עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by lalala,

http://www.albinoblacksheep.com/flash/end.php ממולץ

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by x-boy_24,

שלום . מלפני כחודשיים קניתי נייק שוקס והייצור שלהם היה בוויאטנם . עכשיו בגלל שיש גשמים קניתי היום עוד זוג (סדרה אחרת ) ככה שאם זוג אחד נרטב אז אני ילך עם הזוג השני . בזוג שקניתי היום אז הייצור שלהם זה בסין . אז הנעל הזאת מזוייפת ? כי יש לי עוד כמה פריטים של נייק וכולם יוצרו בויאטנם . תודה לעוזרים .

• 11 תגובות
    • 10.7k צפיות
  3. Started by Mesatla,

פותח חשבון בנק - באיזה בנק לפתוח? אני רוצה להיות עם הבנק הכי פחות ASSHOLIE שיש.. יש הצעות?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום לכולם. מפני כשנה התחיל מישהו ממספר חסוי להתקשר לאישתי אמצע הלילה. וכמובן לא שומעים מישהו מהצד השני. ככה כמה פעמים. אשתי פנתה למשטרה ותכלס לא יעשו משהו עם זה. היום הוא התחיל להתקשר אליי. . רציתי לשאול חוץ מלעשות דחיה לשיחות שאני לא מכיר. מה אפשר עוד לעשות? המון מתקשרים מחברות משיחות לא מזוהות ואני לא מעוניין לחסום את זה. וגם רציתי לשאול. האם יש דרך דרך טלפון להשיג פרטים על הבן אדם? לפרוץ או משהו כזה רק ע"י שיחת טלפון?

• 11 תגובות
    • 6.7k צפיות
  5. Started by timac,

טוב אני מחבר את האייפוד למחשב והמחשב לא מזהה אותו כלום ניסיתי להחליף יו אס בי הכול כלום לא עוזר... אחרי שאני מנתק את האייפוד עולה לי ההודעה הבאה קבלו: http://img96.imageshack.us/my.php?image=150015001488151315018gu.jpg מישהו יודע מה עושים?? האייפוד עצמו עובד רגיל הכול רק המחשב לא מזהה אותו..

• 11 תגובות
    • 906 צפיות
  6. בחודש שעבר החלטתי לנצל את ה"כוכבים של ישראכארט", בעלות של כמה עשרות כוכבים (שבחיים לא חשבתי שאני אנצל אותם) "קניתי" מנוי ל-2 גליונות של המגזין הישראלי (ירחון) PCPLUS . היום קיבלתי את המגזין השני (גליון 18), מדפדף אני בהנאה (אחלה מגזין... ;D), מגיע לקראת סופו, ופתאום... נאורו עיניי ! לוגו האתר מתנוסס בראווה בצידו העליון של העמ' (אם כי לא הלוגו הזה שאתם רואים כרגע באתר, אלא הלוגו השני, שמופיע מדי פעם בחדשות האתר). אני משפשף את עיניי כלא מאמין !! עמ' 95: זהו מדור חדש (לא היה בגליון שעבר) בשם "עושים שוק", בו מוצגים 6 מפרטים לגיימרים מתוך המפרטים המומלצים !!! לכל מפרט הקדמה (אם כי מעט שונה מאשר ההקדמה שכתובה באתר) ופירוט מלא של הרכיבים כולל המחיר המדוייק מתוך מפרטי …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אם אני מרכיב מחשב בסקיפיסי כמה יצא לי באייבורי ?

8. PCH אומרים שהם לא יכולים למכור לי מעבד בעל סטפינג מסויים ! אבל אני הולך על ה-2100 רק אם אני אצליח להשיג את הסטפינג הזה !!! So how am I releasing one of those from the bastards stock ?! ****עריכה**** הכותרת לא מתאימה. עריכה- אוקיי, לקחתי לתשומת ליבי, שיניתי !

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by genia,

למישהו יש שילוב כזה? אם כן כמה אתם מורידים ביום ויש מצב שמגבילים אותכם? אני בייומיים האחרונים הורדתי 18 וחצי ג'גיה ועכשיו אני מקבל מהירויות מאוד נמוכות אני חושב שמי שאשם זה הספק-יש דרך לבדוק את זה?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by IG,

איך השירות שלהם (סניף באר שבע)? איך המחירים? ואיך אני יכול לבדוק מחירים של חלקים ניפרדים באתר שלהם??? תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום, לפני שלושה שבועות שלחתי את המקלדת שלי למפעלים של SteelSeries בדנמרק לצורך RMA, מפני משהו נהרס לי במקלדת ומנע ממני להשתמש בה כראוי. היום היא נחתה בארץ, וקיבלתי שיחה מפדקס שיש עליה מכס של 100 שקל!!! המשלוח עצמו עלה לי 56 שקל, ומקלדת עצמה עלתה לי 400. את המשלוח ספגתי, אבל זה? בכל אופן, יש לי את החשבונית קניה - האם זה מספיק בשביל להוכיח שהמקלדת לא נקנתה בחו"ל?? עריכה: שכחתי להוסיף שביום ראשון הטיפול הופך להיות "פרטני", ולכן המכס יעלה ל-240 ש"ח אז אשמח לטפל בזה כל עוד אפשר. אם אני אצטרך לשלם 240 ש"ח על הזבל הזה אני משאיר את זה להירקב שם. יום טוב, דור

• 11 תגובות
    • 7.1k צפיות
  12. הלילה חלמתי חלום, אני כמעט סגור על כך שזה היה חלום... מטריד משו. חלמתי שאני נכנס לרכבת, אבל במקום מושבים, ישנם שולחנות לכל אורך הקרונות, עמוסים מכל טוב. דאבלים, ממתקים, בשרים מעושנים, מה לא... פתאום אני קולט את אחד הצוותים הבוגרים שלנו בולס ואני מצטרף אליו, וכאן נגמר החלום. כמה תהיות : א. האם ניתן לבנות מערכים עם שולחנות ולחתום הסכם עם מס' ספקי מזון מובילים בישראל?... זה עשוי להנעים עד מאוד את השהות ברכבת בזמן הנסיעה, אם כבר עומדים. ב. למה דווקא רכבת? למה לא ימית 2000? ג. יכול להיות שאני עמוד לחטוף באן, אבל יכול להיות אבל?!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by desert,

איזה אתר דומה יש ל <צונזר>?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום אנשים. יש לי עכשיו מאסטרכארד אבל הוא בלוי וכבר לא מתפקד. חשבתי לעבור לאמריקן אקספרס, מה אומרים? אני לא סטודנט ולא כלום. יש לי משהו כמו 2000 שקל הוצאות בחודש בד"כ. חובה כרטיס בינלאומי בשביל E bay וכאלה... מה עדיף לי?

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  15. Started by club_501,

גמר חתימה טובה, מה פירושו? : מי יודע ויכול להסביר? ???

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  16. Started by isach,

הייי חברים , הבנתי שבשביל להרשם לשם צריך שמישהו יזמין אותי או משהו , מישהו בבקשה מוכן להזמין אותי ? shay_ov@walla.com תודה רבה למי שיכול

• 11 תגובות
    • 891 צפיות
  17. סגן נשיא באפליקציית המסרים המיידיים מבית פייסבוק מאשר כי פרסומים מסחריים יחלו להופיע בה, שנים אחרי שקיבלנו אזהרות ממנה בעניין לכתבה

18. Started by Dimka,

שלום, השתחררתי ביוני השנה וזו פעם שניה שאני מקבל צו חריג... בפעם הראשונה הסכמתי כי זה הסתדר לי. איך שחזרתי ממנו הבייתה כולי אבק וללא מקלחת כמה ימים, רואה בתיבה שלי עוד מעטפה עם צו חריג! זה עיצבן אותי מאוד כי לא דיברו איתי על זה, דיברתי עם הקצינת קישור ואמרתי לה שאני לא יכול לעשות והיא הפנתה אותי למפקד במילואים שלי. דיברתי איתו והוא אמר לי שזה טעות וזה צו רגיל כי זה אימון בלה בלה בלה והוא לא "משחרר" אותי. הפעם לא יכול לעשות כי זה לא מתאים לי והמנהל שלי גם בפעם הראשונה לא היה מרוצה שהסכמתי לצו החריג... הקצינת קישור עושה ראש קטן והמפקד משקר... מה לעשות? אני יכול סתם לא להגיע לצו הזה? איך זה עובד? (הרי הודעתי לשניהם שאני לא יכול לבצע את המילואים)

• 11 תגובות
    • 4.7k צפיות
  19. Started by 888,

מי שהיה בThe Twilight Zone Tower of Terror שבדסני וורלד שבאורלנדו........ יוכל קצת לספר...... איך זה?... מפחיד כמו ששאומרים ? כמה פעמים המעלית נופלת?

• 11 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by R0ck,

http://www.2flashgames.com/f/f-209.htm חולני בצורה ממכרת, משלב 8 ככה אפשר לעשות פתיחות עם הילדים... הדגנרטים אשכרה רצים יותר מהר מהאוטובוס.

• 11 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by darkman,

היה לי פעם אתר עם "איך לזהות מצלמת מהירות" יענו היא דמה או אמיתית בקיצור היום שם תמונות לכאלו תעזרו לי

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Jules Winnfield,

שמעתי בזמן האחרון על החברה הנ"ל ואני חייב לומר שיש להם הצעות מאוד מפתות והנה כמה דוגמאות: -צמיד שמוריד לחץ דם כמו כן גם שרשרת -צמיד ספורט שמעניק איזון גופני -בקבוק שתייה עם פלטר מובנה בעל טכנולוגיה מיוחדת שמאפשרת למלות מים מברז והמים מסתננים ונהיים יותר נקיים מכל מים בבקבוק -מזרן שמעביר כבי גב של שנים ועוד ועוד ועוד. + קישורים שקשורים לנושא: -חיפוש של שם החברה בגוגל: http://www.google.co.il/search?q=nikken&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a -האתר הראשי( האתר של הארץ לא פעיל כרגע): http://www.nikken.com/ -דוגמא למוצרים: http://www.bal.co.il/content/view/915/181/ http://www.rinunim.co.il/Article.php?CatID=2&a…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. ציוני הפסיכומטרי הגיעו. קיבלתי 580, שיפור של 20 נקודות בהשוואה לפעם הקודמת. שיפרתי משמעותית בכל פרק חוץ מכמותי. בעצם בכמותי קיבלתי פחות מהפעם הקודמת. בפסיכומטרי הראשון הוצאתי 98, הפעם הוצאתי 89. אם אפילו הייתי מצליח לשמור על הציון הקודם הציון הכללי היה מעל 600. יש לי בעיה להתמודד עם הלחץ המטורף בחשיבה כמותית. אני לא מצליח לחשוב במהירות של דקה לשאלה. איך אפשר להתמודד עם זה? אולי עלי להחליט מראש שאני עושה 18 תרגילים ובתרגילים אני משקיע את כל ה-25 דקות. את שאר התרגילים מנחש. מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by rap_tr,

שלום לכולם, תהיתי לעצמי אם מדחס כמו הנ"ל יהיה שימושי לניקוי המחשב והמאווררים שבו.. אם האוויר שהוא מוציא חזק מספיק ע"מ להוציא את כל האבק והלכלוך, אשמח אם תשתפו מנסיונכם ומדעתכם תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by glassmoon,

האם עדיף ללמוד תקשורת מחשבים או אלקטרוניקה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.