כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
WARNING!!! SEND THIS WARNING TO EVERYONE ON YOUR EMAIL LIST. IF A MAN COMES TO YOUR FRONT DOOR AND SAYS HE IS CONDUCTING A SURVEY AND ASKS YOU TO SHOW HIM YOUR BOOBS, DO NOT SHOW HIM YOUR BOOBS. THIS IS A SCAM, HE ONLY WANTS TO SEE YOUR BOOBS.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתחיל עם שלוש. למה המשיח לא הגיע? כי התאילאנדים אכלו לו את החמור!!! מה זה ירוק ענק ונראה פרפקט על ערבי? [glow=green, 2, 300]טנק![/glow] אמא ובנה הקניבליים הולכים להם ברחוב, פתאום, הבן רואה כמה דובים יוצאים מבית הכנסת אז הוא שואל את אמא : "אמא, מי אלה?" אז האמא עונה : "אלה? אוכלי כשר...". ROFLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
-
מצטער על הבלאגן של ההודעה הקודמת, היא ננעלה וכאן נוכל להמשיך בגודל קצת יותר נורמאלי ! ואני מזכיר - 253 תמונות... כולן ברזולוציה של 1600\1200 אני חושב כמאה ומשהו מגה בייט... הנה עוד כמה וקצת...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
GOD DAMNIT!!!!!!!!!!!! לא יכול להסתכל על הפרצוף שלה!!! שייקחו אחת יותר נורמלית, איזה פרצוף שדורש לאטמה!!! עוד שניה את המאג אני שורף!!! :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: אתם מתכוונים להשיג דוגמניות? קחו את נאפוש.
-
-
http://users.skynet.be/bk325635/mzk/februari/2002feb0047.swf
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני שעה קלה ביקרתי בפורומים של אינטרנט זהב, ושמתי לב שמערכת הפורום נראית לי מוכרת. אחרי בדיקה קצרה וידאתי שאינטרנט זהב משתמשים בתוכנה בשם Snitz לפורומים שלהם. זוהי תוכנת קוד-פתוח חינמית שחלק מהרשיון שלה הוא שתשאיר כיתוב עם לינק לאתר החברה. מתוך הFAQ של התוכנה: How much does Snitz Forums 2000 cost? Nothing. It's Freeware. You can download a copy from this website at no charge. All that is required is to retain the "Powered By: Snitz Forums 2000" statement at the bottom of each page (this can be either text or a graphic). Also, make sure you leave the copyright notices intact in the source code and retain the GPL.txt file. אינטרנט זהב,חברה גדולה מכובדת, בלי שום בושה,…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתר חומרה חדש ושונה עומד לצאת לאוויר העולם. האתר נמצא בתהליכי בנייה מואצים והוא יושק בקרוב... ממש בקרוב... אני מחפש אנשים נוספים לצוות. מי שמאמין שהוא יכול לתרום לאתר ורוצה לקחת בו חלק, יכול לפנות אלי לקבלת פרטים נוספים. רועי. ICQ #: 23073297
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר אולי ביצוע כלשהו של האינטרנציונל(יכול להיות להיות של הצבא האדום,עיבוד חדש לרוק או כל ביצוע אחר). דחוף דחוף
-
- 11 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
בהצצלחה לכולם תאחלו גם אתם!!! ) ולמי יש בכלל בגרות ביום א'?
-
אפי או בשמו המקורי וולדו מסתתר בתמונה, ילדים: האם תוכלו למצוא את אפי שלנו? אם ובמקרה שמצאתם, בבקשה אל תגלו לילדים האחרים איפה הוא... איפה אפי?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בשבוע האחרון אני לא מצליח להכנס לאתר gamer.co.il , האם גם הם נסגרו?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, ה-10 לחודש הגיע, וכמו כל עובד בישראל שקיבל את המשכורת שלו ביום האחרון ע"פ חוק שלמעביד מותר לתת את המשכורת אני יוצא לחפש לעצמי כמה דברים לקנות. המטרה שלי החודש: כיסא מנהלים למחשב מחומר דמוי עור. אני עובר בנגרייה מקומית אני שואל כמה יעלה הכיסא, הוא עונה לי : 600 שקל, ואם אתה רוצה את ההוא שעמד בשמש כמה שעות(והזעתי עליו כמו אני לא יודע זמן) 500! ואני פשוט רואה על המבט שלו ועל העובדים בנגריה שהוא פשוט חושב שהוא תפס לעצמו איזה פראייר-משקפופר-בוק שאפשר יהיה למכור לו כיסא כזה, כשבאופיס דיפו, מקום מסודר ונורמאלי, מוכרים אותם באותו מחיר בערך!!! מה שהוא לא ידע זה שהוא נפל על היורש של רפי גינת, שזה כבר העיד על עצמו שהוא "צייד אדם". מה זה העושק הזה? אחרי זה שאלתי אותו לגבי קרשים…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנו ניתקלים, מדי פעם, באזהרות שונות המופיעות על מכשירים מסויימים. האתר הזה: http://www.dumbwarnings.com/index.html לקח את האזהרות הכי טיפשיות וריכז אותן לפי סוגים. שווה צפייה. 8)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 11 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יושב לו אדם (במקרה הזה אני.. אבל אני מתפדח לספר שזה אני..) האדם בעל חמישה מאוררים במארז, ארבע מהם ניתנים לשליטה, אחד ג'נרי שקט האדם סובל מרעש יתר באוזניו ולכן הוריד את כל ארבעת המאוררים לחצי מהמהירות ועדיין, אדם זה סבל מרעשים רבים ובלתי ניתנים להתעלמות הוריד האדם את כל ארבעת המאוררים למינימום וציפה לשקט כמעט מוחלט אך למרבה הפתעתו אינו זכה לשקט זה. התעצבן האדם עד מאוד מאורר הספיר שברשותו אינו אמור להרעיש ובמיוחד לא על 2500 סלד אותו דבר לגבי הספארק 7+ כאשר מופעל על 1400 סלד וכן לגבי 2 הסמארטים כאשר מופעלים על 1300 סלד.. התעמק האדם ברעש זה והופתע לגלות שמקור הרעש הינו המארז השני שנמצא מימינו כיבה את מחשבו השני וסוף סוף זכה לשקט המיוחל. THE END
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי שיש חברה פרטית שמתקינה לויין בסך בערך 5 אלף שקל חד פעמי ואז יש לך אינטרנט במיהרות 5MBPS לכל החיים בחינם, מישהו שמע על זה חוץ ממני?
-
- 11 תגובות
- 921 צפיות
-
-
חחחחחחחחחחחחח אני לא הייתי מעסיק אותו אפילו בתור מנקה שירותים מחקתי הרבה פרטים מזהים אבל העיקרון נשאר
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שקיים אתר שמספק ב*חינם* שירות של שחרור נעילת "sim lock" למכשירי Nokia אונליין, ואני מעוניין לדעת את כתובתו אנא ממי שיודע שירשום או ישלח לפרטי אם בכל זאת יחליטו לנעול, כי למנהלים פה יש אצבע קלה על כפתור ה"נעילה" ;D נ.ב: ככל הידוע לי, שחרור הנעילה הזאת הינה חוקית!!!
-
- 11 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים, ערב הסילבסטר ואני תקוע עם משוואות בטריגו' שכל החברים שלי בטח רצים שיכורים על איזה חוף, די דחוף לי העניין, המבחן מחר, ותבינו כמה הוא חשוב אם אני נשאר בבית... למשוואות - tan2x+4tan4x=1 sin2x-sin6x=2cos^2 2x - 1 tan^2 x = 1 - cos2x תודה לכל העוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה זה עולה? טלפון? שעות פתיחה וסגירה?
-
- 11 תגובות
- 812 צפיות
-
-
לידיעות אחרונות של אתמול צורף עיתון בשם "SEND" שנושאיו הם סלולר, מחשבים ואינטרנט. כמו כל גולשי האתר(כן, כן, גם אתה שמכחיש שם בפינה) נושאים אלו מדברים אלי ולכן פתחתי את העיתון כדי לקרוא מה חדש. מראש ידעתי שהעיתון לא מחדש הרבה לאנשים שעוקבים אחרי התחום (אבל עדיין, אפילו מעריב לנוער כתבו על Bluetooth לפני חודשיים) אבל ממש הופתעתי לגלות התייחסות מוגזמת מאוד לניורון ב2 כתבות. את אחת מהן צירפתי כאן: עמ' ראשון עמ' שני (שם הכתבה והקציר כאן) לאורך כל קריאת הכתבה הייתה לי הרגשה חשדנית ביותר, אפילו ככתבה שעוסקת במוצריה של ניורון כל האינפורמציה בה היא פרסומית. ההתייחסות לניורון כמביאה בשורה חדשה וטכנולוגיה חדשנית לארץ כאשר זהו בסך הכל מחשב קטן. לא הסתקפו בכך והדגישו שם את "היכולות …
-
- 11 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני כמעט בטוח שאין מי שלא ראה את הפרסומת החדשה של צביקה פיק, שבמילה אחת ניתן לתאר כשפל חדש. לא רק שהפרסומת עצמה מאוד טיפשית, גם צביקה פיק נראה כל כך, אבל כל כך מגוחך ופתטי בפרסומת הזאת שלא נותר אלא לשאול: עד כדי כך המצב הכלכלי קשה? אולי תלווה קצת כסף מהבנות, אבל למה להדרדר לכזה שפל מדרגה. אין מילים פשוט. כל פעם שאני רואה את זה בטלוויזיה פשוט בא לי לרחם על בן אדם.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2870163,00.html או למי שעצלן פנסיונר בריטי בן 72, שלא הבחין כי אחיו שעימו התגורר מת, גר עם הגופה במשך 18 חודשים. האיש, הרברט סילבר, הסביר לשוטרים שהגיעו לבית כי אכן לא ביקר מזה תקופה ארוכה בחדרו של האח, ולכן לא הבחין במותו. (רויטרס) עכשיו, גופה מתחילה להסריח אחרי כמה שעות לפי מה שהבנתי, חבר שלי אומר 3-4 ימים עכשיו בבמוצע הגופה הייתה אצלו 540 ימים הוא לא הריח משהו מסריח12#? והוא גם לא שאל אף פעם אם הוא רוצה משהו לאכול, לשתות משהווווו ללכת איתו לשחק בריג' או בינגו????????
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-