כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
כ"כ תמים, במיוחד עם השוקולד השוויצרי שבא איתו. הגעתי למצב שאני קונה תה קוקטייל "ויסוצקי" בטעם טקילה, ליים ופסיפלורה. משו חרפיצי. עוד מישהו לא יכול בלי? מישהו יודע על דרך להיגמל מתה? אני לא מבין למה לא מוציאים את התיונים של Lipton מחוץ לחוק...כ"כ הרבה טעמים מפתים....
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 281 צפיות
- 1 follower
-
-
ענקית הטכנולוגיה שיחררה את הצ'אטבוט החדש שלה, בלנדרבוט 3, לשימוש בארה"ב - ואחד המשתמשים מיהר לבדוק מה הוא חושב על מדינת ישראל. התשובות שקיבל נעו בין "היא בסדר", דרך "אני בעד הפלסטינים" ועד לניסיון לשנות נושא: "אתה אוהב גלידה?". מה כל זה מלמד אותנו על ה-AI של מטא?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 325 צפיות
-
-
מישהו יודע מה קרה לאתר של חנות המחשבים למיר? http://www.lamir.co.il/home.htm#
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
רק ליודעי דבר 1. האם הראיה יכולה להמשיך להפגע גם אחרי ניתוח הלייזר ? כלומר אחרי הניתוח נגיד יש לך 6/6, אם נגיד תיהיו הרבה על המחשב , הראיה תתחיל להפגע שוב? 2. האם ניתן לעשות ניתוח כזה פעמיים? 3. האם ניתוח לייזר מחייב הרכבת משקפי קריאה לאחריו?
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום רב , הייתי רוצה לעצב את החדר שלי ולשים בו אורות ניאון (כמו השלטים האלו , כמו הניאונים שמתחת למכוניות) עכשיו , יש לי כמה שאלות: א- האם זה אפשרי? ב- האם זה יצרוך המון חשמל? ג-עלות גבוהה? כמו כן , הבנתי שצריך להתייעץ עם חשמלאי מוסמך לגבי זה , האם זה נכון? תודה ויום טוב .
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
שלום, זמן רב לא כתבתי כאן,טוב לראות את המחשב קצת. אני התגייסתי לצה"ל לפני כחודש גיוסתי ליחידה קרבית אף על פי שאין לי אופי של לוחם, אני בן אדם די מפונק, ולא בדיוק זה שנותן בראש ורץ קדימה. בנוסף אני סובל מבעיות גב במאמץ כלומר כאשר אני סוחב משקל כבד על הגב לאורך זמן. לא הצלחתי לצאת מן היחידה הקרבית ולעבור למשהו יותר "נוח". כרגע אני משרת בחילותץ והצלה ואני בעל פורופיל 72. ראיתי חופלת מספר פעמים וגם רופא לגבי הגב והציעו לי רק כדורים נגד הכאב בנתיים ניסיתי גם קצת אימונים לחיזוק הגב שלא עזרו לי. לא הצלחתי לסחוב משקל לארוך של כמה שעות וקשה לעמוד זמן רב (מעל שעה וחצי) למשל בשמירות שלא עושים פטרולים. רציתי להדריך/ללמד עולים חודשים ובקשתי נידחתה למישהו יש עצות מה אני יכול ל…
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_237_291&products_id=2790 תראו את המוצר הבאה
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ולא חנויות שמזמינים דרך אינטרנט אלא שבאים לחנות וקונים....אם מישהו מכיר שיגיד בבקשה תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא הבנתי דבר אחד אני אוהב את האתר הזה מאוד(למרות שרצו להעיף אותי כמה פעמים ) מישהו יכול לומר לי למה אני עדיין newbie? אני באתר הזה כבר שנה כמעט ויש לי המון תגובות ושאלות מצד שני אני רואה חברה עם דרגות של קצינים (junkie,addict) אני מקנא גם רוצה דרגה אני מרגיש פה טירון למרות שאני שנה ב' בהנדסת תוכנה. חחחחחחחחח מישהו מכיר את הפרוצדורה על איך עולים בדרגה? מה צריך לעשות?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
בפרסום שלהם למסך דל 2209 המפורסם בפורום הם רשמו שהוא HIGH-DEFINITON, וכמובן שהוא לא... שלחתי להם הודעה בנושא ותהיתי על שיווקם כ"חנות מקצועית לחומרה", התגובה: שלום רב , כמו כולם אנחנו בני אדם ומי שהקים את המוצר באתר כנראה שהתבלבל , בכל אופן הטעות תוקנה במיידית ואני מודה לך שהפנת זאת לתשומת ליבי לגבי תהייתך האם אנחנו חנות מקצועית , אני חושב שהרבה לקוחות יכולים להעיד עלינו שכן בברכה , mail_kfir אפשר לתת להם קרדיט על המענה המהיר ( תשובה באותו היום שנשלחה ההודעה), אבל ציפיתי ליותר מלכתחילה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני עובד שעתי ויש לי בעבודה ותק של שנה וחודשיים. הודעתי למנהל שלי על התפטרות מהעבודה והוא דורש ממני לתת חודש אחרון, למרות שלפי מה שידוע לי אני צריך לתת רק שבועיים ויומיים. הראתי לו את הטבלה הזו: http://tinyurl.com/877tvv7 אבל הוא טוען שזה לא רלוונטי לגבי משום שאני עובד ב 100% משרה. מה דעתכם? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אחרי שחרשתי על ההוקס שלי שנה שלמה, הגיע הזמן לחזור לריף (מועאעאעאאעהאה)!! היה לי לפני שנה את ה reef text שנוחות ברמה מדהימה, אבל צריך לגוון... קיצר, איזה דגמים ראיתם שיש בוודאות שיש בארץ? (שאני לא אפנטז סתם על דברים מהאתר שלהם שבסוף לא יהיה פה...) עריכה: וואי, הקטלוג באתר שלהם ממש ממש ממש מזעזע, מה זה הכיעור הזה??...
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
היי! אני רוצה להתחיל להתאמן בריצה בבית. יש לי תקציב 3000. ואני מחפש מכשיר סוס עבודה, בלי קישקושים כמו מד דופק, מד שריפת קלוריות, טיימר וכו' פשוט משהו אמין חזק .. עם תמיכה טובה אם יש תקלות. אשמח לקבל המלצות איפה אפשר באזור המרכז להביא מכשיר ריצה כזה! תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
איך אני יכול להתקשר מהטלפון שלי בבסיס לטלפון אזרחי רגיל או לפלאפון שלא מירס ? אני מכיר שלוחצים על ספרה מסויימת (מי שמכיר מכיר) ואז אפשר להתקשר לקווי של בזק אבל איך מתקשרים לשאר המספרים האזרחיים ? (הוט, סלולארי) אם אתם לא רוצים לפרסם את זה פה אז אפשר גם בפרטי. תודה רבה מראש !
-
- 7 תגובות
- 12.1k צפיות
-
-
http://www.hadash-hot.co.il/story/9085
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
קיבלתי עבודה להגשה ואני לא מצליח לימצוא תשובות לשאלות אלה השאלות 1 מי שלט בא"י בשנים 1919 - 1948 ? 2 בין אלו שני עמים התקיים קונפליקט לאומי ? 3 מה הציעה ועדת האו"ם כפתרון לקנפליקט? 4 מה היתה ההחלטה של האום בנוגע להצעת הועדה ומתי ? 5 כיצד הגיבו שני העמים עם הוודע, תוצאות ההצבעה ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
לפי האתר TEAMXBOX המעבד של הסוני פלייסטיישן 3 "CELL" מתוצרת IBM ירוץ במהירות מטורפת של4.6 GHZ ויהיה בנוי משתי ליבות ! זאת אומרת שהPS3 יהיה יותר מהיר מכל מחשב ביתי בשנה הקרובה. על המעבד הגרפי אמרו רק שהוא ייוצר ע"י NVIDIA. לינק לכתבה המקורית http://news.teamxbox.com/xbox/7511/Cell-Processor-to-Run-at-46-Ghz/
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מגיע לי 3 בחינם ב 200 שח. לקחתי 1 של שפות בשביל ההורים. אני רוצה אגו ולא מכיר ערוצים אחרים. מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
היי לכולם מה נשמע זוכרים אותי ?.. רק עכשיו שמתי לב שהיוזר שלי עדין חיי ופעיל אז מה ספרו חויות ;D שיהיה יום שקט יזכור ! מנהלים בבקשה אתם יכולים להסיר לי מהיוזר את הכיתוב שאני בבאן כי אני כבר לא ! ;D
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבריי פורום יקרים לפני שנה הלכתי לצו ראשון וההורים שלי פחדו שיקבלו אותי לקרבי וביקשו שאני אגיד דברים שיקחו אותי לתפקיד אחר באלקטרוניקה או מחשבים , במשרד משהו אז כדי לעשות שלא יקבלו אותי לקרבי סיפרתי שטויות שאני לא יוצא מהחדר הרבה זמן , יש לי חבר אחד כו' עד היום נשלחתי לבדיקות בבריאות הנפש ולאט לאט התחלתי לתקן את עצמי כי הבנתי שאמרתי שטויות והיה סיכון שבכלל לא יגייסו אותי היום הוועדה האחרונה ורצו לשחרר אותי מהצבא בפרופיל 21, אחרי הרבה שכנועים שלי ושל אימי הם קיבלו אותי לצבא עם פרופיל 45 עכשיו אני רוצה לתקן טוטלית את המצב שיעלו לי פרופיל כי אין לי בעיות גופניות (למעט ראייה עם משקפיים לרחוק) מה אני יכול לעשות בשביל לתקן את המצב? אני אספר להם שההורים שלי הסיטו …
-
- 8 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום הבחנתי שאחת מהאפשרויות שלי במנילה היא מודיעין שדה.(לוחם איסוף) שמעתי על היחידה דברים טובים( תפקיד מעניין) ודברים פחות טובים (מערבים ליומיים וכו') שאלתי אליכם האם שרתתם שם?(מכירים חבר ששירת שם) איך התפקיד? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-