאשר ביום בגלל שהוא מתחמם מהחום שבצהריים או שאין קשר?
-
- 7 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
טוב ההימור שלי זה - קדימה ליכוד ועבודה הם יהיו המיפלגות בקואליציה הראשונה אחרי הבחירות אולמרט ראש ממשלה ביבי שר אוצר וביגלל שהיא אפשר לתת לפרץ תפקיד משפיע יתנו לו להיות ממ ראש ממשלה אין לי כח להמר על תפקידים אחרים אבל אתם מוזמנים
-
- 5 תגובות
- 512 צפיות
-